Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! No właśnie, zawsze niestety ktoś podszpieguje, nigdy nie wiadomo czy ktoś z nieżyczliwych wszystkiego nie czyta. Pati, dzięki za udostępnienie, odpisalam Ci na maila, że ja to ja
Trzymam kciuki za wszelkie szyjkowo-ciśnieniowo-cukrowe problemy! Już niedługo dziewczyny! :*
Staram się was nadrobić, ale jakoś weny do pisania nie mam ostatnio. Moja mała kosmitka wystawia swoje nóżki tak mi dziwnie dotknąć brzuch a tam kosteczka twardaNo i czkawka kilka razy dziennie...
xpatiiix3, Fidelissa, mada_lena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie moze sobie szpiegowac u wielbicielek ogrodkow dzialkowych?
a moze do admina napisac,aby forum tylko zalogowani widzieli? Bo pewnie nas tez czyta...mam nadzieje,ze nie moj Sr i nie tesciowa... :@
xpatiiix3, Isia14, AgataP, e_v_e, Milaszka, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Ja jak się da to pojadę 350km w moje rodzinne strony. Zależy od pogody i jak maluch będzie stał z kolkami itp.
Wezmę pewnie łóżeczko turystyczne, przy stole nie będzie siedział. Nakarmię, położę spać w drugim pokoju i tyle.Eve lubi tę wiadomość
-
e_v_e wrote:Dziewczyny mam do was głupie pytanie, ale nasze maluszki będą miały 1-2 miesiące jak będzie wigilia i się zastanawiam jak ich usadzić "przy stole" ? będziecie je miały w bujaczku na ziemi, w łóżeczku turystycznym, czy właśnie w czym:D?
no chyba, że zgłodnieje, to do gondoli, żeby było bezpieczne przez tę chwilę
santoocha, e_v_e, AgataP lubią tę wiadomość
-
A jnawet o tym jeszcze niemmysle mój zaczął chodzić jakoś wtedy ;p a mała chyba w bujaczku będzie albo po rekach rodzinki mojej tylko latać jak nie bedzie spała i spać w lozeczku.. ;P te trzy dni przeżyje wigilię mam dwa pokoje obok nikogo nowego nie będzie tylko osoby które mieszkają ze mną.. No i ciotka z mężem i siostra moja ,ale o tez często u Nas są
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 22:06
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Agusia ;) wrote:Ja już po wizycie, ogólnie mam potwierdzoną cukrzycę ciazową, świadczy o tym obciążenie glukozą. Dostałam receptę na paski, mam dalej mierzyć sobie cukier, jeśli przez tydzień utrzymają się na poziomie max 120 to ok, jeśli nie dostanę skierowanie do szpitala i być może insulina, kuzwa zalamalam się, miałam trzy razy 140 a tak zawsze prawidłowy wynik, mam nie ograniczać węglowodanów tylko zrezygnować ze słodyczy, ale to wiedziałam przed wizytą....czyli dalej klucie i kontrola.
Ja tez mam cukrzyce. Ale dieta walczę i nie dostałam insuliny. Nie martw sie. Byłam dzis u rewelacyjnej dietetyk i to Ci polecam. Powie Ci ile posiłków co ile i co jeść. W internecie są bzdury.
A dietetyczka mi powiedziała, że 140 tez jest w normie tylko straszą.... Jakby co pytaj na priv.Agusia ;) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny