Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Jednak nie jest tak kolorowo z moimi cukrami, dziś po schabowym z mizeria z jogurtem, cukier wyniósł 145 ehhh, mam nadzieję, że wymyśla mi dobrą dietke. Było tak pięknie, może faktycznie teraz cukrzycę widać najbardziej wcześniej miałam niskie wyniki a teraz wysokie
-
Nastka ja tez bym pokazala mu forum.. Wogole nie wiem czemu on wierzy babce a nie tobie.. przecież to za toba powinien zawsze stac.. Ewentualnie potem na osobności cos wyjaśniać. Ach te chłopy..
Byłam dziś na wizycie u gin, wszystko jest w porządku szyjka zamknięta ale nie podobały jej się moje duszności i kazała JUTRO zrobić dodatkowe badania i jak najszybciej zgłosić się do rodzinnego.. Jak sobie pomyśle o naszym rodzinnym to az źle mi się robi.. M dostał zdjęcie do tego widział jak mały cos mieli buzka wiec zadowolony
Maluszek waży tylko 1260g to chyba jakoś malo?
lkc, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
sylvi wrote:ja byłam dzisiaj w jednej aptece i nie mieli glukometrów, jutro muszę koniecznie znaleźć jakiś i w końcu zacząć mierzyć
-
Agusia ;) wrote:Mi się skończyły dziś paski (które kupiłam bez recepty za ogrom kasy) i przestanę mierzyć do piątku, już wiem mniej więcej co mogę a co nie, w piątek jeśli diabetolg powie, że mam dalej mierzyć poproszę o receptę
-
maaartinka wrote:I odebralam dziś wynik HbA1c i wyszło 4,8 więc wszystko jest chyba ok
i wyrzucam juz z glowy temat cukrzycy
-
Agusia, ja też mam lepsze i gorsze dni. Śniadania i kolacje jem w 3/4 przypadków identyczne a pomiary czasami sporo się różnią. Zresztą dokładność tego urządzenia też sceptycznie oceniam. Sylvi, w jakiejś większej na pewno dostaniesz!
Mój mąż był dziś u mojego lekarza po zwolnienie. Podobno panie w poczekalni dziwnie na niego patrzyły, jak go doktor do gabinetu zapraszałJeśli chodzi o masaż krocza, to nie ma żadnych przeciwwskazań podobno. Nie wiem tylko, jak go będę robić w szpitalu. Ogólnie z mężem rozmawia zupełnie inaczej niż ze mną, co mnie trochę zastanawia. Straszy mnie jakimś problemem a później jemu mówi, że to wszystko tak żeby dmuchać za zimne, ogólnie to pięknie. Dzwonił do mnie i straszył, że cukry mam okropne i musimy ostro działać, wypytywał co jem, a teraz, że właściwie to tylko trochę muszę się pilnować i nie ma się czym martwić. Oczywiście ten wariant dużo bardziej mi odpowiada, tylko dlaczego do mnie tak nie może?
DZIEWCZYNY POWTARZAM: PASKI SĄ NA RYCZAŁT I NIE MUSZĄ BYĆ WYPISANE ANI PRZEZ DIABETOLOGA, ANI NAWET PRZEZ GINEKOLOGA! Ja mam od pediatry!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 21:31
-
maaartinka wrote:Agusia tak dzisiaj na wizycie u gin i powiedziała ze wynik idealny
Frutozaminy nie robilam wogole.. -
Agusia ;) wrote:O to super i nie kazali Ci przejść na żadną dietę? Hmm nie mogę doczekać się piątku mam nadzieję, że również wyjdę zadowolona jak Ty
w sumie druga gin z która tez konsultowalam wyniki glukozy tez powiedziała ze jest wszystko w porządku
wiec myślę ze o u ciebie tez będzie dobrze