Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczerze to nic się nie dzieje nie ma co napisać nawet
a nie chce się pierdół produkować, aby coś napisać..
spać się juz chce, ja jutro do gina na 9 i muszę wczesniej wstać ,zobaczymy co powie n temat położenia malej tym razem no i pogadam z Nim o porodzie jak to będzie może wydębie juz skierowanie do porodu do szpitala, no i ciekawe czy zbada ,bo dzisiaj i wczoraj znowu plamki krwi były.. Wiec juz nie wiem od czego to może być, bo ani się nie gole, ani nie tycam ,no i zero sexy od początku wiec nie mam pojęcia... Licze na to że z kwitkiem nie odeśle i trafie na tak dobry humor jak na oddziale wtedy przy USG i będzie równie skory do ODP na pytania moje ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 21:19
AgataP, Madlen222, lkc lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
tez ide spac, rano jade zrobic wyniki
kolorowych snow
Ewelina u Ciebie w porzadku? mam nadzieje, ze tak bo milczysz jak nigdy... a z drugiej strony odpoczywaj ile sie daWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 21:52
Madlen222, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Madlenn kochana właśnie weszłam specjalnie na forum żeby Ci napisać o tym dok o bliźniętach na tvp1. Zrobiłam i zawkowałam leczo, pomidorówkę na jutro ugotowałam i naszykowałam mężowi do pracy. Jakoś nabita jestem i dzisiaj na kolacje tylko śliwki. Jak się położyłam po 18 to spałam godzinkę, także na razie spać mi się nie chce.
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co, troche sie martwie, bo od 2 dni moj jest baaaardzo ruchliwy. A teraz zaczal mitak rozciagnac skore wokol pepka...myslicie ze powinnam pojsc do lekarza? Aha I jak chodze po domu brzuch meeeega twardy, sam brzuch, dol to raczej miekki? Sama nie wiem
-
Koszule sa w takim sklepie z odzieza nocna nie pamietam nazwy sklepu ale to taki zwykly sklep nie firmowy. Koszula gatunkowo fajna bawelniana.
Wogole ogladalam zdjecia maluszka dziewczyny z grudniowek i sie poplakalam. Jak ja sie ciesze ze u mnie juz 31 tygodni skonczonych mimo iz to tylko 6 tygodni roznicy ale jak duzo wieksze jest malenstwoAgataP, Agata92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatii ale mi smaka narobilas na jarzynowa zupke!! cholera zaraz normalnie zaczne robic zupe w nocy
ale jaja! taka zachcianka ze nie moge jej zwalczyc...no nic ide sprawdzic czy wszystko mam do zupy
w razie czego sklep mam czynny do dwunastej w nocy dosc niedaleko
ale jazda..
dobrej nocki kochane!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 22:56
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wszystkie tu sobie życzą dobrej nocy, a ja się kimnęłam po 18 i teraz czuwam...
Dzisaj miałam wielokrotnie problem z założeniem skarpet, szczególnie po basenie, chyba będę chodziła bez, a tu jeszcze tyle tygodni... Z czym będzie jeszcze niedługo problem, z butami, z majtkami?
Znowu mam czas duszności i chyba rozprężania Aloszkowego apartamentu - bilans płynów dodatni... ja już nie chcę puchnąć...
Coś Rewolucja się długo nie odzywa... chyba nas olałaAgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypowiem tak,zbyt leniwa jestem zeby zupe robic,wlasnie wrzucilam brukselke do parownika
wiec jakies warzywa zjem
Goplana tez mam dusznosci juz ktoras noc jak nie spie albo spie na raty po kilkadzieisat minut ;/ dosypiam nad ranem jak juz organizm pada ze zmeczenia i ma w dupie dusznosci,ale noce sa straszne