Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOptimus zgadzam sie tez jestem niczym Ellen Ripley ostatnio tylko troszke inaczej sie to dla nas skonczy niz dla niej
no i mi sie troszke bardziej buzia cieszy jak sie mala rusza
(btw seria Alien moje ukochane filmy,mam faze od dziecinstwa i wiem o nich wszystko,uwielbaim ciekawostki i zbieram rozne dziwne rzeczy z nimi zwiazane..takie zboczenie:P)ÓptimusPrime, Lavendula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgataP wrote:Optimus zgadzam sie tez jestem niczym Ellen Ripley ostatnio tylko troszke inaczej sie to dla nas skonczy niz dla niej
no i mi sie troszke bardziej buzia cieszy jak sie mala rusza
(btw seria Alien moje ukochane filmy,mam faze od dziecinstwa i wiem o nich wszystko,uwielbaim ciekawostki i zbieram rozne dziwne rzeczy z nimi zwiazane..takie zboczenie:P)
Oj, Kochana, fotka zywcem ze mniedzis moja twarz tez tak wygladala... co do Alien'a (ja nazywam go "pasażer na gape"), to dogadalabys sie z moim, mi sie zbiera na wymioty jak widzę ten film, bylam zniesmaczona Prometheus' em...
ALE!!!!!!!!! KOCHAM, UWIELBIAM, SZALEJE za ....................PREDATOR'em
Jedynke znam na pamiec, dwojka do bani, ale reszta.....UWIELBIAM! Zwlaszcza jak przystojniak helm zdejmuje
Aha, I cieszy mnie ze w Alien vs Predator wygrywa przystojniak......Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 22:46
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Desou odpoczywam duzo i jak najmniej stresu wydaje ki się ze te nerwy związane z ciśnieniem tez je podnoszą..
Ja to juz padneta IDE spać właśnie chyba czkawka się skończyła, corcia tez poszła spać wiec lece i japatrzę ze najbardziej aktywne pory brzuszkowe jak na razie ma takie jak Marcel mial na karmienia
hehe jak sobie przypomne jak wrocilam do szkoły chodziłam tak 23-24 spać ,bo maly na krotkie karmienie wstawal ok 23 pobudka o 1.30-2 na karmienie i ok.5,30 pobudka do szkoły to nie wiem jak funkcjonowałam, bo wygladalam jakbym wcale nie miała małego dziecka w domu
a teraz pewnie będę zombie przy dwójce hehe ;P tfu tfu najważniejsze żeby była taka cudowna jak syn tyle pobudek przeżyje oby nie było Armagedonu z kółkami..
Dobrej nocki
Ps.Ja place 9-11 na ryczalcie za paski 50szt... Ale ja do accu chek performance nanoAgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
ÓptimusPrime wrote:Widze, ze o wadze mowicie, wiec powiem tak, w szpitalu 28+6 moj wazyl 1670gr, a u mojej gin w 27+4 -1169gr. Wiec co sprzet to inny pomiar
ale różnica.. wychodzi, że w tydzień pół kilo przybrałÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaju wrote:ale różnica.. wychodzi, że w tydzień pół kilo przybrał
W co naturlich nie wierzebo jakby w takim tempie przybieral, to urodzilabym giganta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 23:09
Paju, AgataP, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
ÓptimusPrime wrote:Widze, ze o wadze mowicie, wiec powiem tak, w szpitalu 28+6 moj wazyl 1670gr, a u mojej gin w 27+4 -1169gr. Wiec co sprzet to inny pomiar
-
Mnie morduje zgaga
Aż boję się położyć spać. Wzięłam rennie, może cosik zdziała.
Oglądam kombinezony na zimę i nagle mnie olśniło, że ten w rozmiarze 0-3 kupię chyba biały, bo wtedy będziemy młodego chrzcili. A 3-6 jakiś ciemniejszy.
Mam już jeden na 62cm czerwony.
sylvi wrote:tu się zgadzam bo w szpitalu u mnie usg 30+2 (z 02.09.)dawał 1420 a dzisiaj u gina 30+4 1429
Idę spać, jutro do 19 w pracy, a na 20 mam wizytę.
Dobranoc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 23:09
-
Ja cos ostatnio weny nie mam, ciagle cos mnie boli, kluje i szczyka..
Dzisiaj znow kluje mnie szyjka i az glupio sie przyznac -odbytto nie bol wiec hemoroidy raczej odpadaja tylko wlasnie klucie, jak igla, wiec co to znowu jest?! Dobrze ze w srode wizyta..
Co do pomiarow i wagi to zalezy jak maluszek lezy. Teraz jak bylam w szpitalu na przyjeciu robil mi usg jeden lekarz i wyszlo ze Alicja ma juz 1700g, a dwa dni pozniej innemu lekarzowi wyszlo 1500g. I jak tu wierzyc?! Zeby to jeszcze w druga strone bylo.
A tak w ogole to na wyjscie badal mnie zastepca ordynatora. Ludzie co za bol! W zyciu nikt mnie tak nie zbadal! Dziewczyna z sali mojej to az sie poplakala
I na koniec znow mam obsesje zeby zbyt wcześnie nie urodzic. Chodze sprawdzama, zagladam i macam sie tam ciagle czy wszystko jest dobrze.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Stałam dzisiaj na wagę i się przeraziłam. Czy wy teraz też tak szybko przybieracie na wadze? Coś okropnego! Już mam 20kg na plusie a jeszcze do końca prawie 2 miesiące. Najważniejsze żeby Mały dobrze się rozwijał a z wagą po porodzie będę walczyć.
Miłego dnia i udanych wizyt -
Witam brzuchatki :**
Średnio wyspana ale humor jakoś dopisuje, dwie pobudki na (mini) siku brzuchol cos boli, no i mała się kokosi jakoś gdzieś uciska bo co raz siuru ciśnie.. I rwie pachwiny z lewej ;P
Ja z Marcelem strasznie tylam, a z mała jakoś aż tak nie przybieramna tym etapie juz prawie + 30bylo a z Nelka dopiero +16;)
Karmelek tez m dupne kłucia juz jakiś czas jak mała nisko jest, czasem muszę się zatrzymać albo czuje klucie w tym miejscu miedzy "dziurkami"...
Kciukam za wizyty;)
Ja dzisiaj leniwie..
Ale Wam kochane życzę..
Miłego dzionkaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 08:02
Livia
Nela
Marcel