X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Ja ostatnio sie wnerwilam z goleniem, bo juz nie pomagalo nic. Wlalam do miski cieplej h2o, poszlam do kuchni, noge na krzeslo, lusterko na stol I jakos poszło...
    Krew nie chlysnela, nie przewrocilam sie I aorty nie podcielam, wiec sukces mozna powiedziec :)
    A I gole sie nie golarka, a taka z zyletka - teraz najwygodniej :)

Ja mam nadzieje ze jak mnie hippis opitoli to nie bedzie sie ze mnie pol szpitala smialo ze mam wygolony znaczek mercedesa czy audi tam na dole :P bede musiala lusterkiem audyt przeprowadzic :)

ÓptimusPrime, xpatiiix3, santoocha, karmelek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty tam uwazaj, by Ci czachy nie wymajstrowal :)

xpatiiix3, AgataP, mada_lena lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No damy rade ale długa droga przed Nami ;) mam nadzieje ze j mała będzie to chociaż swoje krzyki opanuje to j bedzieukces jak uczy się normalnym tonem i bez chamstwa zwracać uwagę..n;p

Ninja Ninka ;D heheh te panienki Nasze to maja kopa ,oby kiedyś takim kopem potrafiły znokautować jakiegoś chama w razie potrzeby ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 23:15

ÓptimusPrime, AgataP, mada_lena lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Ty tam uwazaj, by Ci czachy nie wymajstrowal :)

na czache sie zgadzam :)

ÓptimusPrime, mada_lena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    No damy rade ale długa droga przed Nami ;) mam nadzieje ze j mała będzie to chociaż swoje krzyki opanuje to j bedzieukces jak uczy się normalnym tonem i bez chamstwa zwracać uwagę..n;p

Ninja Ninka ;D heheh te panienki Nasze to maja kopa ,oby kiedyś takim kopem potrafiły znokautować jakiegoś chama ;)

no dadza sobie rade w zyciu dziewczyny :)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• mada_lena Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie wkurwil moj stary :/ chyba mu jebne tłuczkiem do mięsa !!!! Stary w sensie pan z kt mieszkam. Dobrze, ze jutro ma dobe bo mogłoby sie to złe skończyć
    Optimus ja podobnie ostatnio zrobilam :) micha ciepła woda lusterko i do dzieła :)
    Niunia moja dzis tez fika <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 23:20

ÓptimusPrime, AgataP lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A przypomniało mi sie Marcelo wczoraj chodził wypinał brzuch mocno do przodu i mówił Nelci Nelci i glaskal się po brzusiu komicznej to wyglądało ;)

Ok lece ja w kimono ;) jutro siostry urodziny a raczej impreza ,obym nie rodziła ;) kupiłam jej z babcia telefon ciekawa jestem jej miny jak zobaczy prezent bo spelnilysmy jej marzenie uwielbiam ludzi uszczesliwiac ;) pójdę jednak to kawaleczek drogi ale tyle co na przystanek i z to raczej nie stanie sie nic, wrócimy taksowka razie co torba gotowa, ale nigdzie się nie wybieram, nafaszeruje sie nospa i magnezem będzie ok ;)

Aha i dzisiaj dostalam opierdol od babci ze zaczynam przesadzac ,ze ja wkurwiam juz, ze mam lenia i tyle, ze wcale nie urodze tak szybko tylko wymyślam a ona ma mnie dość i tego ze nic nie robię... ;(

Kolorowych :***

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 23:25

ÓptimusPrime, mada_lena, Goplana, AgataP lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamcie ja tak na szybko z kom idę się ogarnąć teraz ,kawka i sniadanko :)

Wieści od FK:
    1)To tak.o 19 inna pani dr.antybiotyk kaząla odstawic.kroplowa z fenotorolu i pierwszy steryd na pluca.dieta,bo brzuch mega boli-prawa pachwina ze sie skrecam,nie wie co to,bo nie skurcze.przeszlo juz,ale zaczelam kaszłec.ojej ma pani astme?to odstawiamy feneterol.kroplowa z magnezem..smiac sie czy plakac?buziaki dla Was!

2)Jedno Wam powiem.wyjde stad do zjebie moja gine jak psa,ze tak wszystko olala.w pt bylam zdrowa jak ryba wg niej.a teraz taka ruina..nie ide do niej wiecej.szukam namiarow na dobrego prywatnego..

3) No i oczywiscie gbs +. Nie urok to sraczka..

Aha i w razie co będzie dzwonić albo pisać do mnie to będę Wam przekazywać :)

I sms od juli z wczoraj, ale juz spalam, który mnie po prostu powalił totalnie: Hej, my w szpitalu nadal..mozliwe ze sie dzis rozpakuje.. buziaki dla was!

Miłego dnia mam tylko nadzieję że wszystkie w dwupaku.!!! ;**

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 07:21

AgataP lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Agata92 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;)
    Chciałam was szybko nadrobić ale chyba nie jestem w stanie :) tyle stron przez jeden dzień naskrobałyście:)

Agata bardzo ładny brzuszek i widoki także:)

Pati nie przejmuj się babcią, pogada, pogada i jej przejdzie:) a synusia masz udanego:) będzie kochał siostrę:)

Biedna FK, głupiego miała lekarza prowadzącego że tak olewał wszystko....
    Trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze skończyło;)

Jula by mogła jeszcze poczekać z tym porodem ale lekarze wiedzą co robią i im trzeba zaufać. Czasami takie podtrzymywanie na siłę nie jest wcale dobre ani dla matki ani dla dziecka.

Buziaki dla Was wszystkich ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 07:30

xpatiiix3, AgataP lubią tę wiadomość

njr11rs.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane. Ja zaraz idę na wizytę i będzie decyzja czy jadę di kliniki. Torba przygotowana ale psychicznie źle to znoszę. Pół nocy nie spałam. Wszystko zależy od szyjki przez te bóle zaczęła się rozwierac. Ale po lekach było lepiej po wypisie nie wiem ostatecznie jak ta szyjka. No i nerki gin zobaczy czy wszystko zeszło. Chciałabym dłużej odpocząć w domu z tego stresu bolą jelita a Malutka pewnie czuje podenerwowanie moje bo mocno kopie.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Viviana myśl pozytywnie!!!!:)moja też jak sięzdenerwuje zaraqz mnie okłada....Ciekawe jak Jula?

Viviana lubi tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • Agata92 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv kochana trzymam kciuki za wizytę. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze nie zależnie od decyzji lekarza. Trzeba im zaufać bo jak nie im to komu. Oni się na tym znają i to oni wiedzą co jest w tym momencie najlepszym wyjsciem.
    Nie martw się kochana. Stres i nerwy w niczym nie pomogą. Pomyśl że to dla dobra Twojej Kruszynki:)

Będę myślała o Tobie i czekam na wiadomość o decyzji:) buziaki :*

njr11rs.png
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w nocy 3 skurcze co pol godz za dużo i wcale nie slabe. Moj tez mnie wnerwil wczoraj. Znajomi się zareczyli i imprezke kurna robic beda w październiku i ten uwaza ze nie wypada nie isc. Poj...lo ot co. Ja nie mam zamiaru sie denerwować ze akurat wowczas będę rodzic i bez niego bo przeciez bez alkoholu imprezy nie będzie. Faceci sa do d...

AgataP lubi tę wiadomość

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogole reraz przeczytalam o Juli i FK. Trzymam kciuki. Kurna ale mam humor zrabany.

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sms od Juli: Jeszcze w 2paku ale od 5 na porodowce:/ cholernie sie mecze a oni nie moga mi zatrzymac!!!skurcze sa ponad 100! Rozwarcie ponad 3cm ale nie postepuje jak bedzie tak dalej dostane oksy!:/

AgataP lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vivi trzymaj kciuki za wizytę oby było na tyle ze byś mogła jednak domku powiedzieć jeszcze :**

A. E strasznie martwie o jule szkoda mi biedulki, Zuzia za szybko się pcha na świat.. ;( na szczęście dostała sterydy na płucka dla malej wiec powinno być ok ;)

Zaczęłam 36 tydzień i z podlym humorem ,biedne dziewczyny... ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 07:58

AgataP, Viviana lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może uda się powstrzymać poród, trzymam kciuki !!!!

iv09hdgenu0skffm.png
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati to jeszcze 2 tyg i ciąża donoszona juhu :)

iv09hdgenu0skffm.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sobotnio, pogoda paskudna tak jak i humory chyba u wiekszosci z nas..

Jula trzymamy kciuki!!!! Na kiedy miala termin dokladnie?!

Fk, viv trzymajcie sie dziewczyny!!

Pati cos mi sie wydaje ze Twoja babcia cierpi na rozdwojenie jaźni.. czasem ma tak skrajne zachowania ze az trudno uwierzyć. .

Moja malenka wczoraj w brzuchu tak szalala ze az bol to sprawialo, ale co tam siedzialam i zafascynowana gapilam sie na brzuszek :) oj bedzie mi tego brakowac :)

Poza tym prawie juz pazdziernik.. nie ma co dzis wstawiam pranie recznikow bo mam nowe do szpitala, a potem pakuje torbe bo juz czuje na plecach oddech porodowki.... ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło kurde.. No to od rana trzymamy mocno kciuki za dziewczyny!

Ja wczoraj wieczorem pierwszy raz czulam napiety brzuch, bol podbrzusza ogolńie chyba wczoraj za duzo sie ruszalam. Polezalam i dzis od rana juz ok. Uf.. Ale czuje ze to juz coraz blizej.. Masakra. Tez wszyscy wokolo mi mowia coraz czesciej, jeju jak blisko, ale masz brzuch, na pewno urodzisz wczesniej.. A to mnie strasznie denerwuje i zwracam im uwage. Tak na prawde nikt oprocz Malenstwa nie wie kiedy sobie wyjdzie wiec po co takie gadanie..

Milej soboty dziewczyny! I sciskamy nozki i raz i dwa!

‹‹ 1418 1419 1420 1421 1422 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ