WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Agata92 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:

Ja również potwierdzam bułkę:) ale chyba mój mąż musiałby się drugi raz urodzić, żeby robić wywiady w pracy czy lepiej traktują kobiety ogolone czy nie:). Ja natomiast musiałabym się drugi raz urodzić, żeby pozwolić mężowi mnie golić - w życiu... zresztą mógł wyjść z wprawy (nosi brodę:)).

Mój się jakiś dziwny zrobił odkąd jestem w ciąży:) ciągle mi jakieś info z pracy przynosi, służy na okręcie z samymi facetami, a więc pracują tam sami "doświadczeni specjaliści" i tak wymieniają się opiniami i poradami :):)

njr11rs.png
  • Agata92 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/show_item.php?item=4490468302 tutaj jest bardzo podobna a może i taka sama jak ma Agata :)

Nata, blue00, Maga31 lubią tę wiadomość

njr11rs.png
  • pinsleepe Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, ten lekarz to jest jakiś kretyn, jeszcze jakby był po prostu idiotą, ale miał dobre chęci, to można by mu wybaczyć, ale on po prostu wszystko na odwal robi.

K MAĆ! Od dłuższego czasu planuję pokój Antka. I jeszcze poplanuję długo, bo wyszła mała wtopa. Teść i mąż na pytanie, jaki pokój jest szeroki, odpowiadali, że 3 metry. To im mówię, że nigdy w życiu i niech nie ściemniają, tylko zmierzą, bo inaczej ciężko mi będzie tak meble skompletować, żeby weszły. To zmierzyli - 286. Ok, na styk na się rozłożyć kanapę (rozkładaną do przodu, bo żal mi było 2 metrów ściany na taką normalną). Wprawdzie do zakupu daleko, bo brakuje nam sporo, żeby stan deweloperski osiągnąć, ale chciałam dopiąć temat. Wzięłam miarę, męża i sprawdzam. 260. No to go opierdoliłam solidnie, bo komodę już mamy, na dodatek pełną rzeczy i może ta kanapa nie wejść (to ma być łóżko Antka za jakiś czas, no ale trzeba o tym myśleć z wyprzedzeniem, bo nie będę za 2 lata wymieniać). Na stronie Ikei podana tylko długość łóżka, bez długości całkowitej. Też fajnie. Właśnie zadzwonił mąż, że kanapa ma ok. 220. Tak więc biorąc pod uwagę pozostałe meble, nie da się jej rozłożyć.

Dwóch dorosłych facetów, inżynierów na dodatek nie potrafiło zmierzyć pokoju.

A dziś będzie chciał mąż kable układać i oczywiście będą pretensje, że nie wiadomo, gdzie co będzie. K! kkkkkkkkkk!

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi golenie wychodzi idealnie :) wszystko widzę wiec nie ma problemu :) ale jakoś tez nie wyobrazam sobie żeby mój M mnie golil :)

201411191762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurka, nie wiem, czy jechac do szpitala...slabo sie czuje, w przychodni ogolna powiedziala, ze ekg ok, troche tetno wyzesze, ale niby ok reszta tez...
    Ale ten moj brzuch non srop skacze, pulsuje ....
    Majgorzej, ze nikogo nie mam, aby sie poradzic. Moj w pracy jutro wyjezdza na szkoleniedo szwecji... tzn. Weekend szkolenie na statku na otwartym morzu, a potem szwecja....tak impreza integracyjna...denerwuje sie

• Nata Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrobiłam henne na brwi i rzęsy teraz się modlić żebym jak batman nie wyglądała :-)Optimu idź na IP lepiej będziesz spokojniejsza, ja też średnio się czuję mam tętno 120 znowu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 10:49

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdole no to jakiś znak czy co całą klasa prawie na liście jest a moje dokumenty gdzieś zgubili no co za pech może to jakiś znak żeby do tej szkoły nie iść... ją już sama nie wiem co za pechowy dzień... płakał mi się chce... już mam dość... :(

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus ale to co Ty coś z ciśnieniem się źle czujesz? Czy ruchy źle czujesz? Jak coś sie niepokoisz to podjedź na IP, pobadają Cię i puszczą Kochana a będziesz spokojniejsza.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus skoro powiedzieli ze jest ok to jedź do domku odpocznij ze 2h jak nie przejdzie to wtedy jedz,.

201411191762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc kobietki!!! nadrobie Was pozniej bo zaspalam(oczywiscie kurwa) a umowiona bylam z kolezanka mam jeszcze 20 minut moze zdaze sie umalowac byle jak i lece jak wroce to wszytsko nadrobie(nie piszcie za duzo dobrze? :P)

a tu prosze moja ukochana Tina na poprawe humoru,mi ten teledysk zawsze poprawia humor(hmm ciekawe czemu? :P)

https://www.youtube.com/watch?v=X3rV9RO2AZQ

lkc, Maga31 lubią tę wiadomość

• maaartinka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pinsleepe wrote:
    Pati, ten lekarz to jest jakiś kretyn, jeszcze jakby był po prostu idiotą, ale miał dobre chęci, to można by mu wybaczyć, ale on po prostu wszystko na odwal robi.

K MAĆ! Od dłuższego czasu planuję pokój Antka. I jeszcze poplanuję długo, bo wyszła mała wtopa. Teść i mąż na pytanie, jaki pokój jest szeroki, odpowiadali, że 3 metry. To im mówię, że nigdy w życiu i niech nie ściemniają, tylko zmierzą, bo inaczej ciężko mi będzie tak meble skompletować, żeby weszły. To zmierzyli - 286. Ok, na styk na się rozłożyć kanapę (rozkładaną do przodu, bo żal mi było 2 metrów ściany na taką normalną). Wprawdzie do zakupu daleko, bo brakuje nam sporo, żeby stan deweloperski osiągnąć, ale chciałam dopiąć temat. Wzięłam miarę, męża i sprawdzam. 260. No to go opierdoliłam solidnie, bo komodę już mamy, na dodatek pełną rzeczy i może ta kanapa nie wejść (to ma być łóżko Antka za jakiś czas, no ale trzeba o tym myśleć z wyprzedzeniem, bo nie będę za 2 lata wymieniać). Na stronie Ikei podana tylko długość łóżka, bez długości całkowitej. Też fajnie. Właśnie zadzwonił mąż, że kanapa ma ok. 220. Tak więc biorąc pod uwagę pozostałe meble, nie da się jej rozłożyć.

Dwóch dorosłych facetów, inżynierów na dodatek nie potrafiło zmierzyć pokoju.

A dziś będzie chciał mąż kable układać i oczywiście będą pretensje, że nie wiadomo, gdzie co będzie. K! kkkkkkkkkk!

Chłopy tak maja :) ja po moim wszystko sprawdzam.. Nauczona doświadczeniem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 11:16

Maga31 lubi tę wiadomość

201411191762.png
  • pinsleepe Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 lata pracował w laboratorium pomiarowym. Ale chyba już nie pamięta jak zwykła miara działa.

Maga31 lubi tę wiadomość

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuuuuuu*** na serio na serio mega pechowy dzień w dodatku dzisiaj wszystkie autobusy dosłownie z przed nosa mi odjezdzaly (2-3min) przed czasem przyjezdzaja... czekam na autobus do domu terenie mnie z nerwów... okropny dzień mam...

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pinsleepe wrote:
    2 lata pracował w laboratorium pomiarowym. Ale chyba już nie pamięta jak zwykła miara działa.
    to sa skomplikowane sprawy takie pomiary pokoju ;) w szczegolnosci dla zawodowcow:P

pinsleepe lubi tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati czemu Ty tej przychodni nie zmienisz przeciez to nie musi byc przyszpitalna. Ja od poczatku ciazy zmienilam az 3 lekarzy bo olewali. Ja sie dziwie ze jeszcze nie zmienilas na innego. Jak tam same debile to po co nerwy tracic na nich

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata uwazaj z ta henna :) ja sobie ostatnio zrobilam na brwi. Poszlam z nia tylko na sekunde do pada poczytac forum i tak sie zasiedzialam ze zapomnialam ze ja mam na twarzy . Efekt wiadomy..... Wygladalam jak Frida ;) ;) ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 11:44

blue00, lkc, Maga31 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scyzoryk w kieszeni sie otwiera jak slysze jakich masz lekarzy Pati, na zmiane lekarza to chyba juz pozno, pozostaje jeszcze prywatny z doskoku, ja bylam dzis oddac krew dwa razy bo dla gin i nefrologa, a pojemnikow z siuskami mialam trzy hehe w tym jeden ze zbiorki calodobowej, mam przeczucie, ze wyniki nie beda najlepsze, rowniez widzialam maluszka grudniowego, jest sliczny i mysle, ze da sobie rade, nie ma innej opcji.

• Nata Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    henna wyszła, nawet nie wyglądam jak batman :-) wyregulowałam brwi i wyglądam jak człowiek (w miarę), jutro jedziemy nad jezioro i będziemy tam spali więc uznałam żeby nie straszyć innych zrobię sobie henne na rzęsy i brwi i jakoś nawet się udało ehehhe, tzn brwi już robiłam nie raz ale rzęsy to jakoś zawsze nie miałam pomysłu jak zrobić dobrze i znalazłam a necie żeby nakładać szczoteczkę jak tusz i faktycznie zdało egzamin :-)
    Lecę na miasto na lody i po misia z pozytywką dla mojego juniora :-)

Maga31, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie:)

Mi po burger kingu spało się dziś błogo:) wstałam o 11:)

Ja to się golę teraz tylko z lusterkiem i jakoś idzie. Bułeczek, indorków i innych nie zauważyłam :P. A jeśli mąż miałby mnie golić to nie widzę problemu i żadnego w tym wstydu. Przecież znamy się tak dobrze, co tu się wstydzić?? :)

Mada lenka odpoczywaj, szkoda że musisz w szpitalu być, ale pewnie niedługo wyjdziesz do domku,.

Optimus kochana a jak Ty się stresujesz czymś to jedź na IP i będziesz spokojniejsza, po co zadręczać się myślami??

xpatiiix3, Maga31 lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w domu nie ma nikogo...

Powiem tak jak sie zaczęło mega kwaśnym haftem Marcela przed wyjściem i kłótnia z babcią to wiedziałam ze się źle skonczy ten dzień i to nie koniec... No wiec haft 5min przed wyjściem szybko myć przebierać a babcia co kurwaaaa wafelki dzieciakowi od razu po zyganiu dała myslalam ze ja zadusze kazała dac później kisiel i tylko pic bo na pewno go popalilo trochę bo takim żywym kwasem zwymiotowal fuuuuj jeszcze w pokoju smierdzi... Dala czy nie ,sama nie wiem bo wrocilam 11.55 i nie ma ich jeszcze w domu... Noo pojechałam do szpitala szybko na wizytę zaszlam ok super wszytko pieknie ladnie byłam pierwsza w kolejce 8.50 Myślice się wysikac wracam i co dopiero gin przyszedl i weszło parę babek przede mną zawolano mnie dopiero 9.45.. W gabinecie spisał wyniki do karty ciąży ,powiedzialam o plamieniach ten nic zaraz powtorlam tez nic olał mnie udawał, że nie słyszy czy co sprawdzał tętno malej tez oczy juz mu wychza szuka szuka nie ma i tuz nad pępkiem pare cm znalazl i sprawdza a tam na wydruku z USG ze niby główkowe a jak drukował nie zmienił poprzedniego.. Pff... I mówię, ze miednicowe a on do mnie ze nie bo tu pisze inaczej... No konował, waga 78 (+16kg)... I do mnie proszę zawołać ta i ta do widzenia... Pff trzasnelam drzwiami i wyszłam... Masakra byłam tak wściekła ze myslalam ze będę płakać tak mi łzy do oczu juz z nerwow cisnelo... Trudno poszlam z ta klnac pod nosem do szkoły, tam sie okazało ze nie ma mnie na liście uczniów i zgubili moje papiery, nie chcieli mi wystawić zaświadczenia ze się ucze :/ powdzieli ze zadzwonia i wyspa zaświadczenia poczta, żebym juz nie chodziła, ale muszą papiery poszukać... Dobra dalej trzy autobusy mi dzisiaj uciekły ,a czekałam po 20 albo lepiej minut na następne, bo sie spoznialy... Potem kierunek komórki po zaświadczenie do alimentów i tez jakiś problem bo nie cieli mi dac drugiego dla mamy kazali jej sie samej pofatygować... No trudno ja juz z tych nerwów myslalam ze na serio juz się porycze na środku ulicy szlam i kopalam wszytko co popadnie stem tak nabuzowana ,ze muszę się jakoś wyładować... ;/ następny autobus no kuuuur** widział ze podbiegam i co... nie zaczekał pff,, czekałam na następny to sie spoznil... I cala drogę stałam jeszcze mnie popychaly jakies stare rury... Ehh w domu jestem to chwila odpoczynku glebokie oddechy i powoli powoli mi przechodzi...

Kuniak udanego wypoczynku :**

Optimus słońce odpoczywam sobie i nie denerwuje się ;** trzymaj kciuki zeby było ok w razie co może przejedzie sie na IP ;)

Ehh.. Do prywatnego ide za dwa tygodnie jakoś na kontrol ,przynajmniej tam się dowiem czy wszystko ok jest.. I tego gbsa chyba zrobi prywatnie faktycznie... Nie zmieniła lekarza bo chce w tym szpitalu urodzić a jak prowadzący ze szpitala inaczej patrzą na to i mogą bez skierowania. Porodu przyjąć... Dostalam skiewanie na jakieś kwasy moczowe bo cos nie tak moczem i powtórkę morfologii... I wizyta dopiero na początek października...

Nata super z ta henna chy z sobie zrobię na rzęsy bo mi się lowac nie CE a tak bede przynajmniej jakoś wyglądać :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 12:38

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 1174 1175 1176 1177 1178 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ