Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus zgadzam sie tez jestem niczym Ellen Ripley ostatnio tylko troszke inaczej sie to dla nas skonczy niz dla niej :) no i mi sie troszke bardziej buzia cieszy jak sie mala rusza :P

t4utm8.jpg

(btw seria Alien moje ukochane filmy,mam faze od dziecinstwa i wiem o nich wszystko,uwielbaim ciekawostki i zbieram rozne dziwne rzeczy z nimi zwiazane..takie zboczenie:P)

nick nieaktualny, Lavendula lubią tę wiadomość

• sylvi Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP też bardzo lubię Obcego :)

u mnie młoda aż tak się nie wypycha :P widać czasami jak się cała przemieszcza :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP wrote:
    Optimus zgadzam sie tez jestem niczym Ellen Ripley ostatnio tylko troszke inaczej sie to dla nas skonczy niz dla niej :) no i mi sie troszke bardziej buzia cieszy jak sie mala rusza :P

t4utm8.jpg

(btw seria Alien moje ukochane filmy,mam faze od dziecinstwa i wiem o nich wszystko,uwielbaim ciekawostki i zbieram rozne dziwne rzeczy z nimi zwiazane..takie zboczenie:P)

Oj, Kochana, fotka zywcem ze mnie :) dzis moja twarz tez tak wygladala... co do Alien'a (ja nazywam go "pasażer na gape"), to dogadalabys sie z moim, mi sie zbiera na wymioty jak widzę ten film, bylam zniesmaczona Prometheus' em...

ALE!!!!!!!!! KOCHAM, UWIELBIAM, SZALEJE za ....................PREDATOR'em :)
    Jedynke znam na pamiec, dwojka do bani, ale reszta.....UWIELBIAM! Zwlaszcza jak przystojniak helm zdejmuje :) <3 <3 <3

Aha, I cieszy mnie ze w Alien vs Predator wygrywa przystojniak......

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 22:46

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Paju Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maaartinka wrote:

Maluszek waży tylko 1260g to chyba jakoś malo?

Maaartinka mój w 29+6 ważył 1415g - więc podobnie ;)

niecierpliwa21, maaartinka lubią tę wiadomość

l22n9vvjobnovmi4.png
    ❤️ Szymek 01.11.2014
    ❤️ Franek 31.10.2016
    ❤ Adelka 15.11.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus tez uwielbiam Predatora :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maluch az za bardzo bryka, a w nocy czesto spie na plecach bo tak mi wygodniej tez, z tymze, poduszki mam wysoko ulozone

• Paju Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa21 wrote:
    Jeju to moje dziecko będzie jakimś klockiem wielkim, u nas 28t0d - 1408g!

to mój miał ciut więcej prawie 2 tygodnie później :P

l22n9vvjobnovmi4.png
    ❤️ Szymek 01.11.2014
    ❤️ Franek 31.10.2016
    ❤ Adelka 15.11.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze, ze o wadze mowicie, wiec powiem tak, w szpitalu 28+6 moj wazyl 1670gr, a u mojej gin w 27+4 -1169gr. Wiec co sprzet to inny pomiar ;)

Paju lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou odpoczywam duzo i jak najmniej stresu wydaje ki się ze te nerwy związane z ciśnieniem tez je podnoszą..

Ja to juz padneta IDE spać właśnie chyba czkawka się skończyła, corcia tez poszła spać wiec lece i ja ;) patrzę ze najbardziej aktywne pory brzuszkowe jak na razie ma takie jak Marcel mial na karmienia ;) hehe jak sobie przypomne jak wrocilam do szkoły chodziłam tak 23-24 spać ,bo maly na krotkie karmienie wstawal ok 23 pobudka o 1.30-2 na karmienie i ok.5,30 pobudka do szkoły to nie wiem jak funkcjonowałam, bo wygladalam jakbym wcale nie miała małego dziecka w domu ;) a teraz pewnie będę zombie przy dwójce hehe ;P tfu tfu najważniejsze żeby była taka cudowna jak syn tyle pobudek przeżyje oby nie było Armagedonu z kółkami.. :)

Dobrej nocki ;)

Ps.Ja place 9-11 na ryczalcie za paski 50szt... Ale ja do accu chek performance nano

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Paju Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Widze, ze o wadze mowicie, wiec powiem tak, w szpitalu 28+6 moj wazyl 1670gr, a u mojej gin w 27+4 -1169gr. Wiec co sprzet to inny pomiar ;)

ale różnica.. wychodzi, że w tydzień pół kilo przybrał :P

l22n9vvjobnovmi4.png
    ❤️ Szymek 01.11.2014
    ❤️ Franek 31.10.2016
    ❤ Adelka 15.11.2021
  • Nata Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę spać, miałam zamówić przewijak i inne cuda wianki, ale już sama nie wiem bo allegrowicz ma różne opinie i chuj...nie umiem już decyzji podejmować powaga. do jutra.

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paju wrote:
    ale różnica.. wychodzi, że w tydzień pół kilo przybrał :P

W co naturlich nie wierze :) bo jakby w takim tempie przybieral, to urodzilabym giganta ;) ;);)
    1441872-3x2-340x227.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 23:09

Paju, nick nieaktualny, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• sylvi Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    tu się zgadzam bo w szpitalu u mnie usg 30+2 (z 02.09.)dawał 1420 a dzisiaj u gina 30+4 1429 ;)

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie morduje zgaga :/
    Aż boję się położyć spać. Wzięłam rennie, może cosik zdziała.

Oglądam kombinezony na zimę i nagle mnie olśniło, że ten w rozmiarze 0-3 kupię chyba biały, bo wtedy będziemy młodego chrzcili. A 3-6 jakiś ciemniejszy.
    Mam już jeden na 62cm czerwony.
    sylvi wrote:
    tu się zgadzam bo w szpitalu u mnie usg 30+2 (z 02.09.)dawał 1420 a dzisiaj u gina 30+4 1429 ;)
    Sylvi, to bardzo mała różnica, można by rzec, że były to bardzo dokładne pomiary.

Idę spać, jutro do 19 w pracy, a na 20 mam wizytę.

Dobranoc!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 23:09

• karmelek Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja cos ostatnio weny nie mam, ciagle cos mnie boli, kluje i szczyka..
    Dzisiaj znow kluje mnie szyjka i az glupio sie przyznac -odbyt :/ to nie bol wiec hemoroidy raczej odpadaja tylko wlasnie klucie, jak igla, wiec co to znowu jest?! Dobrze ze w srode wizyta..

Co do pomiarow i wagi to zalezy jak maluszek lezy. Teraz jak bylam w szpitalu na przyjeciu robil mi usg jeden lekarz i wyszlo ze Alicja ma juz 1700g, a dwa dni pozniej innemu lekarzowi wyszlo 1500g. I jak tu wierzyc?! Zeby to jeszcze w druga strone bylo.

A tak w ogole to na wyjscie badal mnie zastepca ordynatora. Ludzie co za bol! W zyciu nikt mnie tak nie zbadal! Dziewczyna z sali mojej to az sie poplakala :/

I na koniec znow mam obsesje zeby zbyt wcześnie nie urodzic. Chodze sprawdzama, zagladam i macam sie tam ciagle czy wszystko jest dobrze..

• karmelek Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata wrote:
    idę spać, miałam zamówić przewijak i inne cuda wianki, ale już sama nie wiem bo allegrowicz ma różne opinie i chuj...nie umiem już decyzji podejmować powaga. do jutra.

..mam tak samo jak Ty... ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest nowe zdjecie Maluszka grodniowki w jej pamietniku...pomyslec tylko, ze u nas w brzuszkach juz taakie duze babelki mieszkaja....

nick nieaktualny, Paju, Marzena27 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 02:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja spac nie moge...a rano na usg...moze to z podekscytowania ze zobacze malą sama nie wiem.

• Agata92 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Stałam dzisiaj na wagę i się przeraziłam. Czy wy teraz też tak szybko przybieracie na wadze? Coś okropnego! Już mam 20kg na plusie a jeszcze do końca prawie 2 miesiące. Najważniejsze żeby Mały dobrze się rozwijał a z wagą po porodzie będę walczyć. :)

Miłego dnia i udanych wizyt :)

njr11rs.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam brzuchatki :**

Średnio wyspana ale humor jakoś dopisuje, dwie pobudki na (mini) siku brzuchol cos boli, no i mała się kokosi jakoś gdzieś uciska bo co raz siuru ciśnie.. I rwie pachwiny z lewej ;P

Ja z Marcelem strasznie tylam, a z mała jakoś aż tak nie przybieram ;) na tym etapie juz prawie + 30bylo a z Nelka dopiero +16;)

Karmelek tez m dupne kłucia juz jakiś czas jak mała nisko jest, czasem muszę się zatrzymać albo czuje klucie w tym miejscu miedzy "dziurkami"...

Kciukam za wizyty;)

Ja dzisiaj leniwie..
    Ale Wam kochane życzę..
    Miłego dzionka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 08:02

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 1200 1201 1202 1203 1204 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ