Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
madlen nieźle - wczoraj miałaś perspektywę tygodni leżenia tam a dziś taka wiadomość.. trzymam kciuki
ja po wizycie - mały waży ponad 1800 i leży bardzo nisko i głową uciska szyjkę - jeszcze trzyma ale brzuch twardniał - mały się wciska - mam luteinę, dużo magnezu i raczej leżący tryb życia..karmelek, Fidelissa, xpatiiix3, Agusia ;), mada_lena, e_v_e, Maga31, anusiaa90, Agata92, Marzena27, sylvi lubią tę wiadomość
-
karmelek wrote:nie, na brzuch na szczęście nie.. zjechałam z trzech ostatnich stopni i na tyłek klapłam.. na ip nie pojadę bo mam 50km. ale mój lekarz dziś przyjmuję.. na razie nic się nie dzieje ale boje się żeby w nocy mnie nie złapało..
mada_lena lubi tę wiadomość
-
karmelek wrote:pewnie była już o tym mowa ale powiedzcie mi jeszcze raz jakie są te pieluchy dada?! bo są teraz w promocji, ale nie wiem czy warto w ogóle o nich myśleć?? mama pampersy zielone i pomyślałam że może jakieś inne na zmianę wezmę czy nie warto?
ja bardzo polecam dadę - nie przepadałam za pampersami choć 1 i 2 mierzy się troche inną miarą niż 3 i więcej - i mam próbkę dad 1 i są super i kupiłam paczkęFidelissa lubi tę wiadomość
-
izia wrote:madlen nieźle - wczoraj miałaś perspektywę tygodni leżenia tam a dziś taka wiadomość.. trzymam kciuki
ja po wizycie - mały waży ponad 1800 i leży bardzo nisko i głową uciska szyjkę - jeszcze trzyma ale brzuch twardniał - mały się wciska - mam luteinę, dużo magnezu i raczej leżący tryb życia..
Witaj w klubie leżących:))
A propos szyjek i leżących mamuś- lezycie ma wznak czy bokiem?
Bo ja z pupa i nogami 30 stopni do gory no nie umiem poprostu....leżę na wznak
Mam nadzieje, ze nie dusze dziecka....
I tak wstawanie z takiej pozycji jest straszne...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 19:21
-
Izia odpoczywaj
A powiem Wam, ze mi daje ulgę na skurczu zaciskanie UD xD małej nie wciska tak w pęcherzbo jest nisko a nie chce żeby następnym epizod takich silnych wrócił bo juz nie zatrzymaja mi wtedy.. Ja dzisiaj cały dzień w łóżku tylko siku wstaje
i no na obiad bo śniadanie babcia podała xd AAA i odszedł mi caluski czop przed chwila a raczej jego pozostałości... I brązowe gluty teraz ida, ale mówili, ze tak pewnie będzie bo spore rozwarcie i ma prawo się tam "ślimaczyć"...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 17:17
mada_lena lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
my po wizycie dzidzia na szczęscie większa
waży już 1684g juhu!!!wszystkie parametry i narządy w normie
nie dała sobie zdjęcia zrobic bo cały czas nóżkami i raczkami sie zakrywała, ale z tego co dałą się podejrzec to do tatusia podobna
xpatiiix3, Mag.1990, karmelek, Fidelissa, zupaztytki, lkc, Agusia ;), maaartinka, mada_lena, Amnezja, Florentine, e_v_e, Maga31, anusiaa90, Agata92, Mamadomina, Rybka Nemo, sylvi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZmienię na chwilę temat: czy któraś z Was szczepiła się już, albo ma zamiar zaszczepić się przeciwko grypie? (Pamiętam, że Goplana coś wspominała). Ja właśnie jutro się wybieram.
Natasza, ale urosła ta Twoja córeczka! Zazdrość mnie zżeranatasza82 lubi tę wiadomość
-
zupaztytki wrote:Zmienię na chwilę temat: czy któraś z Was szczepiła się już, albo ma zamiar zaszczepić się przeciwko grypie? (Pamiętam, że Goplana coś wspominała). Ja właśnie jutro się wybieram.
Natasza, ale urosła ta Twoja córeczka! Zazdrość mnie zżerazobaczysz teraz Twooje dziecię nadgoni
mada_lena, zupaztytki lubią tę wiadomość
-
karmelek wrote:nie, na brzuch na szczęście nie.. zjechałam z trzech ostatnich stopni i na tyłek klapłam.. na ip nie pojadę bo mam 50km. ale mój lekarz dziś przyjmuję.. na razie nic się nie dzieje ale boje się żeby w nocy mnie nie złapało..
Ja tez ostatnio spadałam z 2 czy 3 stopni ale na tyłek i rękę dzwonilam do mojego ginekologa i powiedzialm, ze nic nie powinno sie dziać , młody normalnie sie ruszal, nie było żadnych krwawien, brzuch nie bolalkarmelek lubi tę wiadomość
-
zupaztytki wrote:Zmienię na chwilę temat: czy któraś z Was szczepiła się już, albo ma zamiar zaszczepić się przeciwko grypie? (Pamiętam, że Goplana coś wspominała). Ja właśnie jutro się wybieram.
Natasza, ale urosła ta Twoja córeczka! Zazdrość mnie zżera
no byl taki temat i podobno się nie zaleca jednak.. -
mada_lena wrote:Fidelissa ja leże glowńie na lewym boku
nogi do gory to nie pamietam kiedy trzymalam:)
w szpitalu nie zwracali uwagi na to jak kto lezy.mada_lena, Fidelissa lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
A ja nie daje rady na lewym ,bo zrywa mi pachwiny na skurczu :oo najwygodniej mi na plecach na wpół siedząco albo z dupka do góry i lepiej ,żeby powtórki z rozrywki nie było dzisiaj wystarczy jedna Madlen ,ktora sie rozpakowuje..
) bo skurcze silniejsze są co raz.. Cholercia biorę nospe jeszcze raz, bo nie chce wracać na IP, chce dzisiaj się wyspać.. ;P ale nic nie licze ani nic oddycham głęboko i sobie muzyczki słucham
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 17:41
Fidelissa lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel