Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
alka89 wrote:Hm to dziwne,nie znam sie az tak,ale skoro teraz po jedzeniu masz taki wynik to bardzo dobrze
ciekawa jestem co wyjdzie i co powie diabetolog.
-
Agusia ;) wrote:Ja też pierwszy raz przez to przechodzę, nie wiem o co chodzi, czekam z niecierpliwością na ostatni wynik 2 tygodnie
ciekawa jestem co wyjdzie i co powie diabetolog.
Moze stres zaklamał wynik albo jakis blad bo po takim jedzeniu to na pewno bys ponad 200 mialaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Agusia, zjedz coś słodkiego (bo przecież jeden posiłek nie zaszkodzi) i zmierz. Przynajmniej będziesz mogła diabetologowi wynik takiej "prowokacji" przedstawić.
Ja też nie bardzo wierzyłam w cukrzycę, bo wyniki bardzo dobre mam (ale bez przesady, nie tak niskie jak czasem u Ciebie) ale jak raz zjadłam kawałek ciasta, to już do końca ciąży będę grzeczna.
Teraz się boję, żeby mi to nie zostało, bo jak tylko dostanę zielone światło, to mam zamiar się nawpieprzać słodkiego aż mi się zrobi niedobrze. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
http://allegro.pl/poduszka-do-karmienia-miekka-mala-rogal-ty-i-my-i4559301025.html kupujecie takie coś?? czy to się nie przydaje? ja nie wiem sama.
Optimus hm..no nie wiem lekarz powiedział że mój jest spoko, a myślałam sama że źle mierzy bo w domu mam 90/60 czasami a u niego 125/70ale sprawdziliśmy i było tak samo praktycznie, więc nie wiem, może zależy od sprzętu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 22:25
-
nick nieaktualny
-
Optimus najlepiej weź na badanie tak jak ja
wtedy będziesz wiedziała czy jest błąd pomiaru czy nie, chyba cena i firma nie ma znaczenia, czasem po prostu zdarzają się jakieś trefne sztuki.
Dotty dzidzia śliczna, normalnie aż bym chciała mieć fotkę w 3d no ale bez szaleństw -
Optimus te nadgarstkowe podobno potrafią podawać złe odczyty czasem.
desou mi też przepisał dopegyt 2 na dobe, mówi że to może być początek gestozy choć nie wiem po czym to wnioskuje bo się naczytałam o tej gestozie i po za skokami ciśnienia to pozostałych objawów nie mam -
nick nieaktualny