Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nastka151 wrote:właśnie przypomniało mi się dziewczynki ładnie proszę zapodajcie link do stronki z wełną z której robiłyście koszyczki kupię ciotce na imieniny taką wełnę niech sobie dzierga bo lubi.Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Optimus, nie przejmuj takim palantem! Już ja bym mu wygarnęła!!!! Gdyby tylko spróbował mi wyjechać z takim tekkstem! Co za kretyn!
Każdy organizm jest inny i każdy będzie się inaczej zmieniał w ciąży! Zostało już tak niewiele, nie katuj się dietą jeśli nie musisz! Przecież z maluszkiem wszystko dobrze! Jeszcze będziesz miała okazję uważać na to co jesz (karmiąc).. a to jest NASZ czas! Nasz i naszych maluszków i nikomu nic do tego jak go przeżywamy!
Jeszcze 2 miesiące i wszystko zacznie iść w dół! A teraz ciesz się stanem błogosławionym i pierdol tych co się wtrącają!
ÓptimusPrime, lkc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziekuje za wsparcie raz jeszcze! Jestescie the best
Pkn, dziekuje za diete, lookne na nia dokladniej I zobacze, co dobrego moge z niej wyniesc...
Eeeeh....
A jeszcz taki joke, wg.nich mam date porodu na 06.11.2014. No to by byl nowoczesny przyklad niepokalanego poczeciaDotty84, xpatiiix3, AgataP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:Cześć dziewczyny!
Ja to ciągle pojawiam się i znikam, ale znów wylądowałam w szpitalu!
ehh.. ja nie wiem jak, ale musze dotrwać jeszcze przynajmniej 5tyg. i urodzić zdrową, piękną córeczkę. Taki jest mój plan i mam zamiar się go trzymać!
mam nadzieję że tu wszystko dobrze!Dasz rade!!!! To tylko 5 poniedzialkow
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
ÓptimusPrime wrote:Dzieki Dziewczyny za tak ile slowa! Ogolnie sie zgadzam z Wami I tez wyznaje taka filozofie, ze nasmiewajac sie z innych leczymy wlasne kompleksy...ale w glowie mi sie nie miesci, zeludzie potrafia byc tacy niefajni...za miekka jestem...
Mam 165cm I teraz moja waga to 98kg
No I ten szpitalny gin zakazal mi jesc...zebym bardziej nie przytyla..
wiem że to delikatna sprawa ale nie martw się i nie denerwuj, waga po ciąży spadnie i już nikt się nie będzie czepiał a nawet jakby to niech spada, najważniejsza teraz będzie dzidzia :*ÓptimusPrime, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
tak przypadkiem znalazłam,któraś szukała taniej koszulki, może nie zachwyca ale to w sumie na raz
http://allegro.pl/koszula-nocna-do-karmienia-s-m-ciazowa-do-porodu-i4548334257.html
idę poleżeć po obiadkudzisiaj dorada z surówką z czerwonej kapusty, mniam mniam :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 17:54
-
Laseczki a mi cos sie ukrecilo ze chce gołąbki z czerwonej kapusty w takim słodkawym sosie z suszonymi sliwkami ale nie wiem jak to zrobić i z czym.?? Tak mi sie przysnilo a w życiu nie slyszalam o takim daniu xd może ktoś wie gdzie znajdę na cos takiego przepis.? Albo ktoś robił takie gołąbki.?? Bo w tyg zamierzam zrobić
a może być inny sos i nie koniecznie mięso w środku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 18:00
Livia
Nela
Marcel
-
Pati tak z ciekawości zaczęłam szukać i znalazłam coś takiego http://ugotuj.to/ugotuj/160208806/czerwone+golabki+z+jagniecina/p/
Myślę, że mogą być całkiem smaczne a napewno inne niż tradycyjne:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 18:24
-
sylvi wrote:http://allegro.pl/italian-fashion-koszula-ciazowa-do-karmienia-l-i4569993990.html
mnie się bardzo te koszule podobają
Kupiłam te koszule, najpierw wzięłam różową ale że jest zajebista i wygodna to zamówiłam sobie drugą niebieską. Powiem Wam że są rewelacyjne:)santoocha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywróciłam,takei korki w miescie ze dupa ciasna! az musiam zjesc na miescie obiad bo bym padla w tym aucie bez klimy w tych pieprzonych korkach,zdzierswto totalne za 2 mini wrapy 8 euro,az nam bylo szoda tego jesc bo za 8 eur to bysmy mieli wielka pizze kolo domu w kanjpie,ale ze kobita w ciazy to trza jesc kiedy sie nadarzy głód...no coz nast razem zrobie kanapki
ale wiecie co przeszlo mi to klucie i w ogle czuje sie duzo lepiej wiec sie troszke uspokoilam,moze bylam glodna no juz sama nie wiem bo generalnie jak zjadlam to mi wszystko przeszlo,przypadek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 19:02
e_v_e, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość