X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadrobiłam Was :D

my dzisiaj mieliśmy dzień jeżdżenia, a to do Poznania o odbiór fotoksiążki z wesela a to do znajomych po drodze i brata męża także cały dzień aktywnie :D

znalazłam super extra kombinezon na olx, laska sprzedaje za 40zł nówkę nie używaną, jest piękny, na rozmiar 62, chyba się skuszę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 23:30

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwi,jak fajny i w dobrym stanie to bierz ;-) tak chodza po 30-40zl

• mada_lena Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć mamuśki
    Kolejny szpitalny dzien rozpoczęty. Upuściłi krwi, nasikałam do kubka :)
    Noc masakra przez jednego małego upierdliwego komara! Nienawidzę gnoja! Zasnęłam o 3 a o 6 położna juz biega... Jak ja go dzis dopadne !!! Z dupy jesień średniowiecza zrobie
    Pati wyślę ci zaraz @

sisiiii, Eve, ÓptimusPrime, sylvi lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamuśki, dziś według Belly zaczynam 30 tydzień, humor trochę się poprawił, wykupiłam paski i będę się kłuć hehe, spoko te kilka tygodni wytrzymam..
    Fidelissa dzięki za słowa wsparcia :) za tydzień mam ponowną wizytę z moimi pomiarami, przyjmie mnie inna babka, może ona okaże się konkretniejsza, bo wczoraj tak naprawdę nic się nie dowiedziałam....wydałam tylko kasę a tak dla małego ile rzeczy bym kupiła ehh...wiecie co od 3 tygodni waga stoi w miejscu, ta dieta jednak coś pomaga :)

Patii wysłałam zaproszenie :)

Miłego dzionka kochane :)

sisiiii, Fidelissa lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Madalenka chyba tylko my już nie śpimy :) Ogarnęłam prawie całą wyprawkę.Jeszcze tylko wózek,fotelik i kosmetyki :) W Pepco są fajne kombinezony po 50zł. Całe się rozpinają,można wygodnie upchnąć malucha.

sisiiii, mada_lena, Fidelissa lubią tę wiadomość

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa moja gondola od srodka w bebetto ma 83 cm watpie zeby i centymetr i miarka zle mierzyly.

Fidelissa lubi tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • Paju Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati wyslalam zaproszenie bo nie moge inaczej napisac wiadomosci..

l22n9vvjobnovmi4.png
    ❤️ Szymek 01.11.2014
    ❤️ Franek 31.10.2016
    ❤ Adelka 15.11.2021
  • KasiaKa Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też już o 6.00 pani strzelała w czoło z termometru. Chyba weekend najgorszy w tym szpitalu, taki marazm i pustki. Zaczęłam 33 tydzień i lepiej mi na duszy z tym. Miłego dnia wszystkim :)

Isia14, Eve, mada_lena, Fidelissa lubią tę wiadomość

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
  • Florentine Ekspertka

Wysłany: 13 września 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Chciałabym dołączyć do grupy na ostatnią prostą ;)
    Ania, okolice Sopotu, 28 lat, mężatka, termin na początek listopada ;)

Pati ja też bym chciała dołączyć do tabelki - wysyłam maila

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 12:36

xpatiiix3, ewelina_d, FK81, Milaszka, sisiiii, Mamadomina, Amnezja, Isia14, Eve, zupaztytki, mada_lena, ÓptimusPrime, Agusia ;), AgataP, Agata92, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość

Listopadówka/Wrześniówka 2014r. b95lnsr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Florentine :)

• sisiiii Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w 30 tygodniu.

Cześć Florentine:))

My juz po śniadanku. Dzisiaj zapowiada się znowu lezenie. Ah ta szyjka....
    Ja juz mam praktycznie cala wyprawke. Zostały mi higieniczne rzeczy,ale to zamowie przez aptekę Gemini jakoś w październiku. Jeszcze czeka mnie prasowanie ciuszkow dla małego.

Dziewczyny ,które maja problem szyjka - Wy cały czas lezycie czy wychodzicie gdzieś na powietrze? Zwariowac idzie tak leżąc.....

r5bup6u.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w 34tygodniu ;)

I w końcu ta magiczna "bezpieczna granica" tak blisko, jeszcze 6dni i przekroczymy ją, a najlepiej to i 26.. ;)

Nie spalam prawie cala noc, co zmienialam pozycję łapały mnie skurcze dość silne ale nieregularne... Rano znowu plamienia, ale juz gile nie wypadają pewnie ten czop to w całości juz wypadł skoro sam wodnisty brązowy śluz leci... I dalsza część skurczów ale rzadziej, nospa poszła w ruch i spinamy się dalej ,ale już bez bólu chociaż ;)

Na śniadanie parówki w cieście francuskim ;) Marcelo na spacerze z moja mamą wiec ja się mogłam położyć ;)

A tu My jak co tydzień ;)
    Ten brzuchol to juz mi wisi normalnie miedzy nogami opadł na maksa chyba bardziej się nie da...

3094oyh.jpg

I witamy nową mamusie lepiej późno niż wcale się ujawnić, przybywa Nas pod koniec ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 09:38

sisiiii, blue00, Isia14, Eve, zupaztytki, mada_lena, Marzena27, Milaszka, ÓptimusPrime, anusiaa90, misiaczk25, e_v_e, Florentine, AgataP, Agata92, FK81, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati,cudowny brzuszek :)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • sisiiii Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Ty juz coraz bliżej niż dalej. Tez juz marzę o tej bezpiecznej granicy. Jak chyba każda z nas:))

Ja tez dziś się wiercilam w nocy, bo kręgosłup dawał się we znaki.

Brzusio ładny jak zawsze:)

r5bup6u.png
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, śliczny brzuszek. Ja też nie spałam, rwało w pachwinie i ułożyć się nie mogłam, grr;

też poprosiłam o dostęp z maila: [email protected]

co to za szpieg? ja pierdzielę, ludzie nie mają co robić

xpatiiix3, AgataP lubią tę wiadomość

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamadomina chyba juz taka bedzie ta końcówka ;) udostępnione ;)

Mamadomina lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Eve Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati jaki śliczny brzuszek.
    Ja nie spałam przez komara do 2 a do 3 się drapałam jak już go zabił preparat na komary:P A o 5.15 wstał mój syn, no masakra. Teraz uśpiłam go bo obiecałam sobie, e dzisiaj nie pójdzie padnięty spać o 18 i jutro nie będzie powtórki, która ciągnie się od tygodnia. Poprzestawiał się chłopak po wakacyjnym powrocie do przedszkola, ale jak go zaraz naprawie :P
    Witam nowa Mamusię!!

W temacie szyjki, oczywiście, że nie leżę, chodzę normalnie, żyję aktywnie, nawet dzisiaj idę na zajęcia na basen z synem:) Jedynie staram się polegiwać w międzyczasie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 10:05

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati ty masz tak nisko brzuch jak ja z Oliwka do porodu juz. Tak jak krwawienie tez do porodu takie mialam. Ja juz bym spanikowala chyba a ty dzielnie czekasz . Podziwiam.

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • Marzena27 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się weekendowo, moja noc dzisiaj masakra, prawie nic nie spałam :( coś mam wrażenie że Zuzanka bardzo mocno się napracowała przez ostatnie dwa dni i usiadła sobie tyłeczkiem na moim pęcherzu! a tak ładnie główką w dół była.. tak więc pokopana i poturbowana wstałam dziś i już ledwo żyję.

Mamusiom w szpitalu życzę szybkiego mijania czasu tam, odpoczywajcie, oby wszystko było w porządku.

Pati tabelki też nie widzę, każą mi się zalogować przez konto google ale nawet ja to robię potrzebuję dostępu, więc zaraz Ci napiszę maila na priv. O co to kaman z tym szpiegiem?

Trzymajcie się ciepło :*

mada_lena lubi tę wiadomość

oar83e3kxk11r0ik.png

ex2bmg7yfkaymxmq.png

i81xxzdv8mhocgdy.png
  • Jula222 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej :) Pati wysyłam Ci zaproszenie i przesle maila :)

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
‹‹ 1240 1241 1242 1243 1244 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ