X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati moja mama też się wybiera w listopadzie na wakacje. Rejs po Atlantyku... bynajmniej nie 3 dniowy :)

nxbhnwz.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati współczuje mieć do czynienia z takim gadem ;/

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze złości juz dwie półki pełne w komodzie... Parę bluzeczek i pajaców od ch... Zostało i wsio babcia zabrała Marcela to ja skończę za ten czas muszę odreagować...

Ehh no tej pory jestem tylko po śniadaniu, wymiotować mi się chce i głową boli... Nidam rady nic zjeść normalnie babcia nmmeqie nakrzyczala ze nie jem nic ale nie wiem czy to z nerwów czy co ale jestem pełna pod samym gardłem czuje jakbym była ptzejedzona i mi stało to jedzenie..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 17:36

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pomalu nadrabiam Was a wiec tak,udanej zabawy tym z Was ktore ida dzis na imprezki,pomyslych remontow i przeprowadzek tym ktore z nimi walcza ,odpoczynku i relkasu tym ktore maja stresa !

ja kupilam wreszcie te przeklete koszule nocne za jedyne 5 eur za sztuke i sa super rozpinane i w normalnych kolorach ,tyle ze pizamke dostalam w bambi bo inne nie pasowaly :P to sie pakuje juz powoli.

dalej walcze z praniem ,wiec moge znikac na dluzsze przerwy od czasu do czasu ale zawsze nadrabiam :) mam nadzieje ze za 3 dni bedzie po praniu i prasowaniu :P

kupilam sportowy stanik na moje cyce teraz i czuje sie jak w kagancu ale chodze non stop zeby nie opadly o ile moga bardziej opasc...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 17:42

Maga31, Lavendula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati kochana wspolczuje Ci bardzo myszko! No masakra jakas sie dzieje u Ciebie teraz...

Goplana ty tez badz silna,kurde co on odpitala...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 17:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kutwa pazdziernikowa jedna juz rodzi...ojej.....juz powoli do mnie dociera z my nastepne juz niebawem.... ;/

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh.. Nigdy nie lubilam pracować pajacow a tyle tego jest... Ja pierdziele 35 sztuk jeszcze do prasowania ale przynajmniej z głowy juz bedzie... ;/

AgataP lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem ci szczerze Pati ja bym pojechala na ip i niestety ale wziela papierek z tego zdarzenia bo inaczej nic nie wskurasz a tak bedziesz miala dowody ze maly na leczenie musi isc. Poszla bym tez z tym papierkiem do mopsu moze oni sie wezma za niego skoro matka nie potrafi.

AgataP, Eve lubią tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale co oni zrobią jak nawet siniaka nie mam.. ;/

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Maga31 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Was nadrobiłam

Pati, współczuję Ci, że akurat teraz musisz się użerać ze swoją rodzinką... :(, tak jakby nie mogli zrozumieć w jakim jesteś stanie i że potrzebny Ci spokój. No nie rozumiem zachowania Twojej mamy...Może przypomnij jej, że Nelka rwie się już na świat i ze to Ty teraz potrzebujesz opieki i nie możesz się przeciążać a tym bardziej denerwować i zajmować rodzeństwem, a babcia nie jest pierwszej młodości by z wszystkimi dała sobie radę...

Goplana - mam nadzieję, że mąż chciał tylko sprawdzić jak zareagujesz, choć swoją droga to też nie powinien już wytrącać Cię z równowagi

Oj dziewczyny, współczuję Wam tego bólu spojenia. Mnie na razie nic takiego nie dopada, ale dziś jak byliśmy na spacerze to nagle brzuch mi stanął i dostałam bóli w podbrzuszu i myślałam ze kroku już nie zrobię. Miałam ochotę po prostu położyć się w środku lasu i tam zostać... Po paru minutach przeszło na szczęście...

Goplana lubi tę wiadomość

wff2trd8302o6ogx.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I z głowy wszystkie ciuszki wypracowane ;) jeszcze tylko wyprac kombinezony i tetre z flanela wygotować, ale tło jeszcze muszę z trzy dokupić wiec dopiero we wrześniu, na wyjście kombinezon jest także luzik, paluchy para trochę poparzyłam.. I głową SI bardziej rozbolała no ale trudno przeżyje, ale apap wezme ,bo jak się rozboli to tragedia będzie..

Maga szczerze to on maja mnie nadzwyczajnej w święci w dupie, tam czasem babcia SIĘ zainteresuje i jak chodzi o lekarza to mama ale zazwyczaj ręką macha...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 19:06

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati domyślać sie tylko moge jak sie czujesz....Ale pomysł za chwilke bedzie na świecie Twoja gwiazdeczka. Moze uda Ci sie dostac mieszkanie. Dasz sobie rade. Finansowo tatusiowie wypadałoby zeby ci pomogli.
    Mnie moja mama tez nie rozpieszcza troska.
    Kurczę dzis mała sie układa nisko, napiera na dol. Niefajne uczucie. Ledwo naczynia zmylam....
    A i z mezem sie przemowilam przez tel. O dyzur. Ciesze sie, ze jest pracowity, chce zarobić, ale ja go wole miec w domu. Tym bardziej, ze płaca marnie. Obiecał, ze postara sie z kilku zrezygnować. No zobaczymy. Denerwuje sie bo nie dosc ze go nie bedzie w domu to na dodatek jak wroci to bedzie zmęczony na maksa i znow polowe dnia odsypial.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 19:47

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa jak mnie denerwuja komentarze mojej babki jestes zla matka bo dziecko jesc nie chce.

AgataP lubi tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati trzymaj się kobito, nie daj się :)

A mi powiedz/powiedzcie nowe pieluchy też trzeba wygotować? Czy wystarczy zwykłe pranie i prasowanie?

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nowe po prostu piore i plasuje porządnie na wysokiej temp z dwóch stron zawsze a te co mam są tylko i wyłącznie po Marcelu ale jednak onabdzie malusi wiec wygotuje bo leżały komodzie trochę czasu ;P

No niestety, pociesza mnie tylko to ze córa będzie juz niedługo ize mam wspaniałego i przede wszystkim zdrowego synka, jak mała fajnie się wierci w brzuchu tak mnie to rozczula i wyluzowuje ;)

Masakra swędzenie się zaczyna... Uff jeszcze znosnie ale juz się boje co to będzie w nocy...

Babki.. Ech...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 20:25

eforts lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My odpoczywamy, posiedzieliśmy ze znajomymi, mają roczną córcię, męża chrześnica. Ale już zuch dziewczynka, już komunikuje,dawała czadu.
    No znajoma jak mnie zobaczyła, myślałam, że powie, że brzuchol duży, a ona mówi, że łeeeee ja to dziecko urodzę i śladu nie będzie :) i że po tygodniu będę śmigać hehe, pocieszyła mnie.
    Goplanko szczera rozmowa z mężem, nie daj się, naciskaj go, że jest Tobie potrzebny na miejscu.
    Pati Kochana ale się masz, co ja mogę Cię pocieszyć, moja mama widziała mnie kilka miesięcy temu, a mieszka niedaleko, nie dzwoni, nawet się nie zapowiada, że coś pomożę mi, to dopiero przykre i zawodzące Kochana. Nie interesuje się czy badania robię, czy zdrowa jestem, niiiiiiicccccc. I musze się trzymać, Ty też jesteś dzielna dziewczyna, to już ostatnie tygodnie z Nelcią w brzuszku dasz radę <3
    Madalenka swojego też bierz w obroty od razu, musi już w domu być, a nie dyżury, teraz jest Tobie potrzebny, na pewno mu przegadasz.

Dziewczyny ze spojeniem bolącym, mam za sobą 4 tygodnie tego bólu, bardzo współczuję, ból jak cholera, doraźnie paracetamol, leżenie na boku, zmiana pozycji, dieta - wapń, żelatyna.
    Efors ja pieluchy tetrowe nowe tylko prałam z płukaniem i prasowanie z dużą ilością pary.

eforts, xpatiiix3, mada_lena, lkc lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i niestety jeszcze dzis nie bedziemy spac w nowym mieszkanku tam jest jeszcze taaaaki bałagan mąż z tatą robią od rana teraz byłam to meblościankę składają ehh tyle tam jeszcze roboty a ja juz bym chciala tak na spokojnie polozyc sie polezec wyciszyc zajac wyprawka.Daleko do tego Dziś nocka u rodziców, nie to że nie lubie ale małe łóżko jest i nie wiem jak sie z mezem zmiescimy ja jestem ostatnio baaardzo rozpychająca w nocy:D

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evik juz niedługo ;)

Viv słońce dam muszę dla moich brzdąców ;*

I cos do pośmiania się, patrzcie jaki zdolniaszka ale skąd on to wziął nie przypomina sobie żebym malowała przy Nim paznokcie a na pewno nie u stop xD taki oto pedicure sobie machnął rano, chwila nieuwagi ;)

aazwhl.jpg

mada_lena, Eve, Viviana, anusiaa90, Goplana lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Eve Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa walczę z pralką, mąz nalał za dużo płynu do prania i wybiło górą i czym mogło, ja go kiedyś zabiję...:(
    Pati współczuje takiego psychola!! a Marcelik słodki.
    Goplana, mam nadzieję, że to tylko było sprawdzanie.
    Co???Październik się juz rozpakowuje??

lkc lubi tę wiadomość

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha niezle mu to wyszło :)
    Evik jeszcze chwila i bedziesz urządzać swoje gniazdko:)
    Ale moja panna ma dzis dzien, czyste szaleństwo :)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
‹‹ 1124 1125 1126 1127 1128 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ