Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLaski, przylazlam (doslownke) ze spacerku.
Mada_lenka, trzymam, trzymam! Maluszka juz nie taka mala! Bedzie dobrze
Nata, ale laseczka jestes! Brzuszek sliczniutki, dupcia malutka jak u modelki! Troche zazdroszcze, ale tak pozytywnie
Co do grudniowki... biedna dziewczyna, bardzo jej wspolczuje....mam nadzieje, zemaluszek przezyje! Trzymam kciuki
Mi cos znowu brzuch boli...
Wlasnie byl kurier, mamy materasik dla Pilkarzykamada_lena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNata piekna jestes
u mnie piekna pogoda wroiclam ze spacerku z psem,bylam odwiedzic moje dziewczyny w pracy posiedzialam na uniwerku na trawie i zlapalam troszke slonca,pieknie jest normalnie lato...az chce sie zyc,dzisiaj jemy obiad na powietrzunie gotuje zabiore hippisa do knajpy(coraz czesciej mi sie zdarza,chujowa pani domu ze mnie,ale co tam..)
Dziewczyny zaciskac nogi i rodzimy dopiero jak bedzie bezpiecznie!
kurcze zaraz poczytam grudniowki..smutne to , mam nadzieje ze malenstwo bedzie ok.
dostatalm od koleznaki koszulke swietna jesttakie selfie mamy i corki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 16:46
lkc, mada_lena, xpatiiix3, Maga31, ÓptimusPrime, misiaczk25, Madlen222, Nata, Goplana, Viviana, Mamadomina, blue00, anusiaa90, caśka lubią tę wiadomość
-
Kurczę nadrabiam i odpisuje na raty.
Tak jak pisałam pobolewalo mnie spojenie, nieco wyżej, podbrzusze, pachwiny. Nie przechodziło po spazmolinie i lezeniu. Bol stał sie dokuczliwy. Moze z raz miałam uczucie parcia na stolec ale po pierwsze myślałam ze to dzidzia sie wierci a po drugie zaraz przeszło. No i brzuch sie zrobił twardszy...Puszczał i znow lekko twardnial. Nieregularnie ale jak wstałam do kibelka czy kuchni.I w koncu zadzwoniłam do gina, bo kazał dzwonić w takiej sytuacji. Pojechałam zbadał i na IP kazał....leżymy
Moja koleżankę z sali rano wzięli na cięcie:) jej mama zrobiła foto i przyszła mi pokazać. Pulpecik,sliczny
Karola urodziła. Ale bedzie wszystko dobrze tak czuje. A jak widac przeczucie to ja mam
Lece dalej nadrabiac laseczkiAgataP, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadalena teraz sie wystraszylam bo mialam podobnie wczoraj ale mi przeszlo po nospie..wiesz co zapisze sie do lekarza na poniedzialek niech mnie zbada,lepiej dmuchac na zimne.Odpoczywaj kochana ,bedzie dobrze !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 15:41
mada_lena, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Pati dzieki kochana zaciskam giry mocno
Agata pewnie pojedź. Nie ma co. Laseczką z Ciebie
Zawsze mi gin powtarza lepiej jeden raz za duzo niz za mało. A i mówił ze po 30 tyg każe pacjentkom zgłaszać nawet Krzywe baki:)ÓptimusPrime, xpatiiix3, Milaszka, AgataP, lkc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgata, hihihihi oczy macie takie same na tej focie
A wiesz, wydaje mi sie ze nasza ewelina_d ma taka sama, ale ze Stewie z Family Guy I chyba to jej znajomi robia te koszulki.
Mam racje, ewelina?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 15:53
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadalena z tymi krzywymi bakami to sie usmialam ale w sumie racja co jak co ale w ciazy nie ma co lekcewazyc zadnego bolu czy dyskomfortu jutro sie umowie i zobaczymy co mi powie.Lepiej isc i uslyszec ze jest ok i ze sie panikuje niz potem za pozno ma byc.
No ta koszulka swietna jest powiem Wam bede czesto ubierac
mada_lena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzis bylam rozgladnac sie za koszula do porodu, taka wiecie, do wyrzucenia w razie wu. No i mamy taki niedaleko dom handlowy zajezdzajacy PRLem. Weszlam, obsluga 60+, patrza wilkiem, bo w plotach I kawce przeszkadzasz. No I wybieram tam koszule, takie rozne patrze, troche za glowe sie lapie, ze taki scheiss kosztuje od 50zl...nagle slysze glos z przeciwlwglej strony, ze my koszule jeszcze tu mamy. Ja odwracam sie, patrze na babke, kt juz jest zajeta plotkowaniem z kolezanka I czyms innym. Pytam, czy maja troche tansze, bo to do porodu potrzebuje na 1 raz, bo pewnie do wyrzucenia bedzie. A jak ze ona sie na mnie oburzyla, ze takie ladne (!)koszule nie sa do wyrzucania, ze o I za 35 zl nie maja koszul. Na co ja mowie, za 35 to I tak drogo (majac na mysli te ewenementy na wieszakach), moge dac 10 najwyzej...to tak sie oburzyla, ze juz na moje pytania nie odpowiadala, a na koniec, uwaga, wyrzucila mnie ze sklepu, tu nic pani dla siebie nie znajdzie, niech pani idzie na inne stoiskom (sklep) tam...... (I machnela reka w dal
).
She made my dayxpatiiix3, e_v_e, AgataP, mada_lena, Madlen222, lkc, Agusia ;), Viviana, Mamadomina, Milaszka, Maga31, Lavendula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zajefajna też chcę taką :p na allegro widziałam gdzieś, Agatko piękna mamusia z Ciebie
Optimus to miałaś dzisiaj wesołą przygodę, ja uwielbiam takie emerytki, zawsze mnie bawiły do łez. Byłam na mieście i kupiłam w końcu czapkę dla synka z weluru, mięciutka taka fajna
dałam 27 zł (rozbój) no ale dobra. Jutro idę po misia z pozytywką bo mi się bardzo podobał ale jakoś uznałam że 47 zł to przesada, ale myślę teraz o nim czyli jednak trzeba go kupić :-)zjadłam lody po drodze różane, bo u mnie w mieście w ten weekend jest tzn " Święto Róży" lunapark, wystawa róż, koncerty i inne takie, ale my jak co roku jedziemy nad jezioro na weekend bo kolega ma urodziny
AgataP, Agusia ;), Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyÓptimusPrime wrote:Agato, w niej do porodu I zaznacz, ze oczy I warkocze maja byc jak na koszulce, inaczej nie przyjmujesz do wiadomosci
hahano i jeszcze zazycze sobie zdjec na łózku porodowym zeby na forum wrzucic i maja koniecznie uchwycic koszulke
-
Ja jeszcze nie byłam u diabetologa, sprawdzam siebie poprostu, mój gin powiedział, że jak będę miała wyniki tych badań to dopiero iść do diabetologa i on powie czy dieta, klucie, insulina czy co. Wyczytałam w necie, że słodkim mamą każą się kluc po godzinie, szkoda mi było marnować trzech tygodni i robić krzywdę malenstwu, a Wy dziewczyny co macie podwyższona glukozę po jakim czasie się badacie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 16:54