X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Kurde no tego to nie było, tak mnie zrywa, i żołądek wykręca... Cały czas mnie muli ehh... Blee... W pierwszym trym nawet aż tak nie miałam...

Moze Nela ucisnela ci zoladek. Ja od rana mam mdlosci od jakiegoś czasu codziennie, jak jestem głodna tez nie ma zmiłuj i jak Hania wwierca mi stopki w zoladek...

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co to narzekanie na mojego na forum przynosi rezultaty (chyba czyta to co pisze do Was). Szkoda że to krótkotrwałe jest ale zawsze coś. Wczoraj milutki, potulny jak baranek dzisiaj rano tez i nawet powiedział mi po kilku tygodniach ze mnie kocha. Oczywiście moje myśli co narozrabiałeś albo co chcesz.

xpatiiix3, AgataP, Fidelissa lubią tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szyjka trzyma, ale rozpulchniona jest. Synuś waży 2800 kg i jest nadal do góry główką. Nie zdecyduje sie na próbę porodu pośladkowego a tak nie chcę mieć cesartki, buuuuu

mada_lena, ÓptimusPrime, Agusia ;), Marzena27, anusiaa90, karmelek, zupaztytki, blue00, xpatiiix3, sisiiii, e_v_e, Maga31, Amnezja, Agata92, lkc, Nata, Fidelissa, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamadomina wrote:
    Szyjka trzyma, ale rozpulchniona jest. Synuś waży 2800 kg i jest nadal do góry główką. Nie zdecyduje sie na próbę porodu pośladkowego a tak nie chcę mieć cesartki, buuuuu
    może jeszcze sie przekręci:)

Mamadomina lubi tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamadomina! Przekreci sie, zobaczysz!!! Ma jeszcze sporo czasu!

• Mamadomina Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby, chyba zaraz zacznę się katować i kocie grzbiety robić....najważniejsze, że synuś zdrowy, ale wiecie jak jest, chciałoby się idealnie wszystko.

To co, avent wygrywa? Ja się nastawiałam na medelę ręczną harmony, ale teraz nie wiem, czytałam też o dwufazowych lovi i ponoć dobre. Chcę ręczny bo nie będę często ściągać, a na elektryczny mi wówczas szkoda kasy.

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamadomina przekręci się jeszcze :)

rwi37s6.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hoho dostałam zadanie od koleżanki aż usiadłam. Moja dobra koleżanka chce zębym zaśpiewała z kolegą piosenkę na pierwszy taniec na jej ślubie. I to jaką??
    Backstreet Boys - I Want It That Way

Mój to chyba zawału dostanie

ÓptimusPrime, mada_lena, pinsleepe, blue00, natasza82, anusiaa90, sylvi, Maga31, Amnezja, Dotty84, Florentine, Agata92, AgataP, Fidelissa lubią tę wiadomość

ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babka na szkole rodzenia mowila, aby niecudowac z przekrecaniem na sile, bo moze to zaszkodzic dziecku. W koncu ono samo wie, jak mu najwygodniej. A posladkowe ulozenie tylko u pierwiastek tna, moze Tobie dadza wybor, czy chcesz sn czy cc...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka, to Ty jeszcze I wokalnie uzdolniona? Skarb, nie kobieta!
    Pogon tego swego w las I rozwijaj sie - osiagniesz sukces :)

Maga31, Fidelissa, Lavendula lubią tę wiadomość

• karmelek Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny za wsparcie!! :) a już myślałam że ja jestem tylko taka histeryczka ;)
    na szczęście wszystko jest ok :) szyjka dłuuuuga ponad 4cm ;) więc jak by co mogę się trochę z kimś podzielić ;) łożysko się nie odkleja, blizna po cc cała :) zwiększyć magnez, brać dalej luteinę i wypoczywać ;)
    ufff.. uspokoiłam się trochę ;)

co do pościeli ja kupiłam biało-brązową w misie z tego remi, ale nie ukrywam że ubranek mam większość różowych :P

Agusia ;), e_v_e, mada_lena, Viviana, Marzena27, Maga31, Madlen222, Amnezja, Florentine, lkc, Nata, Fidelissa lubią tę wiadomość

• Mamadomina Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Babka na szkole rodzenia mowila, aby niecudowac z przekrecaniem na sile, bo moze to zaszkodzic dziecku. W koncu ono samo wie, jak mu najwygodniej. A posladkowe ulozenie tylko u pierwiastek tna, moze Tobie dadza wybor, czy chcesz sn czy cc...

Jak się nie przekręci to jade do innego szpitala, tam gdzie tną. I spokojnie nie mówię o przekręcaniu na siłę, pochodzę trochę na rękach i może zadziała ;)...żartuję rzecz jasna

ÓptimusPrime, karmelek, mada_lena, Maga31 lubią tę wiadomość

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • nastka151 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamadomina ja mam ręczny tommy tippe używałam go z Oliwką i byłam zadowolona i kupiłam teraz tez taki

ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możliwe ze to wina lokatorki mojej... Ehh... Okropnie się czuje juz mam chrype takie gardło przepalone...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 11:17

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no właśnie te pieluszki dada są teraz w promocji ale u mnie w biedronie akurat 2nie ma :/ koleżankę wysłałam na szpiegi do innej może znajdzie, kupie i sprawdzę za 50zł tyle sztuk myślę ze się opłaca ;)

• caśka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Dziewczyny, ale dada 2 to 3-6 kg, jak wszystko pojdzie ok, to dzieciak sie rodzi ponad 3 kg srednio, dobrze kombinuje???wiec te 2 to akurat chyba?
    To zalezy, ale na takiego do 4.5 kg powinna dwojka pasowac. Dla mej corki 2 byla za mala i musieliśmy zacząć od 3.

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane. Ja tez czuje się okropnie. Wrócil ból spojenia a przekrecanie z boku na bok, wstawanie, jakakolwiek zmiana pozycji przynosi mi taki ból że nie jestem w stanie go opisać. Boli mnie każdy zakątek brzucha po spojenie, wczoraj wieczorem mała tak się ruszała skopała mnie czułam jakbym miała wszystko spuchniete w środku nie wytrzymałam i spłakałam sie jak nie wiem, nie wiem już czy to normalne

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, mi dzisiaj chyba za przeproszeniem pecherz I gruba kiszka wypadna do majtek!
    Toz ma kopa Pilkarzyk!
    Widzisz karmelek, wszystko jest w normie :) :) :)
    Laski, tylko pozytywne myslenie!!!

karmelek, mada_lena, Fidelissa lubią tę wiadomość

• nastka151 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    optimus czy uzdolniona to nie wiem ale podspiewywałam kiedyś sobie w szkole.
    Ale moja miłość to rolki zawsze była i skakanie po poręczach:P:P:P:P

ÓptimusPrime, Fidelissa, AgataP lubią tę wiadomość

ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caska, a Twoja corka ile wazyla, ze nie pasowaly? No bo to na opakowaniu niby do 6kg?!!!

‹‹ 1379 1380 1381 1382 1383 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ