X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • caterina Koleżanka

Wysłany: 4 września 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ja mam zlecone od diabetologa pomiary po godzinie.

wnidl6d8vwkrzqrv.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastawiłam leczo, mąż pojechał z teściami i babcią na wioskę odwiedzić jej stary dom. Zabieram się za gołąbki na obiad tzn za ich jedzenie :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 17:19

mada_lena, lkc lubią tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uuuła ale cisza, idę na drzemkę :-)

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • pinsleepe Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia, już pisałam na pewno, ale po 1,5 h.

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O faktycznie cisza, zaczynają się wieczorne programy i pewnie dlatego :)
    A ja leżę, chodze kombinuję, bo Mała od południa wkłada mi rączkę a to w szyjkę, a to w cewkę moczową, brrrr, nieprzyjemne i próbuję jej zmienić pozycję, ale uparta.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 18:40

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem co się dzieje, zjadłam obiad i to spory, nawet jeszcze zabrałam dwa ziemniaki mężowi z talerza i co? i jestem już głodna! a obiad jadłam o 18. I wiecie co? Jedziemy zaraz do burger kinga. Muszę zjeść jakiegoś tłustego hamburgera i wypić szejka. Po prostu muszę!

xpatiiix3, Agata92, Milaszka, Maga31, lkc lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I znow was nadrabialam :) Agata, a powiedz ty mi, gdzie ty dorwalas taka koszulke, jest swietna, mnie dzis udalo sie kupic w Smyku pajacyk z polara oraz jedna pieluszke flanelowa hehehe poszalalam, a jutro odbieram lezaczek bujaczek, wszak rozowy ale co tam :P

AgataP lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja byłam na spacerku ;) Właśnie weszłam do domku ;) ale fajnie hehe posiedzialysmy na placu zabaw z koleżankami z 8,5 msc Amelka i Antkiem ;) już któryś raz z rzędu gadaja ze wygladam jak do porodu już ze brzuchol opadł mocno a nie widzialysmy sie trzy tyg wiec mają porównanie ,no ale cóż mała znowu w poprzek ;o he ciągle się kręci, teraz juz nie wierze ,ze o w miejscu usiedzi krecioła mi się szykuje ;) hehe

Maga31, lkc lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Ewelin Ekspertka

Wysłany: 4 września 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen - hahaha! Jedyne co ja muszę, to pić nestea tropikalną! A kiedyś nie mogłam, bo była dla mnie za słodka...co za zmiany.

Madlen222, lkc lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam na skole rodzenia...duzo probek I duzo ludzi. Malo miejsca. Ogolnie dzis bylo o porodzie, nic specjalnego.

AgataP lubi tę wiadomość

• caterina Koleżanka

Wysłany: 4 września 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja bym się normalnego jedzenia najadła.
    A tak na kolacje naleśniki z mąki z amarantusa ze szpinakiem. Ciekawe jaki cukier będę miała :-/
    Po nocach śni mi się BIG MAC :-)

wnidl6d8vwkrzqrv.png
  • Maga31 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie była dziś siostra i skręciłyśmy razem komodę (no dobra, większość to ona skręcała, mi kazała się oszczędzać ;) ) i od razu zrobiłyśmy małą rewolucję: przeniosłyśmy łóżeczko i komodę do dużego pokoju (w którym z mężem śpimy), a komputer do małego.
    Postanowiłam na początek mieć dziecko blisko, a jak Stasiu będzie miał pół roku to przeniesiemy go do małego pokoju :)
    Muszę tylko jutro umyć porządnie łóżeczko i poprać prześcieradła, kocyki itd i właściwie wszystko będzie gotowe :)
    Mąż trochę się zdziwił jak wrócił z pracy, że jego komputer i co za tym idzie "miejscówka" się zmieniła :D
    Siostra przywiozła też wózek, więc czeka mnie jeszcze jutro pranie tego okrycia z gondoli :)
    W sumie to strasznie się cieszę, że wszystkie rzeczy dla małego dostaliśmy w spadku, tylko kosmetyki i meble (komoda, fotel) musieliśmy kupić, więc wyprawka nie szarpnęła nas na razie po kieszeni :)
    Z tej radości kupiłam w Rossmanie Oliatum emulsję do kąpieli (500 ml akurat w promocji), siostra mówi, ze jest świetny i na długo starcza :)

wff2trd8302o6ogx.png
  • Maga31 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cisza się zrobiła faktycznie o tej porze. Ja dziś planuję obejrzeć na TVP2 Igrzyska Śmierci, a mąż pewnie będzie oglądał siatkówkę :)

Co do jedzenia to też byłam już głodna po obiedzie i odgrzałam sobie spaghetti na kolację :)

Miłego wieczorku!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 19:54

wff2trd8302o6ogx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam dzis isc na meczhk siatkowki, dostal moj Sr bilety od sponsora, ale jak pomyslalam, ze musze 40mi tramwajem w jedna str jechac, z 3h siedziec w halasie na iewygodnych krzeselkach, zrezygnowalam... moj pojechal ze znajomym. Caly happy.to dobrz. :)

lkc, lkc, Maga31 lubią tę wiadomość

• Madlen222 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciliśmy:) zjadłam cheesburgera, wrapa, jakieś mini ziemniaczki i wypiłam szejka waniliowego:) można powiedzieć ze się najadłam:) ciekawe na jak długo...ale powiem Wam, że uwielbiam takie jedzonko...straszne ale prawdziwe:)jakoś tak humor od razu lepszy:)

xpatiiix3, ÓptimusPrime, lkc, Agata92, Milaszka lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny
    Zdjęcia cudne macie:)
    Mada_lena trzymaj się tam i nie wypuszczaj jeszcze Hani.

Ja dojrzałam dzisiaj wagę mojej małej z karty ze szpitala i ma jakoś dziwną wagę wpisaną a więc mam napisane między 1540g a 1880g???

Mój po wczorajszej awararii chyba się naprawdę wystraszył i dokończył nam wyprawkę dla malutkiej. Opłacił starszej przedszkole. Kupił mi kilka rzeczy do szpitala. Jestem w szoku normalnie. Zostało do kupienia tylko łóżeczko bo nic mi się nie podobało dzisiaj w sklepach i prześcieradła do łóżeczka bo o tym znowu zapomniałam:p

xpatiiix3, lkc, Agusia ;), Agata92, pinsleepe, Maga31 lubią tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a właśnie jak ktoś nie ma koszuli do karmienia jeszcze to u nas jest promocja i są po 25zł. Kupiłam dzisiaj jedną do oblukania w domu i jak przymierzyłam uważam ze jest fajna. Szare z kolorowymi lamówkami nadrukiem słodkim, krótki rękaw i dwa rozcięcia z guziczkami. JAk ktoś chętny wstawię zdjęcie bo jutro jadę jeszcze po dwie i będzie z głowy.

ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a właśnie widziałam jeszcze otulaczki motherhoot dla maluszków po 35zł nowe jak ta cena?? bo się nie orientuję ile kosztują

ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • Agata92 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastka151 cena za otulaczek bardzo dobra bo nawet na allegro chodzą po 39 + koszt przesyłki. A jeśli mogę spytać to w jakim sklepie kupowałaś koszulę?

njr11rs.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcelo śpi a ja idę jeść kolacyjke, insulina i lulu :D

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 1170 1171 1172 1173 1174 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ