Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
KUNIAK wrote:Dotty
ciężko to wytłumaczyc bo nie robiłam jakimś specjalnym sposobem,jak skończyłam kółko
to tym samym hmm..ściegiem(?) robiłam dalej tylko ciaśniej.
Tzn robiąc kółko żeby wyszło płaskie musiałam robić te oczka w miarę luzno bo inaczej wychodziło coś jak... czapka:)) a jak zaczęłam robić ciaśniej to koszyk zaczął iść w górę
ja wzielam pomysl stad, tzn. ile robic oczek z jednego oczka, etc, zeby wyszlo plaskie kolo, a potem jak juz sie nie dodaje nowych oczek to rosnie do gory
wlasnie dostalam paczke ubranek kupionych na szafka.pl i jestem wsciekla! ponad polowa do wyrzucenia, bo brudne, wilgotne, oblepione paprochami! czesc tylko faktycznie nadajaca sie do pewnie potrojnego prania... a opisane, ze wszystkie ubranka stan bardzo dobry!Dotty84 lubi tę wiadomość
-
Ewelina - myślę, że z tymi zestawami to o wiele częstsza sytuacja niż odwrotne - miłe zaskoczenie jakością
, dlatego uważam, że miałam dużego farta, że wszystkie ubranka przyszły fajne... Pewnie do takich zestawów aż kusi sprzedawców, aby powrzucać część dziadostwa dla zwiększenia objętości
-
no właśnie dlatego to jest ryzyko kupować na necie ehhhh nie fajnie
swoją drogą ludzie to mendy, kuźwa co im zależy sprzedać to co ładne a te brzydkie wywalić to nie, cenę jebną jak za złoto a dają badziewie. Matka matce takie rzeczy. Sic!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 14:00
-
Kurcze ja jak coś sprzedaję po Oliwce to najpierw wypiorę żeby było świeżutkie i czyste nim pójdzie do ludzi. Nie wyobrażam sobie żeby komuś wysłać coś z plamami czy dziurami. Teraz też powystawiałam ciuszki i jak ktoś zakupi to najpierw odświeżam i wysyłam.
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej Pati gratulacje!!!!
wlasnie worcilam z zakupow! nienawidze kolejek,sklepow,ludzi,korków.przemoklam strasznie wiec pogody tez nienawidze,zamieniam sie w grumpy kota ....good!
kupilam juz koncoweczke z wyprawki,zabralam sie za segregowanie ukladanie pranie skladanie mietoszenie,....masakraaa
przerazilo mnie to jaka musze byc zorganizowana przy dziecku..matko boska..ja? zorganizowana?? juz sie zmeczylam samym organizowaniem wsyztskiego w myslach a jeszcze trzeba to w zycie wcielic...no coz skonczylo sie babci sranie trzeba sie wziac w grasc...
jakze sie mylilam myslac ze do tej pory bylam zorganizowana...oj ja naiwna..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 14:17
Maga31, xpatiiix3, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Agata później będziesz zorganizowana po swojemu, nie martw się, to samo pewnie przyjdzie tzn mam taką nadzieję
Karta ciąży spakowana, milky way też, zaraz wciągam legginsy i lecę do doktorka
trzymajcie kciuki żeby Kazik/Robert/Tomasz był cały i zdrowy :p
u mnie w carrefurze zmienili system obsługiwania klientów, jest jedna kolejka i na monitorku wyświetla się do której kasy trzeba podejść, pytam dzisiaj tej pani w kasie to nie ma już kasy pierwszeństwa?? no bo wiecie dzisiaj spoko 2 minuty stałam ale może być różnie, a ona do mnie "nie ma,ale pani zawsze niech bez kolejki podchodzi" hehehehe mówię do niej "już widzę ten wzrok ludzi", a ona " kłócić się trzeba o swoje"no dobra, zobaczymy.
Maga31, mada_lena, AgataP, lkc, Milaszka, xpatiiix3, anusiaa90, zupaztytki lubią tę wiadomość
-
KUNIAK wrote:Dotty
ciężko to wytłumaczyc bo nie robiłam jakimś specjalnym sposobem,jak skończyłam kółko
to tym samym hmm..ściegiem(?) robiłam dalej tylko ciaśniej.
Tzn robiąc kółko żeby wyszło płaskie musiałam robić te oczka w miarę luzno bo inaczej wychodziło coś jak... czapka:)) a jak zaczęłam robić ciaśniej to koszyk zaczął iść w górę
hihihi, czyli widzę, że Tobie też obca jest jakakolwiek terminologia szydełkowaa i tak zrobiłaś takie cudo - zatem jest nadzieja i dla mnie!
KUNIAK lubi tę wiadomość
-
My mamy dziś z mężem w planie - uwaga: TAPETOWANIE! Podejście nr 2 do ściany w pokoiku Hani
Tym razem naczytaliśmy się poradników, naoglądaliśmy filmików na YouTube i pełni nadziei spróbujemy znowu - mam nadzieję, że tym razem z lepszym skutkiem niż ostatnio hihihi.
AgataP, ewelina_d, lkc, anusiaa90 lubią tę wiadomość
-
Zjadlam 2mini knapeczli jakiś czas temu a za jakieś pol godziny obi@dek ;!) hehe mały śpi a ja leże brzuchol coś boli nisko a mała sie wypina mocno kochaniutka moja
juz niedługo hehe jak mnie to ogromnie cieszy ze ten czas tak szybko ,leci
mada_lena lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Widzę, że remonty u was dziewczyny- trzymam kciuki za bobinie budowniczownice
U mnie też się zaczynaNa razie mam porozwalaną kuchnie, bo czekam na zmywarkę i pokój, bo muszę postawić ściankę, pomalować, szafę zbudować, i jeszcze szafkę pod łazienkę zrobić, mam nadzieję, że do końca września się z tym wszystkim uwiną, bo jeden fachowiec od tego drugi od tamtego, jeden musi przyjść wcześniej przed drugim, a wiadomo zawsze im coś nie pasuję, ale mam nadzieję, że się zepną i damy radę ich jakoś skoordynować
A ja się pochwalę, że oglądamy działki tzn. mamy wybraną, ale nie za taką cenę jaką facet chce, w niedziele się z nim spotkamy i trzeba będzie dyskutować, mam nadzieję, że jakoś się dogadamy i uda nam się kupić jakoś styczeń-luty i skończymy z budową za ok 2 lata i maluszek będzie mógł sobie biegać po ogródkuWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 15:25
xpatiiix3, ewelina_d, ÓptimusPrime, mada_lena, Maga31 lubią tę wiadomość
-
teraz leże po nospie i licze co 3-5 min 20-30s skurcze mam dość silne uff uff wciska mi małą mocno w dół aż krok cały mam obolały i krzyż jak nie przejdzie jade na ktg na IP i niech zbadają mnie, bo nie podoba mi się to niech jeszcze dwa tyg min posiedzi w brzuchu a najlepiej 4... ;/Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny