Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
-
nick nieaktualnyDoberek!
pochnurnie u nas i mglisto,ale lubie taka pogode
Patii,moze na ip jedz co???jejku,ja juz bym miala reke na pulsie!
Witam nowa Mamusie!
Ja w planach dzis mam wypad po zabawki,wykladzine,nawilzacz dla PilkarzykaLaski,pytalam juz Was,ale powtorze,co macie na podlodze w pokoju dzieciecym?
trzymam kciuki za wszystkie szyjki!
A co do komarow,w tym roku moze widzialam z 2 w lipcu...
-
Nie nie wycisza się wszytko nie ma sensu a plamienie pewnie temu, ze wczoraj się nachodzilam troche
A mama numer mi daje do koleżanki i mam do niej dzwonic w razie co i ze mną pójdzie nawet w nocy na IP, gdyby s to szybciej przyjmą, bo mieszka obok szpitala, fajna babka z tej Asi
Paju juz udostępnione
Dostalam dwie prośby do tabeli ale nie wiem kto wysłał.? ;P dopiszcie nick w mailuAgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Witam
Pati śliczny brzuszekale faktycznie troszkę nisko. 3maj się już nie dużo zostało
Mi też już troszkę brzuchol opadł, ale oprócz tego nic się nie dzieje więc staram sie nie martwić. W czwartek wizyta to zobaczymy co i jak
Ja mam widoczną tabelkęxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
ÓptimusPrime wrote:Doberek!
pochnurnie u nas i mglisto,ale lubie taka pogode
Patii,moze na ip jedz co???jejku,ja juz bym miala reke na pulsie!
Witam nowa Mamusie!
Ja w planach dzis mam wypad po zabawki,wykladzine,nawilzacz dla PilkarzykaLaski,pytalam juz Was,ale powtorze,co macie na podlodze w pokoju dzieciecym?
trzymam kciuki za wszystkie szyjki!
A co do komarow,w tym roku moze widzialam z 2 w lipcu...
Ja mam panele drewniane, chciałam jakiś dywan, ale dowiedziałam się, że mogą uczulać i gnieździć się w nich roztocza, to zrezygnowałam, chociaż pewnie jak będzie większy (jeżdził samochodzikami itp po podłodze), to jakiś dywan położePodobno dywany akrylowe są najlepsze
ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
Pati mój meil [email protected]
-
Hej brzuszki
Optimus - my mamy w mieszkaniu panele zwykłe i żadnych dywanów. Na razie tak zostanie, jak dziecko zacznie raczkować to pomyślę na początku o jakiejś macie/kocu a potem pewnie wybierzemy wykładzinę albo dywan. Ja bym na początku nic nie dawała w pokoiku dziecięcym i zostawiła parkiet/panele/deski czy co tam maciechyba że Wam pasuje coś do wystroju albo macie jakiś konkretny pomysł na dywanik.
Maartinka - ja kartę rejestrowałam w necie najpierw i potem dopiero korzystałam, ale nie wiem czy to ma jakieś znaczenie.
Mi kolejny dzień duszno...ale tak to jest na 4 piętrze, ostatnim. Jeszcze slońce mam od rana do południa. Obrączki i pierścionka nie jestem już w stanie założyć, mimo, że jak popatrzę na palce, to aż tak grube się nie wydają...
Dziewczyny, będziecie kupować ochraniacz na szczebelki łóżeczka? Chyba lepiej mieć coś takiego niż żeby dziecko się rozbijało po całym łóżeczku? A jaka długość? Wokół całego łóżeczka czy tak do połowy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 11:31