WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotty,ja mam wstret do frotte,mam 2 bawelniane,ale z jednej poscieli w komplecie przeslali mi frotte,jak otworzylam i dotknelam,to myslalam,ze cos mi skora odparzyla. Lezy w kacie w opokowaniu moze kiedys sie przyda,ale watpie...

Nastka,olej dziada,toz to jakis bipolarny typ!

Maga31 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie szalejcie tu proszę ze skurczami, bo ja jeszcze nie mam nic gotowego. Do torby ostatnio wpakowałam ubranka dzieci, jak jechały do babci, łóżeczko leży w pudle, ubranka i kołyska u siostry, wózka nie ma. Rodzimy aż w listopadzie.
    Dzwonili dziś z przychodni, że mam za mało czerwonych krwinek i mam się pojawić. Ale ja nigdy nie maiłam ich za wiele, więc nic nowego.

• nastka151 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati ja tez sie pomalu zbieram zeby pogonic bo ile mozna nic nie dociera jest dwa trzy dni ok a potem znowu to samo. I juz sie ne łudze ze tosie zmieni po porodzie. Zaczełam pisac nawet wniosek o alimenty zeby odrazu zaniesc jak sie mała urodzi.

Fidelissa, KUNIAK, AgataP lubią tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati toś mnie pocieszyła, ja przed ciążą prawie po ścianach chodziłam jak miałam okres. Takie bóle miałam. JUż się nauczyłam, że jak tylko coś czuje, że się zaczyna to tabletka, bo bez tego bieda była, a jak po porodzie będzie gorzej to ja nie wiem co będę z tego bólu wyprawiała :| mam nadzieje, że jednak ich intensywność spadnie.

Te dzieciaczki Madlen coś chyba do innych zagadały żeby nam tutaj wrażeń zapewniły. Jak dobrze, że Wasze maluchy jeszcze czekają. Chociaż do tego 34 musicie wytrzymać :*

Dotty ja kupiłam 2 prześcieradła frotte

Mag ja na początek kupiłam krem do buzi na każdą pogodę z nivea, a do pupy linomag zielony. Oprócz tego w razie w mam sudocrem.

Nastka olej dupka !! Nie strusuj się Kochana dasz sobie radę. Masz ogromny talent i możesz go wykorzystać !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 10:53

Madlen222 lubi tę wiadomość

rwi37s6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój ślubny mi dziś oznajmił, że jak tylko wróce z porodówki do domu, to będę odwozić dzieci do szkoły. Jakoś do niego nie przemawia fakt, że już w sumie zima będzie i będę musiała maleństwo rano budzić kilkudniowe i na mróz wynosić.....

• Dotty84 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ;) wrote:
    Dziewczyny a możecie podać jeszcze raz tych sprzedawców z wieloma przedmiotami, ja kupiłam od Justinex ale chcę popatrzeć u innych, a tyle się wczoraj działo, ze nie znajdę :(

Ja kupowałam kosmetyczno-pielęgnacyjne rzeczy od: magmaris i w sumie polecam :)

Milaszka lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • Florentine Ekspertka

Wysłany: 23 września 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupowałam od HealthWorld ;)

Listopadówka/Wrześniówka 2014r. b95lnsr.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale chamy no...

Marynka uświadom mu że trochę chyba mu sie popierdzieliło, ze w zimę nie będziesz z maluszkiem chodzić dzieci prowadzac.. Krzywda mu się nie stanie jak na poczatku chociaż tyle zrobi...

Nastka słońce alimenty musowo nie ma bata niech ch..j płaci... On się patrzę nie zmieni ,a po co nerwy psuć, ja pogoniłam i już mam spokój i mniej nerwów;) Ale się nie odzywa wcale juz ponad miesiąc, wiec chyba ma w dupie Nas... ;oo

Aaaaaaa anusiaa ale to nie ma reguły ja miałam gorsze, ale mam koleżanki które maja teraz lżejsze i skapsze ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 11:10

anusiaa90, AgataP lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krzywda mu się nie stanie, jak dzieci odprowadzi sam, tylko że on bardzo wcześnie rano do pracy chodzi, szkoła i przeszkole wtedy jeszcze zamknięte. Więc sytuacja trochę bardziej skomplikowana. Będzie musiał coś wykombinować.

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    A mi sie ciezko oddycha.. moze to tez z nerwow?! Ciagle sie zastanawiam czy wszystko w porzadku..
    Mala caly ranek sie wiedcila, kopala, az mnie wszystko bolalo.. teraz chyba w koncu spac poszla :)

Dziewczyny czy ktoras bierze jeszcze luteine? Albo czy wy sie w nocy tez budzicie cale zlane potem? Xzisiaj musialam sie az przebrac bo koszulke mozna wyciskac :/ i to juz ktorys raz sie zdaza i zastanawiam sie czy ma to zwiazek z ta luteina?!
    Ma ma
    Jestem osłabiona w nocy gorąco i duszno
    A czasami mi niedobrze..

qq87j44jhto0od0f.png

• xpatiiix3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to nieciekawie.. Przydalby sie ktos do pomocy na jakiś czas chociaż póki nie zacznie sz na spacerki chodzić z maluszkiem..

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Agusia ;) Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę muszę iść do sklepu a taka pogoda ehh, nie chce mi się okropnie...

Słodkie mamy wczoraj kupiłam chleb na zakwasie - nie polecam mega cukier po nim.

A zapomniałam dziewczyny, które mają problem z krwawieniem z nosa, mój gin polecił mi zakup wody morskiej do nosa, to normalne w ciąży, że leci krew i zaleca nawilżanie śluzówki i to pomoże.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 11:14

mada_lena, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zastanawiam się co z tym lekarzem zrobić dzisiaj.. nic się niepokojącego nie dzieje, więc nie wiem czy jest sens jechać mi na jakąś dodatkową kontrole?! hmm.. jeszcze to przemyślę..

co do prześcieradeł ja mam dwa takie i dwa takie ;)

do pupy kupiłam linomag i bepanthen, a do buzi krem na każdą pogodę z rossmana.
    a do kąpieli co będziecie używać?? bo ja wyczytałam że najlepiej dolać troszkę oliwki i wtedy też odpada smarowanie dziecka czymkolwiek, no i na początek też niczym nie myć tzn. zadnych mydeł i płynów...

ja wczoraj zakupiłam resztę rzeczy na allegro od Hubiworld

a jeszcze powiedzcie mi pierzecie kołdrę i poduszkę??? w sensie ten wkład??? no bo poszewki wiadomo, ale środek chyba też?? już głupieje...

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelek tak ja robilam tak z oliwka do kąpieli a jest jeszcze fajny płyn z avene on jak oliwka i się nie pieni ;) no i faktycznie skórka taka nawilzona :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 11:19

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, przydałby się ktoś do pomocy, tylko nie ma za bardzo kto. Moja mama jest poważnie chora, a teściowa taki typ, że jakby się wprowadziła, to byłaby masakra, to już wolę dziecko budzić i na mróz wychodzić - ogólnie wszystkim wyjdzie zdrowiej.

mada_lena, AgataP lubią tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula dobrze ze się uspokoilo:-) ja kupiłam krem do twarzy Mustela cpld cream moja siostra bardzo sobie chwali do pupy mamy bepanthen i emolium,a do kąpieli oliatum,po kąpieli jeszcze nic ....

iv09hdgenu0skffm.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak na pewno sobie poradzisz :**

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 11:21

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • madziulka112 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A już mi się przypomniało. Ja biorę luteinę i w nocy nie mam duszności itd. ale ja biorę dopiero od czwartku

ex2btv73x12fukei.png
    6sutvflo52wpzljo.png
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze nad jednym ostatnio się zastanawiam,ile czasu wcześniej trzeba wyparzac smoczki i butelki? Bo jak juz teraz trzeba się pakowac:-) to nie wiem czy potem nie trzeba bedzie jeszcze raz powtórzyć?

iv09hdgenu0skffm.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobisz to jrocisz do domu z dzieckiem;) na takie rzec się nie spieszy chyba ze maz sam to zrobi najwyżej poinstruuj Go

natasza82 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 1362 1363 1364 1365 1366 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ