Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartinka, jest przerwa nawet jak jest plyta zakrywajaca.. (wlasnie zauwazylam ze mi oklapla, musze meza poprosic zeby poprawil)
Tak to wyglada u mnie. Ja mam lozeczko klupsia
I przerwa bedzie zawsze. Bo nizej niz ta biala plyta materacyka nie umiescisz
Kurde.. Nie umiem odwroci tej fotki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 15:38
maaartinka lubi tę wiadomość
-
Hehe też chciałam wstawić fotkę, tylko się musiałam nauczyć jak to zrobić.
U nas to wygląda tak:
jak się obniży część tą na której jest materac, wtedy powinno być około 3 cm przerwy, bo u mnie w tym łóżeczku dziurka na śrubkę jest pod tą częścią gdzie się zaczynają szczebelki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 15:42
maaartinka, Milaszka, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
no mnie ciężko powiedzieć jak to wygląda bo nie mam jeszcze łóżeczka, ale znajomi mieli tak że ta dykta była na stałe a szuflada tylko wyjeżdżała i jakiejś szpary dużej nie było wiec nie wiem.
Właśnie rozbijałam schabowe i zdałam sobie sprawę, że jak synek będzie to jak będę tak nawalała po kotletach to on w życiu nie będzie spał -
Zupaztytki,
tak chce żeby mąż był z nami w pokoju, nawet nie biorę innej opcji pod uwagę
Niech wstaje w nocy
A na kiedy ty masz termin?BO ja na 12 listopada wg owu,a babeczka powiedziała ze tną od 7 do 10 dni przed terminem.
Madlenn,u nas w państwowych szpitalach cc jest traktowane jak operacja a nie jak zabieg
więc nikt spoza personelu nie może być na sali
A w prywatnych różnie czasem siedzi na sali,czasem widzi przez szybę
Dla mnie obojętne,najważniejsze zeby mała nie lezała sama biedna na sali jak mnie będą szyć itd...że będzie mógł już ją poprzytulać -
Dziękuje wam za zdjęcia:)
czyli wygląda na to, że jeśli chciałabym żeby tej szpary nie było to mój M musiałby trochę przy tym łóżeczku pomajstrować i przewiercić w inne miejsce te prowadnice od szuflady.. Ciekawe czy się tak daMilaszka lubi tę wiadomość
-
A z tymi meblami dziecięcymi..urwanie głowy
Do nas najpierw przyjechał inny model mebli ,odesłaliśmy
Pozniej przyjechała szafa biała-jak zamawialiśmy ale komoda szara-odesłaliśmy
Łóżeczko miało być miętowe-przyszło pół miętowego poł białego-znów musieliśmy odesłać
Dziś kurier też coś przywiózł ale nie mam siły obracac i rozcinac tego pudła więc czeka do wieczora na meża
Az się boję co znów wymodziliWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 15:47
Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Trudno przeswiruje i przejdzie w końcu no musi...
A i juz wiem co z tym katarem... To zatoki.. Bo od paru dni ten katar jest tak gorzki i nagle zaczyna lecieć ,ze pohaftować sie idzie jak wpłynie na gardło blee... A żadnych kropli nie uzywam... Inhalacje z soli na zatoki pomagają czy jakiś olejek albo cos dac do tego..?? Albo jakąś parówka.?
Agata mi tez zmalał, ale tak poważnie zmalał o 5cm hehe a raczej zawisł chyba nad krokiem zaraz będzie się o uda obijał... W sobotę Wam foto nie wstawie ,bo do szkoły pójdę ,wiec wrzuce jutro cus i pokaże tego mojego zwisa.. Mam tylko nadzieje, ze to nie będzie ostatnie foto i ze szkoły na porodowce nie wyląduje.. Chociaż w sumie juz 35tc będzie, ale i tak za szybko...
A wiecie co mi położna powiedziała, żebym wytrzymała jeszcze dwa tygodnie i moge rodzic sobie to mała bedzie miala darmową szczepionkę na pneumokoki.. Eeee.. No krejzolka mowie Wam...
A co do lozeczka mam jutro się spotkać z koleżanką i ma mi oddaćwiec mogę sobie rozstawic ładnie niech będzie uszykowane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 15:51
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Kuniak nawet mnie nie strasz..
Ja planowałam wszystko kupić końcem października początkiem listopada.. Tzn mam na myśli wózek, łóżczko, pościel itp.
A jak to napisałaś to mnie trochę otrzeźwiło że ciekawe co zrobie jak np wózek uszkodzony im przyjdzie albo nie to łóżeczko.. Chyba jednak wezmę się za to wcześniej..
Dobrze chociaż że wózek mamy wybrany i pościel teżM wczoraj wybrał wzór z Remi. Czekam jeszcze tylko od was na info czy ta pościel jest gatunkowo fajna
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
maaartinka wrote:Kuniak nawet mnie nie strasz..
Ja planowałam wszystko kupić końcem października początkiem listopada.. Tzn mam na myśli wózek, łóżczko, pościel itp.
A jak to napisałaś to mnie trochę otrzeźwiło że ciekawe co zrobie jak np wózek uszkodzony im przyjdzie albo nie to łóżeczko.. Chyba jednak wezmę się za to wcześniej..
Dobrze chociaż że wózek mamy wybrany i pościel teżM wczoraj wybrał wzór z Remi. Czekam jeszcze tylko od was na info czy ta pościel jest gatunkowo fajna
No własnie też mówiłam że za wczesnie,że w pazdzierniku zamówimy,po co ma sie kurzyć
I masz ci babo placeknie wiadomo czy jak tak dalej pojdzie to mała w wózku nie bedzie spała
(przynajmniej tyle mamy) bo meble nie dojadą na czas
-
Tutaj tez cc jest traktowane jak operacja ale mimo wszystko tata siedzi przy głowie i to w państwowych szpitalach. Myślałam, że w Polsce już też tak jest, zupełnie nie rozumiem dlaczego tak nie może być. Ja sobie generalnie nie wyobrażam żeby mojego męża miało nie być przy mnie podczas cc, ale to dlatego że ja panikara jestem i potrzebuje jego bliskości.
No i po porodzie tez jest ze mną w szpitalnym pokoju tyle ile chce, cały pobyt może być i jedzonko ma zapewnione. Z tym, że tutaj to standardy i nie ma w tym nic nadzwyczajnego. ☺
Ponawiam pytanie, jak wstawić zdjęcie żeby nie było odwrócone przez tinypic?AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Viviana wrote:Ja po ktg, ale buczące. Ciekawe co wyszło.
Agata pewnie wtedy Twoja Mala się przekrecala.
Madlen zostaje ze względu na bóle podbrzusza i dziwne ruchy malej oraz mam chyba znowu infekcje moczowa, w rozpoznaniu wpisali cos o skurczach i porodzie przedwczesnym, doktor mówiła że wszystko to zapobiegawczo.
Vivi dziwne ruchy małej tzn? nie czułaś jej a pozniej mocniej sie ruszała czy jak ?
Leż sobie i odpoczywaj :*
do nas doszły paczuchy z allegro12 pajaców, 12bodziaków, 1kombinezon zimowy, 1szlafroczek (nie wytrzymałam i musiałam kupić
) 5czapeczek, 5sliniaczków
Są śliczne!
właśnie się piorą i tylko czekam by wywiesic i poprasowac
tzn mama ma przyjechac za chwile i wywiesic bo "mi nie wolno rąk do góry" mimo że chciałam powiesić na suszarce czyli bez rączek do góry
ale no cóż sama chce wiec prosze
mi jeszcze z 2 pralki zostały do wykonania ręczniki i posciel ktore niedawno byly kupowane wsio z ikei i allegro
trzeba juz niestety wsio przyszykowac bo Mała się pcha więc w razie w trzeba byc gotowym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 16:05
Agusia ;) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dokładnie sylvi
jak czlowiek chce miec z glowy by pozniej nie latac to nie bo za wczesnie a jak sie okazuje ze cos nie tak to od razu aaa bo ty jeszcze tego nie masz zrobionego to kiedy ty to mialas zamiar zrobic!
wrrr! kurwicy idzie dostac, przepraszam ale mam dosc dzisiejszego dnia.. skurcze sie pojawiaja i doluja.. i do tego wredny humor ryczec marudzic.. jedyna radocha to to ze paczuchy przyszly, uciekam znowu spac.. buziakisylvi, lkc lubią tę wiadomość
-
A ja tak mam jak robię foto i np mi sie niee przekręci ekran w tablecie, a weź otwórz w tablecie foto i przekrecic w taka stronę zy było prosto idy spróbuje przez tinypic albo to co wgralas i przekrecic i jeszcze raz wgrać xD ja czasem tak robilam i dzialaloLivia
Nela
Marcel