Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ale dzisiaj pusto tutaj
ja już po śniadanku, noc taka sobie, jakoś co chwilę się budziłam, nie wiem czy to tak jednorazowo czy jak..dzisiaj ma przyjechać pan od szafy wziąć wymiary szuflad, mam nadzieję że do połowy września ogarnie nam dodatkowe szuflady dla synka
-
Cześć dziewczyny!!!
Witam się po 2 tygodniowej przerwie i przyznam się szczerze, że nie jestem w stanie was nadrobićPonad 130 stron- ale macie tempo
Dla was wszystkich życzę dużo zdrówka i spokoju w tych ostatnich miesiącach:)mada_lena, Rybka Nemo, Lavendula lubią tę wiadomość
-
madziulka ja już bym nie wracała
kobieta też potrzebuje czasu na to żeby przygotować się i wyciszyć przed narodzinami dziecka. Ja to chyba nie będę czytała innego forum bo te przed wczesne porody jakoś tak dziwnie niepokój we mnie wzbudzają, a po co mnie to??
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
no już teraz powiedziałam że wrócę to chociaż na tyle ile dam radę...
Ja powiem szczerze, że już tak bardzo nie mogę się doczekać, że chciałabym żeby w październiku było po wszystkim, oczywiście wtedy kiedy już będzie bezpiecznie. Mój mężu to już w ogóle już by chciał córeczkę, bo ostatnio do niego dotarło że niedługo urodzę. Jechaliśmy samochodem i mówię mu że koleżanka znowu komentowała wielkość mojego brzucha i że odpowiedziałam jej że w 7 miesiącu to już mam prawo go mieć" a on postawił oczy ja 5 zł "jak to 7 miesiąc?" Ja mówię" no końcówka w sumie zaraz 8"był w takim szoku, że się prawie nie odzywał przez resztę dnia
mada_lena, Nata, Agata92 lubią tę wiadomość
-
Witam brzuszki:) maja tempo kolezanki z września i października:)
My juz po śniadanku, batoniku i herbatce:) jeszcze bym cos wciągnęła.....
Maz wrócił i padł. Normalka.
Za to Hania sprawdza wytrzymałość mojej skory na brzuchu;)
mnie cos od rana pobolewa spojenie, pachwiny.... Ojjoj
Madziulka pomysł nad zwolnieniem. Czas odpocząć troszke.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 10:18
-
hehehehe no faceci są dobrzy, mój też jak co tydz robi zdjęcie i pisze na brzuszku wyższą cyfrę to dostaje oczy jak 5 zł. Ogólnie też się nie może doczekać i oboje jesteśmy ciekawi jak to będzie być rodzicem.
xpatiiix3, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Madalena i mnie boli ledwo w nocy z boku na bok się przewracalam a pachwiny to jakby mi ścięgna na żywca ktoś zrywał... I od wczoraj biodro wróciło... ;o masakra.. I juz tak do końca będzie... Ech..
Ale u Nas dzisiaj cicho nic się nie dzieje... A mi biodro przeskakuje.!? A jak boli ;oWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 11:18
Livia
Nela
Marcel
-
Witajcie:) Dzięki Patunia że się martwiłaś o mnie
wszytsko w porządku. Wczoraj kupiłam puzzle takie mega trudne 1000elementów i cały dzień z mężęm układaliśmy, dzisiaj będziemy dokańczać. Teraz jedziemy na zakupy i potem się odezwę
miłej niedzieli dla Was dziewuszki :*
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Witajcie:)
U mnie tez wszystko ok, szafa w sypialni prawie skończona, jeszcze tylko malowanie i wytapetowanie jednej ściany. Ogólnie to się przestraszyłam jak przeczytałam, że już jedna październikówka urodziła. Zdałam sobie sprawę, że już Nam też nie wiele zostało.Nata, xpatiiix3, mada_lena lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Madalenka mi z Marcelem jak sie zaczęły te bole to juz koniec, do samego porodu miałam i z czasem co raz częściej a chodzić juz nie dawalam rady ok.2tyg ostatnie... Jak mnie teraz rwie w pachwinach i dźga w pochwie i odbycie gdzieś tom zatrzymuje się na ulicy ałaa... Co to bedzie za dwa trzy tyg nie wiem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 12:15
mada_lena lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Hej, a ja wczoraj zamknelam sklep sezonowy, po wielkich przebojach czeka mnie kupienie całej wyprawki, skompletowanie ubranek od rodziny, szkoła rodzenia, odpoczynek powakacyjny w spa a to wszystko we wrzesniu, tak zeby w polowie października mieć wszystko zapiete na ostatni guzik. A tu wg belly zaczęłam już 8 m-c, choc wg innych wyliczeń zacznę go w przyszłym tyg, ale jak ten czas leci.
Jak na złość od wczoraj nie mogę normalnie chodzić, boli mnie z tyłu, nie wydaje mi się zeby miały to byc bole krzyżowe, bo to jest tak po lewej stronie, w łóżku nie mogłam sie przewrócić.
Czy któras z Was miała cos takiego? W czerwcu tez mnie bolało ale lekarz zapisał apap i mowil ze to nic poważnego. A przeszło po 3 dniach bez tabletek.
Narazie odpoczywam.
-
xpatiiix3 wrote:Madalenka mi z Marcelem jak sie zaczęły te bole to juz koniec, do samego porodu miałam i z czasem co raz częściej a chodzić juz nie dawalam rady ok.2tyg ostatnie... Jak mnie teraz rwie w pachwinach i dźga w pochwie i odbycie gdzieś tom zatrzymuje się na ulicy ałaa... Co to bedzie za dwa trzy tyg nie wiem...
O dzganie tez mi sie zdarza. Szczególnie jak czuje ja nisko. Damy rade nie mamy wyjścia
Biodro mnie tez wlasnie zaczęło bolec, chwile polezalam na lewym boku....
Asia odpocznij troszke kobieto:) mysle, ze to nic poważnego. Dzidzia uciska. -
Witam niedzielnie, padam, łaziliśmy po sklepach, mąż mnie wyciągnął, mam nadzieję, że mnie nic nie rozboli przez to chodzenie. Brzuch miękki wow, ale nogi już nie te co kiedyś.
Kupiłam sobie klapki do szpitala i bluzę taką ciepłą na brzuszek. Teraz mąż zaczął prasować pierwszą partię wypranych ciuszków a ja mu pomagam składać. Idzie mu szybciutko, a jak dokładnie mi prasuje
Jutro wizyta, stresuję się, cholera 3 tygodnie nie widziałam Małej, trzymajcie kciuki.
Asia mnie często boli kręgosłup, w zasadzie krzyż tak nisko, taki dokuczliwy ból.
Moja Mała trochę po szyjce kopie, poza tym ostatnio jej ruchy troche bolesne nie wiem czemu zapytam jutro. No i doleczam to gardło ciągle, wrrr.mada_lena, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRównież się witam w niedzielę! Achh, ja to już chyba nie będę czytała żadnych innych wątków, tylko nasz listopadowy, bo przeraża mnie to szybkie tempo
A dziś stałam się słomianą wdową - mężul wyjechał na tydzień do teściów, żeby pomóc przy zbiorach chmielu, ja tymczasem przesiaduję u moich rodziców, na Śląsku. Tęskno mi i smutno, ale mam nadzieję, że zaplanowane na przyszły tydzień zakupy online pozwolą mi jakoś się zrelaksować
P.S. Jola Pieńkowska odchodzi z DD TVN, no nie poradzę, tak mnie ucieszyła dziś ta wiadomośćWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 13:16
mada_lena, Dotty84, anusiaa90, Nata lubią tę wiadomość