Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
karmelek wrote:wywaliłam się ze schodów...
teraz leżę i boję się ruszyć... brzuch mnie co prawdanie boli, mała kopała, ale ja i tak się boję.. zastanawiam się co robić.. może jechać do lekarza i to sprawdzić?? -
nick nieaktualny
-
Pinsleepe gdybym nie znała tego lekarza to bym ufala w to co mi przepisał.. Ale znam ja i muszę sto razy sprawdzic co mi daje..
Nata mój mówi ze pepkowe musi być ale znając jego to jak przyjdzie co do czego to na krok od nas nie odejdziezawsze dużo mówi ze będzie pić wiec przypuszczać ze teraz będzie tak samo
Karmelek jak będzie bolalo a dzidzia nie będzie się zala tak jak wczesniej to lec na IPNata lubi tę wiadomość
-
karmelek wrote:wywaliłam się ze schodów...
teraz leżę i boję się ruszyć... brzuch mnie co prawdanie boli, mała kopała, ale ja i tak się boję.. zastanawiam się co robić.. może jechać do lekarza i to sprawdzić?? -
Pinsleepe, bo do Szamotuł się przeprowadzamy, mąż ma tam pracę na 3 zmiany, ciężko nam będzie z 2 dzieci żyć jak do tej pory czyli razem tylko w trybie weekendowym dalej. Boję się , że do Poznania mogę nie dojechać na czas, poza tym mąż by mnie wtedy nie za często odwiedzał, musiałby być z Małym w Szamotułach, mały tam przedszkole ma..
Póki jestem w Poznaniu , a przeprowadzka niebawem, czuję się pewnie, wiedząc , że Polna pod ręką, jak co nawet na piechotę bym doszła, bo blisko;), a jeśli poród przed czasem(odpukać) to tylko tam. -
nick nieaktualnyNo ja jestem jakas inna...bo I noce nieprzespane bo raz zimo, raz goraco I boli wszystko...juz chcialabym urodzic, bo jestem wykonczona, bez sil...
Karmelek, no to idz do lekarza, bedziesz spokojniejszaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 14:46
-
ÓptimusPrime wrote:Aha,chcialam Was podpytac,macie moze zimne poty!Jak cos wstane,nie wazne czy cos robie konkretnego czy nie,zalewaja mnie ziimne poty...masakra jakas!!!
Nie muszę wstawać wystarczy ze leżę....ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
Jedź bo mimo iż nie boli to nigdy nic nie wiadomo...
Madlen i jak tam?????? Ale emocjemnie strasznie bolał brzuch po tym drugim ktg, okazało się, że mała tak mi poskakała po jelitach, że biegunki dostałam
Ale tak sobie wyobrażam bóle porodowe...
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:Ponawiam pytania zakupowe:
- wanienka na sztelażu czy cos polecacie? 86cm? 99cm czy 110?jaka wielkość? Firma?
- jakie majtki poporodowe hartmana siateczkowe?Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny