Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Pytanie do słodkich mam: czy miałyście zlecone pomiary: na czczo, 1 po śniadaniu, 2 h po śniadaniu, przed obiadem, 1 h po obiedzie, 2 h po obiedzie, przed kolacją, 1 h po kolacji, 2 h po kolacji?? ja muszę zrobić sobie testowy dzień i mierzę i nie wiem czy mam dobre wyniki?
-
Agusia ;) wrote:Pytanie do słodkich mam: czy miałyście zlecone pomiary: na czczo, 1 po śniadaniu, 2 h po śniadaniu, przed obiadem, 1 h po obiedzie, 2 h po obiedzie, przed kolacją, 1 h po kolacji, 2 h po kolacji?? ja muszę zrobić sobie testowy dzień i mierzę i nie wiem czy mam dobre wyniki?
-
No właśnie ściska mocno brzuch, ale nie jakos boleśnie tylko mocno ciągnie mi pachwiny przy tym... Nie zaczyna się, bo nieregularnie ,no jeżeli nie przestanie po nospie to pojade ,inaczej i tak odeślą mnie.. ;/ było 3,6,4,9,13,8, ok.10-25s, u mnie jak się poród zaczął były juz 40-50 s co 7-8min, i tak przyjmują dopiero z co 8-10min , na razie patrzę zwalnia może małej sprawka bo znowu grzebala mi na dole.. I wtedy zaraz złapało...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 18:45
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyPati nie świruj ja Ci rodzić nie zezwalam! jeszcze czas!
kochana kciuki trzymam a ty nogi zaciskaj.Jeszcze troszke!a moze to przez to ze sie nachodzilas ...mam nadzieje ze to jeszcze nie to.jedz na IP sprawdzic w razie czego
Z miasta wrocilam,upal u nas straszny,kawke wypilam nad rzeka w ogordku piwnym ..ech piwko.....ale mam smaka...potem na spacer z psem poszlismy i nogi mi w dupe wchodza a patrze na belly a tu jeszcze dzis na rowerku stacjonarmym musze pojezdzic ...ja pitole.Jem obiad ale cos malo mam apetytu..pewnie przez te pogode letnia.
No i ja juz nie wiem moje dziecko co rusz ma czkawke gdzie indziej...a juz myslalam ze glowka w dol bo na usg byla w dol...ech juz sama nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 19:01
-
Pati nie wyglupiajbsie tu chodzi glownie o zdrowie malutniej chuj czybcie przyjma czy nie jedz i karz sobie zrpbic usg i ktg bo jestes niespokojna bo masz skorcze. A jak odmowia powiedz ze chetnie tv wezwiesz
AgataP, Marzena27 lubią tę wiadomość
-
mada_lena wrote:O Vivi galareta !
ale bym zjadła
Karol leżymy i pachniemy conajmniej do 36a skraca Ci sie dalej? Czy jest jakas poprawa ?
mada_lena lubi tę wiadomość
Niech z Naszej Miłości zrodzi się Nowe Życie:) -
Nie właśnie a jak porodowe miałam to w krzyżu bolało, wycisza się chyba bo co raz słabiej jest i znowu 12min odstępu 10s.. Czyli nospa jednak rozluźnia
Ja Cie.. ta moja Nela to chyba chce nastraszyć mnie, ale ja spokój i zimna krew zachowuje i pewnie znając życie jak zaczne rodzic to dalej będę twierdzić ,ze to nie to póki wody nie odejda albo mocno nie będzie bolało..
no i ruchliwa jest kręciołka ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 19:00
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Magdalena ten Adalat to takie pomarańczowe kapsułki, dziewczyna obok też bierze. I pamiętam, że lekarz mówił żeby magnez w tabletkach odstawć, bo nie można razem z magnezem brać. I mam magnez w kroplówce o innej porze.
-
Już z mama gadałam ona w ogrodzie robiła z babcią ,poszła się ogarnąć i umyć, zaraz przyjdzie i powiedziala, że jak nie przejdzie powiedziała że pojedziemy.. A jak oczy zrobiła na mnie, wystraszyła się tez..
..no i cisza cos chyba przeszłoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 19:19
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny