X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KUNIAK wrote:
    Dotty
    ciężko to wytłumaczyc bo nie robiłam jakimś specjalnym sposobem,jak skończyłam kółko
    to tym samym hmm..ściegiem(?) robiłam dalej tylko ciaśniej.

Tzn robiąc kółko żeby wyszło płaskie musiałam robić te oczka w miarę luzno bo inaczej wychodziło coś jak... czapka:)) a jak zaczęłam robić ciaśniej to koszyk zaczął iść w górę :)
    http://diyods.blogspot.com/2008/10/kitty-stuff.html
    ja wzielam pomysl stad, tzn. ile robic oczek z jednego oczka, etc, zeby wyszlo plaskie kolo, a potem jak juz sie nie dodaje nowych oczek to rosnie do gory

wlasnie dostalam paczke ubranek kupionych na szafka.pl i jestem wsciekla! ponad polowa do wyrzucenia, bo brudne, wilgotne, oblepione paprochami! czesc tylko faktycznie nadajaca sie do pewnie potrojnego prania... a opisane, ze wszystkie ubranka stan bardzo dobry!

Dotty84 lubi tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina - myślę, że z tymi zestawami to o wiele częstsza sytuacja niż odwrotne - miłe zaskoczenie jakością :/ , dlatego uważam, że miałam dużego farta, że wszystkie ubranka przyszły fajne... Pewnie do takich zestawów aż kusi sprzedawców, aby powrzucać część dziadostwa dla zwiększenia objętości :/

jftycms.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie dlatego to jest ryzyko kupować na necie ehhhh nie fajnie :(
    swoją drogą ludzie to mendy, kuźwa co im zależy sprzedać to co ładne a te brzydkie wywalić to nie, cenę jebną jak za złoto a dają badziewie. Matka matce takie rzeczy. Sic!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 14:00

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina porazka jak takie dziadostwo wciskaja... to juz lepiej sie wysilic i pojsc do fajnego lumpeksu - chociaz sie widzi za co sie placi i jaka ma jakosc.

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szczęście mało zapłaciłam, jeśli to co się właśnie pierze będzie OK, to i tak będzie się opłacać, no ale ludzie to jednak mendy są czasami...

Śpiworek i otulaczek przyszły jak nowe, ewidentnie miałam szczęście do tych dwóch...

Ewelina
    hhojzmj.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie do domu dotarłam ledwo.. ;) brzuchol ciągnie i się stawia coś, cieszę się ze juz weekend idę jeść ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja jak coś sprzedaję po Oliwce to najpierw wypiorę żeby było świeżutkie i czyste nim pójdzie do ludzi. Nie wyobrażam sobie żeby komuś wysłać coś z plamami czy dziurami. Teraz też powystawiałam ciuszki i jak ktoś zakupi to najpierw odświeżam i wysyłam.

AgataP lubi tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Pati gratulacje!!!!

wlasnie worcilam z zakupow! nienawidze kolejek,sklepow,ludzi,korków.przemoklam strasznie wiec pogody tez nienawidze,zamieniam sie w grumpy kota ....good!

kupilam juz koncoweczke z wyprawki,zabralam sie za segregowanie ukladanie pranie skladanie mietoszenie,....masakraaa

przerazilo mnie to jaka musze byc zorganizowana przy dziecku..matko boska..ja? zorganizowana?? juz sie zmeczylam samym organizowaniem wsyztskiego w myslach a jeszcze trzeba to w zycie wcielic...no coz skonczylo sie babci sranie trzeba sie wziac w grasc...

jakze sie mylilam myslac ze do tej pory bylam zorganizowana...oj ja naiwna..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 14:17

Maga31, xpatiiix3, mada_lena lubią tę wiadomość

• anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati gratulacje :)

Goplanko ja korzystałam z depilatora i u mnie bez żadnych problemów, ale skoro na Ciebie źle zadział to lepiej odpuść.

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

rwi37s6.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata później będziesz zorganizowana po swojemu, nie martw się, to samo pewnie przyjdzie tzn mam taką nadzieję :-) Karta ciąży spakowana, milky way też, zaraz wciągam legginsy i lecę do doktorka :-) trzymajcie kciuki żeby Kazik/Robert/Tomasz był cały i zdrowy :p
    u mnie w carrefurze zmienili system obsługiwania klientów, jest jedna kolejka i na monitorku wyświetla się do której kasy trzeba podejść, pytam dzisiaj tej pani w kasie to nie ma już kasy pierwszeństwa?? no bo wiecie dzisiaj spoko 2 minuty stałam ale może być różnie, a ona do mnie "nie ma,ale pani zawsze niech bez kolejki podchodzi" hehehehe mówię do niej "już widzę ten wzrok ludzi", a ona " kłócić się trzeba o swoje" :-) no dobra, zobaczymy.

Maga31, mada_lena, AgataP, lkc, Milaszka, xpatiiix3, anusiaa90, zupaztytki lubią tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KUNIAK wrote:
    Dotty
    ciężko to wytłumaczyc bo nie robiłam jakimś specjalnym sposobem,jak skończyłam kółko
    to tym samym hmm..ściegiem(?) robiłam dalej tylko ciaśniej.

Tzn robiąc kółko żeby wyszło płaskie musiałam robić te oczka w miarę luzno bo inaczej wychodziło coś jak... czapka:)) a jak zaczęłam robić ciaśniej to koszyk zaczął iść w górę :)

hihihi, czyli widzę, że Tobie też obca jest jakakolwiek terminologia szydełkowa :) a i tak zrobiłaś takie cudo - zatem jest nadzieja i dla mnie! :)

KUNIAK lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie depiluję woskiem systematycznie. Nogi - spokój na ok miesiąc i ręce spokój na 2 miesiące. Trudnośc mi sprawia teraz woskowanie z tyłu ud i troszkę zostawiam goląc resztę maszynką a tak to reszta jakos idzie ból w ogóle nie przeszkadza

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy dziś z mężem w planie - uwaga: TAPETOWANIE! Podejście nr 2 do ściany w pokoiku Hani :)

Tym razem naczytaliśmy się poradników, naoglądaliśmy filmików na YouTube i pełni nadziei spróbujemy znowu - mam nadzieję, że tym razem z lepszym skutkiem niż ostatnio hihihi.

AgataP, ewelina_d, lkc, anusiaa90 lubią tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uuu dobrze że mój zajmuje się remontami więc u nas z tapetą nie było problemów żeby położyć w pokoju naszym:)

ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadlam 2mini knapeczli jakiś czas temu a za jakieś pol godziny obi@dek ;!) hehe mały śpi a ja leże brzuchol coś boli nisko a mała sie wypina mocno kochaniutka moja ;) juz niedługo hehe jak mnie to ogromnie cieszy ze ten czas tak szybko ,leci ;)

mada_lena lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ta poczta mnie wykończy albo wiecznie są listy pogubione albo paczki nie dochodzą do adresatów. Kurcze czy 6 skarg odemnie na piśmie to jeszcze za mało żeby coś z tym zrobili.

ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • e_v_e Ekspertka

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że remonty u was dziewczyny- trzymam kciuki za bobinie budowniczownice :D

U mnie też się zaczyna :D Na razie mam porozwalaną kuchnie, bo czekam na zmywarkę i pokój, bo muszę postawić ściankę, pomalować, szafę zbudować, i jeszcze szafkę pod łazienkę zrobić, mam nadzieję, że do końca września się z tym wszystkim uwiną, bo jeden fachowiec od tego drugi od tamtego, jeden musi przyjść wcześniej przed drugim, a wiadomo zawsze im coś nie pasuję, ale mam nadzieję, że się zepną i damy radę ich jakoś skoordynować:)

A ja się pochwalę, że oglądamy działki tzn. mamy wybraną, ale nie za taką cenę jaką facet chce, w niedziele się z nim spotkamy i trzeba będzie dyskutować, mam nadzieję, że jakoś się dogadamy i uda nam się kupić jakoś styczeń-luty i skończymy z budową za ok 2 lata i maluszek będzie mógł sobie biegać po ogródku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 15:25

xpatiiix3, ewelina_d, ÓptimusPrime, mada_lena, Maga31 lubią tę wiadomość

w57vhgqsvnsaad78.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz leże po nospie i licze co 3-5 min 20-30s skurcze mam dość silne uff uff wciska mi małą mocno w dół aż krok cały mam obolały i krzyż jak nie przejdzie jade na ktg na IP i niech zbadają mnie, bo nie podoba mi się to niech jeszcze dwa tyg min posiedzi w brzuchu a najlepiej 4... ;/

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, trzymam kciuki, bidulka! Chyba dzis za bardzo sie nadwyrezylas, co? Polez sobie na lewym boczku...nie denerwuj sie!

• Dotty84 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati - leż i krzyżuj nogi! I broń boże jeszcze nam się tu nie rozpakowuj!

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
‹‹ 1117 1118 1119 1120 1121 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ