Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale się dzieje, a ja siedze z siostra 7 lat i odpoczywam
hehe leże sobie ona ogląda jakieś durne seriale ... Zalatwilam juz i mam świstki na beczkowe od razu
powiedziała ze jak tylko akt ur będzie to wysłać im potem tylko PESEL donieść
żeby szybciej było
Aahaa i trzymam mocno kciuki, żeby szyjki się wydluzyly zamknęły do tego 36tc potem niech się skracają i rozwieraja ile chcąno i desou kochana niech te ciśnienie się w koncu unormuje biedulko.. ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 18:45
Livia
Nela
Marcel
-
Ja już po wizycie, ogólnie mam potwierdzoną cukrzycę ciazową, świadczy o tym obciążenie glukozą. Dostałam receptę na paski, mam dalej mierzyć sobie cukier, jeśli przez tydzień utrzymają się na poziomie max 120 to ok, jeśli nie dostanę skierowanie do szpitala i być może insulina, kuzwa zalamalam się, miałam trzy razy 140 a tak zawsze prawidłowy wynik, mam nie ograniczać węglowodanów tylko zrezygnować ze słodyczy, ale to wiedziałam przed wizytą....czyli dalej klucie i kontrola.
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja to wam zazdroszczę macie wszystko poprane i przygotowane a ja jestem w czarnej du...ie.
Mój chłop ma przecież jeszcze TYLE czasu na remont i takie tam.
Czekam na zabudowę do pokoju i jak tylko będzie to już się nie wywinie z malowania i układania paneli na podłodze.
A jak na razie mam ciuszki w reklamówkach a reszta u kolegi w piwnicy. -
dziewczyny coś ta końcówka u nas pełna wrażeń, mnie coś lekko pobolewa tak 2 cm pod pępkiem, młody się wyginał i to chyba od tego, albo przez męża bo nadal ma focha, teraz zamknął się w sypialni i gra na gitarze, a wcześniej chodził w słuchawkach i muzę nawalał...jaja niespodzianki nie dostał :-)nie odzywam się do niego, nie mam zamiaru Go przepraszać za nic. Doszłam do wniosku że ma więcej fochów w mojej ciąży niż ja
aaaha no i uznałam dzisiaj, że skoro chce się wykazać to rozsiadłam się w fotelu i czekałam na obiad, zawsze ja robiłam a on siedział po pracy. Mimo że faceci są dziwni to i tak życie bez nich byłoby nudne
aha obiad zrobił na 18Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 19:08
AgataP, ÓptimusPrime, Fidelissa, Fidelissa, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Ja z nezemndzis wpadlam na pomysl, ze skoro na swieta nic nie zjem z wigilijnego stolubto nic nie stoi na przeszkodzie jak na weekend zafundujemy sobie zupe grzybowa z grzankami i pierogi z kapucha i grzybami. Tyle ususzylismy grzybownze trzeba pojesc. Wiec jestem najedzona masakrycznie a maly szaleje w brzuchu od tych wszystkich smakow. Pierozki ugotowane na jutro, ale nie wiem czy wytrzymają do jutra
ÓptimusPrime, Fidelissa, mada_lena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaski, zrobilam dzis placuszki z cukinii -pycha! Polecam
http://www.marta-gotuje.pl/placuszki-z-cukinia/
Fajne to, ze bez oleju, bo zawsze robilam na oleju I byly obrzydliwie tłuste
Kocham cukinie
Aha, na tej stronie sa przepisy dla mam karmiącychWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 19:34
Nata, Agata92, AgataP, Fidelissa, mada_lena, Maga31 lubią tę wiadomość
-
A ja w wigilię zamierzam jeść pierogi i grzybową normalnie, bez przesady, może nie w pełnej ilości ale posmakować.
Mama mnie dzisiaj zmobilizowała i zamówiłam 3 koszule do szpitala,bo w końcu Młody miałby wszystko a ja wystąpiłabym z gołą dupąxpatiiix3, AgataP, santoocha, Fidelissa, mada_lena lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
ja wyprałam te koszule co dostałam, rozmiary są niezłe nie powiem, no ale to tylko na chwilę więc
brzuch wejdzie, w ramionach może za duże ale damy radę. Miałam nie kupować ochraniacza na szczebelki ale chyba kupię bo zimno od ściany będzie.
Eve lubi tę wiadomość
-
Mamuski uwaga jest sprawa muszę zablokować tabele będzie ukryta ,dostęp będą miały mamy które podadza maila, za dużo osób ma do niej dostęp ,bo jest link npierwszej stronie ,niestety i ktoś mnie sprawdza.. Mam nadzieje że to nie problem także proszę na priv wysłać
a i powiedzcie czy teraz widac ja.? Bo część mam jest wpisanych ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 20:19
Eve, AgataP, Fidelissa lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny