Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati trzymaj sie tak jak reszta z forum!:** moje serduszko dzielnie walczy i slucha sie
w brzuszku cyrk podziwiam ja ze ma jeszcze tyle energii! Tetno w porzadku wiec lezymy sobie i ja zbieram sily:
pierwszy raz w dniu dzisiejszym sie smieje i placze ze szczescia ze moje malutkie serduszko jest nadal we mnie!
Nr2:No u mnie sie okazalo ze akcja sie zaczela przez lekarzy!!!podczas badania mi podraznili i wywolali porod. Ale udalo sie jednak ktos nad nami czuwa!
Eve, Marzena27 lubią tę wiadomość
Livia

Nela

Marcel

-
Piszę z telefonu, więc króciutko:
Pati, ten Twój brzuch coraz mniejszy na moje oko i tak nisko, że szok!
Talia, kolejny szok, bo nawet nie wiedziałam, ze coś się dzieje (tzn. od kilku dni już kojarzę). Wielkie gratulacje dla Was!
FK, Jula, bardzo się cieszę, że sytuacje opanowane i trzymam kciuki, żebyście jeszcze trochę wytrzymały.
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej hej,
jak dobrze do was wrócic :** Dziękuję wszytskim za wparcie duchowe i w ogole za wszytsko ze sie dopytujecie że JESTEŚCIE! :** tak hotmony mi buzują ze płacze piszac do Was
nie wiecie ile to dla mnie znaczy! obecnie jestesmy na pojedynczej sali mamy odpoczywac. Mała mimo wszystko co sie od wczoraj działo ma tyle energii ze az miło!
Cieszę sie ze kopie ze drapie że robi wszytsko na co ma ochote w brzuszku!
Ktos nad nami czuwa i podpowaida Zuzce że jeszcze nie czas, bo jak widac nie chce sie spotkac z nami jeszcze, ale to dobrze.. lepiej jak bedzie siedziec jeszcze kilka tyg, kazdy dzien kazda godzinka dla tej kruszynki sie liczy! nie zgodziłam sie dzis na usg, chce tylko ktg i tetno w normie
wiem ze dla tej Kruszynki jestesmy w stanie wytrzymac wszystko! kazdy bol!
Pati Kochana dziękuję Ci ze bylas moim łącznikiem
niestety nie miałam transferu..
Talia gratuluję I Zdrówka dla WAS! :***
FK ty tez sie trzymaj
a się popłakałam za błedy przepraszam raz ze z tlefonu dwa przez łzy :***
xpatiiix3, blue00, anusiaa90, natasza82, santoocha, ewelina_d, zupaztytki, Amnezja, Dotty84, Lavendula, ÓptimusPrime, mada_lena, Madlen222, sisiiii, Nata, KUNIAK, Agata92, Viviana, Agusia ;), e_v_e, Rybka Nemo, misiaczk25, Marzena27, Florentine, Maga31, Fidelissa, Goplana lubią tę wiadomość
-
caśka wrote:A ja niedawno wróciłam z festynu i byli harcerze gdzie pokazywali jak wygladanresuscytacja u noworodka, pokazala mi dziewczyna wszystko. Co zrobic z dzieckiem w roznych syt zagrazajacych zycie, zakrztuszenie, polknoecie jakiegos guzika czy zapomnieniu o oddychaniu bonczasem maluchom sie to zdaza. A propos czy ktosnznwas bedzie kupowal ten detektor oddechu??
Ja kupilam Snuza Hero. Juz przetestowalismy z M.
-
Jutro Was postaram sie nadrobic ale dzis spac musze.. Sen mi potrzebny i to bardzo.
Dobrej nocy wam zycze i przede wszytskim spokojnej!
BUZIAKI! i ogromna ale jaka prze cudowna czkawka od Coreczki
Dotty84, xpatiiix3, natasza82, Lavendula, mada_lena, Madlen222, scindapsus, sisiiii, Viviana, Fidelissa lubią tę wiadomość