Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć
ja po ciężkiej nocy od 2 do 4nad ranem miałam skurcze co2-3minutynie były mocno bolesne ale były.. już miałam się szykować na szpital bo myślę że maleńka się chyba pcha, ale na szczęście przeszło.. chyba naprawdę pora posadzić tyłek na kanapę
ale aż mnie nosi jak tu tyle jeszcze do zrobienia..
Pati w środku sobie nie grzebiesprawdzam tylko ciągle czy mi te wody nie odpływają bo już mam obsesję
i chodzę i sprawdzam te gacie i wkładki czy suche
jeszcze chociaż trzy tygodnie!
Kuniak ale brykasuper
ja nie wiem kiedy my swoją kupimy.. chyba dopiero po porodzie, alebo w drodze do szpitalaxpatiiix3, KUNIAK, Fidelissa, AgataP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
a ja wam powiem, ze mam opory by sprawdzac u siebie szyjke, jak podczas starania nie bylo z tym problemu tak teraz no poprostu nie moge, wasze dolegliwosci pokazuja juz jak blisko jestesmy do rozwiazania, bedzie mi brakowac tych chwil, to moja juz ostatnia ciaza.
-
Kurde trzeci dzień z rzędu mamusie ze skurczami... Ejj co jest dziewczynki siedzcie grzecznie w brzuszkach.!
ja to chce żeby szybciej minął ten wrzesień bo wtedy to mniej stresu bedzie ,a to mama wyjeżdża a to szkoła, strasznie się boje ze w szkole się zacznie, ogromny stres to jest dla mnie... ;/
Moja na pewno nie ostatnia ale tym razem muszę odsapnac pare lat za szybko ciaza po ciąży temu ta szyjka moja wariuje teraz... Po drugie to muszę mieć super męża ,a z reszta skąd ja moge wiedzieć moze jeszcze zmienia zdanie i poprzestane na dwójce nigdy nic nie wiadomoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 10:47
lkc, AgataP lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
maaartinka wrote:Madlen kochana a tak z ciekawości mogłabyś przypomnieć ile ważyły twoje dzieciaczki na ostatniej wizycie? I ile tyg wtedy miały?
Nastka skąd twojemu się biorą takie wątpliwości i głupie myślenie?
Chociaż nie przecze, że tylko my kobiety mamy pewność kto jest ojcemhaha oni muszą wierzyć
Tylko nie krzyczcie na mnie za to stwierdzenie
Maaartinka moje skarby na ostatniej wizycie ważył po około 1740gr. Byłam wtedy w 30tyg5dniu ☺ -
cos chyba z tymi skurczami jest na rzeczy...moze mamy taki okres teraz
Ja podobno nad ranem obudziłam męża powiedziałam że chyba jedziemy do szpitala bo mam mocne skurcze...i zasnęłam
Myślę że mi się to przyśniło bo ja tego nie pamiętam..ale obudziłam się a mój pakował torbę(a w zasadzie moją torebkę)
i był w pełnej gotowości
Uwaga co zapakował:
moje SPODNIE od piżamy
2 szminki
wode mineralną i tabletki przeciwbólowe(WTF?!)
misia pozytywkę i butelkę dla dziecka
Myślałam że popuszczę ze śmiechu...a on teraz obrażony wyszedł do pracy
blue00, ÓptimusPrime, maaartinka, karmelek, Eve, Agusia ;), xpatiiix3, Amnezja, Nata, lkc, Florentine, Goplana, Fidelissa, Viviana, Milaszka, zupaztytki, AgataP, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
blue ja też nie zaglądam i nie macam w środku, zresztą przy staraniach też tego nie robiłam jakoś mam opory, zresztą i tak się na tym nie znam i nie potrafię rozróżnić
hmm.. plan na dzisiaj znaleźć reszte wyprawki na allegroz chęcią bym pochodziła po sklepach ale niestety dupa nie mogę, więc nie pozostaje mi nic innego jak internet
-
Madlen222 wrote:Maaartinka moje skarby na ostatniej wizycie ważył po około 1740gr. Byłam wtedy w 30tyg5dniu ☺
-
Spokojnie nie zacznie się
ale mnie też to strasznie stresuje wiec Cie rozumiem, ale przecież gdyby coś się działo to do toalety dzwonisz zeby ktoś przyjechał (nawet taxi) i będzie dobrze.
Ja będę na zajęciach do 21.11 a termin na 25...xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Jejciu dziewczyny współczuje Wam, że jeszcze macie na głowie studiowanie... ja m-c przed ślubem broniłam pracę magisterską, żeby mieć ten "obowiązek" z głowy.. już zapominałam co to studiowanie...
ale wiem co to znaczy studiowanie weekendowe, mega wymóżdżenie pod koniec dnia, ale dacie radę
Kupiłam jeszcze kilka ubranek od mojego ulubionego sprzedawcy, i wyjdzie na to, ze moje dziecko będzie miało prawie wszystkie ubrania z jednej serii tylko w różnych kolorachjak wrzuciłam wszystko do szufladki, to powiem szczerze, że fajnie zaczyna to wyglądać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 11:01
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa21 wrote:Ja nie studiuje weekendowo Agusia
tylko dziennie
siedzenie ok 10 godzina na wykładach po dwa dni ehhhh, jak dobrze, że to za mną
-
maaartinka szczerze to ja nie wiem skąd on ma takie pomysły odkąd jesteśmy razem nigdzie bez niego się nie ruszam a jak wychodzę z jedną koleżanką to mu pisze dzwonie i melduje gdzie jestem co robię itd. Zawsze byliśmy jak papużki nierozłączki. A od dwóch miesięcy już nigdzie nei wychodzę nie spotykam się nawet z koleżanką bo mi zakazał i oczywiście tego przestrzegam do dzisiaj. Podejrzewam że to jego pierdolnięta siostra kazała mu zrobić testy. Mam już dość od dłuższego czasu traktuje mnie jak wroga a nie matkę swojego dziecka. Jeszcze dwa dni temu jak powiedziałam podczas awantury to drga wolna nie będę Cię trzymać na siłę przy sobie bo to nie ma sensu to usłyszałam niestety będziesz matką mojego dziecka.
Nie mam siły jestem tak załamana że najchętniej bym się rzuciła pod pociąg i zakończyła swoje męki.AgataP lubi tę wiadomość