Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyÓptimusPrime wrote:Ja ostatnio sie wnerwilam z goleniem, bo juz nie pomagalo nic. Wlalam do miski cieplej h2o, poszlam do kuchni, noge na krzeslo, lusterko na stol I jakos poszło...
Krew nie chlysnela, nie przewrocilam sie I aorty nie podcielam, wiec sukces mozna powiedziec
A I gole sie nie golarka, a taka z zyletka - teraz najwygodniej
Ja mam nadzieje ze jak mnie hippis opitoli to nie bedzie sie ze mnie pol szpitala smialo ze mam wygolony znaczek mercedesa czy audi tam na dolebede musiala lusterkiem audyt przeprowadzic
ÓptimusPrime, xpatiiix3, santoocha, karmelek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No damy rade ale długa droga przed Nami
mam nadzieje ze j mała będzie to chociaż swoje krzyki opanuje to j bedzieukces jak uczy się normalnym tonem i bez chamstwa zwracać uwagę..n;p
Ninja Ninkaheheh te panienki Nasze to maja kopa ,oby kiedyś takim kopem potrafiły znokautować jakiegoś chama w razie potrzeby
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 23:15
ÓptimusPrime, AgataP, mada_lena lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:No damy rade ale długa droga przed Nami
mam nadzieje ze j mała będzie to chociaż swoje krzyki opanuje to j bedzieukces jak uczy się normalnym tonem i bez chamstwa zwracać uwagę..n;p
Ninja Ninkaheheh te panienki Nasze to maja kopa ,oby kiedyś takim kopem potrafiły znokautować jakiegoś chama
no dadza sobie rade w zyciu dziewczynyxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Ale mnie wkurwil moj stary
chyba mu jebne tłuczkiem do mięsa !!!! Stary w sensie pan z kt mieszkam. Dobrze, ze jutro ma dobe bo mogłoby sie to złe skończyć
Optimus ja podobnie ostatnio zrobilammicha ciepła woda lusterko i do dzieła
Niunia moja dzis tez fikaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 23:20
ÓptimusPrime, AgataP lubią tę wiadomość
-
A przypomniało mi sie Marcelo wczoraj chodził wypinał brzuch mocno do przodu i mówił Nelci Nelci i glaskal się po brzusiu komicznej to wyglądało
Ok lece ja w kimonojutro siostry urodziny a raczej impreza ,obym nie rodziła
kupiłam jej z babcia telefon ciekawa jestem jej miny jak zobaczy prezent bo spelnilysmy jej marzenie uwielbiam ludzi uszczesliwiac
pójdę jednak to kawaleczek drogi ale tyle co na przystanek i z to raczej nie stanie sie nic, wrócimy taksowka razie co torba gotowa, ale nigdzie się nie wybieram, nafaszeruje sie nospa i magnezem będzie ok
Aha i dzisiaj dostalam opierdol od babci ze zaczynam przesadzac ,ze ja wkurwiam juz, ze mam lenia i tyle, ze wcale nie urodze tak szybko tylko wymyślam a ona ma mnie dość i tego ze nic nie robię... ;(
Kolorowych :***Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 23:25
ÓptimusPrime, mada_lena, Goplana, AgataP lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Hej mamcie ja tak na szybko z kom idę się ogarnąć teraz ,kawka i sniadanko
Wieści od FK:
1)To tak.o 19 inna pani dr.antybiotyk kaząla odstawic.kroplowa z fenotorolu i pierwszy steryd na pluca.dieta,bo brzuch mega boli-prawa pachwina ze sie skrecam,nie wie co to,bo nie skurcze.przeszlo juz,ale zaczelam kaszłec.ojej ma pani astme?to odstawiamy feneterol.kroplowa z magnezem..smiac sie czy plakac?buziaki dla Was!
2)Jedno Wam powiem.wyjde stad do zjebie moja gine jak psa,ze tak wszystko olala.w pt bylam zdrowa jak ryba wg niej.a teraz taka ruina..nie ide do niej wiecej.szukam namiarow na dobrego prywatnego..
3) No i oczywiscie gbs +. Nie urok to sraczka..
Aha i w razie co będzie dzwonić albo pisać do mnie to będę Wam przekazywać
I sms od juli z wczoraj, ale juz spalam, który mnie po prostu powalił totalnie: Hej, my w szpitalu nadal..mozliwe ze sie dzis rozpakuje.. buziaki dla was!
Miłego dnia mam tylko nadzieję że wszystkie w dwupaku.!!! ;**Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 07:21
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Hej dziewczyny
Chciałam was szybko nadrobić ale chyba nie jestem w stanietyle stron przez jeden dzień naskrobałyście:)
Agata bardzo ładny brzuszek i widoki także:)
Pati nie przejmuj się babcią, pogada, pogada i jej przejdzie:) a synusia masz udanego:) będzie kochał siostrę
Biedna FK, głupiego miała lekarza prowadzącego że tak olewał wszystko....
Trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze skończyło;)
Jula by mogła jeszcze poczekać z tym porodem ale lekarze wiedzą co robią i im trzeba zaufać. Czasami takie podtrzymywanie na siłę nie jest wcale dobre ani dla matki ani dla dziecka.
Buziaki dla Was wszystkichWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 07:30
xpatiiix3, AgataP lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane. Ja zaraz idę na wizytę i będzie decyzja czy jadę di kliniki. Torba przygotowana ale psychicznie źle to znoszę. Pół nocy nie spałam. Wszystko zależy od szyjki przez te bóle zaczęła się rozwierac. Ale po lekach było lepiej po wypisie nie wiem ostatecznie jak ta szyjka. No i nerki gin zobaczy czy wszystko zeszło. Chciałabym dłużej odpocząć w domu z tego stresu bolą jelita a Malutka pewnie czuje podenerwowanie moje bo mocno kopie.
-
Viv kochana trzymam kciuki za wizytę. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze nie zależnie od decyzji lekarza. Trzeba im zaufać bo jak nie im to komu. Oni się na tym znają i to oni wiedzą co jest w tym momencie najlepszym wyjsciem.
Nie martw się kochana. Stres i nerwy w niczym nie pomogą. Pomyśl że to dla dobra Twojej Kruszynki:)
Będę myślała o Tobie i czekam na wiadomość o decyzji:) buziaki :*Viviana lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry w nocy 3 skurcze co pol godz za dużo i wcale nie slabe. Moj tez mnie wnerwil wczoraj. Znajomi się zareczyli i imprezke kurna robic beda w październiku i ten uwaza ze nie wypada nie isc. Poj...lo ot co. Ja nie mam zamiaru sie denerwować ze akurat wowczas będę rodzic i bez niego bo przeciez bez alkoholu imprezy nie będzie. Faceci sa do d...
AgataP lubi tę wiadomość
-
Vivi trzymaj kciuki za wizytę oby było na tyle ze byś mogła jednak domku powiedzieć jeszcze :**
A. E strasznie martwie o jule szkoda mi biedulki, Zuzia za szybko się pcha na świat.. ;( na szczęście dostała sterydy na płucka dla malej wiec powinno być ok
Zaczęłam 36 tydzień i z podlym humorem ,biedne dziewczyny... ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 07:58
AgataP, Viviana lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Witam sobotnio, pogoda paskudna tak jak i humory chyba u wiekszosci z nas..
Jula trzymamy kciuki!!!! Na kiedy miala termin dokladnie?!
Fk, viv trzymajcie sie dziewczyny!!
Pati cos mi sie wydaje ze Twoja babcia cierpi na rozdwojenie jaźni.. czasem ma tak skrajne zachowania ze az trudno uwierzyć. .
Moja malenka wczoraj w brzuchu tak szalala ze az bol to sprawialo, ale co tam siedzialam i zafascynowana gapilam sie na brzuszekoj bedzie mi tego brakowac
Poza tym prawie juz pazdziernik.. nie ma co dzis wstawiam pranie recznikow bo mam nowe do szpitala, a potem pakuje torbe bo juz czuje na plecach oddech porodowki....
Viviana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŁo kurde.. No to od rana trzymamy mocno kciuki za dziewczyny!
Ja wczoraj wieczorem pierwszy raz czulam napiety brzuch, bol podbrzusza ogolńie chyba wczoraj za duzo sie ruszalam. Polezalam i dzis od rana juz ok. Uf.. Ale czuje ze to juz coraz blizej.. Masakra. Tez wszyscy wokolo mi mowia coraz czesciej, jeju jak blisko, ale masz brzuch, na pewno urodzisz wczesniej.. A to mnie strasznie denerwuje i zwracam im uwage. Tak na prawde nikt oprocz Malenstwa nie wie kiedy sobie wyjdzie wiec po co takie gadanie..
Milej soboty dziewczyny! I sciskamy nozki i raz i dwa!