X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    He ja na ostatniej wizycie z buszem bylam chyba z trzy tyg juz nic z tym nie robię nie dam rady na ta wizytę tez pierdziele chyba ze zechce mi się jutro wieczorem na spokojnie ;P
    no ja dzis tez wizyta z zaskoczenia, a mialam walczyc jutro ;)

Ewelina
    hhojzmj.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja oglądam ten program na tvn "kto poślubi mojego syna" i mam zwałę:P razem z mężem się brechtamy...haha

xpatiiix3, Agusia ;) lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus mi zawsze tłuste jedzonko pomaga...na wszelkie dolegliwości... a kebab to już w ogóle :D :)

relgh3714vlmssyj.png
  • misiaczk25 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :) Idę spać bo jutro lecę rano na badania :)

https://www.maluchy.pl/li-69555.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obejrzalam tego Kossowskiego i tak mnie naszly powatpiewajace mysli, czy dam rade tym bolkm porodowym, jemu sie nie udalo ;P

xpatiiix3, Paju lubią tę wiadomość

• Nata Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuźwa przegapiłam...

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus hehehe może za bardzo palce/palec nadwyrezamy ,bo ja tez na Tablecie a rece rano mam do dupy, nie do uzytkowania.. Hmm a ciekawe mnie jak ja notatki będę w szkole robić,.,, hmm ;) w kazdym bądź razie przejdzie jak się urodzi ;) chociaż Marcelem miałam jeszcze przez jakis czas problem po porodzie wlasnie ten zespól cieśni nadgarstka czy jak to tam... Nie byłam w stanie go rano przewinac /podniesc dopiero jak pocwiczylam ręce były do użytku... Oby tym razem z porodem przeszło.. ;)

Mała kopara na dobranoc sie załącza ;)

My tez z babcia pokomentowałyśmy maminsynkow komedia czysta... A śmiech tego ostatniego :D hahaha myslalam ze padnie ;P

Blue a ja się zastanawiam nad tym żeby wypożyczyć ten sprzecik łagodzący bol porodowy tens bo mam taka możliwość :D

No wiec kolorowych ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 22:52

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A coz to Pati za sprzet??

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://m.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/porod/tens-sposob-na-bole-porodowe_37262.html

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I wszystko jasne :)

• ewelina_d Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm... ja mam takie cudo w domu:)
    http://medicalbroker.pl/p/1337109/17772089/elektrostymulator-miesniowy-3-w-1-em-41-beurer-stymulatory-nerwowo-miesniowe-ems-nmes-elektrostymulatory.html
    3w1 - tens, ems i 'masaz', kupilam przy zaniku miesni do stymulacji ems, a tens uzywamy (tzn. ja w czasie przeszlym) z mezem na lagodzenie bolu kregoslupa... no prosz, bedzie z tego nowy uzytek:)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malec caly bozy dzien aktywny, kiedy pojdzie wkoncu spac ? Ale nie powiem, ze lubie jego harce hehehe

• sylvi Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja szaleje zazwyczaj wieczorem :)

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój najchętniej o 23:30 :-) ale dzisiaj bryka od obiadu :p takie cudo do masażu miała dziewczyna na bazarku do sprzedania.

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina - cieszę się, że już wszystko dobrze, racja - trzeba na zimne dmuchać, za dużo do stracenia.

Z nudów oglądam "Bruna" na Polsacie, Borat jednak był lepszy... jeśli w ogóle można to tak klasyfikować :)

W lodówce światło, zrobiłam zatem właśnie zakupy... internetowo, nie będę tych toreb sama wnosić. Szkoda, że dopiero na śniadanie przyjdą, bo mi kiszki marsza grają :) Testuję teraz Almę, do tej pory robiłam awaryjnie w Tesco, ale jednak nie polecam.

ewelina_d, AgataP, sisiiii lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam Piotra i Pawla, jako ze nie moge dzwigac, a moj maz wszystkiego nie wezmie, a robimy konkretne zakupy raz w tygodniu, to teraz wiekszosc zakupow robie przez net. I bardzo sie poprawili - juz w sumie nie dzwonia, ze czegos nie maja - maja wszystko:). I robie zakupy np. o 10, to dostepna jest opcja dostawy juz 12-14:). Jedyny minus, ze nie mozna wykorzystac ich karty z rabatem przy zakupach przez net, ale dla mnie wazne, ze mozna placic karta u kuriera (mamy z mezem karty lunchowe prepaidowe z pracy) albo paypalem.

Goplana lubi tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Piotrze i Pawle też dobre opinie czytałam, na pewno spróbuję - podobno dobrze pakują. W Tesco raz mi zapakowali cieknący odplamiacz do dywanów razem z pieczywem :/
    W Almie przekonała mnie darmowa dostawa od konkretnej kwoty, w P&P z tego co widzę opłata jest stała niezależna od godziny i kwoty zakupów...?

jftycms.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana wrote:
    O Piotrze i Pawle też dobre opinie czytałam, na pewno spróbuję - podobno dobrze pakują. W Tesco raz mi zapakowali cieknący odplamiacz do dywanów razem z pieczywem :/
    W Almie przekonała mnie darmowa dostawa od konkretnej kwoty, w P&P z tego co widzę opłata jest stała niezależna od godziny i kwoty zakupów...?
    oplata sie zmniejsza co iles zl, od 250zl jest 0, wybierasz jak ci maja pakowac (w torebki foliowe za darmo, a jak w pudelka to doplacasz do pudelek, jak masz zamiar cos pakowac w domu w pudla to sie oplaca bo chyba 1zl za pudelko;)). no i mrozonki trzymaja opowiednio i zawsze oddzielnie i mowia co do zamrazalnika;). ja tesco w ogole nie toleruje, ceny maja kosmiczne biorac pod uwage jakosc. a PiP jednak ma przede wszystkim extra owoce, warzywa, mieso, wedliny i ryby, czyli wszystko to, co gdzies indziej balabym sie kupic;).

Goplana lubi tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 01:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I kurcze bol mnie niepokoił. Twardnienia sie nasilly. Zadzwoniłam do gina. Kazał przyjechać dzis bo wyjeżdża. I jestem na ocp :/
    Bole od skurczy, kt nie czułam. Macica twarda, nadreaktywna. Szyjka ponad tydzien temu 4cm zamknieta dzis 2,6 z rozwarciem wewnątrz. Miękka. Dostałam sterydy na płucka i magnez. Na ktg kilka skurczy powyżej 40. Ja ich nie czułam. Nie lekceważcie żadnych boli dziewczyny.... Mnie cos tknęlo i zadzwoniłam....niby lek mowi, ze to chuchanie na zimne, ale w ciazy nigdy nic nie wiadomo.

AgataP lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to niemiła niespodzianka, tak bez żadnych zapowiedzi... O kurcze, Madalena - współczuje stresów :/
    Trzymaj się dzielnie.
    Co te nasze dzieci się tak spieszą?

mada_lena lubi tę wiadomość

jftycms.png
‹‹ 1162 1163 1164 1165 1166 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ