Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
No mam ,ale właśnie teraz nic nie leci, a to rano jakbym długo sikała zaraz po sikaniu i wstrzymać nie mogła było, a zdawało się ze wysikalam się do końca i to me zastanawia czy jednak jeszcze aż tyle w pęcherzu było czy to wód trochę ubyło... Bo jak z Marcelem odeszły to duuuuuzo tego było a teraz no strumieniem jakbym sikala leciało ale nie do końca masakra wiesz nawet nie wi jak to dokładnie opisał ć po prostu niekontrolowane wylatywało ze mnie o tak
Karol udostępnioneWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 17:02
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
No właśnie tez tak myślę i do tej pory co raz by wyciekało cos, co nie.? No a skurcze były całą noc i nad ranem, ale się wyciszyły.. I zdaje mi się że brzuch mam miękki po tym ,fajnie by było tak mieć usgi sobie zagladac co się dzieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 17:08
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Ja też mam sporo wodnistego śluzu, rano najwięcej po nocy. I zauważyłam, że jak się przeczeka z pełnym pęcherzem i dziecko kopie, to trzeba biec szybko do łazienki bo grozi zsikaniem hehe.
A ja dziś zrobiłam sobie talerz owoców pokroiłam, a mój mąż się pyta czy zamierzam to wszystko zjeśćZadowolony, że jem, ale czasem aż się dziwi ile. Robię to dla Małej, gdzie ja bym tyle jadła kiedyś.
Karol to wypowiadaj się jak leżysz, zawsze to milej czas upłynie.
Madalenko to dobrze, że wyniki ok.mada_lena lubi tę wiadomość
-
No wlasnie ja przy skurczach mam duzo tego sluzu wodnistego. Spr paskiem i kwaśne.
Vivi na zdrowko
Ja dzis zrobilam sobie słodkie ucztę kit kat penaut butter i grycanki owoce leśne
I juz chodzą za mna borowkiwlasnie Madln pytała chyba kiedys czy nadal nektarynki.. Juz mniej.
Teraz borowki i sok jabłkowyxpatiiix3, Viviana lubią tę wiadomość
-
Ja smaki mam różne teraz, nadal nie zjem czekolady, pól kostki jem pól dnia, a kiedyś uwielbiałam. Ale ciasta, ciastka, gofry, naleśniki wróciły do łask.
No i mączne, pierogi, kopytka mniam.
A dziś z mężem robiłam galaretę drobiową, nigdy nie przepadałam, a już tylko zaglądam do lodówki kiedy będzie gotowa, taką mam ochotę, no i na spojenie trochę pomoże.
Ja teraz sok jabłkowy i pomaranczowy. Nektarynka jedna na dzień musi być.
No i na obiad lubię konkrety.mada_lena, AgataP, sisiiii, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Aaaa i mam rozstepiki nowe na biodrach/boczkach.. ;P ale w dupie to mam bo i tak mam brzuch cały zaorany starymi
xpatiiix3, AgataP, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ja od czterech dni leżę w szpitalu i nie mogę się załatwić. W ogole mi się nie chce,dziwne bo tylko jem i leżę. A czy wy dostajecie taki lek Adalat ? Źle się po nim zawsze czuję, mam wypieki i serce mi wali i gorąco. Muszę dziś to zgłosić.
AgataP lubi tę wiadomość
-
Kasia ja nie dostaje. Zgłoś koniecznie. Musze sobie spr co to lek, przyznam ze nie znam.
Dostałam fenoterol, magnez, lutke i isoptin w razie przyspieszonego tetna po fenoterolu.
Ja w miarę regularnie staram sie wyróżniać. Duzo pije. Jem sporo błonnika. Pare razy mialam korek i dziekuje -
Rwie od kości po pachwiny aż kluje, biorę nospe czekam godzinę jak będą dalej takie silne pojade na IP.. Na razie naladuje telefon i tableta ,torbę dopakuje postawie przy szafie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 18:25
Livia
Nela
Marcel