X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Nata Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastka wysłałam Ci zaproszenie na priv :-)

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja teraz tez umowilam sie z kolezanka ze wpadnie poprawic moje ombre :) odrosty ciemne reszte na chwile przeciągane jasnym. Nawet nie wiem czy te farby z amoniakiem czy bez.... Przejade sie tylko na końcówki do fryza bo tu juz jej az tak nie ufam :D
    Vivi co powiedzieli???

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastka151 wrote:
    MAteriał na chmurkę wychodzi koszt około 30zł. Zależy od ilości kolorów.

A ile kosztuje wraz z robocizną i marżą? :)

Ja też chcę dla Haniutka mojego!

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po badaniu krew mocz dostalam pierwsze zastrzyk steryda boli tylek ale dobrze ze daja jeszcze 3 zastrzyki. Czekam na usg i ktg. Dostane cos przeciw skurczom. Prawdopodobnie nerka i infekcja mogą nasilac bóle, jak cos dostane antybiotyk. Szyjka zamknieta. Nie wiem ile ma w czwartek miała 4,27. Ogólnie nie lubią tu mojego gina i krytykuja badania od niego:/ czekam co dalej.

AgataP, Maga31 lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina masz dzis szczęśliwy dzien :) totka puść :)
    Zamówiłam sobie ten krem brzozowy i do tego z ich serii zel do mycia twarzy i plyn micelarny. Czekam na paczkę :)
    Z szyjka prawda.... Mialam piekna, dluga na 4cm a za tydzien miękki farfocel -jak określi to gin- i 2,6cm... A bolalo mnie tylko jeden dzien spojenie, troche ok pachwin, taki inny bol niz zawsze....Dlatego nie ma co bagatelizować nawet najmniejszej pierdoły.
    Swoja droga brzydko tak mowić o mojej szyjce :) jaka by nie była :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 11:04

Agusia ;), ewelina_d, xpatiiix3, lkc, Fidelissa, Milaszka lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vivianka, ale Ty jesteś teraz w tym szpitalu co właśnie Twój gin Cię tam odsyłał, ten oddalony od Ciebie?

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mada_lena nie lubię, że się skraca.... lubię Twoje podsumowanie :)

mada_lena lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vivi najważniejsze, ze sie Wami zajmą i jesteście bezpieczne :) Sterydy tylko pomogą. Daj znac co w usg i ktg.
    Ja mialam dwa ukłucia jesli chodzi o sterydy. Po drugim dupa bolała konkretnie, ale położna wpadła lotem błyskawicy tak samo szybko zrobiła zastrzyk i pobiegła dalej :) nie wspomnę o siniakach po wenflonach. Codziennie zmieniały, bo chyba wyszło na to ze mam uczulenie na tworzywo. Albo taka partia wyszła...

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Eve Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny:-)
    Pisze krotko i na szybko z tel. Jestem po usg. Mlody zdrowy ja ryba,ruchliwy jak cholera, ulozony pieknie do porodu. Wazy 2250 g i wg usg ma dokladnie 34+0 tc.

mada_lena, sylvi, Agata92, Viviana, zupaztytki, ewelina_d, KasiaKa, Agusia ;), Marzena27, sisiiii, xpatiiix3, maaartinka, lkc, Fidelissa, AgataP, Maga31, Milaszka, Madlen222, e_v_e, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ;) wrote:
    Mada_lena nie lubię, że się skraca.... lubię Twoje podsumowanie :)

Jakbym go nie lubiła to mogłabym go pozwać ;) mam świadka ;) haha

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Papi Koleżanka

Wysłany: 18 września 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki . :-) co bedziecie uzywaz do pielegnacji dupci waszych pociech na samym poczatku. Zaopatrujecie sie w jakies pudry czy moze kremy. ?

♥ ♥ ♥
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, ja z niecierpliwością czekam na dzisiejszą wizytę. Wreszcie się dowiem czy mała posłuchała mamusi i sie obróciła. Eh niech to już zleci, bo zwariuje !!

Mamuśki w szpitalach życzę zdrówka. Mam nadzieje, że długo Was trzymać nie będa i wrócicie do domku :*

Pati słuchaj babci, bo Ty teraz się powinnaś oszczędzać, a nie latać

mada_lena, Agusia ;), xpatiiix3, lkc lubią tę wiadomość

rwi37s6.png
  • Agata92 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:) ja tak szybko Vivi mam nadzieję ze wszystko w porządku, trzymam kciuki:) oczywiście za wszystkie trzymam kciuki i te z problemami i bez :)
    Nastka cudowne te chmurki ;)

Ja też muszę wybrać sie do fryzjerki ale teraz remont pełną parą idzie więc poczekam do października:)

Miłego i spokojnego dnia wam wszystkim życzę ;)

Viviana lubi tę wiadomość

njr11rs.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada_lena wrote:
    Ewelina masz dzis szczęśliwy dzien :) totka puść :)
    Zamówiłam sobie ten krem brzozowy i do tego z ich serii zel do mycia twarzy i plyn micelarny. Czekam na paczkę :)
    uwielbiam ich zel do mycia twarzy, mialam oba, teraz tymiankowy, i plyn do higieny intymnej, i balsam brzozowy, i mam teraz balsam myjacy do wlosow;) jakbym mogla to bym kupowala wylacznie sylveco:) (jeszcze niech odzywke do wlosow zrobia i bede kontent:))
    zapomnialam ci napisac, ze zawsze kupuje na allegro u "z-serduszkiem", ma spoko ceny i kuriera za 9,90 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 11:25

mada_lena lubi tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez u nich kupiłam :) przy okazji zakupu octeniseptu :) tak mnie natchnelo :)
    Zastanawiałam sie nad balsamem myjacym i balsamem do ciała, ale doszłam do wniosku, zenajpierw zużyje co mam:)
    A i moze wezme sobie jako uzupełnienie tego lekkiego kremu na dzien brzozowo- nagietkowy na noc. Albo poprosze meza o prezencik z okazji rocznicy ;)

ewelina_d lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Marzena27 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się po wizycie u Gina :) Zuzia jest Kluchą, waży 1800! i wyprzedza termin o 9 dni... :) wszystko jest w porządku i z Małą i z szyjką, chociaż nadal brzuch jest napięty i twardnieje. Jedyne co to magnez i odpoczywać. Decyzja co do porodu nadal niepodjęta, mam wadę serca stopień lekki/umiarkowany i póki co kardiolog nie widzi przeciwwskazań do próbowania naturalnie, ale mam przyjść jeszcze raz na echo serca po 36 tygodniu i sprawdzimy czy się wada nie pogłębiła - wtedy cesarka. Gin mówił że poczekamy na skończony 38 tydzień i tniemy :)

Lecę Was nadrabiać, miłego dnia Dziewczynki :)

Agusia ;), mada_lena, zupaztytki, Eve, Viviana, natasza82, Nata, xpatiiix3, anusiaa90, maaartinka, maaartinka, lkc, Fidelissa, Maga31, Madlen222, e_v_e, Agata92, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

oar83e3kxk11r0ik.png

ex2bmg7yfkaymxmq.png

i81xxzdv8mhocgdy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa, muszę się pochwalić, że właśnie umówiłam się na wizytę przedporodową w Eskulapie, na 13.10. :D
    Miła pani w rejestracji zapewniła mnie, że z cc nie robią problemów :)

mada_lena, xpatiiix3, lkc, AgataP lubią tę wiadomość

• nastka151 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe nie będę marży pobierać dla mnie to przyjemność sobie powycinać i pozszywać. A jak mnie to odpręża chyba lepsze niż spa:P:P:P:P

Sterydy dostajecie w tyłek?? ja pamiętam jak z Oliwka leżałam na oddziale to laska obok z łóżka dostawała ale w brzuch i mówiła że okropnie boli. Ałć aż mnie tyłek zapiekł ze strachu.

Właśnie doczytałam ostatni zapis z IP i nawet nie zauważyłam że mam się zgłosić do lekarza w ciągu 3 dni. Chyba muszę dupkę ruszyć do przychodni a tak mi się nie chce:P

xpatiiix3, AgataP lubią tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papi wrote:
    Hej dziewczynki . :-) co bedziecie uzywaz do pielegnacji dupci waszych pociech na samym poczatku. Zaopatrujecie sie w jakies pudry czy moze kremy. ?

Ja puder sobie odpuszczam.
    Bepanthen, olejk migdalowy naturalny a w razie odparzenia sudocrem, ale to tak minimalnie i bardzo cieniutka warstwę ew inny z cynikiem.

Papi lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę na spacer i na lody :-)

xpatiiix3, Marzena27, Lavendula, Maga31 lubią tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
‹‹ 1289 1290 1291 1292 1293 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ