Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nastawiłam leczo, mąż pojechał z teściami i babcią na wioskę odwiedzić jej stary dom. Zabieram się za gołąbki na obiad tzn za ich jedzenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 17:19
mada_lena, lkc lubią tę wiadomość
-
O faktycznie cisza, zaczynają się wieczorne programy i pewnie dlatego
A ja leżę, chodze kombinuję, bo Mała od południa wkłada mi rączkę a to w szyjkę, a to w cewkę moczową, brrrr, nieprzyjemne i próbuję jej zmienić pozycję, ale uparta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 18:40
-
Ja nie wiem co się dzieje, zjadłam obiad i to spory, nawet jeszcze zabrałam dwa ziemniaki mężowi z talerza i co? i jestem już głodna! a obiad jadłam o 18. I wiecie co? Jedziemy zaraz do burger kinga. Muszę zjeść jakiegoś tłustego hamburgera i wypić szejka. Po prostu muszę!
xpatiiix3, Agata92, Milaszka, Maga31, lkc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI znow was nadrabialam
Agata, a powiedz ty mi, gdzie ty dorwalas taka koszulke, jest swietna, mnie dzis udalo sie kupic w Smyku pajacyk z polara oraz jedna pieluszke flanelowa hehehe poszalalam, a jutro odbieram lezaczek bujaczek, wszak rozowy ale co tam
AgataP lubi tę wiadomość
-
A ja byłam na spacerku
Właśnie weszłam do domku
ale fajnie hehe posiedzialysmy na placu zabaw z koleżankami z 8,5 msc Amelka i Antkiem
już któryś raz z rzędu gadaja ze wygladam jak do porodu już ze brzuchol opadł mocno a nie widzialysmy sie trzy tyg wiec mają porównanie ,no ale cóż mała znowu w poprzek ;o he ciągle się kręci, teraz juz nie wierze ,ze o w miejscu usiedzi krecioła mi się szykuje
hehe
Maga31, lkc lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
U mnie była dziś siostra i skręciłyśmy razem komodę (no dobra, większość to ona skręcała, mi kazała się oszczędzać
) i od razu zrobiłyśmy małą rewolucję: przeniosłyśmy łóżeczko i komodę do dużego pokoju (w którym z mężem śpimy), a komputer do małego.
Postanowiłam na początek mieć dziecko blisko, a jak Stasiu będzie miał pół roku to przeniesiemy go do małego pokoju
Muszę tylko jutro umyć porządnie łóżeczko i poprać prześcieradła, kocyki itd i właściwie wszystko będzie gotowe
Mąż trochę się zdziwił jak wrócił z pracy, że jego komputer i co za tym idzie "miejscówka" się zmieniła
Siostra przywiozła też wózek, więc czeka mnie jeszcze jutro pranie tego okrycia z gondoli
W sumie to strasznie się cieszę, że wszystkie rzeczy dla małego dostaliśmy w spadku, tylko kosmetyki i meble (komoda, fotel) musieliśmy kupić, więc wyprawka nie szarpnęła nas na razie po kieszeni
Z tej radości kupiłam w Rossmanie Oliatum emulsję do kąpieli (500 ml akurat w promocji), siostra mówi, ze jest świetny i na długo starcza
-
No cisza się zrobiła faktycznie o tej porze. Ja dziś planuję obejrzeć na TVP2 Igrzyska Śmierci, a mąż pewnie będzie oglądał siatkówkę
Co do jedzenia to też byłam już głodna po obiedzie i odgrzałam sobie spaghetti na kolację
Miłego wieczorku!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 19:54
-
nick nieaktualnyMialam dzis isc na meczhk siatkowki, dostal moj Sr bilety od sponsora, ale jak pomyslalam, ze musze 40mi tramwajem w jedna str jechac, z 3h siedziec w halasie na iewygodnych krzeselkach, zrezygnowalam... moj pojechal ze znajomym. Caly happy.to dobrz.
lkc, lkc, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Wróciliśmy:) zjadłam cheesburgera, wrapa, jakieś mini ziemniaczki i wypiłam szejka waniliowego:) można powiedzieć ze się najadłam:) ciekawe na jak długo...ale powiem Wam, że uwielbiam takie jedzonko...straszne ale prawdziwe:)jakoś tak humor od razu lepszy:)
xpatiiix3, ÓptimusPrime, lkc, Agata92, Milaszka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Zdjęcia cudne macie:)
Mada_lena trzymaj się tam i nie wypuszczaj jeszcze Hani.
Ja dojrzałam dzisiaj wagę mojej małej z karty ze szpitala i ma jakoś dziwną wagę wpisaną a więc mam napisane między 1540g a 1880g???
Mój po wczorajszej awararii chyba się naprawdę wystraszył i dokończył nam wyprawkę dla malutkiej. Opłacił starszej przedszkole. Kupił mi kilka rzeczy do szpitala. Jestem w szoku normalnie. Zostało do kupienia tylko łóżeczko bo nic mi się nie podobało dzisiaj w sklepach i prześcieradła do łóżeczka bo o tym znowu zapomniałam:pxpatiiix3, lkc, Agusia ;), Agata92, pinsleepe, Maga31 lubią tę wiadomość
-
a właśnie jak ktoś nie ma koszuli do karmienia jeszcze to u nas jest promocja i są po 25zł. Kupiłam dzisiaj jedną do oblukania w domu i jak przymierzyłam uważam ze jest fajna. Szare z kolorowymi lamówkami nadrukiem słodkim, krótki rękaw i dwa rozcięcia z guziczkami. JAk ktoś chętny wstawię zdjęcie bo jutro jadę jeszcze po dwie i będzie z głowy.