Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nastka151 wrote:Wyszlam z domu nie moge zniesc ich obecnosci ten obrazony a ta chodzi i pokazuje jaka to ona jest wazna. Ze wygrala i ze sama zostalam.
Weź mu się postaw i powiedz, że to z Tobą będzie miał dziecko a nie z twoją babką i niech przemyśli komu ufa, bo tak dalej być nie może. Skoro on wierzy bardziej jej to może niech układa sobie z nią życie a nie z Tobą?! Powiem Ci że dobrali się idealnie. Ale Ty nie poddawaj się. Masz już jednego Skarba a niebawem będzie na Świecie drugi więc musisz być dzielna. Przeprowadzisz się i ograniczysz z nią kontakt do minimum. Wtedy może i twój facet się opamięta i przejrzy na oczy komu ma ufać. Buziaki na pocieszenie :**AgataP lubi tę wiadomość
-
Straszny wypadek....
Pati posiedzia posiedza, gdzie beda miały lepiej
Vivi nie chce cie namawiać ale szpital nie jest taki zły. Moze sister ma racje....zrobią komplet badań, usg, dzidzi posłuchasz:)
A wiecie co zauwazylam....co usg mam prawie pełen pecherz a robie siku przed i mnie nie ciśnie. Hmmm jakby nieoproznial sie do konca ale na siku nie napiera.
Czekam na mezulka i babeczek z owocami:)xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nastka151 wrote:Wyszlam z domu nie moge zniesc ich obecnosci ten obrazony a ta chodzi i pokazuje jaka to ona jest wazna. Ze wygrala i ze sama zostalam.
Ja bym ją nagrała na ukrytą kamerę jak cię bije lub wyzywa, nawet jak nic z tym nie zrobisz, to zawsze ją możesz postraszyć-pokazać, że masz dowody na to jak ona się zachowuje i jak sie nie zmieni,to pokażesz to policji i że ją do więzienia, albo do szpitala psychiatrycznego dadzą, albo o odszkodowanie będziesz się od niej domagać za uszczerbek na zdrowiu -
No Madalenko tak biore to pod uwagę, choć mój mąż się martwi, bo bym leżała 50km od domu w szpitalu, a on w pracy na zmianie jest sam i nie bardzo jakby mógł podjechać i bardzo to przeżywa, ale mu tłumaczę, że mnie przebadają dokładnie, a tak stresy mam w domu, bóle tego spojenia, nerka się odzywa. Serio pogadam z gienem.
A mnie się zachciało jajecznicy
Nastka trudno coś doradziś, takie nerwy w ciązy Ci robi babcia, bardzo mi przykro. -
nick nieaktualnyOoo, smutasy dzis u nas..
Debili w Polsce nie ubywa niestety...
Nastka, przykro, ze Twoj jest taki naiwny...I z babcia jest nie fajnie... szkoda, ze Oliwka mest swiadkiem tego...
Ja bym sie wymeldowala z tego mieszkania...niech sama sobie radzi!
Mada_lena, ciesze sie, ze jest ok z Tobą, teraz tylko na spokojnie do konca doczekac..
A tak z pozytywnych wiesci, bedziemy mieli Royal Baby 2xpatiiix3, lkc, AgataP, mada_lena lubią tę wiadomość
-
A jak cie bije babka zadzw na niebieska linie
zalaza ci niebieska karte bedziesz chroniona i jak policja przyjdzie pokazujesz im karte i przedstawiasz sytuacje.. Babke zgarniaja na 48 ;p pokazalabys wtwdynsws wyższość. A babka by sie uspokoila
xpatiiix3, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Zapomniałam Wam pokazać wrzucilam teraz he moje chłopaki
Marcel i brat Natan lat7
Żeby tak smutno dzisiaj nie było
https://www.youtube.com/watch?v=mfd27X8QeFo&feature=youtu.beWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 19:58
Viviana, Madlen222, lkc, AgataP lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
No właśnie cicho sie robi i jakoś smętnie, ja pomimo bólu trochę się ruszam, wcinam na pocieszenie jedzonko i zaraz idę oglądać Na wspólnej, pewnie Madlen też będzie oglądać
w końcu seriale
Powiem Wam, że takie słowa wsparcia są podbudowująceMadlen222 lubi tę wiadomość
-
Tak jak mówisz Vivianka:) ja czekam na na wspólnej, m jak miłość i top model:D...potem idę spać.
Ja też dzisiaj jakaś smętna jestem, mam doła a nie mam powodów i wbiłam sobie jakąś fazę że urodzę za szybko...tak sobie o tym myślę i myślę że aż się zdołowałam...ech..AgataP lubi tę wiadomość
-
Sama soe nie wyprowadze bo nie stac mnie na utrzymanie sie samej w wynajetym mieszkaniu a po dzisiejszym juz wiem ze zostalam sama. Forum on podczytuje takze wie co pisze. Zawsze staje za innymi nigdy za mna. Teraz tez widzi ze siedze i z bolu nie wytrzymuje to nie zwraxa uwagi. Niebieska karte chcialam juz zalozyc w 2011 roku ale odmowili mi bo to nie mozliwe ze stara schorowana staruszka mnie tak gnebi. szukalam juz pomocy wszedzie ale no coz to zawsze ja obrywam
-
nick nieaktualny
-
nastka tak mi przykro że masz taką sytuację
ja też oglądam na wspólnej ale raczej z musu jak z przyjemnościczekam na Ugotowanych chociaż stwierdzam, że zjebali ten program rozciągając go na 4 odcinki
ÓptimusPrime, xpatiiix3, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No Ugotowani lubię oglądać, choć potem głodna się robię
, na wspólnej też lubię, Prawo Agaty uwielbiam, ale to na playerze oglądam, bo nie wytrzymuje do premiery telewizyjnej.
Madlen Kochana też czasem mnie tak łapie, jednak najczęściej gdy coś boli to smęta zapuszczam, będzie dobrze, donosisz bezpiecznie Maluszki i aby patrzeć będziesz je tulićMadlen222 lubi tę wiadomość
-
sylvi wrote:Paju a czemu mówi, że się psiak męczy? nie ma kto z nim wychodzić i się zajmować?
Sylvi ich prawie wcale w domu nie ma.. Codziennie od rana do 16 nieraz dłużej.
Zresztą pies to obowiązek min. 3 razy dziennie trzeba wyjść.. a im się zapewne nie chce. zresztą ten pies ciągle by na dworze siedział.. bo jak jedzie nieraz do moich rodziców to i tydzień siedzi na podwórku z ich psem.. tyle, że tata się na następnego nie chce zgodzić więc on u nich odpada.
Miał jechać do naszej babci na wieś, ale ona ma jeszcze 2 psy stare z czego ten jeden to taki mega schorowany, jakieś coś mu się na grzbiecie zrobiło.. taka twarda skorupa czy coś w tym stylu - nie wiem co to, a oni mają gdzieś i do weterynarza z tym nie pójdą.. my nie wiemy czy to nie zaraźliwe więc zdrowego, młodego psa nie damy żeby się czymś zaraził..
Na chwilę obecną już go nie ma bo przyjechali jacyś chętni i go zabrali.. no szkoda bo fajny był ale co zrobić...