Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Nata wrote:ale mnie chodzi czy przed spakowaniem do szpitala to wysterylizować?
no my musimy kupić mikrofalę hehe, ale jakoś się zebrać nie możemy podobnie jak z zakupem aparatu...
butelkę smoczek itp. Jakbym dłużej spędziła w szpitalu to mój M potem jeszcze raz wysterylizuje zeby było świeże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 16:09
-
Ja mam zwykla wanienke z gabkowym wkladem. Kupilam duza zeby na dluzej starczyla. Stelarz wydaje mi sie malo stabilny i bede klasc ja na stole tak jak z Oliwka robilam bylo wygodnie i bezpiecznie
Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
ja mam wanienke z ikea ale ją zostawiam u rodziców
w razie w gdybyśmy mieli wpasc do nich i zostac na noc
a u nas mamy wanienke nie profilowaną ze stelażemstabilny i nie trzeba sie schylać
a jak się spisze to powiem później
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 17:04
Fidelissa, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Nata ja przed spakowaniem wysterylizuję -
opcje na to są dwie: albo standardowo wygotuję, albo kupię płyn do sterylizacji.
Coś takiego:
http://allegro.pl/milton-plyn-plyn-sterylizujacy-i4553468164.html
Nata wrote:ale mnie chodzi czy przed spakowaniem do szpitala to wysterylizować?no my musimy kupić mikrofalę hehe, ale jakoś się zebrać nie możemy podobnie jak z zakupem aparatu...
Ze sprzętów też poczyniliśmy ostatnimi czasy spore zakupy:D
-żelazko - bo już miałam dość starego - wysiadałam na grubszych koszulkach mojego M.
-aparat - sprzedaliśmy lustrzankę i kupiliśmy olympus xz-2 (jest całkiem w porządku)
-sokowirówkę- ale to z fazy M. na to, że zaczniemy pić zdrowe soczki (po których obecnie mam zgagę
)
Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:Ja mam wanienkę Tega Comfort profilowaną, ale bez stelaża. Zastanawiałam się nad stelażem, ale chyba będziemy kąpać małego na stole, więc obejdzie się.
Majtki siateczkowe mam BabyOno, dokupię jakieś luźne bawełniane gacie, żeby nie było mi ich żal wywalić.
I też mi non stop gorąco i duszno...
Santocha czy ty kupowałam lozeczko z opuszcząnym bokiem?
Czy to Wogóle jest potrzebne?
Bo sie zastanawiam?. -
karmelek wrote:poczekam jak mąż wróci z pracy i pojade do mojej gin.. chyba weźmie mnie za wariatkę bo ja co chwila z czymś chodzę, ale trudno..
Fidelissa ja mam wanienke na stelażu, ale to po moim synku i szczerze to bardzo rzadko go używałam.. teraz myślę że wcale nie bedziie mi potrzebny bo mam tak duży prysznic że po prostu będę ją kładła pod nim na płytkach. a wanienkę mam dużą ale nie wiem ile cm taka najzwyklejsząi mam dostać jeszcze taką małą od koleżanki ale nie wiem czy to warte zachodu bo nawet ona przyznaje że nie używała jej...
właśnie dzwoniłam do męża.. i się jeszcze zryczałam bo już usłyszałam to jego westchnięcie jak powiedziałam że się przewróciłampowiedział że tzry światy ze mną od kiedy jestem w ciąży.. ;(
-
nastka151 wrote:Ja mam zwykla wanienke z gabkowym wkladem. Kupilam duza zeby na dluzej starczyla. Stelarz wydaje mi sie malo stabilny i bede klasc ja na stole tak jak z Oliwka robilam bylo wygodnie i bezpiecznie
Ja tez chce zwykła nie profilowane wanienkę z gąbka w środku a wys. Stelaż bo jestesmy wysocy:))