X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski,jestescie silne i przebojowe! Zazdroszcze Agato takiej sily...Chcialabym miec tyle odwagi i sily...

Ja aktualnie spedzam czas na zakupach.przymierzalam jakies buty i dupa,noga jest szeroka i nic nie wlazi

AgataP lubi tę wiadomość

• nastka151 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus ja już tylko czekam aż brzuszek zgubie i rusze po szpileczki jakieś za którymi tak tęsknie.

AgataP, ÓptimusPrime, Dotty84, Fidelissa lubią tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra po obiedzie juz jestem ,ale czekam aż oni zjedza i przyjdą na dół juz nie będę chamem i się podziele hehe ;P

AgataP lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    padłam mój gada ze swoją matką przez telefon a moja córka chodzi za nim i śpiewa :

Mami mami mamisynek
    mamu mamusi muminek
    w co ja w co ja się wżeniłam jaka głupia byłam

kochane moje szczęście:):)

xpatiiix3, sylvi, AgataP, Agata92, Agusia ;), FK81, Paju, zupaztytki, Nata, anusiaa90 lubią tę wiadomość

ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahahahahha udana Oli :D

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dzisiaj mam dzień prania ciuszków dla malutkiej :)
    jak wyschną popakuję w worki próżniowe i w połowie października wszystko poprasuję i poukładam w szufladach :)
    jutro pojadę jeszcze na zakupy kosmetyczne dla bobaska, płyn do kąpieli, kremik do twarzy na zimę, oliwkę, chyba wszystko z Hippa bo najbardziej mi się składy tych kosmetyków podobają, jeszcze gdzieś chcę wyhaczyć sól fizjologiczną i te gaziki alkoholowe do przemywania pępuszka :)

xpatiiix3, AgataP, sisiiii lubią tę wiadomość

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja cos dzis apetytu nie mam ,smazylam hippisowi pierogi ale kupione w sklepie bo robic mi sie nie chce :P zaraz go namowie na jakas kawke na miescie bo mi sie w domu siedziec nie chce w taka pogode,chuj z tym ze nie mam sie w co ubrac i cala ciaze chodze w legginsach i jednej koszulce ulubionej bo ladnie lezy na brzuchu...musze wyjsc z domu bo oszaleje.

Nastka ja tez juz bym szpileczki jakie ubrala :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 14:54

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka córka udana jak widac :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 14:54

• sylvi Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem ciekawa jaka będzie zima w tym roku...

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby ciepła :P hehe ja chce na spacery chodzić a nie kisić się w domu przez mrozy i zawieje.. ;)

A wiecie co mama z babcia powiedzialy, żeby Nelka siedziała w brzuchu aż mama wroci z wakacji ;P na co ona odpowiedziała konkretnym kopem w żebro... Ałaa.. Tylko co to znaczy, ze ma to w poważaniu czy się posłucha .?? Lepiej to drugie ;) zaraz mnie zdenerwuja i jak przyjdą to w doooope cmokna mnie i deseru nie będzie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 15:08

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja córka to taka aparatka jest czasami że w przedszkolu średnio 2 dni w tygodniu jestem na dywaniku

xpatiiix3, AgataP lubią tę wiadomość

ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak myślicie co lepsze do pępka to http://www.doz.pl/apteka/p6155-Octenisept_plyn_na_skore_50ml_atomizer
    czy to http://www.doz.pl/apteka/p3649-Leko_saszetki_100_szt ?

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każda mama Ci co innego powie u mnie są za leko znajomi szybciej pępek odpadał i goił się ,a po octanisepcie się mazalo to nawet przypadki zakazen jakichś bakteryjnych były u dzieci.. ;/ blee ropa krew i te sprawy.. I ja się zrazilam ale jakąś ramkę czy cos przemyc czy siusiaka małemu przed posiewem owszem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 15:22

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki :)

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od poniedziałku ruszam z praniem ubranek, jeszcze muszę dokupić ale to co mam już można prać, wiecie co ja kupiłam dużo rzeczy kolorowych (żółte, zielone, niebieskie, seledynowe, kawa) tak naprawdę typowo chłopięcy mam wózek i różek, stwierdziłam, że nie będę ubierała tylko w jeden kolor.. małe dzieci rozkosznie wyglądają we wszystkich kolorach :)

AgataP, Marzena27, xpatiiix3, sisiiii, Nata, Fidelissa lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • pinsleepe Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, sorry za pytanie lekko oderwane z kontekstu, ale stosowałyście czopki glicerynowe? Będę w szpitalu min. do wtorku i przydadzą mi się jakieś wspomagacze...

AgataP lubi tę wiadomość

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja stosowalam. Zwykle glicerynowe i poszło ;)

AgataP lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze motyw Wam opowiem, wypadło mi z głowy obiad dzieciom robię frytki (sama ze świeżych ziemniaków) i kurczaka, bo Marcel dopiero ndawno wstal biedulek piszczacy chyba gardło tez boli..

Rano do kibelka poszłam wysikalam się do konca, podtarlam się i wstaje kurde nagle dalej leci to siadam ,leci i leci i leci ,myślę o kurde wody chyba bo takie mocno ciepłe, no i przeciez po sikaniu juz zaczęło, a i wstrzymać nie można było.. Ale kurde nic nie slyszalam żeby co pękło to siedze na tym kibelku z minute prawie i się zastanawiam jak to sprawdzić, bo przestało od tamtej pory nic nie lecialo, żeby to wody były to pewnie do teraz po trochu by wyciekalo, co nie.? Bo mam sucho nawet plamienie ustało ;p sama nie wiem już, a iż skurczów żadnych nie mam juz tez ustąpiło ;P licho wie o co chodzi... A i się zastanawiam jak to sprawdzić teraz, raczej to siuśki były.?? Ale to przed 8 jakoś było... Tylko nie schizujcie mnie.! ;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 16:56

AgataP lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati ja tez mam duzo wodnistej wydzieliny ostatnio. Jeszcze przed pessarem ciekło mi po nogach.
    Masz paseczek ph???
    W ogole mała dzis uciska mi spojenie.... I kopniak za kopniakiem dostaje. Łobuz jeden:)
    Położna mi pow ze wyniki sa ok:)
    Madlen a czy tez odczuwalas jakby ucisk na dupke ze tak to ujme przy pessarze? Bo tak dzis mialam przez chwile, ale po skorzystaniu przeszło. Troszke boje sie intensywniej podziałać zeby mi krążek nie wypadł ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 17:01

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • karol Przyjaciółka

Wysłany: 13 września 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati karolinak to ja, wysłałam prośbę i proszę o udostępnienie:)
    Mało się udzielam tu na forum ale często was podczytuję i wiem mniej więcej co się u Was dziewczyny dzieje. A czasu mam baaardzo dużo bo jestem mama leżącą z powodu skróconej szyjki i rozwarcia. A mam nadzieje choć do października wytrzymać, niech się szybciej zacznie ten 9 miesiąc bo już to leżenie jest strasznie męczące. Nigdy nie sądziłam, że to powiem ale tęsknie nawet za sprzątaniem. Na szczęście mam oparcie w mężu i rodzinie :) za co im bardzo dziękuję.

xpatiiix3, mada_lena, Agusia ;), AgataP, Nata, Fidelissa lubią tę wiadomość

Niech z Naszej Miłości zrodzi się Nowe Życie:)
‹‹ 1243 1244 1245 1246 1247 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ