X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    He ja na ostatniej wizycie z buszem bylam chyba z trzy tyg juz nic z tym nie robię nie dam rady na ta wizytę tez pierdziele chyba ze zechce mi się jutro wieczorem na spokojnie ;P
    no ja dzis tez wizyta z zaskoczenia, a mialam walczyc jutro ;)

Ewelina
    hhojzmj.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja oglądam ten program na tvn "kto poślubi mojego syna" i mam zwałę:P razem z mężem się brechtamy...haha

xpatiiix3, Agusia ;) lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus mi zawsze tłuste jedzonko pomaga...na wszelkie dolegliwości... a kebab to już w ogóle :D :)

relgh3714vlmssyj.png
  • misiaczk25 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :) Idę spać bo jutro lecę rano na badania :)

https://www.maluchy.pl/li-69555.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obejrzalam tego Kossowskiego i tak mnie naszly powatpiewajace mysli, czy dam rade tym bolkm porodowym, jemu sie nie udalo ;P

xpatiiix3, Paju lubią tę wiadomość

• Nata Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuźwa przegapiłam...

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus hehehe może za bardzo palce/palec nadwyrezamy ,bo ja tez na Tablecie a rece rano mam do dupy, nie do uzytkowania.. Hmm a ciekawe mnie jak ja notatki będę w szkole robić,.,, hmm ;) w kazdym bądź razie przejdzie jak się urodzi ;) chociaż Marcelem miałam jeszcze przez jakis czas problem po porodzie wlasnie ten zespól cieśni nadgarstka czy jak to tam... Nie byłam w stanie go rano przewinac /podniesc dopiero jak pocwiczylam ręce były do użytku... Oby tym razem z porodem przeszło.. ;)

Mała kopara na dobranoc sie załącza ;)

My tez z babcia pokomentowałyśmy maminsynkow komedia czysta... A śmiech tego ostatniego :D hahaha myslalam ze padnie ;P

Blue a ja się zastanawiam nad tym żeby wypożyczyć ten sprzecik łagodzący bol porodowy tens bo mam taka możliwość :D

No wiec kolorowych ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 22:52

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A coz to Pati za sprzet??

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://m.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/porod/tens-sposob-na-bole-porodowe_37262.html

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I wszystko jasne :)

• ewelina_d Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm... ja mam takie cudo w domu:)
    http://medicalbroker.pl/p/1337109/17772089/elektrostymulator-miesniowy-3-w-1-em-41-beurer-stymulatory-nerwowo-miesniowe-ems-nmes-elektrostymulatory.html
    3w1 - tens, ems i 'masaz', kupilam przy zaniku miesni do stymulacji ems, a tens uzywamy (tzn. ja w czasie przeszlym) z mezem na lagodzenie bolu kregoslupa... no prosz, bedzie z tego nowy uzytek:)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malec caly bozy dzien aktywny, kiedy pojdzie wkoncu spac ? Ale nie powiem, ze lubie jego harce hehehe

• sylvi Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja szaleje zazwyczaj wieczorem :)

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój najchętniej o 23:30 :-) ale dzisiaj bryka od obiadu :p takie cudo do masażu miała dziewczyna na bazarku do sprzedania.

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina - cieszę się, że już wszystko dobrze, racja - trzeba na zimne dmuchać, za dużo do stracenia.

Z nudów oglądam "Bruna" na Polsacie, Borat jednak był lepszy... jeśli w ogóle można to tak klasyfikować :)

W lodówce światło, zrobiłam zatem właśnie zakupy... internetowo, nie będę tych toreb sama wnosić. Szkoda, że dopiero na śniadanie przyjdą, bo mi kiszki marsza grają :) Testuję teraz Almę, do tej pory robiłam awaryjnie w Tesco, ale jednak nie polecam.

ewelina_d, AgataP, sisiiii lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam Piotra i Pawla, jako ze nie moge dzwigac, a moj maz wszystkiego nie wezmie, a robimy konkretne zakupy raz w tygodniu, to teraz wiekszosc zakupow robie przez net. I bardzo sie poprawili - juz w sumie nie dzwonia, ze czegos nie maja - maja wszystko:). I robie zakupy np. o 10, to dostepna jest opcja dostawy juz 12-14:). Jedyny minus, ze nie mozna wykorzystac ich karty z rabatem przy zakupach przez net, ale dla mnie wazne, ze mozna placic karta u kuriera (mamy z mezem karty lunchowe prepaidowe z pracy) albo paypalem.

Goplana lubi tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Piotrze i Pawle też dobre opinie czytałam, na pewno spróbuję - podobno dobrze pakują. W Tesco raz mi zapakowali cieknący odplamiacz do dywanów razem z pieczywem :/
    W Almie przekonała mnie darmowa dostawa od konkretnej kwoty, w P&P z tego co widzę opłata jest stała niezależna od godziny i kwoty zakupów...?

jftycms.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana wrote:
    O Piotrze i Pawle też dobre opinie czytałam, na pewno spróbuję - podobno dobrze pakują. W Tesco raz mi zapakowali cieknący odplamiacz do dywanów razem z pieczywem :/
    W Almie przekonała mnie darmowa dostawa od konkretnej kwoty, w P&P z tego co widzę opłata jest stała niezależna od godziny i kwoty zakupów...?
    oplata sie zmniejsza co iles zl, od 250zl jest 0, wybierasz jak ci maja pakowac (w torebki foliowe za darmo, a jak w pudelka to doplacasz do pudelek, jak masz zamiar cos pakowac w domu w pudla to sie oplaca bo chyba 1zl za pudelko;)). no i mrozonki trzymaja opowiednio i zawsze oddzielnie i mowia co do zamrazalnika;). ja tesco w ogole nie toleruje, ceny maja kosmiczne biorac pod uwage jakosc. a PiP jednak ma przede wszystkim extra owoce, warzywa, mieso, wedliny i ryby, czyli wszystko to, co gdzies indziej balabym sie kupic;).

Goplana lubi tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 01:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I kurcze bol mnie niepokoił. Twardnienia sie nasilly. Zadzwoniłam do gina. Kazał przyjechać dzis bo wyjeżdża. I jestem na ocp :/
    Bole od skurczy, kt nie czułam. Macica twarda, nadreaktywna. Szyjka ponad tydzien temu 4cm zamknieta dzis 2,6 z rozwarciem wewnątrz. Miękka. Dostałam sterydy na płucka i magnez. Na ktg kilka skurczy powyżej 40. Ja ich nie czułam. Nie lekceważcie żadnych boli dziewczyny.... Mnie cos tknęlo i zadzwoniłam....niby lek mowi, ze to chuchanie na zimne, ale w ciazy nigdy nic nie wiadomo.

AgataP lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to niemiła niespodzianka, tak bez żadnych zapowiedzi... O kurcze, Madalena - współczuje stresów :/
    Trzymaj się dzielnie.
    Co te nasze dzieci się tak spieszą?

mada_lena lubi tę wiadomość

jftycms.png
‹‹ 1162 1163 1164 1165 1166 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ