Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Z ojcem gadałam, mówi ,żeby był na miejscu by chyba tym gówniarzom mordy poobijał i prawie płakał, ze znowu mi się tak źle układa w życiu, ale niestety po złych przyjdzie w końcu dobre
pogadam chwile z Marcelem przez telefon ależ mały się cieszył w czwartek chyba Neta juz będą mieli to będę mogła prawie codziennie nskype gadac z Nimi
Madlen kochana jesteśno ale cóż do trzech razy sztuka, może tym razem Poznań księcia z bajki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 20:10
Madlen222, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Goplana wrote:Muszę się Was poradzić - jaki dać przedział czasowy mężowi, do kiedy może planować delegacje, a kiedy dać mu już bana...
Mam termin na 12 listopada - ale, nie chciałabym w wypadku porodu przedwczesnego zostać sama
Do kiedy, czułybyście się na moim miejscu bezpiecznie?
Prosił mnie, abym wyznaczyła mu granicę czasową, bo ma w planach jeszcze tydzien delegacji w EU i 2 tyg do Australii
no i pomyślałabym faktycznie nad jakąś "opieką". jeśli przeprowadzka do np. rodziców jest niemożliwa, to przynajmniej ustaliłabym z najbliższymi kto pomoże ci w zakupach albo w razie czego będzie pod ręką, żeby Cię zawieźć do lekarza...Goplana lubi tę wiadomość
-
Madlenn z tymi pomiarami to ja spokojna jestem, lekarz powiedział że jest ok więc mu wierzę
niecierpliwa ślicznie wyglądasz a zdjęcie super, ja też już czekam na sesję jakoś na początku października z koleżanką się umawiamy na sesje
no a babcia jak robi jedzonko to dla wszystkich i wtedy jadą rodzice, my i brat
jutro będę mogła poukładać ciuszki w szafie tam gdzie być powinny, stolarz ma nam w końcu zainstalować dodatkowe szuflady żeby nam łatwiej było wyciągać ciuszki, resztę w komodę pochowam jak już będzie
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj wróciłam ze skierowaniem do szpitala. Mam się zgłosić w poniedziałek
ciśnienie ponad 140/110 załamałam się, a jeżeli chodzi o mojego synka to 1472 g więc jest ok. Zapowiedział mi że jeśli się ciśnienie nie unormuje to cc mnie w pazdzierniku czeka ;(
-
uuu jak to cicho, chyba przez seriale:)
Dziewuszki cieszę się, że wszystko ok po wizytach:)
Niecierpliwa zdjęcie piękne:)
Mój mąż zrezygnował z pracy i teraz pracuje w innej firmie na zmiany, a więc w przyszłym tygodniu wypadają mu popołudniówki, a że wizytę miałam miec w poniedziałek popołudniu to zadzwoniłam i przełożyłam na środę na 11.00:) Cieszę się bardzo bo ja to boje się trochę poruszać autem po Krakowie, kurcze nie wiem jak ja to zrobiłam, że zdałam tam prawko.niecierpliwa21 lubi tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Goplana wrote:Muszę się Was poradzić - jaki dać przedział czasowy mężowi, do kiedy może planować delegacje, a kiedy dać mu już bana...
Mam termin na 12 listopada - ale, nie chciałabym w wypadku porodu przedwczesnego zostać sama
Do kiedy, czułybyście się na moim miejscu bezpiecznie?
Prosił mnie, abym wyznaczyła mu granicę czasową, bo ma w planach jeszcze tydzien delegacji w EU i 2 tyg do Australii
Ja myślę Goplanka, że to najbardziej zależy od Twojego obecnego samopoczucia / stanu ciąży. Wiadomo, wszystkiego nie przewidzimy, ale pewnie na Twoim miejscu bezpiecznie czułabym się do połowy października. Gdybyś miała skurcze, twardnienie brzucha, skracanie szyjki i inne tego typu historie to pewnie w ogóle trudno mówić o poczuciu bezpieczeństwa bo siedzi się / leży w domu jak na szpilkach...
No i chyba jeśli już musi wyjechać to najważniejsze mieć wsparcie na miejscu tak jak pisały dziewczyny.. kogoś bliskiego do kogo możesz się zwrócić w przysłowiowym środku nocy bez skrępowania i na tyle zaufanego żeby w razie czego jechał z Tobą do szpitala.
Trzymaj się kochana!ewelina_d, Goplana lubią tę wiadomość
-
krótki update:
- udało sie dotrzeć na szkołę rodzenia (z lekkim poślizgiem) - jesteśmy baaaardzo zadowoleni
- Hania ma się dobrze (potwierdziła od razu, że jest Hanią), waży już 1300g i ma 32 cm wzrostu - więc o tydzień wyprzedza swoje normy (27t5d, a wg biometrii 28t6d)
JUPIII
Miłej nocki Kochane!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 09:40
Madlen222, alka89, FK81, Agusia ;), xpatiiix3, Marzena27, Agata92, Nata, Isia14, zupaztytki, ewelina_d, Lavendula, blue00, Viviana, Maga31, anusiaa90, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
Agusia ;) wrote:Mój dzisiejszy obiad: ogorkowa, ziemniaki + smazona pierś w panierce + mizeria na słodko i wynik po godzinie 106, nie będę katowac się drastycznie dieta, przy diecie cukier 46.
Hej,a czemu Ty masz diete? przeciez cukry super,ja na czczo mam zawsze wieksze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 21:53
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Obciążenie po glukozie wyszło wysokie 196 po dwóch godzinach, hemoglobina glikowana wyszła super, czekam jeszcze tydzień na fruktozamine i do diabetologa muszę się zgłosić.
Na czczo mam 60-80Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 21:55
-
Agusia ;) wrote:Obciążenie po glukozie wyszło wysokie 196 po dwóch godzinach, hemoglobina glikowana wyszła super, czekam jeszcze tydzień na fruktozamine i do diabetologa muszę się zgłosić.
Na czczo mam 60-80
Hm to dziwne,nie znam sie az tak,ale skoro teraz po jedzeniu masz taki wynik to bardzo dobrzeTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Dotty piękna
A ja mam pytanie co z tymi mamusiami się dzieje..?? Jak czytacie to dajcie znak życia...
KocieOczy..?
Monique..?
Czeska..?
Pria..?
Reverie..?
Paula1234..?
Jak któraś się odzywa/odzywała niedawno to przepraszam, ale nie kojarze, a większość się dawno nie odzywała i nie aktualizuje danych w tabelce, więc się pytam, żeby usunąć te które zniknęły na dobre..
A może ktoraś mama się ujawni, bo podczytuje..? Zapraszamy do dyskusjihehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 22:38
Dotty84, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel