X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    wywaliłam się ze schodów...
    teraz leżę i boję się ruszyć... brzuch mnie co prawdanie boli, mała kopała, ale ja i tak się boję.. zastanawiam się co robić.. może jechać do lekarza i to sprawdzić??
    upadłaś na brzuszek czy na tyłek, bo jak na brzucholka to ja bym pojechała. zadzwoń chociaż i spytaj co masz zrobić

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelek, ale uderzyłaś się w brzuch? Mocno sie poturbowałaś ?Jeśli masz byc spokojniejsza, to jedż do lekarza.

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • pinsleepe Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK tak, na Polnej. Dlaczego w Szamotułach? Jakby co, to miałam naprawdę dobrą opiekę, w porównaniu do tego, co dziewczyny piszą, to nie da się tego opisać.

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelek, ja bym poszla na ip..

• FK81 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Óptimus zimne to nie, ale ja mam poty menopauzalne ;p od 2 tyg w nocy;p.
    Średnio 2 , 3 razy w nocy piżamę przebieram, bo cały przód mokry.. Spię pod mega cieńką kołdrą, okno uchylone, a i tak się pocę.

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pinsleepe gdybym nie znała tego lekarza to bym ufala w to co mi przepisał.. Ale znam ja i muszę sto razy sprawdzic co mi daje..

Nata mój mówi ze pepkowe musi być ale znając jego to jak przyjdzie co do czego to na krok od nas nie odejdzie :) zawsze dużo mówi ze będzie pić wiec przypuszczać ze teraz będzie tak samo :)

Karmelek jak będzie bolalo a dzidzia nie będzie się zala tak jak wczesniej to lec na IP

Nata lubi tę wiadomość

201411191762.png
  • Fidelissa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    wywaliłam się ze schodów...
    teraz leżę i boję się ruszyć... brzuch mnie co prawdanie boli, mała kopała, ale ja i tak się boję.. zastanawiam się co robić.. może jechać do lekarza i to sprawdzić??
    Karmelem jedz niech potwierdza ze wszystko ok

qq87j44jhto0od0f.png

• maaartinka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen trzymamy kciuki :)

201411191762.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pinsleepe, bo do Szamotuł się przeprowadzamy, mąż ma tam pracę na 3 zmiany, ciężko nam będzie z 2 dzieci żyć jak do tej pory czyli razem tylko w trybie weekendowym dalej. Boję się , że do Poznania mogę nie dojechać na czas, poza tym mąż by mnie wtedy nie za często odwiedzał, musiałby być z Małym w Szamotułach, mały tam przedszkole ma..
    Póki jestem w Poznaniu , a przeprowadzka niebawem, czuję się pewnie, wiedząc , że Polna pod ręką, jak co nawet na piechotę bym doszła, bo blisko;), a jeśli poród przed czasem(odpukać) to tylko tam.

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • karmelek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie, na brzuch na szczęście nie.. zjechałam z trzech ostatnich stopni i na tyłek klapłam.. na ip nie pojadę bo mam 50km. ale mój lekarz dziś przyjmuję.. na razie nic się nie dzieje ale boje się żeby w nocy mnie nie złapało..

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja jestem jakas inna...bo I noce nieprzespane bo raz zimo, raz goraco I boli wszystko...juz chcialabym urodzic, bo jestem wykonczona, bez sil...

Karmelek, no to idz do lekarza, bedziesz spokojniejsza

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 14:46

• Fidelissa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Aha,chcialam Was podpytac,macie moze zimne poty!Jak cos wstane,nie wazne czy cos robie konkretnego czy nie,zalewaja mnie ziimne poty...masakra jakas!!!
    Mnie gorące i duszno mi...
    Nie muszę wstawać wystarczy ze leżę....

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Florentine Ekspertka

Wysłany: 22 września 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedź bo mimo iż nie boli to nigdy nic nie wiadomo...
    Madlen i jak tam?????? Ale emocje :) mnie strasznie bolał brzuch po tym drugim ktg, okazało się, że mała tak mi poskakała po jelitach, że biegunki dostałam :/ Ale tak sobie wyobrażam bóle porodowe...

Listopadówka/Wrześniówka 2014r. b95lnsr.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada_lena wrote:
    Vivi boli Cie jak na @?
    tak jak na @ tylko mocniej o wiele parcie na siku i ból w krzyżu brzuch nie spuna się ja tego nie czuję macam i miękki i co to znaczy nie wiem.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ponawiam pytania zakupowe:

- wanienka na sztelażu czy cos polecacie? 86cm? 99cm czy 110?jaka wielkość? Firma?

- jakie majtki poporodowe hartmana siateczkowe?

maaartinka lubi tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wanienki to się nie znam na tych na stelazu mam zwykłą, a majtki kupiłam zwykłe jednorazowe ,ale polecają te Hartmanna właśnie dziewczyny ;)

Fidelissa lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku, jak ja Wam zazdroszcze, ze niektore z Was juz w 33 tyg... ja juz od zmyslow odchodze!
    Florentine, fajnie, ze wiesz, kiedy porod...nie obrazilabym sie, jakby moj Maly urodzil w 36-38 tygodniu....

• maaartinka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:
    Ponawiam pytania zakupowe:

- wanienka na sztelażu czy cos polecacie? 86cm? 99cm czy 110?jaka wielkość? Firma?

- jakie majtki poporodowe hartmana siateczkowe?
    Oj polubilo mi się.. Ja kupuje zwykła w smyku 102cm i do tego toczka :)

Fidelissa lubi tę wiadomość

201411191762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelek, lepiej sprawdzic.. Bo mimo iz nic nie boli to np. łożysko moze sie odkleic.. :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, jak u Ciebie? Wszsytko ok?

‹‹ 1337 1338 1339 1340 1341 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ