Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
maaartinka wrote:Ani wczesniej ani teraz nie mówiła o diecie
w sumie druga gin z która tez konsultowalam wyniki glukozy tez powiedziała ze jest wszystko w porządku
wiec myślę ze o u ciebie tez będzie dobrze
przypomnij mi proszę jakie wyniki miałaś po obciążeniu bo ja wysoko oo 2 h 196
-
maaartinka nie martw się, mój synek w 29i5 ważył 1320 więc niewiele więcej, a lekarz powiedział że jest w sam raz
no to 5 października mamy chrzciny w rodzinie i kurczę muszę coś kupić do ubrania...
Paju lubi tę wiadomość
-
Agusia ;) wrote:Suuper cieszę się, że jeden problem masz z głowy, ciśnieniem się nie przejmuj będzie dobrze
przypomnij mi proszę jakie wyniki miałaś po obciążeniu bo ja wysoko oo 2 h 196
juz kiedyś musialam jej to dokumentować
czasem w domu tak z ciekawości mierze i zawsze mam kolo 90-120 maksymalnie i to po kawce
ale taka wizyta to dla mnie duże przeżycie i nerwy i stad pewnie wysokie ciśnienie u niej..
Na czczo 82, po 1h 164 a po 2h 149 wiec trochę mniej niz ty.. Ale trzymam za ciebie kciukiAgusia ;) lubi tę wiadomość
-
Nata mi tez powiedziała ze waga ok ale w porównaniu z wagami dzieciaczkow dziewczyn to tak malo.
A wiecie może czy dzieci nadrabiaja potem wage czy po prostu urodza się mniejsze? Czy teraz jeszcze nie da się nic na ten temat powiedzieć i wszystko może się wydarzyć? -
Sylvi, na receptę, ale niech Ci rodzinny wypisze, nie będziesz musiała się fatygować na wizytę do gina.
Antek miał 1500 29+2, ale na tym etapie dzieci już bywają mniejsze lub większe. Ja bym się nie martwiła, jakby odrobinkę zwolniłNie chcę rodzić 5 kg i jeszcze z tym wielkim baniakiem, zawsze głowę ma "najstarszą" a to cecha całej rodziny męża.
Paju lubi tę wiadomość
-
desou wrote:nic nie mówiła, tabletki już dostałam, od tygodnia mam tabletkę więcej, podobno trzeba więcej niż tydzień brać żeby organizm zareagował, zauważyłam poprawę na spoczynku, rzadziej już przekracza 145/95 ale skoki są jeszcze nadal ;/
magnezu biorę 2 asparginiany extra i 3 asmagimusi być
sylvi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyna od kurczaków z top model wymiata
zjadlam kolację nocną i idę zaraz spać, dobranoc brzuchatki, jutro nowy lepszy dzień
papapa
My usg mamy za 2 tygodnie, mój gin robi bardzo rzadko usg, ostatni raz widziałam synka 6 tygodni temu, nadrabia harcami w brzuchuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 22:25