Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mąż marnotrawny powrócił, a ja czekam na niego z rocznicowym śniadaniem aż dojedzie z lotniska
Kto by pomyślał 14 lat już razem...
Tzn. rocznica ślubu dzisiaj - 6
Jak zwykle zrobiłam jak dla pułku wojska...
Madlen222, desou, AgataP, xpatiiix3, Agusia ;), karmelek, ÓptimusPrime, ewelina_d, Amnezja, misiaczk25, Agata92, sisiiii, santoocha, e_v_e, Milaszka, Marzena27, Paju, Lavendula, Strupka, Nata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Faktycznie wrzesniowki mają super tempo, ciekawe jak będzie u nas, ja już po wizytach, teraz kąpieli a później grill
kurcze znajoma mi dziś powiedziała, że brzuch mi się opuszcza, też to zauważyłam...mam nadzieję, że poprostu taki urok
Dziś zjadlam drozdzówke domowego wyrobu z jablkiem, za 40 minut mierzenie ciekawe ile wyskoczy.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOoo, jest szansa, zecos na tabl.napisze....
Pati, humor dopisuje, ale zmierzylam cisnienie, mam 116/67, masakra sie czuje, boli leb, spiaca jestem...chociaz dzis caly dzien od rana cos robie, piore, troche sprzatalam, teraz podszylam kilka rzeczy.
Jeszcze ogladam na YouTube program o zonach oligarchow Rosji I stwierdzam, ze ku....na faceci to mega bydlo, nie wazne ile kasy majq...a kobiety to naiwniaczki, kt slepo wierza brylantom, wycieczkom, futrom...masakra..
Goplana, najlepsze zyczenia z okazji rocznicy!
My swoja mielismy we wtorek. Bez szalenstw, ja dostalam kwiatki (kt dzis juz zdechly) I kupilismy kawaleczek serniczka. W tym roku bez brylantow
Brzuch przy pepku mam 118, duzo mi w dupsko tez poszlo, bo mam 116, a bylo z 97...
Nie wiem czy nie zrobie sobie kawy...do powachania!
Aha, dzwonil moj Sr, ze kupil fotelik maxi cosi cabrio fix za 230zl, jak zawsze w b.dobrym stanie, ale...bedziesz musiala tapicerke wyprac I tak... ok, dobrze...AgataP, Goplana lubią tę wiadomość
-
Ale brzuńki piękne no
Nastka obys w końcu upolowała takie jakie wymarzyłaś sobie dla malej
Optimus dobrze ,ze humor lepszy ,kawka czy cus jak tak źleno i fajnie z tym fotelikiem czyli jednak sr nie taki zły
może cos do mózgu trafia.. Ale mógłby tak częściej zamiast tylko dokuczać..
A mi brzuchol boli... I kręci tak jakby na kibelek gania a byłam już, ahh masakra... Ajj... A na obiad ukraiński a marzył mi sie od dwóch dni już i mama spełnia moje marzeniehehe Marcelo śpi to odpoczywam
Jednak czyści mnie cos... Chyba zrezygnuje na razie z obiadu...jak nie zaparcie to sraczka, a ostatnio juz normalnie i codziennie było...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 14:51
AgataP, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
karmelek wrote:Dziewczyny ta bolerioze robilam bo mnie na początku lipca kleszcz ugryzl.. pierwszy raz w zyciu twk w ogole.. to trzeba miec pecha !
wlasne zqpodalam sobie globulke zeby jakas infekcja sie od tych antybiotykow nie przyplatala, znow bede zachodzic w glowe co ze mnie wycieka..
Dobrze ze juz coraz blizej konca.. a i tak sie boje o mala, na usg jest wszystko ok, ale jesli czegos nie widwc.. ahhh.. nqwet boje sie o tym myslec..
Dziewczyny brzuszki macie super!ciezko mi tak odpisywac bo siedze na telefonie
Karmelek a co Ci lekarze mówią o tej boreliozie?
Ja w zeszłym roku też ja złapałam, niby po kilku msc sprawdzałam to już nie miałam pezeciwciał, z tym ze sprawdzałam tylko igg i teraz myślę że mogły mi jeszcze igm nie zmienić w igg. No ale podobno nie stwierdzono ani jednego przypadku zachorowania na boreliozę dziecka w łonie matki (tzn w necie znajdziesz ale w necie w ogóle jest dziwne rozprzestrzenianie horroru zwiazanego z borelioza). Jak ja ją złapałam jak powiedziałam dr zakaźnej, że chcę starać się o dziecko to powiedziała, że bakteria mi się w macicy nie gromadzi. W sumie myślałam czy nie powtórzyć badań ale stwierdziłam, że żadnych objawów nie mam wiec i tak bym nie faszerowała się antybiotykiem, no ale teraz myślę że może jednak powtórzę. -
nastka151 wrote:Kurcze Wy tez tak dopisujecie do listy rozne rzeczy? Ja myslalam ze tylko lozeczka i poscieli mi brakuje a co chwile cos mi sie przypomina i dopisuje. I szczerze nie mam juz miejsca w szafie ani u Oliwi ani u Lenki. Naszylam roznych rzeczy w tym kocy ze nie myslalam ze miejsca mi zabraknie
Skąd ja to znamWe wtorek cieszyłam się,że ogarnęłam większą część wyprawki a jak później popatrzyłam na listę to okazało się,że to nawet nie połowa