Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDotty,ja mam wstret do frotte,mam 2 bawelniane,ale z jednej poscieli w komplecie przeslali mi frotte,jak otworzylam i dotknelam,to myslalam,ze cos mi skora odparzyla. Lezy w kacie w opokowaniu moze kiedys sie przyda,ale watpie...
Nastka,olej dziada,toz to jakis bipolarny typ!Maga31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie szalejcie tu proszę ze skurczami, bo ja jeszcze nie mam nic gotowego. Do torby ostatnio wpakowałam ubranka dzieci, jak jechały do babci, łóżeczko leży w pudle, ubranka i kołyska u siostry, wózka nie ma. Rodzimy aż w listopadzie.
Dzwonili dziś z przychodni, że mam za mało czerwonych krwinek i mam się pojawić. Ale ja nigdy nie maiłam ich za wiele, więc nic nowego.
-
pati ja tez sie pomalu zbieram zeby pogonic bo ile mozna nic nie dociera jest dwa trzy dni ok a potem znowu to samo. I juz sie ne łudze ze tosie zmieni po porodzie. Zaczełam pisac nawet wniosek o alimenty zeby odrazu zaniesc jak sie mała urodzi.
Fidelissa, KUNIAK, AgataP lubią tę wiadomość
-
Pati toś mnie pocieszyła, ja przed ciążą prawie po ścianach chodziłam jak miałam okres. Takie bóle miałam. JUż się nauczyłam, że jak tylko coś czuje, że się zaczyna to tabletka, bo bez tego bieda była, a jak po porodzie będzie gorzej to ja nie wiem co będę z tego bólu wyprawiała
mam nadzieje, że jednak ich intensywność spadnie.
Te dzieciaczki Madlen coś chyba do innych zagadały żeby nam tutaj wrażeń zapewniły. Jak dobrze, że Wasze maluchy jeszcze czekają. Chociaż do tego 34 musicie wytrzymać :*
Dotty ja kupiłam 2 prześcieradła frotte
Mag ja na początek kupiłam krem do buzi na każdą pogodę z nivea, a do pupy linomag zielony. Oprócz tego w razie w mam sudocrem.
Nastka olej dupka !! Nie strusuj się Kochana dasz sobie radę. Masz ogromny talent i możesz go wykorzystać !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 10:53
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agusia ;) wrote:Dziewczyny a możecie podać jeszcze raz tych sprzedawców z wieloma przedmiotami, ja kupiłam od Justinex ale chcę popatrzeć u innych, a tyle się wczoraj działo, ze nie znajdę
Ja kupowałam kosmetyczno-pielęgnacyjne rzeczy od: magmaris i w sumie polecamMilaszka lubi tę wiadomość
-
Ale chamy no...
Marynka uświadom mu że trochę chyba mu sie popierdzieliło, ze w zimę nie będziesz z maluszkiem chodzić dzieci prowadzac.. Krzywda mu się nie stanie jak na poczatku chociaż tyle zrobi...
Nastka słońce alimenty musowo nie ma bata niech ch..j płaci... On się patrzę nie zmieni ,a po co nerwy psuć, ja pogoniłam i już mam spokój i mniej nerwów;) Ale się nie odzywa wcale juz ponad miesiąc, wiec chyba ma w dupie Nas... ;oo
Aaaaaaa anusiaa ale to nie ma reguły ja miałam gorsze, ale mam koleżanki które maja teraz lżejsze i skapszeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 11:10
anusiaa90, AgataP lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
karmelek wrote:A mi sie ciezko oddycha.. moze to tez z nerwow?! Ciagle sie zastanawiam czy wszystko w porzadku..
Mala caly ranek sie wiedcila, kopala, az mnie wszystko bolalo.. teraz chyba w koncu spac poszla
Dziewczyny czy ktoras bierze jeszcze luteine? Albo czy wy sie w nocy tez budzicie cale zlane potem? Xzisiaj musialam sie az przebrac bo koszulke mozna wyciskaci to juz ktorys raz sie zdaza i zastanawiam sie czy ma to zwiazek z ta luteina?!
Jestem osłabiona w nocy gorąco i duszno
A czasami mi niedobrze.. -
Kurczę muszę iść do sklepu a taka pogoda ehh, nie chce mi się okropnie...
Słodkie mamy wczoraj kupiłam chleb na zakwasie - nie polecam mega cukier po nim.
A zapomniałam dziewczyny, które mają problem z krwawieniem z nosa, mój gin polecił mi zakup wody morskiej do nosa, to normalne w ciąży, że leci krew i zaleca nawilżanie śluzówki i to pomoże.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 11:14
mada_lena, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość
-
zastanawiam się co z tym lekarzem zrobić dzisiaj.. nic się niepokojącego nie dzieje, więc nie wiem czy jest sens jechać mi na jakąś dodatkową kontrole?! hmm.. jeszcze to przemyślę..
co do prześcieradeł ja mam dwa takie i dwa takie
do pupy kupiłam linomag i bepanthen, a do buzi krem na każdą pogodę z rossmana.
a do kąpieli co będziecie używać?? bo ja wyczytałam że najlepiej dolać troszkę oliwki i wtedy też odpada smarowanie dziecka czymkolwiek, no i na początek też niczym nie myć tzn. zadnych mydeł i płynów...
ja wczoraj zakupiłam resztę rzeczy na allegro od Hubiworld
a jeszcze powiedzcie mi pierzecie kołdrę i poduszkę??? w sensie ten wkład??? no bo poszewki wiadomo, ale środek chyba też?? już głupieje... -
nick nieaktualnyPati, przydałby się ktoś do pomocy, tylko nie ma za bardzo kto. Moja mama jest poważnie chora, a teściowa taki typ, że jakby się wprowadziła, to byłaby masakra, to już wolę dziecko budzić i na mróz wychodzić - ogólnie wszystkim wyjdzie zdrowiej.
mada_lena, AgataP lubią tę wiadomość