Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Agusia ;), Dotty84, xpatiiix3, AgataP, desou, Lavendula, mada_lena, e_v_e, Viviana, FK81, santoocha, Madlen222, Maga31, Goplana, ÓptimusPrime, Eve, sisiiii, KasiaKa, Marzena27, zupaztytki, Agata92, Nata, ewelina_d, Rybka Nemo, anusiaa90, alka89, blue00, lkc, Strupka lubią tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Ale slicznie wygladacie ,ahh na prawdę piękne zdjęcie
Dzięki Patii, właśnie zasiadłam i przebieram te zdjęcia. Na zdecydowanej większości albo miny głupie, albo oczy zamknięte, albo stoję jak jakiś wielki hipopotam… mam nadzieję, że wyłapię kilka perełek.
Chcieliśmy sobie na ścianie dwa obrazki powiesić takie nasze -
Kochane moje mam sokowirówkę
mąż załatwił mój Kochany
także nie dam sie tak łatwo, piję sok, koktajl i zrobiłam pulpety z mięska mielonego, poprawię te wyniki
Trochę się wymęczyłam dziś, muszę zwolnić tempo - odpoczywam już dziś.
Niecierpliwa ślicznie wyglądacie, super was zobaczysz i widzisz brzuszek urósł a miałaś taki mały.
Desou ja na poród jade 50 km ode mnie, bo w moim szpitalu też nie mają dobrego zaplecza. Szyjka nie jest jeszcze taka krótka, moja mimo, że długa jest trochę miękka, dasz radęAgusia ;), Maga31, niecierpliwa21, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Muszę się Was poradzić - jaki dać przedział czasowy mężowi, do kiedy może planować delegacje, a kiedy dać mu już bana...
Mam termin na 12 listopada - ale, nie chciałabym w wypadku porodu przedwczesnego zostać sama
Do kiedy, czułybyście się na moim miejscu bezpiecznie?
Prosił mnie, abym wyznaczyła mu granicę czasową, bo ma w planach jeszcze tydzien delegacji w EU i 2 tyg do Australii -
nick nieaktualny
-
Goplanko ciężko radzić, jeśli naprawdę mąż musi wyjechać to wg mnie tylko do końca września, w październiku już powinien być z Tobą, nawet nie ze względu, że coś się będzie działo, tylko żeby Ci pomóc w codziennych sprawach, bo będzie Ci już cięzko. Poza tym musisz mieć kogoś co Ci będzie wtedy pomagać, albo może do rodziców będziesz chodzić spać, żebym podświadomie się Kochana wtedy nie denerwować. Czyli tak Kochana do 34-35tc to granica wg mnie oczywiście.
Goplana lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa cudowne zdjecie:) jesteś śliczną dziewczyną
i pięknie Ci w ciąży:)
Desou kochana już coraz bliżej:) wszystko będzie dobrze:) trzymam kciuki:)
Goplanka koniec września! od października mąż powinien być z TobąWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 19:47
Goplana, niecierpliwa21 lubią tę wiadomość