Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuzia ma zakaz wychodzenia do 3listopada! nie wiem jak to zrobi ale musi dac rade
jak narazie czeka nas posiedzenie w szpitalu dopoki nie będę bezpieczna.. bezpieczna granica dla Zuzi to skonczony 34.. mimo że dostaje sterydy na płucka to i tak lepiej by same w swoim tempie dochodziły do prawidłowej pracy po tej stronie
Powiem waz ze wczoraj sie pakowałam do szpitala 7minut przed wyjazdem i polowy nie wzielam.. sama nie wiedzialam co wziac z nerwow,.. no i masz babo placek..
aa! mam zakaz ciepłej kąpieli jak mi pokazali w jakiej temp mam sie kąpac to zonk! normalnie w letniej a bradziej zimnej!!! plus ZAKAZ smarowania brzucha!xpatiiix3, Marzena27, mada_lena, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJula,ciesze sie,ze Zuzia jednak to grzeczna dziewczynka i posluchala ciocie i brzuszki z forum!
Trzymam kciuki za Was! Powiem szczerze,bardzo przezylam ta Wasza noc...teraz to troche pospie sobie... Moze....
Jula222, Dotty84, Milaszka lubią tę wiadomość
-
A ja właśnie zamówilam w bonprixie sobie dwie koszule ciążowe rozpinane na guziczki do szpitala i stanik do karmienia super fajny w koronki sexi a co... Trzeba czuc sie sexi nawet w szpitalu
xpatiiix3, mada_lena, Dotty84, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
to dobrze
a jaką przy okazji zjebke dostałam
że dziewczyny ważniejsze niz odpoczywanie a ja mu ze kur...a jak mam odpoczywac przy skurczach skoro to napierdziela i nie mial wyboru
madalena tez liczę ze to jednorazowa akcja, ale ponoc jak juz takie skurcze byly to moga sie pojawiac wieczorami podobne.. wszytsko zalezy od Zuzi.. obecnie ma czkawke od 7min, i czka i czka.. ale najwazniejsze ze juz ją czujęxpatiiix3, mada_lena, Florentine, anusiaa90, Marzena27, misiaczk25, Fidelissa, Maga31, Milaszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJakies dobre wiesci w koncu
,niech dzieciaczki sie nigdzie nie ruszaja,ja przy pierwszej ciazy dowiedzialam sie,ze tez mam tylozgiecie,ale juz przy kolejnych okazywalo sie,ze go nie ma,bole okresowe tez z krzyzem razem wziete,wiec nic fajnego ale do przezycia
-
ÓptimusPrime wrote:Jula,ciesze sie,ze Zuzia jednak to grzeczna dziewczynka i posluchala ciocie i brzuszki z forum!
Trzymam kciuki za Was! Powiem szczerze,bardzo przezylam ta Wasza noc...teraz to troche pospie sobie... Moze....
Kochane jestescieczułam że nie byłam sama wczoraj
ale strach jaki przezyłam był mega.. sił nabrałam po 2 jak powiedzialam poloznej ze bede rodzic i ma mi to umozliwic bo nie wytrzymam, ale dostalam cos w zylke i mi przeszło
ogolem wiecie jak mi z cyckow leci?! no masakra!mada_lena, ÓptimusPrime, AgataP lubią tę wiadomość
-
Spoko Jula, na bransoletce i tak tego nie będzie, mąż Ci później powie
Pewnie niedługo dostaniesz drugi zastrzyk na płuca, to zawsze jakieś pocieszenie.
Nie krępuj się dzwonić po położne i jak byś miała ochotę, żeby Cię lekarz zbadał (ja akurat tego nienawidzę, ale może Ciebie uspokoi), to zawsze procedura jest taka, że najpierw mówisz, że się coś nasiliło, podłączają ktg i jak masz skurcze, to pytają, czy bolesne, odpowiedź tak i przychodzi lekarz z porodówki do Ciebie. Mnie na końcu już czasem budziły i lekarz wisiał nad głową, ale na początku trochę mnie to podnosiło na duchu. Najważniejsze, żeby rozwarcie nie postępowało. Acha, najlepsze - w godzinach odwiedzin jest obchód położnych i pytają przy wszystkich mężach i reszcie, czy "był stolec" a jak nie było, to urządzają pogawędkę o tym, jakie to istotne. Jak na drugi dzień nie będzie, to już naprawdę się wczują i będą chciały czopki aplikować, groźby lewatywy też mogą mieć miejsce (ale przy skurczach nie zrobią)
Dobra laski, idę pakować torbę (nie wiem, skąd wezmę czyste rzeczy, ale pokombinujemy).mada_lena, Maga31 lubią tę wiadomość
-
A ja kupiłam taki babciny stanik
http://allegro.pl/canpol-biustonosz-do-karmienia-ciazowy-rozmiary-i4600218807.html
Za to po mam sexi pizamke i szlafroczek ale to juz do domku
Dotty wzięłam dwa frotte prześcieradła na poczatek.pozniej dokupie. Na poczatek mała bedzie spała i tak w koszu a do kosza wzięłam Jersey.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 10:37
Dotty84 lubi tę wiadomość
-
Jedno mam bawełniane a drugie frotte:)
Zaczynam od bawełnianego.
Dotty84 wrote:Zmiana tematu: Prześcieradło do łóżeczka kupujecie bawełniane czy frotte?
Kolejne pytanie poza porodami -
jaki krem do smarowania pupy po przewijaniu i jaki krem do buzi (jednak już chłodno będzie więc trzeba będzie smarować).
Dotty84 lubi tę wiadomość
-
znowu sie pokłociłam z moim. Pisze do niego pierwszy raz desperackiego smsa ze chyba będę musiała iść na ostatni miesiąc gdzies do pracy bo nie daję juz rady finansowo a ten mi odpisał "rób co chcesz" no chyba mu oczy wydrapie jak wróci z pracy. Myślałam że napisze to CI wkońcu pomogę a tu takie olewackie podejście. Normalnie siedze i rycze przez debila.
-
juz była druga zmiana położnych i sensacja jak wczoraj wieczorem 32tydzien rozwarcie dopiska "rodząca", i juz chyba kazda byla mnie zobaczyc.. dostałam pół godzinki temu drugi armagedon w dupe i napierdala.. ale wazne by Zuzi pomogly
Dotty ja kupiłam bawełnianeÓptimusPrime, Maga31, Milaszka lubią tę wiadomość
-
nastka151 wrote:znowu sie pokłociłam z moim. Pisze do niego pierwszy raz desperackiego smsa ze chyba będę musiała iść na ostatni miesiąc gdzies do pracy bo nie daję juz rady finansowo a ten mi odpisał "rób co chcesz" no chyba mu oczy wydrapie jak wróci z pracy. Myślałam że napisze to CI wkońcu pomogę a tu takie olewackie podejście. Normalnie siedze i rycze przez debila.
Nastka szkoda zdrowia....
Agusia ja brałam od
flaming 24
Gapa kids
GR-ANWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 10:42
Agusia ;) lubi tę wiadomość
-
Kochane lecę cos zjesc w koncu bo juz mam pozwolenie.. CHORE zebym musiala sie pytac czy laskawie mi wolno jesc czy tez nie..
i moze uda mi sie przespac zeby wrazie miec sily..
trzymajcie się!
i niech juz zadna z nas nie jedzie za szybko na porodowke! Pati! do Ciebie tutaj najbardziej bijębo najwieksze skurcze kochana masz! :*
Musimy trzymac nasze skarby!
Gdyby sie cos dzialo poinstruuję męża by dawał znać ale mniejmy nadzieje ze bedzie to zbędne
Buziakimada_lena, blue00, Marzena27, xpatiiix3, ÓptimusPrime, Dotty84, sylvi, Goplana, Mamadomina, AgataP lubią tę wiadomość
-
Ja mam frotte
Najwaznze ze mała bezpieczna i Ty bo pod obserwacji jesteście
Mag ja mam beanthen baby a do twarzy nivea baby na każda pogodę.
Z cyckow leci bo oksytocyna się wydzielala akcja porodowa była
Nastka Ty to biedna się masz z tym gnojem, ja pogoniłam i mam spokój na szczęście :***Jula222, Mag.1990, AgataP lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
No wiecie? Zostawić was na chwilę i iść spać a tu takie rzeczy? Kurcze co to z tymi dzieciami jest że się już tak pchają... Po mamusiach takie niecierpliwe:)
Dotty ja potwierdzam Maja, ale data według OM to 3 listopada, a zapowiada się na to, że i u mnie będzie przed terminem, więc poproszę właśnie tą datę.
Prześcieradła mam z Ikei, chyba bawełna, fajne i mięciutkie.
Coś jeszcze miałam odpisać i już zapomniałam...Dotty84 lubi tę wiadomość