Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Nastka musisz się trzymać dla dziecka!!
No z moim nie zawsze było ciekawie, nie mieszkaliśmy nawet przez jakiś czas razem jak Szymonek był malutki, wtedy jak pierwszy raz po miesiącu przyszedł odwiedzić dziecko, to stwierdził, że on nie jest pewien, że jest ojcem i chce robić testy, o jak mnie to zabolało a jaka wkurwiona byłam. Wiem teraz, że to było podpuszczanie przez matkę i babkę.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Agusia ;) wrote:Hehe a to różnica, nigdy nie chodziłam na dzienne, ale wydaję mi się, ze chyba lepsze są niż weekendowe... przynajmniej dla umysłu
siedzenie ok 10 godzina na wykładach po dwa dni ehhhh, jak dobrze, że to za mną
A ja nigdy nie studiowalam weekendowo, więc też nie mam pojęcia jak to jest. Ja na wykłady i tak rzadko chodzę, zazwyczaj u nas są wieczorem ok 16-20 więc nie chce mi się tak długo siedzieć, mimo że obowiązkowe. Najważniejsze ćwiczenia są dla mnieEve lubi tę wiadomość
-
Ewelina - aaaaa
no bo ja właśnie do porodu kupiłam sobie ten zestawik koszula + szlafrok:
[http://allegro.pl/kelly-koszula-ciazowa-do-karmienia-if-xl-i4529242732.html
http://allegro.pl/hit-maja-piekny-szlafrok-w-kwiaty-bawelna-xl-i4556131891.html
i tej mi trochę szkoda bo komplecikWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 11:08
ewelina_d lubi tę wiadomość
-
Agusia ;) wrote:Dasz radę, trzeba tylko się "ogarnąć" tak jak pisałam ja broniłam się nie cały miesiąc przed ślubem
Chwiałabym, oddam całość w czwartek a dalej już kwestia szybkości sprawdzania. No i przede wszystkim tego ile Olek posiedzi jeszcze w brzuchu:)Agusia ;) lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
niecierpliwa21 wrote:A ja nigdy nie studiowalam weekendowo, więc też nie mam pojęcia jak to jest. Ja na wykłady i tak rzadko chodzę, zazwyczaj u nas są wieczorem ok 16-20 więc nie chce mi się tak długo siedzieć, mimo że obowiązkowe. Najważniejsze ćwiczenia są dla mnie
W takim razie upewniam się, że dzienne są lepsze...ja miałam super plan zajęć na 8 rano ćwiczenia później wykłady i o 18 znów ćwiczenia... cwaniaki specjalnie tak ułożyli, żeby się siedziało na tych nuuuudnych wykładach... w lato to można sobie cos zorganizować w zimę to już gorzej -
Eve wrote:Chwiałabym, oddam całość w czwartek a dalej już kwestia szybkości sprawdzania. No i przede wszystkim tego ile Olek posiedzi jeszcze w brzuchu:)
Zagadaj z promotorem... ja tak zrobiłam musiałam powiedzieć o swoich planach, TY nie musisz widać o co chodzipoproś o sprawdzenie i wpisanie w pierwszy termin obrony
Eve lubi tę wiadomość
-
maaartinka wrote:Chciałam porównać do wielkości swojego dzidziulka ale ja byłam w 28t5d więc niestety duża rozbieżność.. Chociaż mój to chyba mniejszy niż twoje bliźniaki
Szczerze Ci powiem, że ja i tak nie wierzę juz w te pomiary na usg...za dużo słyszę o tych rozbieżnościach, błędach, itp...AgataP lubi tę wiadomość
-
nastka151 wrote:maaartinka szczerze to ja nie wiem skąd on ma takie pomysły odkąd jesteśmy razem nigdzie bez niego się nie ruszam a jak wychodzę z jedną koleżanką to mu pisze dzwonie i melduje gdzie jestem co robię itd. Zawsze byliśmy jak papużki nierozłączki. A od dwóch miesięcy już nigdzie nei wychodzę nie spotykam się nawet z koleżanką bo mi zakazał i oczywiście tego przestrzegam do dzisiaj. Podejrzewam że to jego pierdolnięta siostra kazała mu zrobić testy. Mam już dość od dłuższego czasu traktuje mnie jak wroga a nie matkę swojego dziecka. Jeszcze dwa dni temu jak powiedziałam podczas awantury to drga wolna nie będę Cię trzymać na siłę przy sobie bo to nie ma sensu to usłyszałam niestety będziesz matką mojego dziecka.
Nie mam siły jestem tak załamana że najchętniej bym się rzuciła pod pociąg i zakończyła swoje męki.
A do tego jeszcze siostra go buntuje dodatkowo i mu się w mózgu poprzewracało trochę..
Zrób to badanie ale złóżcie się pół na pół i niech ma tą pewność skoro tak go to boli.. -
niecierpliwa21 wrote:My podobnie suwaczek mamy Agusia, pewnie jedne z ostatnich się rozpakujemy. Ja mojemu synkowi ciągle powtarzam że ma ładnie w brzuszku siedzieć
Mnie ostatnio znajomi przerazili, już wiele osób powiedziało mi, że opuszcza mi się brzuch coraz niżej, nawet mój mąż zauważył to samo .... nie za wcześnie... też wczoraj rozmawiałam z synkiem, że do 8 listopada minimum ma siedzieć w brzuszku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madlen222 wrote:Szczerze Ci powiem, że ja i tak nie wierzę juz w te pomiary na usg...za dużo słyszę o tych rozbieżnościach, błędach, itp...
ale sama wiesz że mimo wszystko jakies myśli w głowie zostają
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja zaoczne liceum 2letnie robię teraz
ja to będę musiała po piętrach latach na3-4 pietrze zajęcia szkola bez windy... Juz ja widzę jak na pol piętrach bede z kamiennym brzuchem się zatrzymywać..,
Optimus może zadzwonił do gin i podpytaj dla świętego spokojuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 11:24
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
maaartinka wrote:Wiadomo, że co sprzęt to inna teoria
ale sama wiesz że mimo wszystko jakies myśli w głowie zostają
w zeszłym tygodniu dwa dni pod rząd miałam usg - dwa rożne sprzęty:
1. AFI = 19,5
waga dziecka: 1600
dzień 2:
Afi: 16
Dziecię: 2150... [+/- 315g]
pozostaje żyć średnią arytmetycznąmaaartinka, sylvi, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Goplana wrote:Ewelina - aaaaa
no bo ja właśnie do porodu kupiłam sobie ten zestawik koszula + szlafrok:
[http://allegro.pl/kelly-koszula-ciazowa-do-karmienia-if-xl-i4529242732.html
http://allegro.pl/hit-maja-piekny-szlafrok-w-kwiaty-bawelna-xl-i4556131891.html
i tej mi trochę szkoda bo komplecikGoplana, lkc, KUNIAK, Maga31 lubią tę wiadomość