Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
xpatiiix3 wrote:He ja na ostatniej wizycie z buszem bylam chyba z trzy tyg juz nic z tym nie robię nie dam rady na ta wizytę tez pierdziele chyba ze zechce mi się jutro wieczorem na spokojnie ;P
-
nick nieaktualny
-
Optimus hehehe może za bardzo palce/palec nadwyrezamy ,bo ja tez na Tablecie a rece rano mam do dupy, nie do uzytkowania.. Hmm a ciekawe mnie jak ja notatki będę w szkole robić,.,, hmm
w kazdym bądź razie przejdzie jak się urodzi
chociaż Marcelem miałam jeszcze przez jakis czas problem po porodzie wlasnie ten zespól cieśni nadgarstka czy jak to tam... Nie byłam w stanie go rano przewinac /podniesc dopiero jak pocwiczylam ręce były do użytku... Oby tym razem z porodem przeszło..
Mała kopara na dobranoc sie załącza
My tez z babcia pokomentowałyśmy maminsynkow komedia czysta... A śmiech tego ostatniegohahaha myslalam ze padnie ;P
Blue a ja się zastanawiam nad tym żeby wypożyczyć ten sprzecik łagodzący bol porodowy tens bo mam taka możliwość
No wiec kolorowychWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 22:52
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hmmm... ja mam takie cudo w domu:)
http://medicalbroker.pl/p/1337109/17772089/elektrostymulator-miesniowy-3-w-1-em-41-beurer-stymulatory-nerwowo-miesniowe-ems-nmes-elektrostymulatory.html
3w1 - tens, ems i 'masaz', kupilam przy zaniku miesni do stymulacji ems, a tens uzywamy (tzn. ja w czasie przeszlym) z mezem na lagodzenie bolu kregoslupa... no prosz, bedzie z tego nowy uzytek:)
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina - cieszę się, że już wszystko dobrze, racja - trzeba na zimne dmuchać, za dużo do stracenia.
Z nudów oglądam "Bruna" na Polsacie, Borat jednak był lepszy... jeśli w ogóle można to tak klasyfikować
W lodówce światło, zrobiłam zatem właśnie zakupy... internetowo, nie będę tych toreb sama wnosić. Szkoda, że dopiero na śniadanie przyjdą, bo mi kiszki marsza grająTestuję teraz Almę, do tej pory robiłam awaryjnie w Tesco, ale jednak nie polecam.
ewelina_d, AgataP, sisiiii lubią tę wiadomość
-
Ja polecam Piotra i Pawla, jako ze nie moge dzwigac, a moj maz wszystkiego nie wezmie, a robimy konkretne zakupy raz w tygodniu, to teraz wiekszosc zakupow robie przez net. I bardzo sie poprawili - juz w sumie nie dzwonia, ze czegos nie maja - maja wszystko:). I robie zakupy np. o 10, to dostepna jest opcja dostawy juz 12-14:). Jedyny minus, ze nie mozna wykorzystac ich karty z rabatem przy zakupach przez net, ale dla mnie wazne, ze mozna placic karta u kuriera (mamy z mezem karty lunchowe prepaidowe z pracy) albo paypalem.
Goplana lubi tę wiadomość
-
O Piotrze i Pawle też dobre opinie czytałam, na pewno spróbuję - podobno dobrze pakują. W Tesco raz mi zapakowali cieknący odplamiacz do dywanów razem z pieczywem
W Almie przekonała mnie darmowa dostawa od konkretnej kwoty, w P&P z tego co widzę opłata jest stała niezależna od godziny i kwoty zakupów...? -
Goplana wrote:O Piotrze i Pawle też dobre opinie czytałam, na pewno spróbuję - podobno dobrze pakują. W Tesco raz mi zapakowali cieknący odplamiacz do dywanów razem z pieczywem
W Almie przekonała mnie darmowa dostawa od konkretnej kwoty, w P&P z tego co widzę opłata jest stała niezależna od godziny i kwoty zakupów...?
Goplana lubi tę wiadomość
-
I kurcze bol mnie niepokoił. Twardnienia sie nasilly. Zadzwoniłam do gina. Kazał przyjechać dzis bo wyjeżdża. I jestem na ocp
Bole od skurczy, kt nie czułam. Macica twarda, nadreaktywna. Szyjka ponad tydzien temu 4cm zamknieta dzis 2,6 z rozwarciem wewnątrz. Miękka. Dostałam sterydy na płucka i magnez. Na ktg kilka skurczy powyżej 40. Ja ich nie czułam. Nie lekceważcie żadnych boli dziewczyny.... Mnie cos tknęlo i zadzwoniłam....niby lek mowi, ze to chuchanie na zimne, ale w ciazy nigdy nic nie wiadomo.AgataP lubi tę wiadomość