Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
sylvi w pamiętniku jej są.
Wiecie co na SR pani rehabilitantka mówiła nam, że ćwiczenia tzw otwierające klatkę piersiową pomagają w dusznościach, w sensie że np rozchylacie na boki ręce
Optimus jeżeli coś Cię nie pokoi to ja bym umówiła się na wizytę, po co się zamartwiać, chociaż ja teżzauważyłam że mój syn jest bardziej aktywny może dlatego że większy już więc bardziej czuję jak fikaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 23:51
-
Agusia ;) wrote:Niecierpliwa boję się ponownej glukozy podobno to duże obciążenie dla dziecka... u mnie też koszt 35 zł, to nie problem, więcej wydałam na te dodatkowe badania.
Lavendula kochana Ty powtarzasz te badania, nic nie mówili, ze są przeciwskazania do ponownego wypicia...
nic takiego nikt mi nie mówił, a rozmawiałam, że muszę powtórzyć z dwoma lekarzami i znajomą położną... -
Raz, dwa, trzy - pierwsza!
Ja już po śniadaniu, bo jakże byłoby inaczej...
Chyba mi się zegar biologiczny dostosował do rytmu noworodka... gorzej jak noworodek będzie sobie o tej porze smacznie spałlkc, Lavendula, mada_lena, Paju, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Witam
Hehe narobiłam ochoty na jarzynowaa ja smaczn ie spalam caluśka nocke bez pobudek
IDE na siku ale suszy mnie jakbym miała strasznegxd kaca xD co to jest... ?? IDE spróbuje wydepilowac małą przed lekarzem
umyje się i śniadanie zrobię sobie dla !Marcela na razie się bawi klockami u babci w pokoju, a ja skorzystać
hehe ciekawe o której tym razem przjma
poprosze mamę żeby zadzwoniła niech szybciej wyczytaja i z głowy będzie, bo muszę do szkoły za jechać i po jeszcze jakieś zaswiadczenia w jedno miejsce dobrze ze wszystko po drodze ;P
O kolejna wrześniowa na porodowce ;p
Miłego.!:**Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 06:48
mada_lena lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Dzień dobry
Ja już po śniadaniu zaraz "lecę" z psem i do pracy. Lecę w cudzysłowie bi ledwo się ruszam czy was też tak wszystkie kości i stawy bolą czy tylko mnie?
Mimo wszystko życzę miłego dniamada_lena lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69555.png -
Hehe ja po gimnastyce w wannie xD a matko ledwo ledwo z lusterkiem ale się nawyginałam, masakra pierwszy raz widzę siebie na dole od cholery czasu juz czy Wy macie tez tak spuchniete tam wszystko.?! Ale cudem się n zacielam
mada_lena, Agusia ;), lkc, lkc lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Hejka:)
Ja nie śpię już o 6.00:), aż dziwne bo ostatno bardzo dużo śpię, bo mnie okropnie kręgosług boli, muszę zacząć ćwiczyć, albo basen.
Kurcze jak mi przykro, że niektóre dzieciątka tak szybko pchają się na świat. Biedne to grudniowe maleństwo.
Pati ja wczoraj próbowałam się ogolić na dole, masakra jak się zacięłam, a mam brzuch dużo mniejszy od Twojego, aż boje się co będzie za kilka tygodni.
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Ja gimnastykowałam sie w wannie 3 dni temu - masakra - krew się lała
Ogólnie też mam tam wszystko takie napuchnięte - wyglądam tam jak taka bułeczka...(!)
I już myślałam, że tylko ja tak mam
Nie mogłam dziś spać w nocy przez maluszka Kaaroliserce pęka, ale wierzę, że będzie dobrze.
Miłego dnia!mada_lena, ewelina_d, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Troche nadrobiłam
Dzien dobry wszystkim
pati ,daj znac po wizycie
Ktos pytał o glukoze,mi mowili,ze nie mozna czesto powtarzac z obciazeniem
Tez jestem opuchnieta na dole...
Milego dniaxpatiiix3 lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Troche nadrobiłam
Dzien dobry wszystkim
pati ,daj znac po wizycie
Ktos pytał o glukoze,mi mowili,ze nie mozna czesto powtarzac z obciazeniem
Tez jestem opuchnieta na dole...
Milego dniaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Helo dziewczynki
Ja przesyłam pozdrowienia ze Spa:D w związku z tym ze ostatnio moje odbicie w lustrze powodowało u mnie po prostu fontanny łez i załamanie nerwowe( okrutna grubość : ) i ogólnie jakieś załamanie wyglądem .... maz wywiózł mnie do spa na odstresowanie
Siedzimy tu od środy do poniedziałku i nastrój faktycznie nieco lepszy .., ale miejsce jest piękne trudno żeby sie humor nie poprawił . W dodatku wynegocjowalam ze za każde stracone 5 kg ( oprócz pierwszych na porodowce) zabiera mnie tu na weekend
ÓptimusPrime, Viviana, Nata, lkc, Strupka, xpatiiix3, Maga31, Marzena27, Goplana, Fidelissa, e_v_e lubią tę wiadomość
-
Jadę
no no moja też jak taka bułka wyglada jakby mała już tam głową naciskała.. moja karta pierwsza ciekawe czy faktycZnie wejdę pierwsza... eehhh... aha i jeszcze pytano co oznacza rosnące wbc.??w poniedziałek było 10.1 a z wczoraj już 10.9...
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Cześć Kochane.
Wczoraj Mała zeszła mi nisko, bolało spojenie, od razu humor kiepski, wszystko mnie zaczyna stresować. Rano jak wstaję czuję się jak staruszka, boli kręgosłup, boli po bokach jak zakwasy, do tego co rano boli mnie gardło, muszę uważąć bo już znajomi na zatoki chorują.
Naskarżyłam męzowi na teściową, powiedziałam, że jak urodzę to ją zje... bo mi wczoraj głupoty gadała jak byla rano, mąż się wkurzył i powiedział, że on to załatwi. No to dobrze.
Piję soki, nawet mąż mi codziennie buraczki obiera i zostawia by być pewnym, że będę robić sobie soczki. Kochany jest.
Madalena daj znać jak dzisiaj, co będą badać itp.
Pati wbc w ciązy może tak rosnąć, to fizjologicznie, miałam raz 12, pytałam gina i lekarza rodzinnego, to białe krwinki.
Goplana lubi tę wiadomość
-
Kuniak ale Ci zazdroszczę
odpoczywaj kochana
Pati kloc sie jakby co. Trzeba walczyć o swoje. Wbc to biale krwinki. Mysle, ze nie masz sie czym martwić taki wzrost to nie wzrost. Moze masz gdzies malutki maciupki stan zapalny. Nie denerwuj sie na zapas:*
A ja sobiepoleze do nast tyg na pewno. Leże, fenoterol na 48 h na razie, potem zobaczą co i jak. W nd lek przyjmujący ma dyz zapowiedział badanko szyjki. Poki co ja tez mam spalewy bok i byle do przodu.
A niuni tak sie podoba moje lezenie i kopie we wszystkie stronylkc lubi tę wiadomość