X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • talia22 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ale wrześniówki mają tempo. Ciekawe czy my też tak będziemy pędzić i zaczniemy w połowie października ?

f2w343r88uf9xtcb.png

• Nata Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka! zaczynam pakowanie nad jezioro, pogoda super mam nadzieję że jakoś wytrzymam z ludźmi, wezmę sobie książkę na wszelki wypadek no i mam pakiet net więc zawsze mam Was :-) no i niestety ale coraz bardziej bolą mnie biodra...:(

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ;)

Zaczynamy 33tydzien ;)
    Podsumowując mamy..
    78kg (+16) i 112cm (+38)
    A oto Nasz apartament ;)

r8hwtj.jpg

ÓptimusPrime, e_v_e, desou, Nata, Isia14, pinsleepe, Dotty84, Madlen222, AgataP, Goplana, ewelina_d, Amnezja, misiaczk25, Agata92, Maga31, Strupka lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego weekendu życzę :**

Karmelku nie martw się na USG wszystko w porządku było więc borelioza na pewno nie żadnego wpływu na mała ;)

No i mam nadzieje ze dobry humorem dzisiaj u Ciebie Optimus :**

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 11:11

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati super apartamencik, chudzinka jesteś, że też ten brzuszek Cię nie przeważa do przodu ;-)

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja, Pati widze, ze bardzo niziutko masz brzuch, ja rowniez w pasie mam 112cm :P

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka jeszcze jakoś trzymam fason i równowagę, chudzinka to może nie ale raczej po tych upałach mi woda zeszła temu wyszczupliło mnie co mnie bardzo cieszy ;)

Blue idziemy łeb w łeb w cm ;) no opada właśnie chyba co raz bardziej, sama juz nie wiem chociaż jeszcze te trzy tyg temu normalnie się ogolilam a teraz ni bez lusterka nie da się bo brzuch wszystko przykrywa i leży na kolanach jak siedze to jak facet... ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 12:00

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widocznie Nelcia wstawila sie do kanalu, zazwyczaj tak sie dzieje na 2 tyg przed porodem, ale lepiej byloby dla niej jeszcze ciut poczekac :)

• nastka151 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama nie widzac mnie 3 miesiace wyskoczyla z tekstem no ty to chyba przytylas z 25kg na ci z szderczym usmiechem moglam odpowiedziec nie bo tylko 10:) od rana sprzatamy mieszkanie bo babka tak syfi ze sie wszystko klei az mnie na wymioty bierze.

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No szczerze to juz sama nie wiem jak ona leży tam ,ale dzisiaj chyba głową w dole bo kopie w zebra wolalabym żeby juz skończyła te fikolki ;)

Ahh.. Nastka czego oni Ci takie rzeczy gadaja... Moja rodzinka też mi dokucza... Dobrze ODP ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 12:10

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • pinsleepe Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, nie wiem, czy to dlatego, że brzuch coraz większy, ale reszta coraz szczuplejsza mi się wydaje :) Nie znajdę w tym naszym bałaganie miary krawieckiej, a zmierzyłabym sobie z ciekawości brzuch. Mój też jest raczej nisko, chociaż dupcię mały mi wciska w żołądek już od dłuższego czasu (wolę z tej strony niż w wątrobę :P ).

Mój mąż właśnie wybył na kolejną imprezę - nieoficjalna część tej czwartkowej. Nad jeziorkiem, będą żeglować, grillować :( Chciał mnie zabrać, ale po co mam siedzieć na ławce i po godzinie jęczeć, że mnie boli dupa/plecy/brzuch czy coś. Jedzie całą jego rodzina i jeszcze mój ojciec, bo robi tam za fotografa. A mama chora, więc szykuje się samotna sobota. Koleżanki albo gdzieś na wakacjach albo robią rajd po salonach sukien ślubnych.

Ja się z chaty już nie ruszam raczej. I tak mnie przeraża wizja wycieczki do Ikei za kilka tygodni (mąż był wczoraj równo jak otwierali i podobno już były tłumy). Nie tęsknię za światem, znajomi mnie odwiedzają, więc nie czuję potrzeby wycieczek do miasta.

Karmelek, z tą boreliozą strasznie Ci współczuję, jakiego pecha trzeba mieć, żeby to gówno w ciąży złapać, to się w głowie nie mieści :(

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4 kg na plusie od poczatku, a taki moj dzisiejszy bebzolek 2r7a6wg.jpg

xpatiiix3, e_v_e, Madlen222, AgataP, Goplana, Amnezja, Agata92, Maga31, Paju, Strupka, Nata lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue ale spory juz ;D ale ty normalnie się nie zmieniasz tylko brzunio ;)

Mi teraz waga słabo podskoczyla woda zeszła bo juz taka opuchnta nie jestem a i boczki miałam które zeszły juz po tych upalach i uda węższe są ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny obejrzałam teraz ten poród kossakowskiego i chyba chce cesarkę. Sama spociłam się jak szczur i az mi się płakać chce...masakra...boje się!!!

KArmelku ja w 17-tym tygodniu też leżałąm w szpitalu bo mi wyciekło coś i ciekło w sumie parę godzin. Niestety lekarze nie potrafili stwierdzić czy to były wody bo podobno na tym etapie ciąży to mogły być wszystkie inne płyny ustrojowe. Fakt, że u Julka na usg był mniejszy poziom wód i oni myślą że może zrobił się gdzieś mały przeciek który na szczęści się zabliźnił. Dasz radę kochana:* i współczuje tego gówna co Ci się przyplątało, kurde akurat w ciąży. Ale na pewno będzie dobrze :*

My sprzątamy, zaraz zakupy a o 16 przychodzi położna do nas obczajać pokój dla dzieci i mówić co będzie po porodzie. PAPA

relgh3714vlmssyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj bedac u kolezanki, sypnela mi komplement, ze wygladam szczuplo hehe, no coz :D

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo na serio zgrabna jesteś fajna pupcia nogi, tylko brzuchol i Cyc wypiete do przodu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 12:23

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ta bolerioze robilam bo mnie na początku lipca kleszcz ugryzl.. pierwszy raz w zyciu twk w ogole.. to trzeba miec pecha ! :/ wlasne zqpodalam sobie globulke zeby jakas infekcja sie od tych antybiotykow nie przyplatala, znow bede zachodzic w glowe co ze mnie wycieka..
    Dobrze ze juz coraz blizej konca.. a i tak sie boje o mala, na usg jest wszystko ok, ale jesli czegos nie widwc.. ahhh.. nqwet boje sie o tym myslec..

Dziewczyny brzuszki macie super! :) ciezko mi tak odpisywac bo siedze na telefonie :/

• nastka151 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Wy tez tak dopisujecie do listy rozne rzeczy? Ja myslalam ze tylko lozeczka i poscieli mi brakuje a co chwile cos mi sie przypomina i dopisuje. I szczerze nie mam juz miejsca w szafie ani u Oliwi ani u Lenki. Naszylam roznych rzeczy w tym kocy ze nie myslalam ze miejsca mi zabraknie

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelek nie amrtw sie wszytsko bedzie ok,tym bardziej ze to juz duzo czasu nie zostalo ,jeszcze chwilka i juz .
    Trzymam kciuki za Was.

Pati,Blue super brzuszki :) chudziny jestescie :)

My dzisiaj znow mamy ladna pogode wiec wybierzemy sie do miasta na ten teatr uliczny i na kawe jakasa moze nawet lody,zobaczymy.W domu mi sie siedziec nie chce w takie slonce.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastka151 wrote:
    Kurcze Wy tez tak dopisujecie do listy rozne rzeczy? Ja myslalam ze tylko lozeczka i poscieli mi brakuje a co chwile cos mi sie przypomina i dopisuje. I szczerze nie mam juz miejsca w szafie ani u Oliwi ani u Lenki. Naszylam roznych rzeczy w tym kocy ze nie myslalam ze miejsca mi zabraknie

ja dopisuj namietnie co rusz cos nowego i potem nie mam gdzie tego wkladac ...

‹‹ 1182 1183 1184 1185 1186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ