Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPati odwroci sie zobaczysz,Nelcia taka kręciołka jest ze sie odwroci
a moze te cwiczenia porob na odwrocenie,sama nie wiem czy to cos da ale moze warto,na youtube jest pelno filmikow.
Madlen taka ze mnie laska jak z Paris hilton naukowiec
dzisiaj ide na szkole rodzenia to sie juz umalowalam bo potem mogloby mi sie odechciec a tak to juz mam jedno z glowy..oby tylko makeup sie nie rozmazal do wieczora ha !
a ze ide z hippisem na SR to juz nie chcialam mu obciachu robic zeby taka no makeup a la Morticia Adams tam straszyc
i tak sobie mysle ze juz dzisiaj ramion nie bede cwiczyc bo sie tuszem do rzes namachalam wystarczajaco...takie to lenistwo ze az boli...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 15:21
Maga31, Madlen222, Rybka Nemo, xpatiiix3, Mamadomina lubią tę wiadomość
-
Hej Pati, tak jak piszą dziewczyny, Nelcia ma jeszcze czas by się odwrócić. Dziś rozmawiałam z siostrą: jej znajoma była przekonana że będzie miała CC bo mała cały czas była miednicowo ułożona, a dosłownie w 36 tyg się przekręciła i ta znajoma była nieźle zdziwiona, bo musiała rodzić sn!
Ja niedawno również się cieszyłam, ze Stasiu się odwrócił już główkowo na ostatnim badaniu USG, a od dwóch dni czuję kopnięcia nisko i wypycha mi znów główkę w żebra, że ledwo oddycham
wklejam ćwiczenia na obrócenie się dziecka (te polecone przez Agatę):
https://www.youtube.com/watch?v=pteEYX8zwWc
mi pomogły, ale dziecię uparte to znów je muszę robićxpatiiix3, anusiaa90, AgataP lubią tę wiadomość
-
Mój synek tez cały czas ułożony albo poprzecznie albo pośladkowo, mam nadzieje, ze się przekręci, jeszcze ma czas, na razie no stress, USG 22.09 (31 Tydzień) zobaczymy co się okaże, zazdroszczę Wam częstych USG
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 15:34
Maga31 lubi tę wiadomość
-
A i na tym USG od razu mniejsza jest znowu.. i są podane dwie wagi 1594 i 1630. :oo teraz sprawdziłam dopiero... Masakra jakąś nagle o 2,5tyg młodsze dziecko w tydzień xD ale dobra tam niech im będzie ;P nie stresuj się naw bo wszystko ok jest mniejsza juz o te wagi i wymiary skoro są w normachLivia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Pati Nela to akrobatka przekręcić sie zobaczysz:) nie stresuj sie na zapas:)
Madlen takie wiesci to lubimy:) super!!!
Agata sliczna mamusia z Ciebie
Ja dzis czuje taki ucisk na spojenie, ze ledwo chodzę. Kręci sie, wypina. Momentami boli całe podbrzusze... Kurcze wizyta dopiero za dwa tyg....ehh tam... Ja chce listopad a w zasadzie polowe października
Wypralam flanelki i kolorowe tetry i koniec prania:) wyschną to przejade zelazkiem. Menzu zamówił cos w necie jutro ma przyjść.
AgataP, xpatiiix3, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
hej mamusie! Pati trzymam kciuki żeby Nelcia się przekręciła
Madlenn słońce bardzo dobre wieści z wizyty, faktycznie ładnie rosną Twoje małe skarby, mój w piątek miał zaledwie 1320g, aż się zaczynam martwić czy nie za mało
Agata sexi mama
co do cukrów to ja niestety nie wiem co i jak, wizytę już miała więc nie pomogę
wróciłam od koleżanki z reklamówką ciuszków, w sumie dużego wyboru nie miała bo dużo po córce jej siostry, a z chłopięcych to nie chciałam powtarzać tego co mam, polowałam na czapki :p mam czapki dwie, buciki, przewijak turystyczny i coś tam jeszcze no i dała mi ponczo na zimne dni
Kocham moją babcię, zrobiła gołąbki, mówiłam mamie w ndz że bym zjadła więc moja mama babci zleciła, bo wiadomo żeby się nie nudziłaprzy okazji spotkałam się z bratem bo też pojechał po gołąbki do babci
dobrze go zobaczyć po 3 miesiącach hehehe
xpatiiix3, Madlen222, AgataP lubią tę wiadomość
-
Ahh nachodziłam się dzisiaj i znowu mam blokadę ni schylic się ni siedziec... Na spojenie naciska... I brzuch mam strasznie twardy jak kamień... Pęcherz mam tak scisniety ze przecieka mi... Dosłownie po prostu nie trzymam i leci sobie w podpaskach muszę chodzić od paru dni non stop... I jednak wczoraj to tak naciskała widocznie się prostowala i dzisiaj znowu skrobie normalnie takie drapanie czuje w cewce jakby aż zgina aha i w moczu nieliczne erytrocyty i leukocyty sa,... Hmm i morfologia by juz ok dwa tyg temu i teraz w dwa tyg spadła poniżej normy znowu... Ehh... Ale szczerze nie jest źle jeszcze...Livia
Nela
Marcel
-
Cała rodzina pojechała do babci po gołąbki
Biedna babcia pewnie została bez gołąbków
Zazdroszczę babci:) Moja kochana babulka zmarła parę lat temu a też zawsze mi pyszności gotowała, strasznie mi jej brakuje.
Mam jeszcze jedną, ale ta nie jest jak taka prawdziwa babcia, wyrządziła wiele krzywdy w życiu mojej mamie i mnie małą nastawiała przeciwko mamie (teściowa mamy) i nie mogę jej tego wybaczyć, trzymam się od niej z daleka bo ona toksyczna jest ;(
Natka nie martw się że dziecię za małe, ja tam do tych pomiarów to już trochę na dystans podchodzę i to czy moje dzieci ważą już ponad 1700gr to też nie jest dla mnie pewne. Z resztą tak jak mi tu powiedziała położna, nieważne jak szybko rosną dzieci, najważniejsze że w ogóle rosną!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 17:10
Nata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Coś mi się porobiło z żelazkiem... Musiałam coś przetopić, jakiś nadruk czy sztuczną nitkę, chociaż nic takiego nie zauważyłam. W każdym razie nagle taki opór przy prasowaniu, że nie dało się przesunąć prawie. Teraz czekam, aż wystygnie i trzeba to wyczyścić.
Mąż mi kupił laktator po drodze z pracy. Tak więc mogę oficjalnie powiedzieć, że dziś skończy się miejsce w komodzie AntkaNa następne meble trzeba będzie czekać pewnie 2 miesiące
Syndrom wicia gniazda nasila się u mnie z dnia na dzień a jak skończę prasowanie, to nie będę miała opcji dalej czegoś szykować! Eh.AgataP, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja prasuję bardzo powoli, na siedząco, przed telewizorem. Nie jest źle. Normalnie żelazko jest głęboko schowane i praktycznie nieużywane. Te małe ciuszki są tak urocze, że nawet mam radochę z tego.
Mąż kupił mi też herbatkę laktacyjną i dumnie podkreślił, że to tej samej firmyJak nie z kompletu, to najwyraźniej gorzej by działała
AgataP, Madlen222, Maga31, Viviana, Agata92 lubią tę wiadomość