X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madalena trzymam kcuki zeby mala siedziala jeszcze w brzuszku ,jeszcze ma czas,powiedz jej zeby nie wymyslala :)

ja przespalam noc :) yes!! i nad ranem tez pospalam :) wreszcie

u mnie dzis bedzie piekna pogoda zaraz zabiore pieseła na dlugi spacer juz sie doczekac nie moge tylko sie pranie skonczy i znikam z domu :)
    ja wczorja po skelpach polazilam i tez mnie dol brzucha bolal ale dzis na szczescie juz ok.

Madlen222, lkc, mada_lena lubią tę wiadomość

• Nata Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja nie mam nikogo w zusie niestety, może na infolinię zadzwoń? dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie rozwarte i miękkie, mam nadzieję że wszystko będzie ok, współczuję tym hospitalizowanym :-( nienawidzę szpitala i to też przemawia u mnie za sn bo wtedy szybciej wyjdę :-) od rana koleżanka wpadła na kawkę, przywiozła mi płaszcz jesienno-zimowy który kupiła jak była w ciąży :-) wcześniej chciała mi go sprzedać,ale podziękowałam bo nie będę kupowała płaszcza na chwilę bez sensu, no ale widać uznała że mi go da, bo powiedziała żebym zrobiła z nim co chcę. W podziękowaniu kupię coś fajnego dla jej synka :D mój mały robaczek się wierci co chwilę i pcha mi nóżki (chyba) pod żebro. Porozmawiałam sobie z nim chwilkę. Odkurzyłam, umyłam podłogi i niedługo idę na miasto zorientować się czy mają przewijak w kolorze szarym :-)))
    jak układacie ciuszki w szufladach?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 12:36

xpatiiix3, Maga31, mada_lena lubią tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam dopiero z wyników musiałam czekać na babcie w poczekalni z Marcelem, byłam taka wściekła bo dopiero o 11 pzlam ponbrac i cały czas czekałam na czczo... ;/ juz ledwo żywa byłam.. W sama porę zeszły bo hipoglikemii dostalam... Zaczęłam się telepac i pocic a Marcel wrzeszczal a ja nie dałam rady juz biec za nim bo bym upadła to wsadzilam do wózka... A teraz dopiero usiadłam sobie na chwile, a zaraz trzeba Marcela położyć spać pozwoliła mu jeszcze jedna baje obejrzec...

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej Pati no to nieźle, trzeba było sobie kanapeczkę wziąć do torebki, przy cukrzycy trzeba o tym pamiętać. Wyświetlają Wam się zdjęcia w moim wpisie?? bo mnie nie :p wcinam jeżyny właśnie

rfnnk6n.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata mi się nie wyświetlają :(

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dopiero jak pobralam mogłam zjeść bo musiałam wyniki na Czczo zrobić a czekałam na babcie.. Ja nie mogę załadować tego..:/

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Agata92 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata niestety nie.

njr11rs.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety się nie wyświetlają - wrzuć na tinypic :)

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to jest problem z forum u mnie :-)
    no nic spróbuję później, a tamto wyedytowałam:p może to znak żeby brzucha wielkiego nie wstawiać na forum :p
    Dotty ale ja przez tinypic wrzucałam właśnie i jakiś problem jest

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 12:40

rfnnk6n.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata Przepraszam mam nadzieje, ze nie masz za zle ;* zaraz edytuje to ,a otworzylam w nowej karcie i wyświetla pięknie wygladasz ;) ;)

http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2vmsshc&s=8#.VAhB1ct7ZPE

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 12:49

Dotty84, Maga31, mada_lena lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patii dzięki za edycję :)

Nata ślicznie wyglądasz brzuszek piękny :)

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata śliczna kobieta z Ciebie:) zgrabniutki brzunio i super figurka:)

relgh3714vlmssyj.png
  • Agata92 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata przepięknie wyglądasz:) Śliczny brzuszek :)

njr11rs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam slowa dziewczyn :)

• Nata Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati spoko loko :-) a za komplementy dziękuję :-)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

rfnnk6n.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusie zaraz Was nadrobie.
    Vivi dziekuje :* <3
    Dziekuje za kciuki, trzymajcie bo mocno bo przynoszą szczescie. Hania musi posiedzieć conajmniej miesiac jeszcze.
    Na wizycie doktor zmacal brzuch i decyzja fenoterol. Czuje sie po nim odpukać poki co ok. Lekko łapki mi sie trzęsą.
    Ktg wyszło przyzwoicie chyba. Jeszcze przyjdzie i bedziemy rozmawiać co i jak. Czekam na posiew.
    Przed chwilka wróciłam z usg. Szyjka jak wczoraj. Niby komory boczne 10mm....beda kontrolować. 2050g waga.
    Teraz leżymy i dalej fenoterol.,brzuch sie napina juz troszke rzadziej ale jednak.
    Z tego stresu to nawet niunia mniej kopie....

xpatiiix3, Goplana, Viviana, Strupka, Agusia ;), sylvi, Agata92, Maga31, misiaczk25, anusiaa90 lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jaka Hania duża juz ;) super nwazniejsze żeby się n pogłębiało rozwarcie i skurcze ustąpiły ;) mocno mocno trzymamy :**

mada_lena lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZien dobry . Piekna pogoda dzisiaj,ale ja oczywiscie sie nie wezme za robote,taka leniwa jestem. Obiad sie robi,okno w kuchni umylam,ale cała reszta sie az prosi...

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZien dobry . Piekna pogoda dzisiaj,ale ja oczywiscie sie nie wezme za robote,taka leniwa jestem. Obiad sie robi,okno w kuchni umylam,ale cała reszta sie az prosi...

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madalena - Wow, ale duża dzidzia :) Tym lepiej dla niej :) Oczywiście trzymam kciukasy, coby grzecznie posiedziała jeszcze min 4 tygodnie.
    Coś wcześniej się działo, co mogło to zapowiedzieć? Z tego co pamiętam, to u Ciebie był spokój do tej pory...

mada_lena lubi tę wiadomość

jftycms.png
‹‹ 1167 1168 1169 1170 1171 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ