hej hej,
jak dobrze do was wrócic :** Dziękuję wszytskim za wparcie duchowe i w ogole za wszytsko ze sie dopytujecie że JESTEŚCIE! :** tak hotmony mi buzują ze płacze piszac do Was

nie wiecie ile to dla mnie znaczy! obecnie jestesmy na pojedynczej sali mamy odpoczywac. Mała mimo wszystko co sie od wczoraj działo ma tyle energii ze az miło!
Cieszę sie ze kopie ze drapie że robi wszytsko na co ma ochote w brzuszku!
Ktos nad nami czuwa i podpowaida Zuzce że jeszcze nie czas, bo jak widac nie chce sie spotkac z nami jeszcze, ale to dobrze.. lepiej jak bedzie siedziec jeszcze kilka tyg, kazdy dzien kazda godzinka dla tej kruszynki sie liczy! nie zgodziłam sie dzis na usg, chce tylko ktg i tetno w normie

wiem ze dla tej Kruszynki jestesmy w stanie wytrzymac wszystko! kazdy bol!
Pati Kochana dziękuję Ci ze bylas moim łącznikiem

niestety nie miałam transferu..
Talia gratuluję I Zdrówka dla WAS! :***
FK ty tez sie trzymaj
a się popłakałam za błedy przepraszam raz ze z tlefonu dwa przez łzy :***
xpatiiix3, blue00, anusiaa90, natasza82, santoocha, ewelina_d, zupaztytki, Amnezja, Dotty84, Lavendula, ÓptimusPrime, mada_lena, Madlen222, sisiiii, Nata, KUNIAK, Agata92, Viviana, Agusia ;), e_v_e, Rybka Nemo, misiaczk25, Marzena27, Florentine, Maga31, Fidelissa, Goplana lubią tę wiadomość

Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
xpatiiix3, blue00, anusiaa90, natasza82, santoocha, ewelina_d, zupaztytki, Amnezja, Dotty84, Lavendula, ÓptimusPrime, mada_lena, Madlen222, sisiiii, Nata, KUNIAK, Agata92, Viviana, Agusia ;), e_v_e, Rybka Nemo, misiaczk25, Marzena27, Florentine, Maga31, Fidelissa, Goplana lubią tę wiadomość

Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!