X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki:)
    JA też jestem uzależniona od Was tylko chwila wolnego i juz internet włączony mam:P:P:P:P Mój wczoraj powiedział że na odwyk będę musiała pójść:P:P:P:P

Madlen222 wiem że CI cieżko moja Oliwka tez w inkubatorze była 3 dni tylko ja nie mogłam do niej wchodzić bo lezały z nią maluszki z 25 tygodnia i był zakaz... ALe napisze Ci wykorzystaj teraz ten czas na odpoczynek w domku, na małe zakupy dla przyjemności czy też kino. Przydaje się to naprawdę nim wpadniesz w wir pieluszek:):):):) To tak z mojego doświadczenia:)

Wogóle mam ścianę do malowania w pokoju bo jestem tak genialna że ja oplułam kawą przez mojego.

Fidelissa, Maga31, Madlen222 lubią tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to sie zbieram :)

Agusia ;) lubi tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidellisa bardzo dobre pytanie - ja też nic nie wiem dla mnie to czarna magia :)

Mi się wydaje, że na pewno bez stanika, ja nawet do łyżeczkowania musiałam zdjąć.... a co do majtek to czekamy na info doświadczonych :)

natasza82, Fidelissa lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogóle to DZIEŃ DOBRY!

Pati - co za dupek z tego R.! Oby mu nie stawał!

Śniło mi się dziś, że Okti89 urodziła piękną zdrową córeczkę! I napisała o tym na forum jej (!) starsza córka :)

ÓptimusPrime, lkc, xpatiiix3, santoocha, Maga31, Fidelissa, karmelek lubią tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:
    No to sie zbieram :)

Będzie dobrze :)

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • scindapsus Ekspertka

Wysłany: 26 września 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja z legginsów polecam hanna style http://sklep.hannastyle.com.pl/leginsy-ciazowe-3-4-na-brzuch-06-88.html w rossmannie są za 61 zł, grubsze, ale oddychające, mają pas podtrzymujący lekko brzuch i pośladki, a po ciąży też da się je nosić (po praniu wyglądają jak zwykłe legginsy).

U mnie Antek też gmera nisko, czasem aż boli, bo rozwierca się łapkami na boki tam gdzie coraz bardziej wąsko ;)

8809cc9767.png
    http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Patrycja&year=2014&month=11&day=10&babycount=1
  • pinsleepe Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa, mi się wydaje, że bez majtek... Bo u nas rozcinali tej rodzącej w sali. Ale fakt, że odeszły jej wody i sama próbowała się ich pozbyć, tylko biedna już nie była w stanie. Na pocieszenie miała już wtedy pełne rozwarcie i parte.

Pati, o Twoim bracie mówisz? Bo barbiturany to leki dość ciężkiego kalibru, w porównaniu z nimi moje (to są benzodiazepiny) to tic taci.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 09:45

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scindapsus,widzialam,ze w tabelce masz cc.A w ktorym szpitalu planujesz?We Wro,czy poza?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny do porodu bez majtek i stanika :-)

natasza82, Agusia ;) lubią tę wiadomość

• lkc Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie i ja w ten piekny deszczowy dzien.......... kolejny!!!!!!!!!!! :(((((( zjadlam sniadanie, nazarlam sie, ostatnio ciagle sie nazeram wszystkiego a waga jakos nie reaguje:( ja juz nie wiem ile to moje dziecko potrzebuje:(:(

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane.
    Ja już po wizycie u rodziców - kupiłam sobie tam szlafrok, zostały ciapcie do kupienia - zrobię to w poniedziałek jak będę wracała od gin, chyba że dziś gdzieś jakieś spotkam :)

Nie da się Was niestety nadrobić tak zasuwacie.

Mój mały chyba ma już na prawdę coraz mniej miejsca, bo podczas drogi obłożył mi niemiłosiernie szyjkę.

Nie mogę doczekać się poniedziałku, ciekawa jestem czy wszystko dalej w porządku.

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • Eve Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Porod bez majtek i stanika. U mnie to dlugo nie trwalo,ale mysle ze nawet jak.dluzej trwa to bez majtek caly czas, musi wystarczyc koszula.

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • Nata Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello mamusie! IKC też bym chciała żeby moja waga jakoś nie reagowała :p a teraz idzie w górę jak szalona ;-) w ddtvn jest o Bydgoskich 4-czkach.

Dotty84 lubi tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mi się wydawało, że bez bielizny, zastanawia mnie tylko jak się skacze na piłce bez majtek?? jakąś tetrę dają, żeby sobie podłożyć?

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • scindapsus Ekspertka

Wysłany: 26 września 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Scindapsus,widzialam,ze w tabelce masz cc.A w ktorym szpitalu planujesz?We Wro,czy poza?

Chciałabym cc, ale na razie nie wiadomo. Mam astmę wysiłkową aktualnie nieleczoną, bo jak nie biegam to daję radę, ale już trucht, to zadyszka niezła, a poród to nie spacer... Jestem z Łodzi, moje papiery są w poradni w Łodzi, a tu nie mam nic, więc muszę, albo od starej lekarki uzyskać info czy dam radę SN i ewentualnie z tym pójść do internisty tutaj we Wrocku, albo tu zrobić spirometrię i badania i zobaczymy czy się zgodzą. Moja ginka widzi to tak, żebym spróbowała na początki sn, a jak będzie gorzej to cc, ale na to też muszę mieć papiery. No i tak zagmatwane jest...

A rodzić chcę na Brochowie... Borowska to linia produkcyjna, a Kamiński, ostatnio ma gorsze notowania.

8809cc9767.png
    http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Patrycja&year=2014&month=11&day=10&babycount=1
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ps. dziewczyny nie wiem czy obchodzicie super mega ważne święto hihi :):), ale we wtorek 30.09 jest dzień chłopaka :)

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o masakra, tyle szczęście ale ja nie wiem jak bym sobie poradziła z 4!! mam nadzieję że im miasto pomorze bo oni na 10 piętrze mieszkaja!
    Madlenn kochanie właśnie wczoraj myślałam, o Tobie jak Ty sobie poradzisz z tą rozłąką wiem że Ci ciężko, ale z drugiej strony tak jak Optimus pisze teraz masz ostatnie chwile dla siebie, w nocy możesz pospać a już niedługo tak dobrze nie będzie, wiem że tych kilka plusów to nic w porównaniu z tym co by było jakby dzieciaczki były w domu, już niedługo będziecie wszyscy razem. Teraz walcz o laktacje, ciężko jest na początku z tego co słyszałam, ale nie wolno się poddawać? dzieci pewnie jeszcze nie możesz przystawiać?
    u nas dzisiaj ponuro za oknem, koleżanka miała wpaść na kawkę ale się średnio czuje, jest w 6 tygodniu ciąży więc pewnie fasolka daje już znać o sobie :p

Agusia ;), mada_lena, Madlen222 lubią tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tego co widziałam w odcinkach "porodów" to zawsze na piłce coś jest położone (jakiś materiał) nie wiem czy to tetra czy coś innego, ale coś jest :)
    Byłoby to wielce niehigieniczne (nawet w majtkach) skakać po używanej piłce :)

A poza tym z reguły koszula jest trochę dłuższa i też zakrywa dupsko hihih :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 10:13

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia,jak siedzisz na pilce to masz podklad jak na lozko

• nastka151 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen222 a pijesz herbatki na laktację są specjalne z hippa i pomagają.

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
‹‹ 1406 1407 1408 1409 1410 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ