X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 00:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O dokładnie ciekawe czy uda Nam się tak ;) ja myślę pozytywnie ;) no ale każda matka chce dla swoich dzieci jak najlepiej okaże się w o praktyce kiedyś ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 01:05

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Florentine Ekspertka

Wysłany: 26 września 2014, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć i czołem! Ciśnienie z rana 160/90, słucham sobie serduszka mojej córeczki podłączona do NST. I z niecierpliwością czekam na wizytę, czy dostanę końcu inny lek czy co.

Madlen wyobrażam sobie jak Ci ciężko ale rozłąka jest chwilowa a potem będzie już super zajefajnie gdy zabierzesz dzieciaczki do domku i jak wtulą się w swoje łóżeczka :)

Pati dobrze, że pokazałaś mu trąbę. Wyszedł z niego typowy jeszcze smark. Wiesz jak to mówią "kabhi khushi kabhi gham" - czasem słońce czasem deszcz i to słońce w końcu nadejdzie! :-*

34 tydzień aaaaaaaa :) byle jeszcze 3 chociaż w cuda raczej nie wierzę...""

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 06:47

xpatiiix3, Madlen222, Maga31, Fidelissa, anusiaa90 lubią tę wiadomość

Listopadówka/Wrześniówka 2014r. b95lnsr.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    He się porobiło rewolucjo ;) szpiega miałyśmy a po drugie Nasze prywatne numery itd ;) wyslij mi maila na priv i zaraz Ci udostepnie ,bo jest ograczony dostęp dla poszczególnych osób ;)

Aha.. "Dawca nasienia", bo inaczej go nie nazwę, ma nową dziewczynę stąd ta cisza ;) koniec kropka rozdział zamknięty ;)

Gnoj i tyle mam tylko nadzieje ze powalczysz zeby mu dopieprzyc odpowiednimi alimentami na dziecko??

misiaczk25 lubi tę wiadomość

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen a jak sobie radzisz z mlekiem z piersi zeby nie stracic odciagasz do butelek i zawozisz szkrabom?? A kiedy bedziesz mogla dzieciaczki zabrac ze szpitala???

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,wystarczyla nocka i bol brzucha minal jak odjal reka :-) ,m z cora wrocil kolo polnocy,ma zszyta warge i zalozoego druta na dwa zeby,zeby trzymalo,dzis idzie do stomatoloa zobaczyc co da sie z tym zrobic,na szczescie implanty beda za darmo jakby trzeba bylo wstawiac,a i jeszcze nos spuchniety wiec czeka wizyta u laryngologa

Maga31 lubi tę wiadomość

• sisiiii Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane

My juz wstalismy, ale jeszcze pod kolderka. Pogoda barowa w Warszawie.
    Nic się nie chce. Dzisiaj kolejny dzień przymusowego leżakowania.

Dziewczyny, które rodzą w Salve- bylyscie może na wizytach konsultacyjnych?
    Dowiedzialyscie się może czegoś ciekawego?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 07:48

r5bup6u.png
  • sisiiii Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    Witam,wystarczyla nocka i bol brzucha minal jak odjal reka :-) ,m z cora wrocil kolo polnocy,ma zszyta warge i zalozoego druta na dwa zeby,zeby trzymalo,dzis idzie do stomatoloa zobaczyc co da sie z tym zrobic,na szczescie implanty beda za darmo jakby trzeba bylo wstawiac,a i jeszcze nos spuchniety wiec czeka wizyta u laryngologa

Ojoj to przebojowa noc blue... Dobrze ze sytuacja opanowana i z corcia wszystko dobrze.

r5bup6u.png
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisiiii wrote:
    Dziewczyny, które rodzą w Salve- bylyscie może na wizytach konsultacyjnych?
    Dowiedzialyscie się może czegoś ciekawego?

Ja idę w poniedziałek :)

nxbhnwz.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ;)

Nie wyspana troszkę ;P 30dni (miesiąc) wyskoczył mi na żuwaczki to juz bliżej niż dalej ;) cieszę się ogromnie ;**

No to się załatwiła cora nieźle.. Oby zęby wytrzymały to najważniejsze teraz ;)
    No a ja kiedyś straciłam przytomność nie zdążyli mnie złapać krzyżem jak kłoda na twarz poleciałam w dół ze schodów na stopień na górne jedynki i co tylko ciut obolałe miałam a gęba cała chyba twarda jestem ,ze się nie posypały ;)

Uwierzcie, ze mnie to ni ziebi ni grzeje tak na serio, to co zrobił wróci do Niego ;)

Hehe Marcel schował się za szafą i robi kupe heheh komicznie to wygląda hehe chyba każde dziecko ma etap chowania się ,co nie.?? On lubi tak w samotności albo przynajmniej ,żeby nikt nie patrzył ;P

FK pisała, ze po nocnym badaniu ma 1,5cm rozwarcia, brzuchol bolał jak na okres wiec zbadali ,na antybiotyku jest cały czas i kupe tabletek bierze..

Miiłego dzionka kangurki ,mamusiu i kangurzatka :**

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 08:07

mada_lena, Maga31 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja najmlodsza lubila za drzwiami sie chowac i robic w pieluche hehehe

xpatiiix3, mada_lena lubią tę wiadomość

• Agata92 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;)

Na pomorzu pogoda jak narazie bardzo ładna ;) remont zbliża się ku koncowi;) tak się cieszę ;) ale wydaje mi się że jak zacznę sprzątać i ogarniać ten bałagan to kto wie jak to się skończy... Zwłaszcza że gin powiedział że mogę już niedługo urodzić ;)

Ojj jak ja już chcę żeby Wituś był z nami ;) jeszcze tydzień lub dwa i niech wychodzi:)

Miłego dnia życzę dla was wszystkich :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 08:15

xpatiiix3, mada_lena, Maga31, Fidelissa, Nata lubią tę wiadomość

njr11rs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8.15 pobudka...dlaczego?bo facio z wczoraj przyszedl wiercic na korytarzu!!!!!
    Sa ludzie i ludziska...:-( Zaraz zadzwonie do spoldzielni,szkoda,ze im wszystko splywa...
    A tak nie wiadomo,jaki jest cel tych "robot" bo wczoraj slyszalam jak sasiedzi nasmiewali sie,ze kolejny rodzaj robot niepotrzebnych...
    Chce sie powiedziec Wam dzien dobry,ale byloby to nie szczere z mojej strony,wiec mowie Morning!

Fidelissa lubi tę wiadomość

• sisiiii Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa21 wrote:
    Ja idę w poniedziałek :)

Ciekawe co Ci tamtejsi lekarze powiedzą i na kiedy termin wyznacza. Ja byłam u swojego pod Warszawa, który tez robi CC w Salve . Ustalił mi juz termin . Obym wytrwała :))

r5bup6u.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witek.. Bardzo ladne imie!!!

Madlen222, RewolucjaSięDzieje, Agata92 lubią tę wiadomość

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caśka wrote:
    Madlen a jak sobie radzisz z mlekiem z piersi zeby nie stracic odciagasz do butelek i zawozisz szkrabom?? A kiedy bedziesz mogla dzieciaczki zabrac ze szpitala???

Caska na razie to ja pracuje ciężko aby ten pokarm w ogóle mieć. Co 3h pobudzam piersi specjalna pompa. Najwięcej udało się 3 ml. Kurde dzisiaj będzie 4 dzień jak to robie i na prawdę mam nadzieje, ze wrotce pojawi się odpowiednią ilosc. Zaczyna mi się to po nocach śnić. Nawet nie chce myśleć ze nie będę miała tego pokarmu. Kurde powiem Wam ze nie sądziłam ze mnie będzie to tak stosować.
    A dzieci będę mogła zabrać za około 2,3 tygodnie.

Ja po śniadaniu i szykuje się do szpitala na spotkanie z moimi cudami.

Dzień dobry tak w gole kochane. Życzę Wam miłego i spokojnego dnia☺

xpatiiix3, mada_lena, natasza82, Agusia ;), Maga31, Fidelissa, sisiiii, lkc, Nata, RewolucjaSięDzieje, AgataP lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:)
    Wróciłam do łóżka po śniadanku chociaż na chwile. Na 11.30 wybieram sie diabetolog. Wczoraj po obiedzie było 141, mam nadzieje, ze nie dostanę insuliny.

Któraś z was pisała, ze dostała skierowanie do szpitala.....od diabetolog ale po co? Na badania czy pobyt?

I czy mówił Wam diabetolog jak sie odżywiać po porodzie? Mamy trzymać dietę dalej? Bo w szpitalu jest normalne jedzenie, wiec nie wiem.....

Wczoraj była SR wykład o pierwszej pomocy dla dziecka i laktacji.

Jeszcze sporo nie wiem ale już czuje sie trochę pewniej....

qq87j44jhto0od0f.png

• mada_lena Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry
    FK trzymaj sie tam, zaciskaj nogi
    Dołączam do grona mam, kt wstają z bólem dłoni....okropne uczucie. A najbardziej boli mnie środkowy lewej ręki :) czyżbym za czesto go używała :P
    Miłego dnia pomimo ponurej pogody :)

xpatiiix3, Madlen222, Fidelissa, sisiiii, AgataP lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisiiii wrote:
    Ciekawe co Ci tamtejsi lekarze powiedzą i na kiedy termin wyznacza. Ja byłam u swojego pod Warszawa, który tez robi CC w Salve . Ustalił mi juz termin . Obym wytrwała :))

Ja nie będę miała cesarki więc wizyta pewnie bedzie polegala na badaniu i podpisaniu umowy :)

nxbhnwz.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jutro zaczne 36 tydzień i siostry urodziny są tzn impreza urodzinowa ,bo urodny ma 30 i znowu mi sie snilo ze 29.09 rodze i taki oto ezent na urodny ma ze ciocia zostaje ;)

mada_lena, AgataP lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada_lena wrote:
    Dzien dobry
    FK trzymaj sie tam, zaciskaj nogi
    Dołączam do grona mam, kt wstają z bólem dłoni....okropne uczucie. A najbardziej boli mnie środkowy lewej ręki :) czyżbym za czesto go używała :P
    Miłego dnia pomimo ponurej pogody :)

Mada Lena miałam to samo. Najbardziej bolał środkowy lewej ręki. Heh. ..teraz wszystko juz przszlo.
    W ogóle powiem Wam że zapomniałam juz jak to jest nie być w ciąży i szczerze jest zajebiscie. Nie mam zadyszki, chodzę jak modelka, śpię całe noce, oprócz bólu krocza nie boli mnie nic, nie latam co chwile siku, nie jestem głodna co sekundę no i ogólnie znowu chce się żyć. Hehe. ..fajne uczucie. No i zakładam juz ciuchy sprzed ciazy☺

xpatiiix3, KUNIAK, mada_lena, Florentine, ÓptimusPrime, Maga31, Fidelissa, sisiiii, Dotty84, Nata, anusiaa90, Goplana, RewolucjaSięDzieje, AgataP, Agata92, e_v_e lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
‹‹ 1404 1405 1406 1407 1408 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ