X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż marnotrawny powrócił, a ja czekam na niego z rocznicowym śniadaniem aż dojedzie z lotniska :)
    Kto by pomyślał 14 lat już razem...
    Tzn. rocznica ślubu dzisiaj - 6 :)
    Jak zwykle zrobiłam jak dla pułku wojska... :D

n1b9pqvwnw9t_t.jpg

Madlen222, desou, AgataP, xpatiiix3, Agusia ;), karmelek, ÓptimusPrime, ewelina_d, Amnezja, misiaczk25, Agata92, sisiiii, santoocha, e_v_e, Milaszka, Marzena27, Paju, Lavendula, Strupka, Nata lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Goplanko, pewnie się ucieszy z takiego powitania:)
    Właśnie dzisiaj myślałam o Tobie że jakoś teraz mąż wraca, jak szybko minłęy te 2 tygodnie:) miłego dnia...

Goplana lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, cyc moze i jest ale tylka ni uja :P z reszta startowalam z nadwaga, wiec do szczuplych nie naleze, Goplana wszystkiego dobrego z okazji waszej rocznicy, nam w czerwcu stuknelo 14 lat :)

xpatiiix3, Goplana lubią tę wiadomość

• pinsleepe Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana, te babeczki będą mi się śnić dzisiaj!

Mąż na pewno doceni, wygląda to obłędnie.

Agusia ;), Goplana lubią tę wiadomość

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue świrujesz chyba :)

blue00 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie obejrzalam kossakowskiego jak rodzi..moj hipis stwierdzil ze tez chce tak jak on...ciekawe ze by wytrzymal jasne juz to widze.

blue00, xpatiiix3, niecierpliwa21 lubią tę wiadomość

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie wrzesniowki mają super tempo, ciekawe jak będzie u nas, ja już po wizytach, teraz kąpieli a później grill :-) kurcze znajoma mi dziś powiedziała, że brzuch mi się opuszcza, też to zauważyłam...mam nadzieję, że poprostu taki urok :-)
    Dziś zjadlam drozdzówke domowego wyrobu z jablkiem, za 40 minut mierzenie ciekawe ile wyskoczy..

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to znow czuje kopniaki pod samym mostkiem, dobrze, ze zebra oszczedza hehe

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• pinsleepe Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia, przy Twoich pomiarach to obstawiam poniżej 100 ;)

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyszlam z drugiego sklepu i jestem zalamana ochydne te lozeczka sa. Bede dzisiaj tupac ze zlosci nogami chyba

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo, jest szansa, zecos na tabl.napisze....
    Pati, humor dopisuje, ale zmierzylam cisnienie, mam 116/67, masakra sie czuje, boli leb, spiaca jestem...chociaz dzis caly dzien od rana cos robie, piore, troche sprzatalam, teraz podszylam kilka rzeczy.
    Jeszcze ogladam na YouTube program o zonach oligarchow Rosji I stwierdzam, ze ku....na faceci to mega bydlo, nie wazne ile kasy majq...a kobiety to naiwniaczki, kt slepo wierza brylantom, wycieczkom, futrom...masakra..
    Goplana, najlepsze zyczenia z okazji rocznicy!
    My swoja mielismy we wtorek. Bez szalenstw, ja dostalam kwiatki (kt dzis juz zdechly) I kupilismy kawaleczek serniczka. W tym roku bez brylantow :( :D
    Brzuch przy pepku mam 118, duzo mi w dupsko tez poszlo, bo mam 116, a bylo z 97...
    Nie wiem czy nie zrobie sobie kawy...do powachania! :)
    Aha, dzwonil moj Sr, ze kupil fotelik maxi cosi cabrio fix za 230zl, jak zawsze w b.dobrym stanie, ale...bedziesz musiala tapicerke wyprac I tak... ok, dobrze...

AgataP, Goplana lubią tę wiadomość

• caśka Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to mój hotelik, a właściwie nie mój tylko Luśka
    tarh8li855cg_t.jpg

sj72lj1mugih_t.jpg

7jqip08o9c6v_t.jpg

xpatiiix3, AgataP, desou, Agata92, Goplana, Madlen222, Maga31, e_v_e lubią tę wiadomość

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pinsleepe wrote:
    Agusia, przy Twoich pomiarach to obstawiam poniżej 100 ;)
    Wynik 126a zjadlam drozdzówke i dwie kanapeczki :-) chyba nie ma tragedii :-)

xpatiiix3, sylvi lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale brzuńki piękne no ;)

Nastka obys w końcu upolowała takie jakie wymarzyłaś sobie dla malej ;)

Optimus dobrze ,ze humor lepszy ,kawka czy cus jak tak źle ;) no i fajnie z tym fotelikiem czyli jednak sr nie taki zły ;) może cos do mózgu trafia.. Ale mógłby tak częściej zamiast tylko dokuczać..

A mi brzuchol boli... I kręci tak jakby na kibelek gania a byłam już, ahh masakra... Ajj... A na obiad ukraiński a marzył mi sie od dwóch dni już i mama spełnia moje marzenie ;) hehe Marcelo śpi to odpoczywam ;)

Jednak czyści mnie cos... Chyba zrezygnuje na razie z obiadu... :/ jak nie zaparcie to sraczka, a ostatnio juz normalnie i codziennie było...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 14:51

AgataP, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    Dziewczyny ta bolerioze robilam bo mnie na początku lipca kleszcz ugryzl.. pierwszy raz w zyciu twk w ogole.. to trzeba miec pecha ! :/ wlasne zqpodalam sobie globulke zeby jakas infekcja sie od tych antybiotykow nie przyplatala, znow bede zachodzic w glowe co ze mnie wycieka..
    Dobrze ze juz coraz blizej konca.. a i tak sie boje o mala, na usg jest wszystko ok, ale jesli czegos nie widwc.. ahhh.. nqwet boje sie o tym myslec..

Dziewczyny brzuszki macie super! :) ciezko mi tak odpisywac bo siedze na telefonie :/

Karmelek a co Ci lekarze mówią o tej boreliozie?
    Ja w zeszłym roku też ja złapałam, niby po kilku msc sprawdzałam to już nie miałam pezeciwciał, z tym ze sprawdzałam tylko igg i teraz myślę że mogły mi jeszcze igm nie zmienić w igg. No ale podobno nie stwierdzono ani jednego przypadku zachorowania na boreliozę dziecka w łonie matki (tzn w necie znajdziesz ale w necie w ogóle jest dziwne rozprzestrzenianie horroru zwiazanego z borelioza). Jak ja ją złapałam jak powiedziałam dr zakaźnej, że chcę starać się o dziecko to powiedziała, że bakteria mi się w macicy nie gromadzi. W sumie myślałam czy nie powtórzyć badań ale stwierdziłam, że żadnych objawów nie mam wiec i tak bym nie faszerowała się antybiotykiem, no ale teraz myślę że może jednak powtórzę.

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ;) wrote:
    Wynik 126a zjadlam drozdzówke i dwie kanapeczki :-) chyba nie ma tragedii :-)
    super wynik przy słodkim :)

mnie znowu spojenie pobolewa... dzień jak co dzień, oby tylko krwawień nie było

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastka151 wrote:
    Kurcze Wy tez tak dopisujecie do listy rozne rzeczy? Ja myslalam ze tylko lozeczka i poscieli mi brakuje a co chwile cos mi sie przypomina i dopisuje. I szczerze nie mam juz miejsca w szafie ani u Oliwi ani u Lenki. Naszylam roznych rzeczy w tym kocy ze nie myslalam ze miejsca mi zabraknie

Skąd ja to znam :) We wtorek cieszyłam się,że ogarnęłam większą część wyprawki a jak później popatrzyłam na listę to okazało się,że to nawet nie połowa :)

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to jestem w polu z wyprawką :P

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Lafar_ra Przyjaciółka

Wysłany: 6 września 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gdzie można Kossakowskiego jak rodzi obejrzec

[relgi09k4h25cozc.png
  • desou Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Youtube, kossakowski inicjacja 1/8 :)
    Jak dobrze, że będę miała cesarkę... Operację już miałam i wiem czego się spodziewać a tego bym chyba nie wytrzymała...

‹‹ 1183 1184 1185 1186 1187 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ