Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Talia jeszcze raz ogromne gratulacje i trzymam kciuki z całych sił za szybki powrót do domku synka:)
O kurcze nie rodzić więcej bo sie zapłacze chyba z tych emocji. Chyba nie przeżywałam nikogo porodu tak jak tu nasze z forum.talia22, AgataP lubią tę wiadomość
-
jejku co za dzień, co za wiadomości
Talia gratuluję :*
Dziewczyny w szpitalach trzymać się!
JA się w ogóle dzisiaj nie wyspałam, nie wygodnie mi. Na plecach źle, bo się duszę, na prawym boku boli mnie prawe biodro, na lewym boku lewe i jak tu się wysypiać ;/ także chodzę jak zombie ;/
Przynajmniej pogoda super -
sisiiii wrote:I faktycznie cos ten lek pomógł na ta szyjkę i skurcze? Jak dlugo go bralas? Bo ja mam do końca go raczej brać
-
Witamy się sobotnio... widzę, że duuużo do nadrobienia mam, zabieram się za lekturę z kilku dni.
Wklejam nas w 34+2 - jako żona
ÓptimusPrime, xpatiiix3, Viviana, Mag.1990, e_v_e, KasiaKa, sisiiii, blue00, Marzena27, zupaztytki, anusiaa90, misiaczk25, karmelek, Mamadomina, Amnezja, AgataP, Nata, Milaszka, scindapsus, Madlen222, natasza82, mada_lena, Rybka Nemo, santoocha, pinsleepe, sylvi, KUNIAK, Florentine, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
talia22 wrote:Hej nie nadrabiam bo nie dam rady. 24.09.2014 r. o godz. 21.10 w 33t i 1 d ciąży przez cesarskie cięcie przyszedł na świat Tymoteusz. Cesarka była na cito bo małemu leciało tętno. Tymek ważył 1820 g i miał 47 cm długości. Leży w inkubatorze pod respiratorem bo płucka niestety same nie daja rady.
Talia, GRATULACJESił i zdrówka
-
KasiaKa wrote:Brałam go przez chyba 6 dni. Potem mi go odstawili i dobrze. Na szyjkę chyba pomógł, bo w szpitalu podobno mi się wydłużyła, ale może to i od leżenia.. Wiem, że nie można go brać z magnezem, musi minąć co najmniej 2 godziny. Skurczów to ja nie miałam wcale i nie mam.
Ja też go brałam i nie pozwolili wtedy brać magnezu ale nie rozumiałam dlaczego. Dziś na wizycie mój prowadzący mówił, że na zjazdach tych ginów ten lek jest polecany i pomaga także dobrze, że go dają. Mnie pomógł na szyjkę na pewno. Brzusio po nim miękki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lavendula gratulacje.
U nas do ślubu zostało 8 miesięcy i 16 dni. Będzie wyczekiwanie później jak na maluszkaa dla mnie motywacja żeby wrócić szybko do formy po porodzie
xpatiiix3, ÓptimusPrime, Lavendula, Viviana, AgataP, Florentine lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
talia22 wrote:Ruchy czułam trochę słabsze i stwierdziłam że dla spokoju przejadę sie na ktg no jak podłączyli to chwila moment byłam na sali. W szpitalu byłam o 20.10 a o 21.10 Młody był na świecie.
Ja w tym tygodniu zignorowałam to, że mała mniej się ruszała (tzn nie bez stresu, ale nie pojechałam na IP)...
Chyba następnym razem pojadę..