Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sylvi napiszę do niej, wydaje mi się że koło Złotego Rogu, tam jest taki sklep z pościelą i piżamami. Od Rogatki śródmiejską idziesz i przed mostem po lewej stronie, z tym że 100% pewności nie mam czy tam
Ale za ile to nie wiem, coś ok 50zł podobnie jak na allegro. Mnie wzięła M zeby brzuch się zmieścił, jak dla mnie jest spora, przed ciążą nosiłam zazwyczaj S a wzrost 170.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 19:11
-
nick nieaktualnywiecie co nie ogladalam nigdy tanca z gwiazdami bo jako ze siedze w tej branzy od 20 lat to mnie to jakos nie pociagalo z tymi wszytskimi celebrytami tam ale jestem wielka fanka Janka Meli i chyba dzisiaj sie skusze zeby go zobaczyc jak sobie radzi.
to bedzie moj very first time dzisiaj,niech beda delikatniWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 19:16
ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
Jestem juz wkurzona na mojego od 9 maluje sciany a ja siedze na krzesle od 14 mu mowie ze juz nie moge i dalej siedze na tym pierdzielonym krzesle. Czuje ze jeszcze 20 minut i skonczy sie szpitalem
AgataP lubi tę wiadomość
-
AgataP wrote:wiecie co nie ogladalam nigdy tanca z gwiazdami bo jako ze siedze w tej branzy od 20 lat to mnie to jakos nie pociagalo z tymi wszytskimi celebrytami tam ale jestem wielka fanka Janka Meli i chyba dzisiaj sie skusze zeby go zobaczyc jak sobie radzi.
to bedzie moj very first time dzisiaj,niech beda delikatniAgataP, Goplana lubią tę wiadomość
-
nastka151 wrote:Jestem juz wkurzona na mojego od 9 maluje sciany a ja siedze na krzesle od 14 mu mowie ze juz nie moge i dalej siedze na tym pierdzielonym krzesle. Czuje ze jeszcze 20 minut i skonczy sie szpitalem
http://parenting.pl/portal/malowanie-w-ciazyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 19:35
-
nick nieaktualnyja malowalam tylko farbami wodnymi i to nie jakies duze powierzchnie tylko zdarte plamy na lozeczku czy na szafce a tak to hippis malowal sciany sam,no i sie wietrzylo pare dni.
jesli chodzi o ten taniec z gwiazdami,mnie ogolnie nie pociagaja zadne tanczne programy,bo co edycja to walkuja to samo,czasem lepiej wypuscic program jeden sezon i dac spokoj,a nie po 10 sezonow tego samego.W sumie malo co ogladam takie programy w ogole wiec dzisiaj bede tracic moje telewizyjne dziewictwo
wole z ludzmi potanczyc na jakis warsztatach niz ich w TV ogladac
-
Madlen222 wrote:Kupiłam te koszule, najpierw wzięłam różową ale że jest zajebista i wygodna to zamówiłam sobie drugą niebieską. Powiem Wam że są rewelacyjne:)
A jak z rozmiarem? Zamówiłaś taki jak masz normalnie czy raz większy?
Też mi się podobają, wpadła dziś wypłatka hihi, szalejeeeemy
Zadzwoniłam dziś do firmy z tekstem dawać kasiorkę bo wyprawkę dla syna muszę kompletować i się posłuchali -
Agusia ;) wrote:A jak z rozmiarem? Zamówiłaś taki jak masz normalnie czy raz większy?
Też mi się podobają, wpadła dziś wypłatka hihi, szalejeeeemy
Zadzwoniłam dziś do firmy z tekstem dawać kasiorkę bo wyprawkę dla syna muszę kompletować i się posłuchali
Ja zamówiłam rozmiar większy niż normalnie noszębo chciałam żeby brzuch się zmieścił i jest idealnie:)
Agusia ;) lubi tę wiadomość
-
Karmelku kochana trzymamy kciuki za Ciebie, na pewno wszystko będzie dobrze i szybko zleci, ja jutro zaczynam 29 tydzień, jestem na szarym końcu z listopadówek....ale każdy tydzień to coraz bliżej mety
Masakra ale mam dziś głoda, po dwóch tygodniach mam kryzys dietetyczny zjadłam bym czeeeekoloadęa wygra kanapeczka
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Poplakalam sie powiedzialam ze jest egiosta i ze jego dwa dni dobroci i tak nie wynagrodzily mi tego zevtyle czasu byl hamem. Powiedzialam ze juz nie mam sily siedziec dzien i noc na dupie
AgataP lubi tę wiadomość
-
Nastka szkoda mi Ciebie ale bardzo dobrze że powiedziałaś co myślisz. Może zmusisz go do przemyślenia tego wszystkiego. Nie denerwuj się kochana bo zaszkodzisz sobie i dziecku :* oszczędzaj się i dbaj o siebie:)
Karmelku wytrzymasz te kilka tygodni:) trzymamy kciuki za was:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 20:32
-
Jaka cisza, chyba oglądacie tańce na Polsacie hihi, ja umieram z głodu, ale poczekam jeszcze kilka minut, to już będzie kolacja nocna
powiem Wam, że po obiadach mam najlepszy cukier dziś po mielonych z ziemniakami 103, a wcześniej zjadłam płatki fitness z mlekiem i jedną kanapeczkę z indykiem i cukier 134 ???
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynastka151 wrote:Poplakalam sie powiedzialam ze jest egiosta i ze jego dwa dni dobroci i tak nie wynagrodzily mi tego zevtyle czasu byl hamem. Powiedzialam ze juz nie mam sily siedziec dzien i noc na dupie
dobrze ze mu wygarneslas i nie trzymasz tego w sobie ale nie denerwuj sie teraz bo tylko sobie zaszkodzisz stresami kochana. -
Optimus, tak przykro mi się czytało to co napisałaś. Dziewczyny wyraziły chyba wszystko co i ja bym chciała, więc nie będę powtarzać. Na głupich, bezmyślnych, mało empatycznych i powierzchownych ludzi, każdy w życiu się napatoczy. Dlatego ważne, aby na co dzień otaczać się takimi, którzy nasze poczucie wartości budują, i podreperują kiedy ktoś będzie próbował je uszczerbić. Trzymam za Ciebie kciuki, żebyś w końcu dostrzegła, jak bardzo wartościowym człowiekiem jesteś, a jesteś (np. dostałaś grant
- chapeau bas! i pewno jest jeszcze dużo innych rzeczy, w których wyróżniasz się ponad przeciętność).
Ja też zawsze miałam kompleksy na punkcie swojej wagi, dla tego jakby mi ordynator wyjechał z takim tekstem, to bym pewnie z zatkania, nie powiedziała nic. W końcu ze strony lekarza, raczej nie spodziewamy się ataku, a mistrzami ciętej riposty jest każdy po fakcie
Ale skargę mogłabyś wyskrobać, tak dla swojego lepszego samopoczucia. Prawie nikt tego nie robi, a ręczę Ci, że facet następnym razem na pewno się zawaha zanim coś takiego powie. System NFZ psuje lekarzy jako ludzi, trzeba czasami potrząsnąć i postawić niektórych do pionu.
Przytulam wirtualnieMadlen222, ewelina_d, ÓptimusPrime, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ja z kolei dowiedziałam się dzisiaj, że na Żelaznej, gdzie mam rodzić, pracuje mój kolega z roku i jeszcze jedna koleżanka... W sumie to już 3 osoby z rocznika, z którymi się żyło, kłóciło i wódkę piło
Masakra... Jak tak dalej pójdzie to na porodówce, będzie mi połowa znajomych z facebooka zaglądać w pipkę
Nie chcę taaak...!!!
Może i są lekarzami, ale dla mnie to zupełnie inna perspektywa... buuu...ÓptimusPrime lubi tę wiadomość