Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja teraz tez umowilam sie z kolezanka ze wpadnie poprawic moje ombre
odrosty ciemne reszte na chwile przeciągane jasnym. Nawet nie wiem czy te farby z amoniakiem czy bez.... Przejade sie tylko na końcówki do fryza bo tu juz jej az tak nie ufam
Vivi co powiedzieli???
-
Po badaniu krew mocz dostalam pierwsze zastrzyk steryda boli tylek ale dobrze ze daja jeszcze 3 zastrzyki. Czekam na usg i ktg. Dostane cos przeciw skurczom. Prawdopodobnie nerka i infekcja mogą nasilac bóle, jak cos dostane antybiotyk. Szyjka zamknieta. Nie wiem ile ma w czwartek miała 4,27. Ogólnie nie lubią tu mojego gina i krytykuja badania od niego:/ czekam co dalej.
AgataP, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Ewelina masz dzis szczęśliwy dzien
totka puść
Zamówiłam sobie ten krem brzozowy i do tego z ich serii zel do mycia twarzy i plyn micelarny. Czekam na paczkę
Z szyjka prawda.... Mialam piekna, dluga na 4cm a za tydzien miękki farfocel -jak określi to gin- i 2,6cm... A bolalo mnie tylko jeden dzien spojenie, troche ok pachwin, taki inny bol niz zawsze....Dlatego nie ma co bagatelizować nawet najmniejszej pierdoły.
Swoja droga brzydko tak mowić o mojej szyjcejaka by nie była
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 11:04
Agusia ;), ewelina_d, xpatiiix3, lkc, Fidelissa, Milaszka lubią tę wiadomość
-
Vivi najważniejsze, ze sie Wami zajmą i jesteście bezpieczne
Sterydy tylko pomogą. Daj znac co w usg i ktg.
Ja mialam dwa ukłucia jesli chodzi o sterydy. Po drugim dupa bolała konkretnie, ale położna wpadła lotem błyskawicy tak samo szybko zrobiła zastrzyk i pobiegła dalejnie wspomnę o siniakach po wenflonach. Codziennie zmieniały, bo chyba wyszło na to ze mam uczulenie na tworzywo. Albo taka partia wyszła...
-
Hej Dziewczyny:-)
Pisze krotko i na szybko z tel. Jestem po usg. Mlody zdrowy ja ryba,ruchliwy jak cholera, ulozony pieknie do porodu. Wazy 2250 g i wg usg ma dokladnie 34+0 tc.mada_lena, sylvi, Agata92, Viviana, zupaztytki, ewelina_d, KasiaKa, Agusia ;), Marzena27, sisiiii, xpatiiix3, maaartinka, lkc, Fidelissa, AgataP, Maga31, Milaszka, Madlen222, e_v_e, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Dzień dobry, ja z niecierpliwością czekam na dzisiejszą wizytę. Wreszcie się dowiem czy mała posłuchała mamusi i sie obróciła. Eh niech to już zleci, bo zwariuje !!
Mamuśki w szpitalach życzę zdrówka. Mam nadzieje, że długo Was trzymać nie będa i wrócicie do domku :*
Pati słuchaj babci, bo Ty teraz się powinnaś oszczędzać, a nie lataćmada_lena, Agusia ;), xpatiiix3, lkc lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny:) ja tak szybko Vivi mam nadzieję ze wszystko w porządku, trzymam kciuki:) oczywiście za wszystkie trzymam kciuki i te z problemami i bez
Nastka cudowne te chmurki
Ja też muszę wybrać sie do fryzjerki ale teraz remont pełną parą idzie więc poczekam do października:)
Miłego i spokojnego dnia wam wszystkim życzę
Viviana lubi tę wiadomość
-
mada_lena wrote:Ewelina masz dzis szczęśliwy dzien
totka puść
Zamówiłam sobie ten krem brzozowy i do tego z ich serii zel do mycia twarzy i plyn micelarny. Czekam na paczkę
zapomnialam ci napisac, ze zawsze kupuje na allegro u "z-serduszkiem", ma spoko ceny i kuriera za 9,90
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 11:25
mada_lena lubi tę wiadomość
-
Tez u nich kupiłam
przy okazji zakupu octeniseptu
tak mnie natchnelo
Zastanawiałam sie nad balsamem myjacym i balsamem do ciała, ale doszłam do wniosku, zenajpierw zużyje co mam:)
A i moze wezme sobie jako uzupełnienie tego lekkiego kremu na dzien brzozowo- nagietkowy na noc. Albo poprosze meza o prezencik z okazji rocznicyewelina_d lubi tę wiadomość
-
Witamy się po wizycie u Gina
Zuzia jest Kluchą, waży 1800! i wyprzedza termin o 9 dni...
wszystko jest w porządku i z Małą i z szyjką, chociaż nadal brzuch jest napięty i twardnieje. Jedyne co to magnez i odpoczywać. Decyzja co do porodu nadal niepodjęta, mam wadę serca stopień lekki/umiarkowany i póki co kardiolog nie widzi przeciwwskazań do próbowania naturalnie, ale mam przyjść jeszcze raz na echo serca po 36 tygodniu i sprawdzimy czy się wada nie pogłębiła - wtedy cesarka. Gin mówił że poczekamy na skończony 38 tydzień i tniemy
Lecę Was nadrabiać, miłego dnia DziewczynkiAgusia ;), mada_lena, zupaztytki, Eve, Viviana, natasza82, Nata, xpatiiix3, anusiaa90, maaartinka, maaartinka, lkc, Fidelissa, Maga31, Madlen222, e_v_e, Agata92, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hehe nie będę marży pobierać dla mnie to przyjemność sobie powycinać i pozszywać. A jak mnie to odpręża chyba lepsze niż spa:P:P:P:P
Sterydy dostajecie w tyłek?? ja pamiętam jak z Oliwka leżałam na oddziale to laska obok z łóżka dostawała ale w brzuch i mówiła że okropnie boli. Ałć aż mnie tyłek zapiekł ze strachu.
Właśnie doczytałam ostatni zapis z IP i nawet nie zauważyłam że mam się zgłosić do lekarza w ciągu 3 dni. Chyba muszę dupkę ruszyć do przychodni a tak mi się nie chce:Pxpatiiix3, AgataP lubią tę wiadomość
-
Papi wrote:Hej dziewczynki .
co bedziecie uzywaz do pielegnacji dupci waszych pociech na samym poczatku. Zaopatrujecie sie w jakies pudry czy moze kremy. ?
Ja puder sobie odpuszczam.
Bepanthen, olejk migdalowy naturalny a w razie odparzenia sudocrem, ale to tak minimalnie i bardzo cieniutka warstwę ew inny z cynikiem.Papi lubi tę wiadomość