Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Viviana wrote:tak jak na @ tylko mocniej o wiele parcie na siku i ból w krzyżu brzuch nie spuna się ja tego nie czuję macam i miękki i co to znaczy nie wiem.
Tez mnie pobolewa. Do tego mała fika nisko, rączkami nad spojeniem i w ok pachwiny macha chyba we wszystkie strony. Brzuch miekki, moze dzis raz sie spiął...daj znac co Ci powiedzieli.... -
- Wanienka najprawdopodobniej będzie ta z ikei.
- majtki kupiłam z canpolu jednorazowe.
Fidelissa wrote:Ponawiam pytania zakupowe:
- wanienka na sztelażu czy cos polecacie? 86cm? 99cm czy 110?jaka wielkość? Firma?
- jakie majtki poporodowe hartmana siateczkowe?Fidelissa lubi tę wiadomość
-
A ja się czuje jak najbardziej w porządku boli brzuchol ciut nisko i rwie pachwiny troche ,lekkie skurcze są ale no nie takie jak wczoraj pewnie dopiero rozkurczowe przestają działać temu tak, ale będzie ok
no i leże i leże w krzyżu aż boli od tego leżenia poszłam się umyć to ciut lżej jest, bo mój biedny krzyż cierpi na tym leżeniu ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 15:08
Livia
Nela
Marcel
-
Dziewczyny jestem juz w pokoju do porodu. Na 90% się zaczęło. Ból nie do wytrzymania. I krew przy tym.
ÓptimusPrime, xpatiiix3, Jula222, FK81, Amnezja, zupaztytki, lkc, Monique, sisiiii, sylvi, blue00, Marzena27, niecierpliwa21, Florentine, Maga31, KUNIAK, Agata92, Eve, Nata, Milaszka, Mamadomina, Agusia ;), Fidelissa, misiaczk25, natasza82, Dotty84, e_v_e, anusiaa90, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
No to trzymamy kciuki dzisiaj powitamy pierwsze listopadowe dzidziusie
a sprawdzali juz szyjkę.? Rozwarcie jest.?? Kurde ale w napięciu Nas teraz trzymasz ja chyba dzisiaj znowu spać nie będę ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 15:11
Livia
Nela
Marcel
-
Ja mam wanienkę Tega Comfort profilowaną, ale bez stelaża. Zastanawiałam się nad stelażem, ale chyba będziemy kąpać małego na stole, więc obejdzie się.
Majtki siateczkowe mam BabyOno, dokupię jakieś luźne bawełniane gacie, żeby nie było mi ich żal wywalić.
I też mi non stop gorąco i duszno...Fidelissa lubi tę wiadomość
-
poczekam jak mąż wróci z pracy i pojade do mojej gin.. chyba weźmie mnie za wariatkę bo ja co chwila z czymś chodzę, ale trudno..
Fidelissa ja mam wanienke na stelażu, ale to po moim synku i szczerze to bardzo rzadko go używałam.. teraz myślę że wcale nie bedziie mi potrzebny bo mam tak duży prysznic że po prostu będę ją kładła pod nim na płytkach. a wanienkę mam dużą ale nie wiem ile cm taka najzwyklejsząi mam dostać jeszcze taką małą od koleżanki ale nie wiem czy to warte zachodu bo nawet ona przyznaje że nie używała jej...
właśnie dzwoniłam do męża.. i się jeszcze zryczałam bo już usłyszałam to jego westchnięcie jak powiedziałam że się przewróciłampowiedział że tzry światy ze mną od kiedy jestem w ciąży.. ;(
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŁo matko, co tu się dzieje!!??
Madlen, pomyśl, że jeszcze chwila i będziesz tulić swoje maleństwa!
Pati, mam nadzieję, że się u Ciebie uspokoiło.
Karmelek, może jednak lepiej sprawdzić sytuację, czy podczas upadku coś się nie stało z łożyskiem?
Jak tak Was czytam, to się coraz bardziej stresuję -
Fidelissa wrote:Ponawiam pytania zakupowe:
- wanienka na sztelażu czy cos polecacie? 86cm? 99cm czy 110?jaka wielkość? Firma?
- jakie majtki poporodowe hartmana siateczkowe?
Wanienkę mam anatomiczną Hippo 84 cm. Chcieliśmy kupić stelaż ale po obejrzeniu na żywo stwierdziliśmy,że dla nas wszystkie są za niskie.Fidelissa lubi tę wiadomość