Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymadalena trzymam kcuki zeby mala siedziala jeszcze w brzuszku ,jeszcze ma czas,powiedz jej zeby nie wymyslala
ja przespalam nocyes!! i nad ranem tez pospalam
wreszcie
u mnie dzis bedzie piekna pogoda zaraz zabiore pieseła na dlugi spacer juz sie doczekac nie moge tylko sie pranie skonczy i znikam z domu
ja wczorja po skelpach polazilam i tez mnie dol brzucha bolal ale dzis na szczescie juz ok.Madlen222, lkc, mada_lena lubią tę wiadomość
-
no ja nie mam nikogo w zusie niestety, może na infolinię zadzwoń? dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie rozwarte i miękkie, mam nadzieję że wszystko będzie ok, współczuję tym hospitalizowanym
nienawidzę szpitala i to też przemawia u mnie za sn bo wtedy szybciej wyjdę
od rana koleżanka wpadła na kawkę, przywiozła mi płaszcz jesienno-zimowy który kupiła jak była w ciąży
wcześniej chciała mi go sprzedać,ale podziękowałam bo nie będę kupowała płaszcza na chwilę bez sensu, no ale widać uznała że mi go da, bo powiedziała żebym zrobiła z nim co chcę. W podziękowaniu kupię coś fajnego dla jej synka
mój mały robaczek się wierci co chwilę i pcha mi nóżki (chyba) pod żebro. Porozmawiałam sobie z nim chwilkę. Odkurzyłam, umyłam podłogi i niedługo idę na miasto zorientować się czy mają przewijak w kolorze szarym
))
jak układacie ciuszki w szufladach?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 12:36
xpatiiix3, Maga31, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Wrocilam dopiero z wyników musiałam czekać na babcie w poczekalni z Marcelem, byłam taka wściekła bo dopiero o 11 pzlam ponbrac i cały czas czekałam na czczo... ;/ juz ledwo żywa byłam.. W sama porę zeszły bo hipoglikemii dostalam... Zaczęłam się telepac i pocic a Marcel wrzeszczal a ja nie dałam rady juz biec za nim bo bym upadła to wsadzilam do wózka... A teraz dopiero usiadłam sobie na chwile, a zaraz trzeba Marcela położyć spać pozwoliła mu jeszcze jedna baje obejrzec...Livia
Nela
Marcel
-
no to jest problem z forum u mnie
no nic spróbuję później, a tamto wyedytowałam:p może to znak żeby brzucha wielkiego nie wstawiać na forum :p
Dotty ale ja przez tinypic wrzucałam właśnie i jakiś problem jestWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 12:40
-
Nata Przepraszam mam nadzieje, ze nie masz za zle ;* zaraz edytuje to ,a otworzylam w nowej karcie i wyświetla pięknie wygladasz
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2vmsshc&s=8#.VAhB1ct7ZPEWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 12:49
Dotty84, Maga31, mada_lena lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Mamusie zaraz Was nadrobie.
Vivi dziekuje :*
Dziekuje za kciuki, trzymajcie bo mocno bo przynoszą szczescie. Hania musi posiedzieć conajmniej miesiac jeszcze.
Na wizycie doktor zmacal brzuch i decyzja fenoterol. Czuje sie po nim odpukać poki co ok. Lekko łapki mi sie trzęsą.
Ktg wyszło przyzwoicie chyba. Jeszcze przyjdzie i bedziemy rozmawiać co i jak. Czekam na posiew.
Przed chwilka wróciłam z usg. Szyjka jak wczoraj. Niby komory boczne 10mm....beda kontrolować. 2050g waga.
Teraz leżymy i dalej fenoterol.,brzuch sie napina juz troszke rzadziej ale jednak.
Z tego stresu to nawet niunia mniej kopie....
xpatiiix3, Goplana, Viviana, Strupka, Agusia ;), sylvi, Agata92, Maga31, misiaczk25, anusiaa90 lubią tę wiadomość
-
Madalena - Wow, ale duża dzidzia
Tym lepiej dla niej
Oczywiście trzymam kciukasy, coby grzecznie posiedziała jeszcze min 4 tygodnie.
Coś wcześniej się działo, co mogło to zapowiedzieć? Z tego co pamiętam, to u Ciebie był spokój do tej pory...mada_lena lubi tę wiadomość