X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahh wszystkie śpią..? ;o a ja sie wierce krecę i nie wiem co ze sobą zrobić... Ehh i wciska mi mocno głowę pod zebra i skrobię cewkę co raz cos leci ehh mój biedny pęcherz, moje dziecie mi tak tam namajstruje, ze ja na serio trzymać nie będę po porodzie tylko będzie leciało po nogach... Spaaaaać, tylko jak... ;) ośmiornica hehe :**

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 23:31

AgataP lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja niby zmeczona ale jeszcze siedze pije melise,na wszelki wielki...bo serio chce zasnac dzisiaj i spac bez problemu....juz 3 dzien bezsennosci mnie dobije

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 23:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 00:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa, obudzil mnie maly glood! I teraz juz nici ze spania

AgataP lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 01:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja zmeczona jestem mega a zasnac nie moge bo sie dusze :( masakra...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 01:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tezw sumie sie o udzilam, bo sie dusze, juz ie wiem jak sie polozyc :/

W sumie jestem wyspana, awtvnic iema :( mam az 5 kanalow, bo I tak nie ogladam za duzo tv, ale teraz kablowka by sie przydala.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 01:21

AgataP lubi tę wiadomość

• Goplana Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 03:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się rozbudziłam :/
    Kurcze, o której już spać się nie położę to o 3-4 pobudka, i nie wiadomo co ze sobą zrobić.

Fidelissa lubi tę wiadomość

jftycms.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 03:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wciaz na czuwaniu!
    Wkurzona jestem, ale coz...that's life

Ogladalam mamo to ja na playerze.... I w roli głównej molkowej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 03:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 04:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O i ja sie przebudzilam przed czwarta i was nadrabiam, a w brzuchu burczy niemilosiernie hehe

• Isia14 Ekspertka

Wysłany: 3 września 2014, 05:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie śpię. Maleńka obudziła mnie kopniakami i przeciąganiem się a teraz gonitwa myśli...

Elfik <3
    FRbCp1.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 05:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przynajmniej mogę sobie normalnie pogadać z mężem przez FB czy tel. :) - wpasowuję się idealnie w jego strefę czasową :)

Wg Belly właśnie wkroczyłam w 8 miesiąc, nawet jeśli to przyspieszone - to i tak bardzo krzepiące :)
    Mały sobie harcuje jak chyba nigdy w ciągu dnia, może on też w innej strefie czasowej... :D

No i tak sobie całą rodziną nie śpimy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 05:15

Isia14, Agusia ;), xpatiiix3, mada_lena, sisiiii, Maga31, Lavendula, Marzena27, Fidelissa, Nata lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lafar_ra wrote:
    Ja dzisiaj wróciłam ze skierowaniem do szpitala. Mam się zgłosić w poniedziałek :( ciśnienie ponad 140/110 załamałam się, a jeżeli chodzi o mojego synka to 1472 g więc jest ok. Zapowiedział mi że jeśli się ciśnienie nie unormuje to cc mnie w pazdzierniku czeka ;(

A miezylasbcisnienie sobie w domu ?? Czy tylko u lekarza?? Ja w domu mam w granicach 100/60 a u lekarza mialam raz nawet 180/120. Mam efekt białego fartucha tylko wejdę do poczekalni i mam skok. Dziwny lekarz na cisnienie takie to dają tabletki a nie robią cc be sensu wyciągać dzieci wczesniej. Chyba ze bierzesz tabsy i nic nie dają. Uwazaj z tym ciśnieniem bo jest niebezpieczne.

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Ahh wszystkie śpią..? ;o a ja sie wierce krecę i nie wiem co ze sobą zrobić... Ehh i wciska mi mocno głowę pod zebra i skrobię cewkę co raz cos leci ehh mój biedny pęcherz, moje dziecie mi tak tam namajstruje, ze ja na serio trzymać nie będę po porodzie tylko będzie leciało po nogach... Spaaaaać, tylko jak... ;) ośmiornica hehe :**

Pati kurcze wieczorem mialam cos podobnego - pierwszy raz w zyciu poczulam ze wcale nie panuje nad moim pecherzem i napewno to nie byly wody. zaczyna robic sie ciekawie:):)

a tak przy okazji to dzien dobry :):)

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :) Zaczynam kolejny 30 tc :D
    Ja już na nogach, bo wcześnie usnęłam, ale budziłam się co chwilę i czekałam, aż noc zleci.
    Musze iść na pocztę i skoczyć po lumpkach za płaszczykiem. Może coś znajdę, bo chodzę w swoim rozpięta, bo się nie zapnę. Potem odpoczynek, wczoraj za bardzo przesadziłam. Zimno i ponuro dziś.
    Po lekach tak mnie nie męczy sikanie, ufffff, ale nacisk na pęcherz Mała robi główką. Trochę mam stresy przez tą macicę, ale kontrola za tydzień, musi być dobrze.

lkc, Agusia ;), mada_lena, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja mówię dzień dobry. Muszę dzieci do szkoły wyprawić. Jedno jeszcze smacznie śpi. No a potem do pracy, dzisiaj szykuje się męczący dzień, niestety i bardzo nerwowy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry : )

Viviana, Lavendula lubią tę wiadomość

• Evik Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeej dzień dobry nocne Marki!:D ?Ja też juz pobudka, wczoraj przywiezli nam nowe łóżko taaakie ogromne i wygodne i zamiast spać super to jakos mnie wszytsko z rana pobolewało:D Z tym ciśnieniem to lipa jest, tez u lekarza mam cholernie wysokie wypisal skierowanie do szpitala ale dal mi jeszcze szanse mierzenia i zapisywania w domu i powiem szczerze jak sie zdenerwuje mocno to mam około 150 ale tak normalnie to 120 /80 +/ - wizytę mam w poniedziałek wiec ciekawe co powie
    oo jednak mi sie chce spac chyba, a ok 10 ma przyjsc kolezanka na ploteczki to nie wiem czy sie opłaca kłaść:D

mada_lena, Maga31 lubią tę wiadomość

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, ja nie śpię od 6, synek obudził mnie kopniakami hehe, zaraz zmierzę sobie cukier na czczo i śniadanko, zjem dziś normalnie i zobaczę jaki będzie wynik ehh, też mam dziś mega lenia najchętniej nic bym nie robiła, do tego czuje, ze nogi mam balony i ciężkie jakby mi coś przymocowali do kostek...jedyne co może przejdę się do Rossmanna.

Vivi gratuluje 30 tygodnia :)

Viviana lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny gratuluje udanych wizyt:) mnie cos dopadlo glowa boli katar okropny i gardlo swedzi . W nocy goraczka ; (

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

Wlasnie wstalam ;) Kurować się mamuski nadchodząca jesień daje w kość ;)

Aaaa :ziew:

Niech mała pęcherz tylko odpuści i lux :D

Miłego :***

lkc lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry witam sie i ja.
    Pospalysmy, chociaz wieczorem zoladek cos mi szwankował....i jelita. No ale juz pijemy gorąca herbatke.
    Viv 30 tydzien :) teraz juz z górki :)
    Nastka miód, mleko, czosnek i do wyrka. Wlasnie musze zrobic jeszcze pare sloiczkow syropu z cebuli....
    A dzis mnie naszło na marchewkowe :)

Maga31, Viviana lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
‹‹ 1148 1149 1150 1151 1152 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ