X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • lkc Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelek trzymaj sie dzielnie w szpitalu!

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelek trzymamy kciuki ,zobaczysz bedzie dobrze czas leci szybko zobaczysz jeszcze chwila i bedziemy w bezpiecznym terminie.

A wiesz ze kciuki listopadowek dzialaja cuda :) kazdy to wie helołłł :)

lkc lubi tę wiadomość

• niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvi napiszę do niej, wydaje mi się że koło Złotego Rogu, tam jest taki sklep z pościelą i piżamami. Od Rogatki śródmiejską idziesz i przed mostem po lewej stronie, z tym że 100% pewności nie mam czy tam :)
    Ale za ile to nie wiem, coś ok 50zł podobnie jak na allegro. Mnie wzięła M zeby brzuch się zmieścił, jak dla mnie jest spora, przed ciążą nosiłam zazwyczaj S a wzrost 170.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 19:11

nxbhnwz.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa21, dzięki :) pójde tam zobaczyć :)

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co nie ogladalam nigdy tanca z gwiazdami bo jako ze siedze w tej branzy od 20 lat to mnie to jakos nie pociagalo z tymi wszytskimi celebrytami tam ale jestem wielka fanka Janka Meli i chyba dzisiaj sie skusze zeby go zobaczyc jak sobie radzi.

to bedzie moj very first time dzisiaj,niech beda delikatni :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 19:16

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

• nastka151 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem juz wkurzona na mojego od 9 maluje sciany a ja siedze na krzesle od 14 mu mowie ze juz nie moge i dalej siedze na tym pierdzielonym krzesle. Czuje ze jeszcze 20 minut i skonczy sie szpitalem

AgataP lubi tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP wrote:
    wiecie co nie ogladalam nigdy tanca z gwiazdami bo jako ze siedze w tej branzy od 20 lat to mnie to jakos nie pociagalo z tymi wszytskimi celebrytami tam ale jestem wielka fanka Janka Meli i chyba dzisiaj sie skusze zeby go zobaczyc jak sobie radzi.

to bedzie moj very first time dzisiaj,niech beda delikatni :P
    powiem ci, ze jako ze cos tam w tancu widze, jako dziecko i nastolatka trenowalam taniec towarzyski, to jak ogladalam pierwsze edycje, to w wielu przypadkach bylam serio zaskoczona jak oni w krotkim czasie dobrze tancza:) (nie powiem, ze swietnie, ale naprawde dobrze). plus jeszcze mniej mnie raza te pary, niz np. mistrzostwa czy turnieje B+, bo od tych min i solarki to mi sie zawsze slabo robilo;)

AgataP, Goplana lubią tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastka151 wrote:
    Jestem juz wkurzona na mojego od 9 maluje sciany a ja siedze na krzesle od 14 mu mowie ze juz nie moge i dalej siedze na tym pierdzielonym krzesle. Czuje ze jeszcze 20 minut i skonczy sie szpitalem
    Nastka nie powinnaś malować... jeśli już to max pół godziny i godzina przerwy, i w maseczce! zrobiłam risercz na ten temat, bo mój też mówił, że na filmach ciężarne z uśmiechem na ustach malują i że może też mu pomogę. no nie pomogę.
    http://parenting.pl/portal/malowanie-w-ciazy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 19:35

Ewelina
    hhojzmj.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pare lat tez trenowalam TT :)

AgataP lubi tę wiadomość

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja malowalam tylko farbami wodnymi i to nie jakies duze powierzchnie tylko zdarte plamy na lozeczku czy na szafce a tak to hippis malowal sciany sam,no i sie wietrzylo pare dni.

jesli chodzi o ten taniec z gwiazdami,mnie ogolnie nie pociagaja zadne tanczne programy,bo co edycja to walkuja to samo,czasem lepiej wypuscic program jeden sezon i dac spokoj,a nie po 10 sezonow tego samego.W sumie malo co ogladam takie programy w ogole wiec dzisiaj bede tracic moje telewizyjne dziewictwo :)

wole z ludzmi potanczyc na jakis warsztatach niz ich w TV ogladac :P

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen222 wrote:
    Kupiłam te koszule, najpierw wzięłam różową ale że jest zajebista i wygodna to zamówiłam sobie drugą niebieską. Powiem Wam że są rewelacyjne:)

A jak z rozmiarem? Zamówiłaś taki jak masz normalnie czy raz większy?
    Też mi się podobają, wpadła dziś wypłatka hihi, szalejeeeemy :)
    Zadzwoniłam dziś do firmy z tekstem dawać kasiorkę bo wyprawkę dla syna muszę kompletować i się posłuchali :)

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ;) wrote:
    A jak z rozmiarem? Zamówiłaś taki jak masz normalnie czy raz większy?
    Też mi się podobają, wpadła dziś wypłatka hihi, szalejeeeemy :)
    Zadzwoniłam dziś do firmy z tekstem dawać kasiorkę bo wyprawkę dla syna muszę kompletować i się posłuchali :)

Ja zamówiłam rozmiar większy niż normalnie noszę:) bo chciałam żeby brzuch się zmieścił i jest idealnie:)

Agusia ;) lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelku kochana trzymamy kciuki za Ciebie, na pewno wszystko będzie dobrze i szybko zleci, ja jutro zaczynam 29 tydzień, jestem na szarym końcu z listopadówek....ale każdy tydzień to coraz bliżej mety :)

Masakra ale mam dziś głoda, po dwóch tygodniach mam kryzys dietetyczny zjadłam bym czeeeekoloadę :) a wygra kanapeczka

AgataP lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny moge urinal w ciazy? to chyba tylko zurawina nie? bo moze faktycznie to klucie w szyjce to jakas infekcja ? tak czy siak ide do gin w sorde niech popatrzy

• nastka151 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poplakalam sie powiedzialam ze jest egiosta i ze jego dwa dni dobroci i tak nie wynagrodzily mi tego zevtyle czasu byl hamem. Powiedzialam ze juz nie mam sily siedziec dzien i noc na dupie

AgataP lubi tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • Agata92 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka szkoda mi Ciebie ale bardzo dobrze że powiedziałaś co myślisz. Może zmusisz go do przemyślenia tego wszystkiego. Nie denerwuj się kochana bo zaszkodzisz sobie i dziecku :* oszczędzaj się i dbaj o siebie:)

Karmelku wytrzymasz te kilka tygodni:) trzymamy kciuki za was:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 20:32

njr11rs.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka cisza, chyba oglądacie tańce na Polsacie hihi, ja umieram z głodu, ale poczekam jeszcze kilka minut, to już będzie kolacja nocna :) powiem Wam, że po obiadach mam najlepszy cukier dziś po mielonych z ziemniakami 103, a wcześniej zjadłam płatki fitness z mlekiem i jedną kanapeczkę z indykiem i cukier 134 ???

AgataP lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastka151 wrote:
    Poplakalam sie powiedzialam ze jest egiosta i ze jego dwa dni dobroci i tak nie wynagrodzily mi tego zevtyle czasu byl hamem. Powiedzialam ze juz nie mam sily siedziec dzien i noc na dupie

dobrze ze mu wygarneslas i nie trzymasz tego w sobie ale nie denerwuj sie teraz bo tylko sobie zaszkodzisz stresami kochana.

• Goplana Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus, tak przykro mi się czytało to co napisałaś. Dziewczyny wyraziły chyba wszystko co i ja bym chciała, więc nie będę powtarzać. Na głupich, bezmyślnych, mało empatycznych i powierzchownych ludzi, każdy w życiu się napatoczy. Dlatego ważne, aby na co dzień otaczać się takimi, którzy nasze poczucie wartości budują, i podreperują kiedy ktoś będzie próbował je uszczerbić. Trzymam za Ciebie kciuki, żebyś w końcu dostrzegła, jak bardzo wartościowym człowiekiem jesteś, a jesteś (np. dostałaś grant :) - chapeau bas! i pewno jest jeszcze dużo innych rzeczy, w których wyróżniasz się ponad przeciętność).
    Ja też zawsze miałam kompleksy na punkcie swojej wagi, dla tego jakby mi ordynator wyjechał z takim tekstem, to bym pewnie z zatkania, nie powiedziała nic. W końcu ze strony lekarza, raczej nie spodziewamy się ataku :), a mistrzami ciętej riposty jest każdy po fakcie :D
    Ale skargę mogłabyś wyskrobać, tak dla swojego lepszego samopoczucia. Prawie nikt tego nie robi, a ręczę Ci, że facet następnym razem na pewno się zawaha zanim coś takiego powie. System NFZ psuje lekarzy jako ludzi, trzeba czasami potrząsnąć i postawić niektórych do pionu.
    Przytulam wirtualnie 50przytula.gif

Madlen222, ewelina_d, ÓptimusPrime, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z kolei dowiedziałam się dzisiaj, że na Żelaznej, gdzie mam rodzić, pracuje mój kolega z roku i jeszcze jedna koleżanka... W sumie to już 3 osoby z rocznika, z którymi się żyło, kłóciło i wódkę piło :) Masakra... Jak tak dalej pójdzie to na porodówce, będzie mi połowa znajomych z facebooka zaglądać w pipkę :/
    Nie chcę taaak...!!!
    Może i są lekarzami, ale dla mnie to zupełnie inna perspektywa... buuu... :/

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

jftycms.png
‹‹ 1180 1181 1182 1183 1184 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ