X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana, masz coś takiego nawet na Belly (W MOJE BELLY - MOJE LISTY).
    Dobrze jest wypelnić sobie na spokojnie i na "trzeźwo" czyli zanim poród się zacznie, bo wtedy często nie myślimy racjonalnie.

Jednak np u mnie w szpitalu mają swój dokument "Plan porodu", ktory wypełnia się z położną (sprawdź na stronie swojego szpitala, albo u polożnej)

Więc ja zamierzam wypelnić sobie to z Belly, żeby mieć czas na spokojnie pomyślęć, a potem w szpitalu na podstawie tego wypenię dokument szpitalny

Viviana lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powiedzcie czy moge zlozyc juz do sadu pozew o ustalenie ojcostwa? Mam dosc swojego i jego obelg i oskarzen ze to nie jego dziecko.

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na imie Magda :)
    Lat 24 - Warszawa. Pracująca w korpo ale szybkie życie takiej pracy pozwoliło pójść na l4 od lipca.
    od tego momentu mialam juz czas myśleć tylko o sobie i maluszku :)
    Ciąża bez żadnych problemów. Jedyny negatywny wynik wszystkich badań to cytologia na 3 grupie.
    maluszek tydzień temu 1850 g. Termin wg OM 4 listopad wg usg 2 listopad.
    Mam nadzieje ze nie przenoszę:)

xpatiiix3 wrote:
    Super witamy na mamę ;) odpowiedź Nam o sobie ;)

Co do planu porodu warto na nim zaznaczyć wlasnie racjonalnie opcje jakie chcemy podczas porodu.
    pozycję/ leki/ oxy/ znieczulenie itp. Pozniej moze to dla nas być mało ważne:)

xpatiiix3, Milaszka lubią tę wiadomość

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastka wydaje mi się że dopiero po urodzeniu są w stanie kreślić kto jest ojcem ale kiedy pozew złożyć to nie wiem

ja dzisiaj gniłam długo w wyrku ;)
    idziemy dzisiaj z mężem na randkę do kina hehe :D trzeba teraz chodzić bo później będzie lipka ;)

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Florentine Ekspertka

Wysłany: 14 września 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka chyba nie można, znalazłam coś takiego:
    http://www.twojeporady.pl/ustalenie-ojcostwa.html

Listopadówka/Wrześniówka 2014r. b95lnsr.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuuur... Jedzie sobie na Wycieczkę i nawet nie bedziemy mieli z Nią kontaktu ,bo sobie robi tripa po świecie zero kontaktu odcina się od Nas na te 2,5tyg... wkurwie się zaraz i chyba jej paszport Spale i nigdzie nie pojedzie egoistka..!? Dobrze wie ze mam problemy ,no gotuje mnie normalnie ze złości... Nie daj boże co się stanie ktoremus albo tfu tfu urodze i co... Znając życie pewnie nawet żebym urodziła teraz to by nie została i zostawiła cały dom na głowie dla babci... Ciekawe czyebym ja sobie wycieczkę zamówiła na 2tyg i powiedziała trzy dni przed wyjazdem czy by została mi z dziecmi pff...

AgataP lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niepoważne z jej strony, tym bardziej, że się dzieje u Ciebie co chwila coś ;/

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babci powiedziała 2 czy 3 tyg temu dopiero... A załatwiła to juz na poczatku wakacji kurwa nas nie stać na opal na zime czasami się zapozyczamy albo na ryse bierzemy a co dopiero na takie rzeczy kurwa po świecie toż to Parę tysi trzeba miec ona sobie balonem będzie i samolotami latać bez przesady.?!?!?! Mogła sobie lecieć na wakacje albo na noWy rok juz.. A to wszystko sprawa tej wiedzmy zasranej jej przyjaciółki nie nawidze gruba torba taka ,sama nie ma dzieci i faceta i ciaga namawia moja mamę wiecznie to na imprezy to cos, ja w pewnym momencie juz myslalam ze to lesbijka jest... A to specjalnie tak bo byśmy się nie zgodzily zostać z dziećmi, dlatego specjalnie tak postawiła przed faktem dokonanym...?! Babcia się strasznie boi, ze ja na dniach do szpitala trafie z tymi skurczami i ze sobie nie poradzi z czwórka.. Przecież psychola nie będzie odbierała po 21-22 z prob /wystepow ,a to obowiazkowe jest... Bo on na umowie o prace jest... i małego ze sobą brała no i brata prowadząc i odbierać najmłodszego ze szkoły narmic ich uprac im odrobić lekcje z Nimi itd... No bez przesady jak ta kobieta ma chore ręce i nogi że nie raz wraca i płacze z bólu, ze nie daje rady juz.. To poważnie trzeba nie mieć serca żeby tak zostawić swoje dzieci bo sobie na wycieczkę jedzie... I jeszcze bez żadnych wyrzutów sumienia ,no dobra żeby to pojechała w jedno miejsce i kontakt był jakiś z Nią a to zero kontaktu do października... Ja sobie tego nie wyobrażał...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 12:39

AgataP lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szok, sorki za stwierdzenie ale niektórym odwala na starość, jak tak można wszystko zostawić i sobie jechać w pizdu w takim gorącym czasie, już nie mówiąc o tym, że nie ma na to pieniędzy
    my jak chcieliśmy na 2tygodnie za granice jechać to trzeba by mieć z 4000 i to na wycieczkę w jedno miejsce a co dopiero na takie wojaże ;/;/

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sa testy z krwi matki gdzie wyodrebniaja dna dziecka i porownuja z dna ojca to jest cos mowatorskiego. Tylko czy sad tez z tego korzysta.chcialabtm juz mu walnac tym papierem w pysk zeby wkoncu zmadrzal debil. Ale to wszystko wina jego popierdolonej siostry

AgataP lubi tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba nie tylko facetów dotyka ten kryzys wieku średniego... Kurde zdaje się 44lata i niezłą ma dziure w mózgu chyba...

AgataP lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastka151 wrote:
    Sa testy z krwi matki gdzie wyodrebniaja dna dziecka i porownuja z dna ojca to jest cos mowatorskiego. Tylko czy sad tez z tego korzysta.chcialabtm juz mu walnac tym papierem w pysk zeby wkoncu zmadrzal debil. Ale to wszystko wina jego popierdolonej siostry
    a to nie słyszałam o tym, w każdym bądź razie w sądzie pewnie tego nie uwzględniają ;/

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Jula222 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastka151 wrote:

A kochana test chcesz mieć tylko dla pokazania i udowodnienia czy do udowodnienia i do sprawy o alimenty?

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati moja mama dokładnie to samo :) wyjeżdża na rejs po Atlantyku, wszystkie wyspy i wzdłuż wybrzeży Ameryki Południowej. Wylot 28.11 a ja termin porodu 25/26.11
    No ale ona miała to zaplanowane już na początku roku, nie wiedziała że się staramy o dzidzię... Więc wybaczam, a co więcej zazdroszczę jej :)

nxbhnwz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka masakra jakas,wiem ze chcialabys miec to z glowy ale nie wiem czy takie nowatorskie metody sa stosowane juz w sadach,kurcze staraj sie nie stresowac bo tylko sobie zaszkodzisz,a ta jego siostra to szuka guza chyba?

Pati twoja mama w ogole tego nie przemyslala,straszie to nieodpowiedzialne zachowanie ,moze jej powiedz i wszytsko wygarnij moze dojdzie do niej,no kurde jak tak mozna dorosla baba a jak nastolatka sie zachowuje (jak nie gorzej)!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 13:20

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzisz kurde ale Twoja ma nie ma tez 7latka i 11latka i 19latka-alkoholika bez pracy siedzacego tylko w domu, który gnebi ich i wyjada tylko z lodowki... A co najwazniejsze stac ja ;) jnieiem ona chyba w totka wygrala albo ktoś jej to sponsoruje... Te dzieci będą ciągle u Nas siedziec ja nie wytrzymam psychicznie i fizycznie bo będę musiała tez chodzić odprowadzić albo odebrać ze szkoły ,bo babcia nie da rady sama w to i z powrotem latać co chwile... ;/ po drugie zakupy obiady sratatata wszystko będzie trzeba tez pod nich robić... I najgorsze próby i występy psychola, ktore późno się kończą, boje się ze nie damy rady a ja nie chce jeszcze rodzić a nie mam wyboru nie moge sie na babcie wypiac po prostu będę musiała pomóc, ona też mi pomaga... Ehh... Juz gadałam z babcia ze trudno jak trafie do szpitala albo bede musiala lezec czy bede sie zle czula jednak młodszy zostanie w domu bo nie będzie komu zaprowadzić... Najstarszy to len... Nie wiem po co mama go utrzymuje...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 13:31

AgataP lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Agata92 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuje Ci Pati tych przebojów. Nie dość, że jesteś w "niepewnym stanie" to jeszcze teraz te nerwy. Matka powinna sobie odpuścić te podróże.

Nastka może zrób narazie ten test o którym piszesz, a gdyby on nie uwierzył to jak dzieciątko się urodzi wtedy zrobisz testy i do sądu... Nie mogę uwierzyć jakim trzeba być palantem żeby wierzyć wszystkim tylko nie kobiecie, z którą będzie się miało dziecko no i chyba, którą się kocha...

njr11rs.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i dla babci powiedziała, ze by zrezygnowała ,ale dawno zapłacone i nie może..

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Agata92 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chociaż tyle dobrze, że dobrą wole wykazała... Szkoda tylko, że tak późno..

njr11rs.png
  • Jula222 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati a mama przez biuro podrozy ta wycieczke brała? ciężko będzie.. i Tobie i Babci z tym wszytskim a to ona powinna trzymac glowe na karku by wszystko bylo cacy, a przede wszystkim nie doprowadzać do kolejnego stresu Ciebie!

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
‹‹ 1248 1249 1250 1251 1252 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ