X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko,stres sie udziela i mi,gratulacje Talia,duzo sily dla maluszka i ciebie,za duzo sie dzieje naraz

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatko kiedy zechcą wyjść to wyjdą ;) jeszcze tydzień chociaż i sobie będziemy mogły polatac na spacer i poskakać po schodach

AgataP, mada_lena lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez te emocje tutaj wszystkie aż nie mam ochoty odejść od komputera żeby być na bieżąco (zmywanie, wywieszenie prania, prasowanie czeka).

Mały aż skacze w brzuchu z tych wrażeń.

ÓptimusPrime, Lavendula lubią tę wiadomość

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Talia jeszcze raz ogromne gratulacje i trzymam kciuki z całych sił za szybki powrót do domku synka:)

O kurcze nie rodzić więcej bo sie zapłacze chyba z tych emocji. Chyba nie przeżywałam nikogo porodu tak jak tu nasze z forum.

talia22, AgataP lubią tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejku co za dzień, co za wiadomości

Talia gratuluję :*

Dziewczyny w szpitalach trzymać się!

JA się w ogóle dzisiaj nie wyspałam, nie wygodnie mi. Na plecach źle, bo się duszę, na prawym boku boli mnie prawe biodro, na lewym boku lewe i jak tu się wysypiać ;/ także chodzę jak zombie ;/

Przynajmniej pogoda super :)

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • KasiaKa Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisiiii wrote:
    I faktycznie cos ten lek pomógł na ta szyjkę i skurcze? Jak dlugo go bralas? Bo ja mam do końca go raczej brać:/
    Brałam go przez chyba 6 dni. Potem mi go odstawili i dobrze. Na szyjkę chyba pomógł, bo w szpitalu podobno mi się wydłużyła, ale może to i od leżenia.. Wiem, że nie można go brać z magnezem, musi minąć co najmniej 2 godziny. Skurczów to ja nie miałam wcale i nie mam.

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się sobotnio... widzę, że duuużo do nadrobienia mam, zabieram się za lekturę z kilku dni.

Wklejam nas w 34+2 - jako żona ;)

nn8o7i4jvfyu_t.jpg

ÓptimusPrime, xpatiiix3, Viviana, Mag.1990, e_v_e, KasiaKa, sisiiii, blue00, Marzena27, zupaztytki, anusiaa90, misiaczk25, karmelek, Mamadomina, Amnezja, AgataP, Nata, Milaszka, scindapsus, Madlen222, natasza82, mada_lena, Rybka Nemo, santoocha, pinsleepe, sylvi, KUNIAK, Florentine, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość

• Eve Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Talia gratulacje!!
    Julia trzymaj się dzielnie!! Trzymam kciuki za Ciebie i Malą.
    człowiek zniknie na chwilę a tu się tyle dzieje:)

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    talia22 wrote:
    Hej nie nadrabiam bo nie dam rady. 24.09.2014 r. o godz. 21.10 w 33t i 1 d ciąży przez cesarskie cięcie przyszedł na świat Tymoteusz. Cesarka była na cito bo małemu leciało tętno. Tymek ważył 1820 g i miał 47 cm długości. Leży w inkubatorze pod respiratorem bo płucka niestety same nie daja rady.

Talia, GRATULACJE <3 Sił i zdrówka <3

• Viviana Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKa wrote:
    Brałam go przez chyba 6 dni. Potem mi go odstawili i dobrze. Na szyjkę chyba pomógł, bo w szpitalu podobno mi się wydłużyła, ale może to i od leżenia.. Wiem, że nie można go brać z magnezem, musi minąć co najmniej 2 godziny. Skurczów to ja nie miałam wcale i nie mam.

Ja też go brałam i nie pozwolili wtedy brać magnezu ale nie rozumiałam dlaczego. Dziś na wizycie mój prowadzący mówił, że na zjazdach tych ginów ten lek jest polecany i pomaga także dobrze, że go dają. Mnie pomógł na szyjkę na pewno. Brzusio po nim miękki.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavendula gratulacje na nowej drodze życia. Dużo dużo dzieci i oczywiście szczęscia i radości na każdy dzień:)

Lavendula lubi tę wiadomość

ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, caly czas szczypie mnie brzucj na dole ...nie wiem, co o tym myslec.
    Najgorsze, ze jeszcze nie jadlam sniadania I jstem w trakcie smazenia nalesnikow

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavendula, a pokaz fote jak w sukience I brzusiem wygladalas :) bo masz juz spory ten bebenek :)

Lavendula, mada_lena lubią tę wiadomość

• Viviana Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavendula gratulacje :) duzo miłości i radości dla Was.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Lavendula, a pokaz fote jak w sukience I brzusiem wygladalas :) bo masz juz spory ten bebenek :)

:)

hr4ypu0qq3um_t.jpg

ÓptimusPrime, anusiaa90, AgataP, scindapsus, natasza82, mada_lena, KUNIAK, Florentine, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość

• Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavendula gratulacje.:)

U nas do ślubu zostało 8 miesięcy i 16 dni. Będzie wyczekiwanie później jak na maluszka :D a dla mnie motywacja żeby wrócić szybko do formy po porodzie ;)

xpatiiix3, ÓptimusPrime, Lavendula, Viviana, AgataP, Florentine lubią tę wiadomość

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavendula wrote:
    :)

hr4ypu0qq3um_t.jpg

No nic nie widac przez ten piekny slonecznik ;) ;) ;)

Ale sie zamasmowalas ;)

Piknie ;)
    Gratki :)

• Lavendula Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    No nic nie widac przez ten piekny slonecznik ;) ;) ;)

Ale sie zamasmowalas ;)

Piknie ;)
    Gratki :)

są i bardziej krągłe ujęcia ;P - noo ale cóż - osiem z kawałkiem to nie duży obiad :D

ÓptimusPrime, AgataP, mada_lena lubią tę wiadomość

• Dotty84 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    talia22 wrote:
    Ruchy czułam trochę słabsze i stwierdziłam że dla spokoju przejadę sie na ktg no jak podłączyli to chwila moment byłam na sali. W szpitalu byłam o 20.10 a o 21.10 Młody był na świecie.
    Hmmm daje do myślenia ta Twoja historia...
    Ja w tym tygodniu zignorowałam to, że mała mniej się ruszała (tzn nie bez stresu, ale nie pojechałam na IP)...
    Chyba następnym razem pojadę..

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja też ostatnio mniej się rusza ale czuje ją może juz nie kopniaki ale takie przemieszczania i ból w pępku jak coś mi wpycha. Ale chyba też będę jeździć sprawdzać nijwyżej wyjdę na panikarę:)

ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
‹‹ 1422 1423 1424 1425 1426 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ