Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
madlen222 jak poszła dac jeść to może przepaść co najmiej na 30 minut bo tyle zazwyczaj się karmi maluszka a jeszcze odbić mu się powinno. Ale kurcze jedna pielęgniarka na oddziale że nie ma kto podłączyć ktg aż wierzyć się nie chce.
-
no skończyłam post na blogu wkońcu z pomocą koleżanki która się uczy na położną także wiarygodne informacje są
Zaraz po Lolke do przedszkola i do szycia chmurek muszę się zabrać bo przyszły materiały wkońcu.xpatiiix3, blue00, sylvi, Fidelissa, Florentine, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Wróciłam, obłowiłam się jak nie wiem, wracałam objuczona siatami jak wół juczny, albo raczej ciężarna oślica, wzbudzając przerażenie przechodniów.
No co, blisko miałam;p. Serio trochę przegięłam, odpoczywam teraz, ale jak wpadłam w szał zakupów to nie mogłam przestać. Brakuje tylko przewijaka, paru higienicznych pierdółek i będe zwarta i gotowa. Kupiłam sobie tą koszulinkę piękną w kropeczki(http://allegro.pl/italian-fashion-koszula-ciazowa-do-karmienia-m-i4612326481.html) narobiłyście mi apetytu na nią, boska;).
Madlen trzymaj się Kochana!!
No i o laczkach zapomniałam, fuck!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 14:26
Fidelissa, mada_lena, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Kochane któraś kupowała zestaw startowy butelek Tommee Tippee czy Aventa? Bo nie wiem które lepsze
kusza mnie avent ale tomme wygląda równie korzystnie
a nie wiadomo jak jakościowo..
-
nick nieaktualnyOj,sie dzieje!Do zawalu doprowadzicie mnie!
Kibicuje i trzymam kciuki za Was!!!
ja od kilku dni nie jestem w nastroju jakos...
Jeszcze w weekend mialam urodziny,no i dostalam zyczenia od Sr z komentarzem,ze nic sobie przecierz nie kupujemy...nawet nie zareagowalam,bo juz mi ganz egal...polazl jak zawsze do fryzjera,to wrocil z kwiatkiem,bo chyba cos tam dotarlo..ale caly czas cos mi trul caly dzien.Kurcze,niby urodziny,a w mozgu jakos nie klika,ze nie nalezy byc niemilym chociaz w ten dzien...caly czas uwaza,ze musze za cos tam pokutowac,musze poniesc kare i konsekwencje...zalamka.
pozniej jeszcze tesciowa zadzwonila niby z zyczeniami,a w kolko gadala o smierci,zlalam ja to jeszcze wyklad dostalam,ze moglam dluzej pogadac...
ale dzis nowy dzien,tydzien,olac to wszystko!!!
Laski,wszystko bedzie git!iwierze w Was!!!AgataP lubi tę wiadomość
-
Nata wrote:oo właśnie pomadka, muszę zapisać :] ja mam zapisany sok owocowy bo wtedy też trochę sił wraca jak się słodkiego napijesz a nie wody :] i batoniki musli mam na liście. Przed porodem jak się dostanie skurczy dobrze jest zjeść sobie jakąś kolację/śniadanie/obiad bo nie wiadomo za ile później będzie nam dane zjeść coś.
Bo dwie godz po porodzie jesc tez nie pozwalają tak na wszelki wypadek.... -
nick nieaktualny