X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana, masz coś takiego nawet na Belly (W MOJE BELLY - MOJE LISTY).
    Dobrze jest wypelnić sobie na spokojnie i na "trzeźwo" czyli zanim poród się zacznie, bo wtedy często nie myślimy racjonalnie.

Jednak np u mnie w szpitalu mają swój dokument "Plan porodu", ktory wypełnia się z położną (sprawdź na stronie swojego szpitala, albo u polożnej)

Więc ja zamierzam wypelnić sobie to z Belly, żeby mieć czas na spokojnie pomyślęć, a potem w szpitalu na podstawie tego wypenię dokument szpitalny

Viviana lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powiedzcie czy moge zlozyc juz do sadu pozew o ustalenie ojcostwa? Mam dosc swojego i jego obelg i oskarzen ze to nie jego dziecko.

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na imie Magda :)
    Lat 24 - Warszawa. Pracująca w korpo ale szybkie życie takiej pracy pozwoliło pójść na l4 od lipca.
    od tego momentu mialam juz czas myśleć tylko o sobie i maluszku :)
    Ciąża bez żadnych problemów. Jedyny negatywny wynik wszystkich badań to cytologia na 3 grupie.
    maluszek tydzień temu 1850 g. Termin wg OM 4 listopad wg usg 2 listopad.
    Mam nadzieje ze nie przenoszę:)

xpatiiix3 wrote:
    Super witamy na mamę ;) odpowiedź Nam o sobie ;)

Co do planu porodu warto na nim zaznaczyć wlasnie racjonalnie opcje jakie chcemy podczas porodu.
    pozycję/ leki/ oxy/ znieczulenie itp. Pozniej moze to dla nas być mało ważne:)

xpatiiix3, Milaszka lubią tę wiadomość

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastka wydaje mi się że dopiero po urodzeniu są w stanie kreślić kto jest ojcem ale kiedy pozew złożyć to nie wiem

ja dzisiaj gniłam długo w wyrku ;)
    idziemy dzisiaj z mężem na randkę do kina hehe :D trzeba teraz chodzić bo później będzie lipka ;)

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Florentine Ekspertka

Wysłany: 14 września 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka chyba nie można, znalazłam coś takiego:
    http://www.twojeporady.pl/ustalenie-ojcostwa.html

Listopadówka/Wrześniówka 2014r. b95lnsr.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuuur... Jedzie sobie na Wycieczkę i nawet nie bedziemy mieli z Nią kontaktu ,bo sobie robi tripa po świecie zero kontaktu odcina się od Nas na te 2,5tyg... wkurwie się zaraz i chyba jej paszport Spale i nigdzie nie pojedzie egoistka..!? Dobrze wie ze mam problemy ,no gotuje mnie normalnie ze złości... Nie daj boże co się stanie ktoremus albo tfu tfu urodze i co... Znając życie pewnie nawet żebym urodziła teraz to by nie została i zostawiła cały dom na głowie dla babci... Ciekawe czyebym ja sobie wycieczkę zamówiła na 2tyg i powiedziała trzy dni przed wyjazdem czy by została mi z dziecmi pff...

AgataP lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niepoważne z jej strony, tym bardziej, że się dzieje u Ciebie co chwila coś ;/

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babci powiedziała 2 czy 3 tyg temu dopiero... A załatwiła to juz na poczatku wakacji kurwa nas nie stać na opal na zime czasami się zapozyczamy albo na ryse bierzemy a co dopiero na takie rzeczy kurwa po świecie toż to Parę tysi trzeba miec ona sobie balonem będzie i samolotami latać bez przesady.?!?!?! Mogła sobie lecieć na wakacje albo na noWy rok juz.. A to wszystko sprawa tej wiedzmy zasranej jej przyjaciółki nie nawidze gruba torba taka ,sama nie ma dzieci i faceta i ciaga namawia moja mamę wiecznie to na imprezy to cos, ja w pewnym momencie juz myslalam ze to lesbijka jest... A to specjalnie tak bo byśmy się nie zgodzily zostać z dziećmi, dlatego specjalnie tak postawiła przed faktem dokonanym...?! Babcia się strasznie boi, ze ja na dniach do szpitala trafie z tymi skurczami i ze sobie nie poradzi z czwórka.. Przecież psychola nie będzie odbierała po 21-22 z prob /wystepow ,a to obowiazkowe jest... Bo on na umowie o prace jest... i małego ze sobą brała no i brata prowadząc i odbierać najmłodszego ze szkoły narmic ich uprac im odrobić lekcje z Nimi itd... No bez przesady jak ta kobieta ma chore ręce i nogi że nie raz wraca i płacze z bólu, ze nie daje rady juz.. To poważnie trzeba nie mieć serca żeby tak zostawić swoje dzieci bo sobie na wycieczkę jedzie... I jeszcze bez żadnych wyrzutów sumienia ,no dobra żeby to pojechała w jedno miejsce i kontakt był jakiś z Nią a to zero kontaktu do października... Ja sobie tego nie wyobrażał...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 12:39

AgataP lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szok, sorki za stwierdzenie ale niektórym odwala na starość, jak tak można wszystko zostawić i sobie jechać w pizdu w takim gorącym czasie, już nie mówiąc o tym, że nie ma na to pieniędzy
    my jak chcieliśmy na 2tygodnie za granice jechać to trzeba by mieć z 4000 i to na wycieczkę w jedno miejsce a co dopiero na takie wojaże ;/;/

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sa testy z krwi matki gdzie wyodrebniaja dna dziecka i porownuja z dna ojca to jest cos mowatorskiego. Tylko czy sad tez z tego korzysta.chcialabtm juz mu walnac tym papierem w pysk zeby wkoncu zmadrzal debil. Ale to wszystko wina jego popierdolonej siostry

AgataP lubi tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba nie tylko facetów dotyka ten kryzys wieku średniego... Kurde zdaje się 44lata i niezłą ma dziure w mózgu chyba...

AgataP lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastka151 wrote:
    Sa testy z krwi matki gdzie wyodrebniaja dna dziecka i porownuja z dna ojca to jest cos mowatorskiego. Tylko czy sad tez z tego korzysta.chcialabtm juz mu walnac tym papierem w pysk zeby wkoncu zmadrzal debil. Ale to wszystko wina jego popierdolonej siostry
    a to nie słyszałam o tym, w każdym bądź razie w sądzie pewnie tego nie uwzględniają ;/

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Jula222 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastka151 wrote:

A kochana test chcesz mieć tylko dla pokazania i udowodnienia czy do udowodnienia i do sprawy o alimenty?

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati moja mama dokładnie to samo :) wyjeżdża na rejs po Atlantyku, wszystkie wyspy i wzdłuż wybrzeży Ameryki Południowej. Wylot 28.11 a ja termin porodu 25/26.11
    No ale ona miała to zaplanowane już na początku roku, nie wiedziała że się staramy o dzidzię... Więc wybaczam, a co więcej zazdroszczę jej :)

nxbhnwz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka masakra jakas,wiem ze chcialabys miec to z glowy ale nie wiem czy takie nowatorskie metody sa stosowane juz w sadach,kurcze staraj sie nie stresowac bo tylko sobie zaszkodzisz,a ta jego siostra to szuka guza chyba?

Pati twoja mama w ogole tego nie przemyslala,straszie to nieodpowiedzialne zachowanie ,moze jej powiedz i wszytsko wygarnij moze dojdzie do niej,no kurde jak tak mozna dorosla baba a jak nastolatka sie zachowuje (jak nie gorzej)!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 13:20

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzisz kurde ale Twoja ma nie ma tez 7latka i 11latka i 19latka-alkoholika bez pracy siedzacego tylko w domu, który gnebi ich i wyjada tylko z lodowki... A co najwazniejsze stac ja ;) jnieiem ona chyba w totka wygrala albo ktoś jej to sponsoruje... Te dzieci będą ciągle u Nas siedziec ja nie wytrzymam psychicznie i fizycznie bo będę musiała tez chodzić odprowadzić albo odebrać ze szkoły ,bo babcia nie da rady sama w to i z powrotem latać co chwile... ;/ po drugie zakupy obiady sratatata wszystko będzie trzeba tez pod nich robić... I najgorsze próby i występy psychola, ktore późno się kończą, boje się ze nie damy rady a ja nie chce jeszcze rodzić a nie mam wyboru nie moge sie na babcie wypiac po prostu będę musiała pomóc, ona też mi pomaga... Ehh... Juz gadałam z babcia ze trudno jak trafie do szpitala albo bede musiala lezec czy bede sie zle czula jednak młodszy zostanie w domu bo nie będzie komu zaprowadzić... Najstarszy to len... Nie wiem po co mama go utrzymuje...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 13:31

AgataP lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Agata92 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuje Ci Pati tych przebojów. Nie dość, że jesteś w "niepewnym stanie" to jeszcze teraz te nerwy. Matka powinna sobie odpuścić te podróże.

Nastka może zrób narazie ten test o którym piszesz, a gdyby on nie uwierzył to jak dzieciątko się urodzi wtedy zrobisz testy i do sądu... Nie mogę uwierzyć jakim trzeba być palantem żeby wierzyć wszystkim tylko nie kobiecie, z którą będzie się miało dziecko no i chyba, którą się kocha...

njr11rs.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i dla babci powiedziała, ze by zrezygnowała ,ale dawno zapłacone i nie może..

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Agata92 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chociaż tyle dobrze, że dobrą wole wykazała... Szkoda tylko, że tak późno..

njr11rs.png
  • Jula222 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati a mama przez biuro podrozy ta wycieczke brała? ciężko będzie.. i Tobie i Babci z tym wszytskim a to ona powinna trzymac glowe na karku by wszystko bylo cacy, a przede wszystkim nie doprowadzać do kolejnego stresu Ciebie!

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
‹‹ 1248 1249 1250 1251 1252 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ