Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati wiem według mnie to ona ma schizofremię zmienia osobowości swoje jak rękawiczki. Przy innych udaję schorowaną i zaniedbaną babciunię która by mi w dupe weszła bo tak mnie kocha ale jak jestem z nią sama to by mnie zabiła najchętniej. Już dwa razy wzywałam policję w 2011 albo 2012 roku bo latała za mna z nożem po domu. Przyjechali a ta wielce umierającą zaczęła udawać i jeszcze ja oberwałam od policji że ich wzywam.
-
nastka151 wrote:odwróciła ją do góry dnem i skakała po niej aż pękła. Nie wierze kobieta mająca 68lat takie rzeczy odpierdziela. Mamy już mieszkanie ale czekamy aż tamci lokatorzy się wyniosą bo mają jeszcze tydzień. Cena nawet do przeżycia za wynajem i co najważniejsze blisko przedszkola.
-
Sluchaj jest jeszcze opcja żeby szybko wezwać kogoś najlepiej jak je dwóch świadków zdarzenia ukryta kamera czy cos ta osoba wezwie policje i oni muszą zadzwonić po karetkę z wariatkowa to ja zabiora na konsultacje.. Nsty nie da się żyć tak dłużej.. Bardzo mi Ciebie szkoda tez mam różne komedie z babcia... Ale reki na mnie nie podnosi...Livia
Nela
Marcel
-
nastka151 wrote:o wystawiłam dwie sówki które miałam zrobione i poszły na fb odrazu:)
Jestem mega zadowolona zawsze mamy 70zł do przodu:)
Lavendula, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Moja babcia ma schizofremię ale taką już mega zaawansowaną. Nikt wcześniej nie widział nic niepokojącego aż w pewnym momencie zaczęła się dziwnie zachowywać. Teraz jest na takim etapie, że czasami rozbierze się do naga i chodzi po domu, ostatnio robili u nich podłączenie do kanalizacji to wyszła do robotników z chlebem i solą... ale to tylko te łagodniejsze objawy... Dążąc do sedna... jeśli jest w towarzystwie kogoś obcego to zachowuje się jak normalna starsza, zdrowa osoba.
Nastka w twoim przypadku może być podobnie. Zostaje Ci tylko nagrać to jakąś małą kamerką gdzieś ukrytą, żeby mieć dowód że jest z nią coś nie tak. -
Strupka, santoocha, KUNIAK, Nata, Dotty84, lkc, Isia14, Viviana, Agusia ;), Madlen222, xpatiiix3, zupaztytki, mada_lena, AgataP, e_v_e, Amnezja, misiaczk25, sylvi, blue00, Mamadomina, Lavendula, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Nastka, współczuję takiej babci....
Ja wszamałam pizzę i jest mi dobrzeTylko młody uparł się wyrwać mi dziurę w prawym boku, a ja taka objedzona....
Przyszła dziś moja koszula do karmienia (różowa), mąż wyciąga rzeczy z paczki, bierze ją do ręki i przerażony: Co ty mu kupiłaś? Różowe śpioszki???
Żebyście widziały jego minę...
Nata, Agata92, lkc, Viviana, Agusia ;), Strupka, xpatiiix3, sylvi, Lavendula, Fidelissa, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Agata, ale brzusio śliczny
nastka babcia ma faktycznie nie równo pod sufitem, ciężko niestety tak zebrać dowody, to dodatkowy stres, jeszcze teraz Ty się nie powinnaś denerwować.
W ogóle to fajnie macie że jesteście w 100% zdecydowane na imię dla swojego dziecka, my niestety dalej nie wiemy, każdy już w sumie ochrzcił naszego syna i mówią Kazik cały czas, ale ja nie wiem czy on nie poczuje się skrzywdzony jak zacznie rozumieć. Kuźwa no nie wiem powaga!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 15:44
Agata92 lubi tę wiadomość
-
Czy Wy też macie takie debilne sny? Zawsze miałam nierealne i szalone, ale teraz to zakrawa o objawy psychiatryczne.
Dziś śniło mi się, że mój gin badał mnie publicznie na korytarzu szpitalnym, a potem szeptem zakazał mi rozmów z pielęgniarkami na oddziale jak już pójdę rodzić, bo one są w mafii. Nie wiem skąd mi się takie rzeczy w głowie biorą....zupaztytki, mada_lena, ÓptimusPrime, Dotty84, Amnezja, Lavendula, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Nata ja miałam wybrane imię dla chłopca jeszcze długo przed zajściem w ciąże. U mnie w rodzinie niektórzy komentują że Witold to brzydkie imię ale mnie się podoba i uważam, że mały nie poczuje się skrzywdzony. Tak samo będzie u Ciebie. Będziesz go na początku jakoś fajnie zdrobniale nazywała a jak będzie dorosły to pomyśl jak to dostojnie brzmi " Prezes Kazimierz (nazwisko)"
Santoocha ja miałam takie "głupie" sny w II trymestrze, a teraz śni mi się jedzeniedzisiaj śniły mi się babeczki z nadzieniem truskawkowym
Nata, mada_lena lubią tę wiadomość
-
no Agatko to prawda u nas niby też różne komentarze, chociaż teraz dużo jest takich imion staropolskich, no i Kazimierz bardzo ładnie pasuje do naszego nazwiska
w ogóle to to imię wymyślił mój mąż, a nosił je mój dziadek, ja na początku byłam na nie, ale teraz coraz bardziej mi się podoba
santocha niezły sen :p -
ja akurat na komentarze rodziny nie patrzę, chodzi mi bardziej o dziecko, żeby później nie czuł się źle że ma Takie imię a nie inne, no zobaczymy mamy jeszcze 2 miesiące
no i właśnie Madlenn nie chciałabym żeby każdy mówił że ma imię po Kaziku Staszewskim, mimo że oboje z mężem bardzo go lubimy
lecę obiad robić, buźka.
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadalena bedziesz miala pessar i bedziesz spokojniejsza zobaczysz a mala posiedzi jeszcze nie martw sie
Nastka ta babcia to jest psycholka.Sówki poszly bo ty zdolna kobieta jestes i sama bym sie skusila na takie
Caska ja tez mam czasem takie bole po jednej stronie wiec pewnie dziecko na nerwy uciska ale lepiej sie zapytac lekarza co i jak.
Agata pieknie wygladasz
santoocha ja tez mam starszne sny ostatnio poczawszy od ucieczki przed kosmitami,bycie agentka FBI z Angelina Jolie a na porodzie w mięsnym skonczywszy....
wrocilam z miasta pojechalam po jablka a worcilam z ciuszkami dla malej...ciekawe jak to sie stalo,jakbym malo miala parnia i prasowania..ech..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 16:35
Agata92, lkc, santoocha lubią tę wiadomość
-
A i w ogóle zdecydowałam że nie kupuję jednak tego monitora oddechu. Rozmawiałam z naszą położną w sobotę jak u nas była i ona stwierdziła, że to niepotrzebny wydatek i że właśnie tak jak chyba Kuniak pisała te monitory dają często fałszywe alarmy które niepotrzebnie stresują rodziców i dzieci. Także po bardzo głębokiej analizie zadecydowałam, że zrezygnuję z tego. Może argumentem jest też to że my będziemy mieć przez 8 dni położną po 6 godzin dziennie i ona dokładnie będzie sprawdzała stan zdrowia dzieci i jak tylko będzie coś niepokojącego to od razu będzie reakcja:) Także kupuję samą nianię elektryczną.
Któraś z Was wczoraj pytała jaki model jest najlepszy. Ja kupuję Angelcare AC420. Czytałam w necie dużo na ten temat i wychodzi na to że angelcare jest na pierwszym rankingu niań elektrycznych. Jest najczęściej kupowana i podobno super pod względem zasięgu, czystości dźwięku i braku zakłóceń,AgataP, Agata92, santoocha, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyco do imion uwazam ze kazdy ma swoj rozum i swoj gust i jak nazwie swoje dziecko to jego sprawa,imiona Kazimierz czy Witold to bardzo fajne imiona takie dostojne ale jak trzeba to pasuja dziecku bo Kazik i Witek calkiem fajnie brzmia
prosze nie przejmujcie sie wiece jak mowia ile ludzi tyle opinii,najwazniejsze zeby Wam si podobalo..
u nas z imionami nie bylo problemu jako ze my sie staralismy dlugo o dziecko to juz zanim zaczelismy imiona byly wybrane i nic sie nie zmienilo przez 5 latchociaz nie bo zmienilo sie meskie.Dziewczynka miala byc Nina od zawsze a chlopiec mial byc Nicolas ale po paru latach uznalismy ze Borys bo mojego hippisa przezywaja Borys(ma to wiele wspolnego z tym ze kiedys na sylwestra zalozylismy sie o jakas glupote oczywiscie i przegralismy zaklad i ja musialam przefarbowac sie na czerwono a on na blond no i jak byl blond( a raczej kolor dojrzalego zborza ) to wygladal jak Borys Szyc...takie tam perypetie naszej zawriowanej rodziny
)
Madlen222, lkc, Agata92, santoocha, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie pisałam bo z netem małe problemy, ale staram sie Was nadrabiac w tel.
szczerze mówiąc to naprawde nie mam kiedy sie nudzić. Ciagle ktos przychodzi, odwiedza czytam, oglądam tv, nadrabiam w spaniu. Jestem dalej sama na sali ze wzgledu chyba na przywilej rodziny lek./ taki maja zwyczaj/ Maz zna tutaj wiekszosc i nikogo mi nie kładą obok. Początkowo sie wkurzylam ale teraz mi pasuje. Puszczam baki kiedy chce haha
i maz jedna noc ze mna spał
Viv kochana współczuje ci tego bolu.... Ale juz bliżej niz dalej nam wszystkim zostało i damy rade!!! Dla naszych skarbów wszystko:)
Pati oszczędzaj sie kochana jeszcze dwa tyg i Nelka spokojnie moze wyskoczyćchoc i juz teraz dzidziusie dalyby rade, ale ponoc ten 34 jest przełomowy:)
Madlen ja tez ske ciesze na ten pessar, bede spokojniejsza. Niby mówią, ze i bez niego dotrwam spoko, ale nigdy nic nie wiadomo. Dzisiaj usg szyjki robiła mi fajna doktor i tak pogadalysmy na luzie. Powiedziała, ze lepiej zrobic krok wiecej niz za mało. Położnictwo to dziedzina gdzie nigdy nie wiesz co sie wydarzy i to, ze teraz szyjka trzyma nie znaczy, ze za kilka dni bedzie tak dalej.... A skoro dalej mam twardnienia i sporadyczne skurcze to bezpieczniej bedzie założyć krążek i juz:)
Santocha sen zajebisty
AgataP, Madlen222, lkc, xpatiiix3, KUNIAK lubią tę wiadomość