Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
xpatiiix3 wrote:Kurde no tego to nie było, tak mnie zrywa, i żołądek wykręca... Cały czas mnie muli ehh... Blee... W pierwszym trym nawet aż tak nie miałam...
Moze Nela ucisnela ci zoladek. Ja od rana mam mdlosci od jakiegoś czasu codziennie, jak jestem głodna tez nie ma zmiłuj i jak Hania wwierca mi stopki w zoladek... -
Wiecie co to narzekanie na mojego na forum przynosi rezultaty (chyba czyta to co pisze do Was). Szkoda że to krótkotrwałe jest ale zawsze coś. Wczoraj milutki, potulny jak baranek dzisiaj rano tez i nawet powiedział mi po kilku tygodniach ze mnie kocha. Oczywiście moje myśli co narozrabiałeś albo co chcesz.
xpatiiix3, AgataP, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Szyjka trzyma, ale rozpulchniona jest. Synuś waży 2800 kg i jest nadal do góry główką. Nie zdecyduje sie na próbę porodu pośladkowego a tak nie chcę mieć cesartki, buuuuu
mada_lena, ÓptimusPrime, Agusia ;), Marzena27, anusiaa90, karmelek, zupaztytki, blue00, xpatiiix3, sisiiii, e_v_e, Maga31, Amnezja, Agata92, lkc, Nata, Fidelissa, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
Mamadomina wrote:Szyjka trzyma, ale rozpulchniona jest. Synuś waży 2800 kg i jest nadal do góry główką. Nie zdecyduje sie na próbę porodu pośladkowego a tak nie chcę mieć cesartki, buuuuu
Mamadomina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oby, chyba zaraz zacznę się katować i kocie grzbiety robić....najważniejsze, że synuś zdrowy, ale wiecie jak jest, chciałoby się idealnie wszystko.
To co, avent wygrywa? Ja się nastawiałam na medelę ręczną harmony, ale teraz nie wiem, czytałam też o dwufazowych lovi i ponoć dobre. Chcę ręczny bo nie będę często ściągać, a na elektryczny mi wówczas szkoda kasy. -
hoho dostałam zadanie od koleżanki aż usiadłam. Moja dobra koleżanka chce zębym zaśpiewała z kolegą piosenkę na pierwszy taniec na jej ślubie. I to jaką??
Backstreet Boys - I Want It That Way
Mój to chyba zawału dostanieÓptimusPrime, mada_lena, pinsleepe, blue00, natasza82, anusiaa90, sylvi, Maga31, Amnezja, Dotty84, Florentine, Agata92, AgataP, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzięki dziewczyny za wsparcie!!
a już myślałam że ja jestem tylko taka histeryczka
na szczęście wszystko jest okszyjka dłuuuuga ponad 4cm
więc jak by co mogę się trochę z kimś podzielić
łożysko się nie odkleja, blizna po cc cała
zwiększyć magnez, brać dalej luteinę i wypoczywać
ufff.. uspokoiłam się trochę
co do pościeli ja kupiłam biało-brązową w misie z tego remi, ale nie ukrywam że ubranek mam większość różowychAgusia ;), e_v_e, mada_lena, Viviana, Marzena27, Maga31, Madlen222, Amnezja, Florentine, lkc, Nata, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
ÓptimusPrime wrote:Babka na szkole rodzenia mowila, aby niecudowac z przekrecaniem na sile, bo moze to zaszkodzic dziecku. W koncu ono samo wie, jak mu najwygodniej. A posladkowe ulozenie tylko u pierwiastek tna, moze Tobie dadza wybor, czy chcesz sn czy cc...
Jak się nie przekręci to jade do innego szpitala, tam gdzie tną. I spokojnie nie mówię o przekręcaniu na siłę, pochodzę trochę na rękach i może zadziała...żartuję rzecz jasna
ÓptimusPrime, karmelek, mada_lena, Maga31 lubią tę wiadomość
-
ÓptimusPrime wrote:Dziewczyny, ale dada 2 to 3-6 kg, jak wszystko pojdzie ok, to dzieciak sie rodzi ponad 3 kg srednio, dobrze kombinuje???wiec te 2 to akurat chyba?
-
Hej kochane. Ja tez czuje się okropnie. Wrócil ból spojenia a przekrecanie z boku na bok, wstawanie, jakakolwiek zmiana pozycji przynosi mi taki ból że nie jestem w stanie go opisać. Boli mnie każdy zakątek brzucha po spojenie, wczoraj wieczorem mała tak się ruszała skopała mnie czułam jakbym miała wszystko spuchniete w środku nie wytrzymałam i spłakałam sie jak nie wiem, nie wiem już czy to normalne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny