Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja przy praniu naliczyłam 9 tetrówek i mama mojego M. mówiła że 5 flanelowych kupiła, i tak się właśnie zastanawiałam czy nie za mało:)
edit: muszę dokupićna stronie szpitala jest info o 10 tetrowych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 10:35
-
Ewelina do stanika mam prawie takie podejscie jak Ty, chociaz w nim nie spie w nocy:) teraz jak w dzien leze to tez w staniku. nie wyobrazam sobie siebie na porodowce bez ;/
ewelina_d, Dotty84 lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualny
-
ja też jakoś bez stanika czuję się dziwnie i nie wyobrażam sobie bez. nastka dzieki za link do kwiaciarni, znajomi się hajtają w październiku i chcemy im bukiet wysłać bo na weselu nas niestety nie będzie bo zbyt ryzykowne to jest, chociaż znając życie to pewnie i tak przenoszę ciążę i spokojnie moglibyśmy zaliczyć ostatnie weselicho
-
Heheh kur.. Z kurierami tymi.. Tez muszę kupić nowy mój juz tak strzaskany ekran ma, a ze dotyk to ciężko pisać, Marcel ostatnio trzymał go i mnie po krzyżu parę razy przypierdzielił... Ja mu ten telefon zabrałam i wypierdzieliłam Nim w ścianę na korytarz, wole tak niż krzyknąć na Niego, bo chyba ten bol musiałam wyładować, działać działa, ja mam Galaxy trenda raz z wózka spadł potlukl się ekran i od tamtej pory mi go nie szkoda.. ;p
Ja flanelek i tetrowek mam po prawie 20 szt nie liczyłam ale dokupilam sporo po parę sztuk kolorowych i tych i tych niech ma świeże, a te po Marcelu flanelki pod dupie do przewijaniaLivia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Hehe ja nie miałam na lozku po rodowym leżałam pod ktg także mi WO jedno i pod koldra jakąś ceratowa strasznie ciężką byłam
Dokładnie jak blue mówi wtedy j majtki nie potrzebne Ci z reszt akoszula dupsko zakrywaja tam mialam w dupie ze mnie wsio na podkład wylatywało a nie w majtki przemoczone
zobaczyć ie potem inaczej będziecie na to patrzeć jak porodowke traficie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 10:44
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyscindapsus wrote:Ostatnio dziewczynie ze SR odmówili CC ze wskazaniem na kręgosłup, lekarz położnik z Kamińskiego uznał, że nie, bo nie... u niego na dyżurze urodzi SN, laska liczy na to, że jednak na niego nie trafi
[/QUOTE
No czyzby slynny Malinowski mial gorszy dzien?Podobno jak Malinowski ma dyzur,to sa same cesarki.Niektore laski dzwonily,czy Malinowski ma dyzur i jak mial,jechaly na cc :-)Moja lek wczoraj narzekala na Kam,bo maja 12godzinne dyzury i za kazdym razem inny lekarz,inne zalecenia.Podobno gorzej sie zrobilo pod tym katem.
A SR gdzie masz?Fajna?Bo ja mam przez 2 m-ce,do konca pazdziernika...cale szczescie,ze za free
-
Mi brak majtek i stanika nie przeszkadza, na pewno będę w skarpetkach
Jak byłam na porodówce, to było mi strasznie zimno, ale emocje były inne, przy porodzie może mi być gorąco. A jakby co to chyba można się przykryć czymś?
Na ktg się chyba nie chodzi, te aparaty są bardzo mobilne a na salach porodowych u nas są na ścianie, ale z długimi kabelkami, więc można spokojnie kilka kroków zrobić albo na piłce poskakać. W tym szpitalu jest na stałe podłączone i odłączają, jak się chce iść do łazienki czy coś. -
nick nieaktualnyMi tak kosci przy przekrecaniu trzeszcza,ze najpierw myslalam,ze cos lamie sobie,pozniej ze Malenstwu,a teraz to sie martwie,jak to bedzie po...
Ktoras pisala o dretwieniu srodkowego palca.No to witam w klubie!mI to tak od polowy lipca dretwialy,puchly,teraz troche zeszlo,bo jest zimniej,ale wlasnie te znane jako "miedzykulturowa blyskawiczna odmowa"bola do tej pory!!!!!!!mada_lena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
Ja dziś miałam masakryczną noc. 2 razy przez sen cofnęły mi się kwasy żołądkowe, zakrztusiłam się nimi i myślałam że oddechu nie złapię. Na szczęście rennie łagodzi palenie w gardle.
Jak zasnęłam po kilku minutach kaszlu, to obudził mnie straszny ból brzucha, takie rżnięcia, że myślałam że zaczęłam rodzić. Ale bolało non stop, aż oblewały mnie zimne poty. Stwierdziłam, że to nie skurcze, bo nie ma przerw. Szybciej jakieś wzdęciowo-jelitowe sprawy, wstałam, pochodziłam i przeszło.
Ale strachu się najadłam!
-
o jej trzymam kciuki żeby zatrzymali poród!
Pati masz rację jak się zacznie to będę miała gdzieś czy mam te majtki czy nie na tyłku, u nas dziewczyny na ktg chodziły jak ja na ocp leżałam ale może to dopiero początek porodu był że nawet wody nie odeszły, nie wiem sama
znowu zgaga, chyba moje dziecko będzie owłosione jak gorylw nocy na prawej stronie nie mogłam spać bo normalnie jakbym miała kwas w przełyku...
-
No słońce ja póki wody ni odeszły sobie lezalam w majątkach tyle ze na patologii a od razu mnie na porodowke zabrali i pamiętam tyle emocji we m bo przez położnictwie jechalam i slyszalam jak malusi płaczą i byłam mega podekscytowana
od razu kazali majtasy i stanik ściągać jak weszlam na porodowke
Nata lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel