X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż marnotrawny powrócił, a ja czekam na niego z rocznicowym śniadaniem aż dojedzie z lotniska :)
    Kto by pomyślał 14 lat już razem...
    Tzn. rocznica ślubu dzisiaj - 6 :)
    Jak zwykle zrobiłam jak dla pułku wojska... :D

n1b9pqvwnw9t_t.jpg

Madlen222, desou, AgataP, xpatiiix3, Agusia ;), karmelek, ÓptimusPrime, ewelina_d, Amnezja, misiaczk25, Agata92, sisiiii, santoocha, e_v_e, Milaszka, Marzena27, Paju, Lavendula, Strupka, Nata lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Goplanko, pewnie się ucieszy z takiego powitania:)
    Właśnie dzisiaj myślałam o Tobie że jakoś teraz mąż wraca, jak szybko minłęy te 2 tygodnie:) miłego dnia...

Goplana lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, cyc moze i jest ale tylka ni uja :P z reszta startowalam z nadwaga, wiec do szczuplych nie naleze, Goplana wszystkiego dobrego z okazji waszej rocznicy, nam w czerwcu stuknelo 14 lat :)

xpatiiix3, Goplana lubią tę wiadomość

• pinsleepe Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana, te babeczki będą mi się śnić dzisiaj!

Mąż na pewno doceni, wygląda to obłędnie.

Agusia ;), Goplana lubią tę wiadomość

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue świrujesz chyba :)

blue00 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie obejrzalam kossakowskiego jak rodzi..moj hipis stwierdzil ze tez chce tak jak on...ciekawe ze by wytrzymal jasne juz to widze.

blue00, xpatiiix3, niecierpliwa21 lubią tę wiadomość

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie wrzesniowki mają super tempo, ciekawe jak będzie u nas, ja już po wizytach, teraz kąpieli a później grill :-) kurcze znajoma mi dziś powiedziała, że brzuch mi się opuszcza, też to zauważyłam...mam nadzieję, że poprostu taki urok :-)
    Dziś zjadlam drozdzówke domowego wyrobu z jablkiem, za 40 minut mierzenie ciekawe ile wyskoczy..

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to znow czuje kopniaki pod samym mostkiem, dobrze, ze zebra oszczedza hehe

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• pinsleepe Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia, przy Twoich pomiarach to obstawiam poniżej 100 ;)

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyszlam z drugiego sklepu i jestem zalamana ochydne te lozeczka sa. Bede dzisiaj tupac ze zlosci nogami chyba

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo, jest szansa, zecos na tabl.napisze....
    Pati, humor dopisuje, ale zmierzylam cisnienie, mam 116/67, masakra sie czuje, boli leb, spiaca jestem...chociaz dzis caly dzien od rana cos robie, piore, troche sprzatalam, teraz podszylam kilka rzeczy.
    Jeszcze ogladam na YouTube program o zonach oligarchow Rosji I stwierdzam, ze ku....na faceci to mega bydlo, nie wazne ile kasy majq...a kobiety to naiwniaczki, kt slepo wierza brylantom, wycieczkom, futrom...masakra..
    Goplana, najlepsze zyczenia z okazji rocznicy!
    My swoja mielismy we wtorek. Bez szalenstw, ja dostalam kwiatki (kt dzis juz zdechly) I kupilismy kawaleczek serniczka. W tym roku bez brylantow :( :D
    Brzuch przy pepku mam 118, duzo mi w dupsko tez poszlo, bo mam 116, a bylo z 97...
    Nie wiem czy nie zrobie sobie kawy...do powachania! :)
    Aha, dzwonil moj Sr, ze kupil fotelik maxi cosi cabrio fix za 230zl, jak zawsze w b.dobrym stanie, ale...bedziesz musiala tapicerke wyprac I tak... ok, dobrze...

AgataP, Goplana lubią tę wiadomość

• caśka Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to mój hotelik, a właściwie nie mój tylko Luśka
    tarh8li855cg_t.jpg

sj72lj1mugih_t.jpg

7jqip08o9c6v_t.jpg

xpatiiix3, AgataP, desou, Agata92, Goplana, Madlen222, Maga31, e_v_e lubią tę wiadomość

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pinsleepe wrote:
    Agusia, przy Twoich pomiarach to obstawiam poniżej 100 ;)
    Wynik 126a zjadlam drozdzówke i dwie kanapeczki :-) chyba nie ma tragedii :-)

xpatiiix3, sylvi lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale brzuńki piękne no ;)

Nastka obys w końcu upolowała takie jakie wymarzyłaś sobie dla malej ;)

Optimus dobrze ,ze humor lepszy ,kawka czy cus jak tak źle ;) no i fajnie z tym fotelikiem czyli jednak sr nie taki zły ;) może cos do mózgu trafia.. Ale mógłby tak częściej zamiast tylko dokuczać..

A mi brzuchol boli... I kręci tak jakby na kibelek gania a byłam już, ahh masakra... Ajj... A na obiad ukraiński a marzył mi sie od dwóch dni już i mama spełnia moje marzenie ;) hehe Marcelo śpi to odpoczywam ;)

Jednak czyści mnie cos... Chyba zrezygnuje na razie z obiadu... :/ jak nie zaparcie to sraczka, a ostatnio juz normalnie i codziennie było...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 14:51

AgataP, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    Dziewczyny ta bolerioze robilam bo mnie na początku lipca kleszcz ugryzl.. pierwszy raz w zyciu twk w ogole.. to trzeba miec pecha ! :/ wlasne zqpodalam sobie globulke zeby jakas infekcja sie od tych antybiotykow nie przyplatala, znow bede zachodzic w glowe co ze mnie wycieka..
    Dobrze ze juz coraz blizej konca.. a i tak sie boje o mala, na usg jest wszystko ok, ale jesli czegos nie widwc.. ahhh.. nqwet boje sie o tym myslec..

Dziewczyny brzuszki macie super! :) ciezko mi tak odpisywac bo siedze na telefonie :/

Karmelek a co Ci lekarze mówią o tej boreliozie?
    Ja w zeszłym roku też ja złapałam, niby po kilku msc sprawdzałam to już nie miałam pezeciwciał, z tym ze sprawdzałam tylko igg i teraz myślę że mogły mi jeszcze igm nie zmienić w igg. No ale podobno nie stwierdzono ani jednego przypadku zachorowania na boreliozę dziecka w łonie matki (tzn w necie znajdziesz ale w necie w ogóle jest dziwne rozprzestrzenianie horroru zwiazanego z borelioza). Jak ja ją złapałam jak powiedziałam dr zakaźnej, że chcę starać się o dziecko to powiedziała, że bakteria mi się w macicy nie gromadzi. W sumie myślałam czy nie powtórzyć badań ale stwierdziłam, że żadnych objawów nie mam wiec i tak bym nie faszerowała się antybiotykiem, no ale teraz myślę że może jednak powtórzę.

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ;) wrote:
    Wynik 126a zjadlam drozdzówke i dwie kanapeczki :-) chyba nie ma tragedii :-)
    super wynik przy słodkim :)

mnie znowu spojenie pobolewa... dzień jak co dzień, oby tylko krwawień nie było

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastka151 wrote:
    Kurcze Wy tez tak dopisujecie do listy rozne rzeczy? Ja myslalam ze tylko lozeczka i poscieli mi brakuje a co chwile cos mi sie przypomina i dopisuje. I szczerze nie mam juz miejsca w szafie ani u Oliwi ani u Lenki. Naszylam roznych rzeczy w tym kocy ze nie myslalam ze miejsca mi zabraknie

Skąd ja to znam :) We wtorek cieszyłam się,że ogarnęłam większą część wyprawki a jak później popatrzyłam na listę to okazało się,że to nawet nie połowa :)

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to jestem w polu z wyprawką :P

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Lafar_ra Przyjaciółka

Wysłany: 6 września 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gdzie można Kossakowskiego jak rodzi obejrzec

[relgi09k4h25cozc.png
  • desou Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Youtube, kossakowski inicjacja 1/8 :)
    Jak dobrze, że będę miała cesarkę... Operację już miałam i wiem czego się spodziewać a tego bym chyba nie wytrzymała...

‹‹ 1183 1184 1185 1186 1187 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ